|
|
#2221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LI
No i macham Tru
I wszystkim ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() śliczne
|
|
|
#2222 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() A 5-minutowy znam schab -pyszny jest...
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
W szybko, bo się bałam, że w zwykłym garnku to surowe będzie.
Chłop przytargał 1,40 szynki "z kulki", to nadmiar odcięłam na gulasz, a resztę zawinęłam białą nicią, zamarynowałam na klika godzin i potem do zimnej wody do szybkowara z przyprawami. Pewnie wystarczyłoby zagotować tylko, ale dałam te 5 minut. Jest miękka, soczysta, nieprzegotowana, nietwarda. Potem, jak już całkiem ostygło, przełożyłam do zwykłego garnka i do lodówki. Na drugi dzień tak samo ![]() Edit: patrz pogrubione ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Przyjdę do Baru pewnie wieczorkiem na trochę. Teraz zmykam ![]() Czymajta się
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2013-12-31 o 14:35 |
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic będę teścić dalej i testować ![]() W ten ostatni dzień roku życzę Ci Baru cobyś w Nowym Roku - 2014 zamykał się co 2 tygodnie i otwierał na nowo
Ale nade wszystko, aby tu u Ciebie zapanował peace, love & rock and roll Wam użytkownicy Baru życzę tego co sobie sami życzycie, ino uważajcie, bo życzenia czasem się spełniają ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-12-31 o 14:42 |
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Gold, gratuluję
![]() Niech zdrowo rośnie Gratuluję pierwszego kota ![]() Zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() Też robiłam na święta, wyszla pyszna. Gotowałam w normalnym garze przepisowe 2 x 5 minut i była super. Jeszcze wepchnęłam w środek kilka moreli suszonych ![]() A dziś zrobiłam pierwszy raz w życiu rwewlacyjny brązowy ryż z czerwoną kapuchą, suszonymi owocami, imbirem, selerem naciowym i mango. Pyszne, latwe i bardzo szybkie
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Wojciech Kilar nie żyje
![]() http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...ora-4-stycznia Zbieram się kąpać, a potem na pociąg i lecimy na miasto pić
|
#2227 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2228 |
|
BAN stały
|
Hej ho
Znośnego roku wszystkim ![]() Ja jeszcze w piżamie, sączę żubrówkę pod kocykiem, a później chyba ruszamy w miasto, nawet nie wiem dokładnie, chyba sami. Dobrej zabawy bawiącym się, odpoczynku - odpoczywającym
|
|
|
|
#2229 |
|
|
Zdrówko!!! Tokaj pijemy :-D
Pierwszą butelkę..
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle przelotem i znienacka
W nowym roku życzę Wam by wszystko co dobre się trafiało, a niechciane z dala "łukiem" omijało. By kolekcje zapachów sie powiększały, koty puchacialy i mniej rozrabiały. Włosy błyszczały jakgwiazdy polarne, by były zawsze geste a przenigdy marne. By z wszystkiego arcydzielo kulinarne wychodziło, na dodatek by wogóle tuczące nie było.
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Wódkę z colą bezcukrową
![]() Cytat:
Skoro Mursz wczesniej zabrała zęby, to ja zabieram teraz gęste wlosy dla siebie bo coś marne ostatnio... Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku wszystkim , niech będzie zdecydowanie lepszy niż ten kończący się |
|
|
|
|
#2232 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkiego najlepsze kobietki i chłopaczki
|
|
|
|
#2233 |
|
Piers do przodu
|
Wszystkiego naj w nowym roku Baru!!!
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
i ja życzę wszystkiego naj naj naj w nowym roku!!!!!
a szynka miękka nietwarda do tagów
|
|
#2235 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie piemkne życzenia Baru składa Anastazja dzięki jak się dziś imprezowicze czują ?
|
#2236 |
|
|
Hm... Po pierwszej butelcje Tokaju, małżon dostał uczulenia (Aszú piliśmy, więc pewnie na botrytisa ma to uczulenie) i toast wznosiliśmy już herbatką... Także dziś luz...
