Rozstanie z facetem XXiX - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-01, 11:39   #631
Kdjdfn
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Zerwałam z byłym 3 miesiące temu i niby już nie płaczę,ale jest źle,a wczorajszy sylwester był najgorszy w moim życiu,skończył się w szpitalu.Były nic do mnie nie napisał,aż zapłakałam i sama do niego napisałam teraz życzenia z rana...Jestem dla niego zerem,cholernie przykro A kolega ,który mnie zaprosił na wczorajszy sylwester okazał się mega kretynem,a myślałam,że jest inny,dojrzały...Masakra :/ jak zwykle trafiam na debili...Aż jego znajomi,który długo go znają podchodzili do mnie na domówce i mówili żeby nie przejmować się nim bo to idiota...A on chciał/chce czegoś więcej ze mną.Niech go krew zaleje.
Przepraszam,musiałam się wyżalić,bo nie mam kompletnie komu...
Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku,oczywiście mądrych i kochających facetów!
Wiem co czujesz, mi jest tak przykro i smutno że nie mogę oddychać. Mam dzisiaj takiego doła jak pierwszego dnia, a już było lepiej.
A od tego nowego uciekaj skoro to kretyn, po co pchać się w następne bagno!
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 11:40   #632
MM1234
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXIX

Dziewczyny jest źle. Ciagle przypominają mi się piękne chwile jaki był czuły i kochany. Może to faktycznie ja zabiłam jego miłość tak jak powiedział?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 11:53   #633
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MM1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest źle. Ciagle przypominają mi się piękne chwile jaki był czuły i kochany. Może to faktycznie ja zabiłam jego miłość tak jak powiedział?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mi też! Dzisiaj jest masakra, wcześniej miałam dobre myślenie, a dzisiaj nie wiem co się ze mną dzieje.
Stary 2014-01-01, 11:59   #634
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
Mogę dołączyć? Wczoraj wieczorem rozstałam się ze swoim TŻ.
Dokładnie miesiąc temu dowiedziałam się, że mnie zdradza. Nie wiem czy fizycznie, ale na pewno była to zdrada emocjonalna. Obiecał, że przestanie to robić, jednak ja nie mogłam wyzbyć się podejrzeń. Przez jakieś dwa tygodnie byłam mocno przybita, ale z dnia na dzień było coraz lepiej. Uwierzyłam, że dla niego to był zwykły flirt i starałam się zrobić wszystko, żeby ratować ten związek. Nadeszły święta, które spędziliśmy osobno. Zaraz po nich spotkaliśmy się, byłam szczęśliwa, że go spotkam. Jednak właśnie tego dnia dowiedziałam się, że tak naprawdę on wcale nie zerwał kontaktu z tą kobietą, nadal mówił jej jak bardzo chce ją całować, przytulać, że nie może przestać o niej myśleć... jednak w rozmowie ze mną wszystkiego się wyparł, a gdy nalegałam, by powiedział prawdę chciał zerwać. Minęły trzy dni, nadszedł Sylwester. Pokłóciliśmy się, on stwierdził, że nie jest ze mną szczęśliwy, że ten związek powinien się zakończyć już jakiś czas temu, że mnie nie kocha i nie wyobraża sobie, że będziemy teraz razem, bo zbyt wiele nas różni, a on już nie chce się starać, żeby było między nami dobrze, chce wolności, a ze mną jest mu źle, bo go osaczam i stałam się zaborcza. Przy okazji dodał, że jestem dla niego ważna, nie chce tracić ze mną kontaktu i może jeszcze kiedyś do siebie wrócimy, ale są na to marne szanse. Chce mnie traktować jak koleżankę.
Jest mi tak cholernie ciężko. Miesiąc temu byłam z nim szczęśliwa, a potem każdy kolejny dzień był coraz gorszy. Gdy już sądziłam, że gorzej być nie może, okazywało się, że jednak może. Wówczas albo coś nowego sypało się w związku albo było coś nie tak na innym polu. Wczorajszy dzień był dla mnie koszmarny. Najpierw dowiedziałam się, że ze stanem zdrowia mojej mamy jest źle, a potem to zerwanie.
Cholera! Byliśmy ze sobą półtora roku, sądziłam, że to już coś poważnego. Poznałam jego rodzinę, on moją, mówiliśmy o planach na przyszłość, o zamieszkaniu razem, o dzieciach. Nagle wszystko runęło. Jakby tego było mało jest moim sąsiadem, więc będę go widywać niezależnie od tego, w jakich relacjach będziemy.
Zdrada nawet emocjonalna to zdrada. Sama widzisz, że miał ciągotki do zdrady i prędzej czy później z którąś by to zrobił. Wiem jak to boli... U mnie też wszystko runęło, a miało być tak pięknie. Nie załamuj się dziewczyno! gdzieś tam czeka na Ciebie super facet, który będzie oddany tylko Tobie!

