|
|
#4291 | |
|
KOTerator
|
Dot.: Koty - część VII
Cytat:
Ja piję Piccolo , a koty śpią i nie czekają na północ |
|
|
|
|
#4292 | ||
|
Zakorzenienie
|
to musze rozwazyc nalanie Felutowi likierku
![]() na razie kicia poluje na mojego piernika <podjada po nocy> ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Cytat:
żadna do Ciebie nie zagada ;/ edit: a nie, sorry, z tym gadaniem to chyba wigilia ;p
|
|
#4293 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
, ale przypomniałaś mi, idę robić pop corn .---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Suvia ale koty to chyba po wigilii mają gadać, co? |
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
Kraty w oknach są żeby mi chłop nie zwiał:-D
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie się zreflektowałam po czasie
![]() wigilia, sylwester - jedno Wielkie Żarcie, kto by tam rozróżniał
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
u nas spokojnie, maz telewizor dal strasznie glosno bo leci film pt Sharktornado znaczy jest tornado co wyrzuca rekiny
zaraz otwieramy trunki, ja jak zwykle likier irlandzki a maz kupil sobie whisky ktora polecil nam nasz vet (ten co opiekuje sie Skuterem) Redbreast - 12-letnia irlandzka (kto cos wie o moim mezu to domysli sie od razu ze nazwa bardzo przypadla mu go gustu, zaraz sie dowiemy czy smak tez)
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki tam sylwestrowy sucharek
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skuterkowi polecil co innego
|
|
#4299 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!
U nas jeszcze ostatnie(mam nadzieje) fajerwerki strzelają, Niko, który zawsze dzwonka do drzwi i obcych się boi fajerwerki uznał za interesujące i siedział w oknie podziwiając, natomiast Luna jeszcze nie wyszłą spod łóżka biedna maleńka jest zawsze dzielna ale petardy ją przestraszyły. Pracuję w handlu i jak widziałam ile ludzie petard kupowali, jakie kwoty na to poszły to jestem w szoku, mi by było szkoda na coś tak bezuzytecznego, niebezpiecznego i na dodatek stwarzającego stres u zwierząt tyle kasy wydać :/ a potem biedni pracownicy firm porządkowych mają w Nowy Rok pełno tego g....na do sprzątania z ulic |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Przytulaski dla Luny!
No, bezsens totalny z tym biznesem ;/ U nas też huki milkną, czas w końcu się walnąć do łóżka Szczęśliwego!
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Od mojego stadka
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym roku 2014 dla Wszystkich , zdrowych kotkow i żadnych trosk i zmartwień , dużo , dużo szczescia i radości
|
#4303 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry w Nowym Roku. Dzisiaj Gordi był grzeczny, spał mi zamiast na głowie, to na plecach
I znowu siedzi w wannie i misce Czy to zaproszenie do kąpieli, jak myślicie?
|
#4305 | |||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Witam w Nowym Roku 2014 [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;44361402] Ale słodziaki. ![]() [/QUOTE] Matka jak mnie zobaczy na podwórku to biegnie za mną na ogródek. Już się psów nie boi, tzn. przejdzie koło nich spokojnie ![]() Cytat:
![]() Chciałabym, żeby były tam cały czas Z psów jeden, z drugim byłam na dworze na chwilę. Perski wszystko olał jak zawsze, a ojciec mówił, że jak poszłam z mamą na dwór, to Cham siedział w oknie i paczył ![]() Cytat:
Chociaż mój Melman to by pil i w domu, i pod blokiem ![]() Wczoraj jak rodzice otworzyli szampana, to pchał się na kolana i tak machał ozorem w powietrzu , że szok Cytat:
I ma białą końcówkę ogona jak mój Majlo
|
|
#4306 | |
|
Konto usunięte
|
Wszystkiego najlepszego dla was i zwierzaków w nowym roku.
Cytat:
Moja też ma jasną końcówkę ogonka. ![]() Stepka najpierw uznała, że fajerwerki są interesujące i oglądała przez okno, potem jak nadszedł nawał strzelania to narodził się u niej niepokój i nie wiedziała gdzie się ma schować. Później troszkę ją uspokoiłam głaskami i myszką i już znowu wróciła do formy.
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego nowego roku!
U nas pierwszy sylwester lepiej niż się tego spodziewałam. Na początku kot siedział na parapecie i oglądał wystrzały. Poźniej się uciekł bo zaczeli puszczać petardy które wybuchały na wys mojego 10 piętra. Chciał uciec do Wc ale tam wentylacją jeszcze gorzej się niosło wiec siedział w kartonie. Naprawdę nie rozumiem jak ludzie mogą na to takie pieniądze wydawać. Mi by było szkoda
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez mi cos nie pasuje, juz na watku wagowym kotow zauwazylam. Bo witch ja ma juz w domu - na blogu jest o kotce troche i chyba ja miala ok. 6 grudnia - czyli kotka nawet 2 miesiecy nie miala :/ A to niby legalna hodowla... Takie maluchy to co - za pol ceny sprzedaja w swiatecznej promocji :banghead:
