![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Myślę o facecie, z którym nigdy nie będę
Jeżeli ktoś tutaj siedzi to może mnie podtrzyma na duchu, byłoby miło
![]() Opowiem możliwie jak najkrócej. Znam go kilka lat, nie dużo starszy. Zawsze mi się podobał: chemia, pociąg fizyczny, świetnie nam się rozmawia, jest w nim coś co sprawia, że czuję się 100% kobietą... Niestety jest też babiarzem, egoistą, kocha podrywać kobiety, spotkania z kumplami to podstawa, dużo pije, ale studiuje i pracuje, więc nie jest nierobem. Kilka miesięcy temu zaproponował mi prosto w oczy związek, nie zgodziłam się jak zwykle...mogłam mu dać tylko jedną wspólną noc i się zmyłam, chciał po tamtym czasie spotkań, ale ja nie chciałam - za bardzo na mnie działa. Od kilku miesięcy ma dziewczynę, podobno jest szczęśliwy, ale miesiąc temu zadzwonił do mnie pijany, więc nie wiem czy tak do końca ją kocha. Poradźcie coś dziewczyny, myślę o nim dzisiaj jakoś intensywniej, zastanawiam się czy dobrze postąpiłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myślę o facecie, z którym nigdy nie będę
Uważam, że obudził się w Tobie "pies ogrodnika". Chciał być z Tobą, ale odmówiłaś a jak znalazł sobie dziewczynę to nagle chciałabyś z nim być. Nie piszę tego ze złośliwości. Tak to dla mnie wygląda. Skoro raz mu odmówiłaś, a więc pod jakimś względem Ci nie odpowiadał, nie wiem dlaczego miałoby się to po kilku miesiącach zmienić (zakładając, że ów Pan nie zmienił swojego zachowania/charakteru).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie kochana, to nie do końca jest tak jak piszesz. Tuż po tym naszym incydencie też miałam wątpliwości, tyle razy chciałam się z nim zobaczyć i powiedzieć, że mi po prostu zależy i bardzo chcę tego związku, ale nie...te wątpliwości trwały długo, prawie pół roku aż dowiedziałam się o nowej dziewczynie, która ma18 lat i wygląda jak dziewczynka z gimnazjum nie obrażając jej ani nikogo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Pólroczne wątpliwości to dość spore wątpliwości. Miał na Ciebie czekać w nieskończoność? Chciał być z Tobą, określił się, Ty powiedziałaś "Nie". Bądź albo konsekwentna w swoich decyzjach, albo żałuj, ze jestes osobą tak niezdecydowaną. Mądre powiedzenie głosi: Lepiej żałować tego co się zrobiło (w tym wypadku ewentualnego rozczarowania związkiem), niż żałować, że się nigdy nie spróbowało... Teraz żałujesz, że nie zaryzykowałaś. Klamka zapadła, skoro jest szczęsliwy musisz żyć z tym dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Akurat to, że jego dziewczyna ma 18 lat a wygląda na młodszą nie ma nic do rzeczy. Jest z nią więc pewnie coś do niej czuje, a że po pijaku zadzwonił do Ciebie to akurat nic nie znaczy. Niektórzy po pijaku robią głupie rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No to teraz napiszę coś ciekawego. Ten oto Pan -> nazwę go X będzie łatwiej. Robił do mnie podejścia 3 razy! W 2011 zapraszał na imprezy, potem w 2012 do mnie pisał, był okres gdy codziennie pisaliśmy i wciąż powtarzał, że chce mieć dziewczynę, no i w tym roku zapytał już wprost - nadludzka cierpliwość nie?
Byłam świadkiem jego 3 związków, ten jest 4. Gdy chodził z jedną taką dziewczyną, przez kilka miesięcy nie odzywał się, zakochał się chłopak zresztą potem wspominał o niej. A teraz? Potrafił się upić i do mnie zadzwonić bym przyszła, bo chce ze mną porozmawiać? Potem trzeźwiał i wracał to normalności. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ujmę to tak: chcesz z nim być to bądź, nie chcesz to nie. Skoro jesteś taka pewna jego uczuć to poczekaj aż obecną pannę rzuci i będzie Cię prosić o szansę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Napiszę tak: rozum swoje, serce swoje. Tęsknię za nim czasami, niekoniecznie cały czas, myślę, zdarza mi się oglądać ich wspólne foty no i zastanawiać czy dobrze, że jest jak jest, ale rozum każe mi zapomnieć o nim, bo wiem co by było gdybym uległa i zostałam jego kobietą: straciłby zainteresowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Możliwe - czasami mam wrażenie, że to ten jedyny, wiem że głupie, ale już tyle raz się stykaliśmy i mijaliśmy się, że w końcu przyszedł mi taki pomysł do głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Kto nie ryzykuje ten nie żyje.
Lepiej mieć klarowną sytuację niż przez wiele miesięcy zadręczać się myślami "co by było gdyby...". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
OLEJ GO !! Na babiarzy nie ma rady... Ma niezaspokojone Ego, że go nie chciałaś i dlatego tak walczy niby o Ciebie. Jak z nim będziesz, po jakimś czasie pójdzie do innej. Póki nie wydorośleje daj sobie z takim dzieciakiem spokój |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() Póki nie wydorośleje nie ma szans, udał obrażonego a i tak w końcu jest z inną. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Niech sobie będzie z kim chcę:P Za rok to Ty będziesz bawić się z super facetem na Sylwestrze, bezproblemowym i Tylko Twoim....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Włączaj TV, słuchaj Sylwestrowej muzyki i nie myśl o tym.. bo nie warto. Wiem coś o tym! Zaufaj mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A ja tam mysle,ze jak dzwonil po pijaku,to na 100% nie jestes mu obojetna.Niestety,najczes ciej po pijaku faceci sa szczerzy....
