|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
A od tego nowego uciekaj skoro to kretyn, po co pchać się w następne bagno! |
|
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Dziewczyny jest źle. Ciagle przypominają mi się piękne chwile jaki był czuły i kochany. Może to faktycznie ja zabiłam jego miłość tak jak powiedział?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też! Dzisiaj jest masakra, wcześniej miałam dobre myślenie, a dzisiaj nie wiem co się ze mną dzieje.
|
|
|
|
#634 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
) Nie dołuj się niczym! skup się na sobie i staraj się o tych downach nie myslec
|
|||
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem 8 dni po rozstaniu.. Czasami płaczę, ale staram się ogarnąć. Już jest trochę lepiej, bo czuję po kościach, że w tym roku kogoś poznam. Po złym przychodzi tylko i wyłącznie dobre! Byłam 5,5 roku w związku.. pobolewa serce.. ale trzeba jakoś żyć Podobno na starą miłość i ranę w serduchu najlepsza jest nowa miłość... Albo też pogodzenie się z tym co się stało i otaczanie się znajomymi.
|
|
|
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie w Nowym Roku
Ja staram się wszystkie sprawy zamknąć w tym nieszczęsnym 2013. Mam nową kartę, czysty zeszycik z notesem i trzeba zapisywać powoli swoje pragnienia, marzenia. Mam nadzieję, że po bardzo złym roku nastanie o wiele lepszy ![]() Mi od zerwania mija 5 dni. Nie umiem na razie nic powiedzieć, raz jestem dobrej myśli, a raz łapię dół. Ale w głębi serca wierzę, że to minie. |
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
No ja jestem 6 dzień, po porannym płaczu powoli wraca mi dobre myślenie, już nie że chcę do niego, nie chcę się przytulić, tylko jak ja ☠☠☠☠a mogę chcieć z nim być?! Przecież to niewypał, nie pasujemy do siebie i tyle.:P
Przepraszam za bluzgi, ale one oddają emocje. |
|
|
|
#639 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ten kontakt trzeba zerwac, potrzebujesz na to troszke czasu. Ale wierz mi, z dnia na dzien, z miesiaca na miesiac bedzie coraz lepiej zagladaj do nas, mi dobrze zrobiło czytanie dziewczyn Cytat:
wiem ze bedzie dobrze. Trzeba byc twardym nie miętkim heheh dziewczyny, jak juz sie ogarne po rozstaniu i ułoze sobie zycie - kiedy stane na nogi ...uwaga....robie tatuaż nie jakas pierdułke tylko konkret na pół pleców
|
|
#640 |
|
Rozeznanie
|
Ej dziewczyny! Koniec ze smutkiem! Ja dzisiaj idę do kuzyna... który wprost uwielbiał mojego exa.. I mi jeszcze mówił, że powinnam była wybaczyć mu zdradę. Heh debilne męskie rozumowanie. Ale mam impuls, żeby ładnie się ubrać, wyprostować włosy i zrobić piękny makijaż. OD razu jakoś lepiej się poczułam!
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wszystko mi go przypomina. Patrzę na biurko, widzę nasze zdjęcie. Wychodzę z mieszkania, zastanawiam się czy jest u siebie. Nawet idąc do spożywczaka myślę o tym, że zakupy robiliśmy wspólnie. Idąc za radą przyjaciółki, umówiłam się dzisiaj z facetem, któremu na mnie zależy, ale już wiem, że nie chcę iść. Nie wyobrażam sobie, że mógłby mnie dotknąć. Mamy iść na spacer nad Wisłę, ale doskonale wiem, że będąc tam z nim, będę myślała tylko o tym, jak cudownie było, gdy spacerowaliśmy tam z TŻ-em. Kiedy się poznaliśmy też byliśmy na takim spacerze. Miało to być krótkie spotkanie, ale było nam ze sobą tak dobrze, że wróciliśmy do domów dopiero po 9 godzinach. Ech .