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jest źle. Wczoraj było fajnie, ale jak wróciłam do domu strasznie się popłakałam dzisiaj też płaczę. Nie radzę już sobie, nie wiem co mam zrobić. Nie dostałam żadnych życzeń, nie odzywa się do mnie, jak mogę aż tak nic nie znaczyć dla niego.
Ja też taka się zrobiłam... Taka smutna na Nowy Rok. Nie płacz, bo to nic nie da. Ja przestałam płakać, poszłam do kościoła i nawet wypatrzyłam niezłe ciacho! Ale kto by na mnie spojrzał, jak wyglądam teraz tragicznie. OD jutra weź się kochana za siebie! Ja jutro idę na basen, może jakiś karnecik na fitness i siłownie sobie zafunduję. Jeszcze będzie u nas pięknie!

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny.Zerwałam z byłym 3 miesiące temu i niby już nie płaczę,ale jest źle,a wczorajszy sylwester był najgorszy w moim życiu,skończył się w szpitalu.Były nic do mnie nie napisał,aż zapłakałam i sama do niego napisałam teraz życzenia z rana...Jestem dla niego zerem,cholernie przykro A kolega ,który mnie zaprosił na wczorajszy sylwester okazał się mega kretynem,a myślałam,że jest inny,dojrzały...Masakra :/ jak zwykle trafiam na debili...Aż jego znajomi,który długo go znają podchodzili do mnie na domówce i mówili żeby nie przejmować się nim bo to idiota...A on chciał/chce czegoś więcej ze mną.Niech go krew zaleje.
Jak pech to pech!! Dużo jest matołków na tym świecie... co zrobić. Przyszły Sylwester spędzisz w towarzystwie cudownego faceta, już ja mam czuja) Nie dołuj się niczym! skup się na sobie i staraj się o tych downach nie myslec
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 12:00   #635
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość

Ja też taka się zrobiłam... Taka smutna na Nowy Rok. Nie płacz, bo to nic nie da. Ja przestałam płakać, poszłam do kościoła i nawet wypatrzyłam niezłe ciacho! Ale kto by na mnie spojrzał, jak wyglądam teraz tragicznie. OD jutra weź się kochana za siebie! Ja jutro idę na basen, może jakiś karnecik na fitness i siłownie sobie zafunduję. Jeszcze będzie u nas pięknie!
Wiem wiem dzisiaj jeszcze przeleżę, ale jutro wracam do życia, muszę coś ze sobą zrobić, ogarnąć się. Ile jesteś po rozstaniu? Przepraszam, że pytam ale mam nadzieję, że krótko, szukam osób które mi powiedzą, że to minie, że szybko. Że po miesiącu będę całkowicie wyleczona.
Stary 2014-01-01, 12:15   #636
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Wiem wiem dzisiaj jeszcze przeleżę, ale jutro wracam do życia, muszę coś ze sobą zrobić, ogarnąć się. Ile jesteś po rozstaniu? Przepraszam, że pytam ale mam nadzieję, że krótko, szukam osób które mi powiedzą, że to minie, że szybko. Że po miesiącu będę całkowicie wyleczona.

Jestem 8 dni po rozstaniu.. Czasami płaczę, ale staram się ogarnąć. Już jest trochę lepiej, bo czuję po kościach, że w tym roku kogoś poznam. Po złym przychodzi tylko i wyłącznie dobre! Byłam 5,5 roku w związku.. pobolewa serce.. ale trzeba jakoś żyć Podobno na starą miłość i ranę w serduchu najlepsza jest nowa miłość... Albo też pogodzenie się z tym co się stało i otaczanie się znajomymi.
Stary 2014-01-01, 12:18   #637
alarunka
Wtajemniczenie

Witajcie w Nowym Roku

Ja staram się wszystkie sprawy zamknąć w tym nieszczęsnym 2013. Mam nową kartę, czysty zeszycik z notesem i trzeba zapisywać powoli swoje pragnienia, marzenia. Mam nadzieję, że po bardzo złym roku nastanie o wiele lepszy

Mi od zerwania mija 5 dni. Nie umiem na razie nic powiedzieć, raz jestem dobrej myśli, a raz łapię dół. Ale w głębi serca wierzę, że to minie.
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 12:27   #638
Kdjdfn
Zakorzenienie

No ja jestem 6 dzień, po porannym płaczu powoli wraca mi dobre myślenie, już nie że chcę do niego, nie chcę się przytulić, tylko jak ja ☠☠☠☠a mogę chcieć z nim być?! Przecież to niewypał, nie pasujemy do siebie i tyle.:P
Przepraszam za bluzgi, ale one oddają emocje.
Stary 2014-01-01, 12:29   #639
_Angelina_
Wtajemniczenie