Ja mialam taka historie w zyciu...Wiele lat bylam z chlopakiem,on mnie zostawil ![]() Spotkalismy sie po wielu,chyba 8-10 latach w domku letniskowym znajomych.Bylam tam z moim 4 letnim synem .W domu mąz i mlodszy syn ![]() Moj byly ukochany balowal tam juz dwa dni ![]() Wyszlam oszolomiona,dogonila mnie jeszcze jego siostra i mowi"Wczoraj,jak popil i dowiedzial sie ,ze moze tu przyjedziesz to sie poplakal". Wrocilam do domu i wiecej go juz nie widzialm. Ale bardzo czesto o nim mysle... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2013-12-31 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
w drodze do...Ciebie...
|
Jak to mówią słowa pijanych to myśli trzeźwych
![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem co mu siedzi w tej głowie, ale zazwyczaj dzwoni właśnie jak jest pijany, może po prostu nie ma do kogo dzwonić, albo obdzwonił wszystkie po kolei i startuje z jakąś nadzieją, że może akurat wreszcie się zgodzę? ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Wiem o tym i też jestem tej myśli.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Zrób ćwiczenie i następnym razem nie odbierz, odrzuć połączenie, a nawet wyłącz telefon. A potem znowu i znowu. Bo po co Ci rozmowa z pijanym facetem, z której nic nie wynika i do niczego nie prowadzi? Miej swoją godność, a przede wszystkim szanuj swój czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Zastanawiam się czemu właściwie założyłam ten temat...przecież i tak nic z tego...ma tę swoją dziewczynę już chyba od września. Nie wiem co mnie naszło żeby o nim myśleć. Leżałam wczoraj w łóżku i myślałam, zastanawiałam się czy dobrze się z nią bawi i czy z nią zerwie jak z innymi czy wtedy się odezwie - wiem, że to egoistyczne, ale chyba się boję...boję się, że się tak w niej zakocha, że zapomni o mnie, albo nie daj Boże wpadną...nie no dobra głupie mam myśli ![]() Swoją drogą. Ta dziewczyna jest taka jak on, wspólne imprezy, pije równo z nim, wspólni znajomi - wszystko razem, podobno kręcili ze sobą już od marca. Pojawiłam się w sumie tylko raz w kwietniową noc, a on z miejsca zaproponował związek mimo że powiedziałam mu, że jest taką męską ☠☠☠☠ą - wspólna noc i tyle, a on i tak to ciągnął. Słyszałam że z kumplem woził się na dziewczyny, sypiał z nimi a potem olewał, tutaj ja go olałam, ale nie ważne. Chodzi mi o to, że oni byli w związku dopiero na początku września, końcem sierpnia jeszcze do mnie pisał, może on z nią jest bo ja z nim nie jestem ![]() Ochrzańcie mnie, bo już gadam chyba bez sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
Przestań tak o tym myśleć i analizować, uwierz to do niczego nie prowadzi i nie ma sensu, tylko się zadręczasz a on dobrze się bawi po prostu, mam nadzieję tylko że nie Twoim kosztem. Odetnij się od niego całkowicie, nie odpisuj, nie odbieraj i tak jak pisałam z czasem wszystko się ułoży ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Oj wiadomo teraz cie interesuje bo ta relacja jest interesujaca dla ciebie. Jakbys znim byla to by ten jego ohydny charakter sie wylonil na prowadzenie.
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Wy tu wszyscy macie absolutną rację, wiem też jaka byłaby reakcja moich rodziców na wieść, że z nim jestem...znają go, bo niedaleko mieszka i czasami urządza takie imprezy, że słychać do nas.
Sama nie wiem co chcę samej sobie udowodnić, czy może chcę go w sobie rozkochać, może to jakaś wyższa ambicja z dzieciństwa? w końcu od podstawówki nieśmiało na niego zerkałam jak woził się skuterem, ja byłam gruba, pyzata i nieśmiała... Mam dziwne przeczucia...które często się niestety sprawdzają, myślę że coś między nimi będzie - może wpadną? Wystarczy, że facet którego kochałam po 2 miesiącach prób stworzenia ze mną związku po miesiącu miał już inną i momentalnie zaszła w ciążę. Nie mam szczęścia do facetów, kilka dni przed Sylwestrem zerwałam z jednym i zostałam sama, no i tak jest wciąż.. Mam dziś gorszy dzień wybaczcie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
ma zielone pojęcie
|
A nie jest to kwestia tego, jakich facetów wybierasz? Zobacz, jak w pierwszym poście opisałaś faceta, o którym myślisz: „jest (…) babiarzem, egoistą, kocha podrywać kobiety, spotkania z kumplami to podstawa, dużo pije”. A od takich facetów najrozsądniej trzymać się z daleka.
![]() |
#30 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. serio "wyższą ambicją" jest taki facet? : Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
To nie kwestia szczęścia, to kwestia małych wymagań i wyborów określonego typu facetów. Tak naprawdę to Ty się ciesz , bardzo ciesz, że z kimś takim nigdy nie będziesz. Edytowane przez madana Czas edycji: 2014-01-01 o 19:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.