|
|
|
|
#4309 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() iFunia, prawie jak iPhone ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czasem się zastanawiam, czy nie daję im za mało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4310 |
|
Rozeznanie
|
Katya to bardzo dziwna kotka, jak waliły te fajerwerki całe, wlazła na parapet i z podziwem oglądała. Oczywiście nie od razu, bo z początku wykazywała odrobinę strachu, ale jak tylko otworzył się balkon, chciała wlecieć na niego, czego jej oczywiście zabroniłam, ale szybko znalazła rozwiązanie w postaci właśnie parapetu. Ona mnie ciągle zadziwia.
Rybiorek, pamiętasz jak chwaliłam się, ze jest pieszczochem? Obawiam się, ze to była trochę ściema, bo ona niestety upodobała sobie mój wózek i jak tylko z niego schodzę, ona nań wskakuje i nie chce z niego zejść. Cała noc przebywa na nim leżac na plecach - co dla mnie jest szokiem. No i wczoraj mnie pogryzła /3x bardzo delikatnie, dając mi do zrozumienia, że nie ma humoru/, bo zabrałam jej "jej" prywatny" wózek. No i co robić? Upodobała go sobie, podobnie jak mój rower handbike, tyle, że na handbikeu nie przebywam cały dzień, więc może sobie na nim leżeć kiedy chce. Trochę mam problem ![]() Co prawda dość śmieszny, ale rozwaliła mnie, zważywszy na to jak panicznie sie bała wózka na samym początku. Wrzucam fotkę, coby nie być gołosłowną... za chwilę... |
|
|
|
#4311 |
|
Konto usunięte
|
ZakkAtak ona po prostu trzyma ci miejscówkę.
|
|
|
|
#4312 |
|
Nie depcze krokusów
|
ZakkAtak - mnie koty wiecznie podsiadają, a nawet usiłują strącać z krzesła
Koty zwykle lubią takie miejsca, to świetne legowiska.
|
|
#4313 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihi, extra fotka, słodziak---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- ... no cóz, pierwszy raz ktoś "kocha" wózek inwalidzki ![]() może i ja w koncu przestanę go nienawidzić hihihi. Słodki widok, zdjęcie dam potem, bo telefon ładuję w innym pokoju ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
już pisałam, ale - wielbię to zdjęcie
![]() niezły ![]() Cytat:
Także nie wszystko stracone, możesz jeszcze odzyskać wózek
|
|
#4315 |
|
Naczelna Nastolatka
|
u nas największym obiektem kociego pożądania jest fotel pana, wystarczy, że wstanie na chwilę i już zaraz musi jakiegoś kota z niego wypraszać.
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
no cóz pozostało mi wciąż się uczyć i poznawać na nowo "kocie zwyczaje". Kto by pomyślał, że to tak mądre bestie
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś w nocy wleciał mi na wsi przez okno- dobrze, ze akurat kota nie bylo ze mna, bo nie wiem, co by sie dzialo :P
|
|
|
|
#4318 | ||
|
KOTerator
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() Czekam na zdjęcia. |
||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku..
U nas sylwester do bani, bo mnie zapalenie pęcherza dopadło i koszmarny ból nerki.. więc po trzech godzinach "imprezy" u znajomych wracałam do domu zgięta w pół.. bardzo żałowałam , że nie spędziłam tego dnia przed tv, pod kocem i z Kicią na kolanach.. no, ale mąż się uparł.. Olimpia najbardziej lubi siedzieć na ramieniu u "pana".. myje się na nim, ogląda świat z góry (mąż ma prawie 2m..).. a śpi na kanapie na poduszce.. a niech no tylko ktoś spróbuje na jej miejscu się położyć lub usiąść, to miauczy tak długo i patrzy przenikliwie, aż się człowiek przesunie.. ![]() a teraz aktualnie wyleguje się na grzejniku.. ![]() iwona1110, Twoja niebieska kicia jest przepiękna.. jestem kompletnie rozmiękczona..
|
|
#4320 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj ewidentnie mnie nienawidziła, mało tego jej wzrok mówił, -"nie zbliżaj się do mnie". Bawić też sie nie chciała, a dziś?
Normalnie, po staremu pieszczoch, tak jakby jej trochę przeszło i jak zlazłam z wózka nie miziała się do niego, choć nadal lubi przebywać pod nim i wcierać się w małe przednie kółka lub wchodzić do mojego plecaka, który mam umiejscowiony pod podwoziem. No jest śmiesznie. Oby jej ta bania szybko minęła... A no i po południu widziałam jak śpi u męża, w jego nogach, a nie ... na parapecie - czyli znowu powrót do wyrka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

, a koty śpią i nie czekają na północ 
, ale przypomniałaś mi, idę robić pop corn
.
(kto cos wie o moim mezu to domysli sie od razu ze nazwa bardzo przypadla mu go gustu, zaraz sie dowiemy czy smak tez)

biedna maleńka jest zawsze dzielna ale petardy ją przestraszyły. 
おはよう! 

wiem, że psy zjadają, ake kot??

.