![]() Topię woski, palę świece, pachnący rok się zapowiada ![]() Jeden koth spędził Sylwka zatrzaśnięty w wersalce, jak się go wołało, przybiegał i tłumaczył, że musi wracać, patrzył w oczy wielkimi, rozszerzonymi źrenicami i pędził znów do wersalki... Drugi za to na luzaka wystrzały traktował...
|
#2237 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najlepszego wszystkim!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musielibyście słyszeć ten popłoch w głosie chuopina - "szybko dawaj ręczniki papierowe, drewno pije wodę" zrobił mi rok z tym drewnem nie jedliśmy grzybów ani nic nie jaraliśmy ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- dziś laba, ale od jutra muszę odfajkowywac listę zdrowotnych rzeczy do zrobienia skierowanie na wycinanie "znamion" brrrr - fogle nie mam pojęcia od kogo mogę je uzyskać tarczyca usg endokrynolog wizyta dermatolog wizyta już zabookowana sto lat temu i jeszcze kilka bardziej osobistych ale już mi słabo na myśl o tym, że ta lista rośnie, są rzeczy pilne i pilniejsze chyba na pierwszy ogień jednak te znamiona
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-01 o 14:31 |
|
|
|
|
#2239 | |
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
Zaległe wszystkiego naj dla wszystkich Spowiadajcie się jakie macie postanowienia noworoczne. Ja skromnie: przeczytać w 2014 z 60 książek i zrzucić jak najszybciej 3 kg
|
|
|
|
|
#2240 | ||||||
|
Panaroja
|
Najlepszego w Nowym Roku
!!!Cytat:
![]() 2.lepsze z marmoladą , bo nie takie mdłe , ale faktoza , budyń nie wypływa . 3. Cytat:
2.owszę - posiewy takie są najlepsze , ale jakoś nie widzę możliwości wykonania poza oddziałem , a i tak też tego rutynowo nie robią ![]() 3.wiwat Novy Koth Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i w zwiąsku z planowanym otchódzaniem ideu obiad robić ![]() bo otchódzać się będę jak zjem wszystko pyszne co mamy do zjedzenia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2241 |
|
|
Ja postanawiam się rzetelnie i systematycznie uczyć węgierskiego. Bo tak mi czasu brakowało, za to chorób miałam w takim nadmiarze, że mam spore braki...
A w ogóle -straszni mi żal ludzi, którzy dziś pracują, ale bardzo się cieszę, że arabska restauracja dostarczy mi obiadek Mam dzień leniwca, nawet ciasta sama nie upiekłam, tylko wczoraj kupiłam w Sowie kawał tiramisu...
|
#2242 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2243 | |||
|
Zakorzenienie
|
ha!
mamy swoich szpiegów wszędzie a tak serio to serdecznie gratuluję, niech się chowa zdrowo i radośnie , a córa czy syn?no nareszcie i poka pokaCytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam wzajemnie wykluczające się chcę zaciążyć i schuść ![]() P. leczy kaca, znaczy śpi, a ja wykańczam wczorajszego szampana
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ja mam zamiar tylko schuść i utrzymać wagę, zacząć zdrowo się odżywiać i zacząć pić czerwone wino zamiast piwa, bo tylko tylek od niego rośnie. I myślę, czy do tego zestawu nie dorzucić jakiś ćwiczeń, ale nie.....nienawidzę ćwiczyć i nie umiem ![]() A, i niegdy już nie kupić żadnych spodni, tylko spodnice i sukienki ![]() No, chyba ze spotkam gdzieś ladne, czarne dżinsy
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. niemniej trzymamy ja nigdy nie robię, no chyba że moją listę rzeczy do zdiagnozowania, wyleczenia, usunięcia podciągnąć pod to, ale to raczej konieczności niż chciejstwa 3. szampan jest chyba najbardziej upajającym trunkiem, uderza do głowy i zawsze jest już za późno
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Nindżopesz
|
Ja też: schuść, zaciążyć i znowu schuść.
Cytat:
2. ja mam silne postanowienie kupowania tylko wygodnych, luźnych i wszystkokryjących czarnych ubrań. Bo szafa pełna a jak mam "wskoczyć" w coś fajnego, niezobowiązującego i nie podkreślającego fałdów to nie bardzo mam w co. |
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
słabo
![]() głowa już nie boli, ale nadal siły na nic nie mam ![]() Cytat:
a wódę jeszcze chętniej kiedyś kolega nie miał w mieszkaniu kieliszków do wódki, to wlał w drewniane podstawki do jajek. Nie dość, że wypiły wódki, to jeszcze popękały z głośnym trzaskiem
|
|
#2248 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. ale nietoksycznym na szczęście , niemniej na tyle paskudnym , że małż i Śnieżka poprawiali dereniówką Cytat:
dodałam jeszcze jedno postanowienie - przestać się obżerać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn co najwyżej jest w szampańskim nastoju prawdziwy piłam i był bosssko wytrawny, niemniej zupełnie nie wart ceny - na szczęście byłam częstowana |
|
|
|
|
#2250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też coś w tym stylu postanawiam ![]() Cytat:
![]() Bosz, ale mam kaca Sylwester bardzo udany, wróciliśmy o 5.30 Życzę Baru wszystkiego najlepszego w nowym roku, niech będzie lepszy niż poprzedni |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

?