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja spaliłabym te zdjęcia, wyrzuciła jego rzeczy i zaczęła żyć! Dziewczyno Ty sama się dusisz na swoje własne życzenie. Idź z tym kolegą na spacer, wyjdź z domku.... chociaż na chwilę! Co było, a nie jest nie piszę się w rejestr! I proszę mi zaraz się zacząć ryktować na to spotkanie! |
|
|
|
|
#643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ma któraś z Was rację. Kurczę! Po co zdjęcia? Zakopać je w folderze, samoistnie stojące wywalić. I nie zaglądać dopóki całkowicie się nie wyleczysz. Wiesz, że już nigdy nie będziecie razem? Im szybciej zaakceptujesz daną sytuację tym szybciej się pozbierasz. Nie można dołować się zdjęciami, zamulającymi piosenkami, filmami. To tylko nas katuje. Nie czyń priorytetu z kogoś, kto ma Cię tylko za opcję.. |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak myślicie on się nic nie odzywa bo mnie nie kochał, nic dla niego nie znaczę, oszukiwał mnie? Może ma już inną na zastępstwo?
|
|
|
|
#645 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem,ale przejechałam się cholera znów,myślałam,że jest ogarnięty,ale po tym jak zaczął wczoraj się zachowywać w szpitalu,aż policję wezwali,zwątpiłam maksymalnie... ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Szczerze wątpię wiesz...Wczoraj był taki chłopak z dziewczyną,piękna para,chłopak bardzo ogarnięty,przystojny wysoki,ona też piękna i mądra,cholera,dlaczego ja mam takiego pecha?A jeszcze ten były mi w głowie siedzi bo na święta napisał,że tęskni,że myśli o mnie i chce się spotkać,minęła magia świąt i ma mnie w dupie... |
||
|
|
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze?Wyznaje jedną zasadę.Jak dla faceta zależy,to stanie na rzęsach,żeby się odezwać...Chociaż sama jak kretynka wmawiam sobie coś i jestem tak zdesperowana i czuje taką pustkę,że mam ochotę wrócić do byłego po raz -enty, bo jednak z nim było mi najlepiej...ale jak zapomnieć np. "kur*o"...
|
|
|
|
#648 |
|
Wtajemniczenie
|
Też racja, ale jak jeszcze coś nie jest stracone. Bo jeżeli nastąpiło rozstanie, wszystko zostało powiedziane to po co ma się starać odzywać nawet jeśli mu zależy? Inni wolą to przecierpieć..
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem w sumie to już jest nieważne, muszę przestać rozkmniać i się po prostu z tym pogodzić. Tylko gdybym wiedziała jak.
|
|
|
|
#650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
A Ty będziesz miała wspaniałego męża
|
|
|
|
#652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Ty w przyszłości będziesz mieć wspaniałego męża i śliczne dzieci! To, że się nie udało z jednym, nie znaczy, że i z nikim nie wyjdzie... Jesteś jeszcze bardzo młoda, całe życie przed Tobą. Jestem pewna, że czeka Cię piękna miłość, tylko musisz ruszyć do przodu Sama mam dopiero 19 lat i choć w tej chwili wydaje mi się, że nic już mnie nie czeka, że nie dam rady nikogo pokochać i nikt nie pokocha mnie, to gdy pomyślę racjonalnie... Wiem, że to wcale nie jest prawda. Muszę tylko wyleczyć złamane serce i przestać tak kochać i tęsknić. Trzeba zmienić nastawienie, bo smutek nic nam nie daje... |
|
|
|
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
Każda z nas będzie miała wspaniałego i wartościowego męża
)
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam napisać to samo
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowym Roku
I życzę Wam, żeby każda z Was znalazła tego jedynego, wspaniałego faceta i odwiedzała ten wątek jedynie z sentymentu do poznanych tu osób
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam się źle. 2h nie mogłam zasnąć. Potem napisala koleżanka która spędzała z exem Sylwka że byli na narodowym a teraz są u znajomych ale że we własnym gronie same pary mój ex i kolega. Ja dziś też mam dola. Liczylam na zycZenia. Cży w ogole do którejś z was ex napisał cży kazdy ma tak samo wielki takt?
|
|
|
|
#659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

) Nie dołuj się niczym! skup się na sobie i staraj się o tych downach nie myslec
Podobno na starą miłość i ranę w serduchu najlepsza jest nowa miłość... Albo też pogodzenie się z tym co się stało i otaczanie się znajomymi.