Cytat:
Mogę dołączyć? Wczoraj wieczorem rozstałam się ze swoim TŻ.
Dokładnie miesiąc temu dowiedziałam się, że mnie zdradza. Nie wiem czy fizycznie, ale na pewno była to zdrada emocjonalna. Obiecał, że przestanie to robić, jednak ja nie mogłam wyzbyć się podejrzeń. Przez jakieś dwa tygodnie byłam mocno przybita, ale z dnia na dzień było coraz lepiej. Uwierzyłam, że dla niego to był zwykły flirt i starałam się zrobić wszystko, żeby ratować ten związek. Nadeszły święta, które spędziliśmy osobno. Zaraz po nich spotkaliśmy się, byłam szczęśliwa, że go spotkam. Jednak właśnie tego dnia dowiedziałam się, że tak naprawdę on wcale nie zerwał kontaktu z tą kobietą, nadal mówił jej jak bardzo chce ją całować, przytulać, że nie może przestać o niej myśleć... jednak w rozmowie ze mną wszystkiego się wyparł, a gdy nalegałam, by powiedział prawdę chciał zerwać. Minęły trzy dni, nadszedł Sylwester. Pokłóciliśmy się, on stwierdził, że nie jest ze mną szczęśliwy, że ten związek powinien się zakończyć już jakiś czas temu, że mnie nie kocha i nie wyobraża sobie, że będziemy teraz razem, bo zbyt wiele nas różni, a on już nie chce się starać, żeby było między nami dobrze, chce wolności, a ze mną jest mu źle, bo go osaczam i stałam się zaborcza. Przy okazji dodał, że jestem dla niego ważna, nie chce tracić ze mną kontaktu i może jeszcze kiedyś do siebie wrócimy, ale są na to marne szanse. Chce mnie traktować jak koleżankę.
Jest mi tak cholernie ciężko. Miesiąc temu byłam z nim szczęśliwa, a potem każdy kolejny dzień był coraz gorszy. Gdy już sądziłam, że gorzej być nie może, okazywało się, że jednak może. Wówczas albo coś nowego sypało się w związku albo było coś nie tak na innym polu. Wczorajszy dzień był dla mnie koszmarny. Najpierw dowiedziałam się, że ze stanem zdrowia mojej mamy jest źle, a potem to zerwanie.
Cholera! Byliśmy ze sobą półtora roku, sądziłam, że to już coś poważnego. Poznałam jego rodzinę, on moją, mówiliśmy o planach na przyszłość, o zamieszkaniu razem, o dzieciach. Nagle wszystko runęło. Jakby tego było mało jest moim sąsiadem, więc będę go widywać niezależnie od tego, w jakich relacjach będziemy.
no tak najlepiej zostancie przyjaciółmi
ten kontakt trzeba zerwac, potrzebujesz na to troszke czasu. Ale wierz mi, z dnia na dzien, z miesiaca na miesiac bedzie coraz lepiej
zagladaj do nas, mi dobrze zrobiło czytanie dziewczyn
Cytat:
moj wczorajszy wieczor tez nie należał do udanych, ale trzymam sie.
wiem ze bedzie dobrze. Trzeba byc twardym nie miętkim heheh

dziewczyny, jak juz sie ogarne po rozstaniu i ułoze sobie zycie - kiedy stane na nogi ...uwaga....robie tatuaż nie jakas pierdułke tylko konkret na pół pleców
Stary 2014-01-01, 12:37   #640
beri899
Rozeznanie

Ej dziewczyny! Koniec ze smutkiem! Ja dzisiaj idę do kuzyna... który wprost uwielbiał mojego exa.. I mi jeszcze mówił, że powinnam była wybaczyć mu zdradę. Heh debilne męskie rozumowanie. Ale mam impuls, żeby ładnie się ubrać, wyprostować włosy i zrobić piękny makijaż. OD razu jakoś lepiej się poczułam!
Stary 2014-01-01, 12:37   #641
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrada nawet emocjonalna to zdrada. Sama widzisz, że miał ciągotki do zdrady i prędzej czy później z którąś by to zrobił. Wiem jak to boli... U mnie też wszystko runęło, a miało być tak pięknie. Nie załamuj się dziewczyno! gdzieś tam czeka na Ciebie super facet, który będzie oddany tylko Tobie!
Najgorsze jest to, że nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym, nie chcę nikogo innego. Bardzo kocham tego człowieka i zrobiłabym wszystko, żeby było między nami tak jak kiedyś .
Wszystko mi go przypomina. Patrzę na biurko, widzę nasze zdjęcie. Wychodzę z mieszkania, zastanawiam się czy jest u siebie. Nawet idąc do spożywczaka myślę o tym, że zakupy robiliśmy wspólnie.
Idąc za radą przyjaciółki, umówiłam się dzisiaj z facetem, któremu na mnie zależy, ale już wiem, że nie chcę iść. Nie wyobrażam sobie, że mógłby mnie dotknąć. Mamy iść na spacer nad Wisłę, ale doskonale wiem, że będąc tam z nim, będę myślała tylko o tym, jak cudownie było, gdy spacerowaliśmy tam z TŻ-em. Kiedy się poznaliśmy też byliśmy na takim spacerze. Miało to być krótkie spotkanie, ale było nam ze sobą tak dobrze, że wróciliśmy do domów dopiero po 9 godzinach. Ech .
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 12:46   #642
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Najgorsze jest to, że nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym, nie chcę nikogo innego. Bardzo kocham tego człowieka i zrobiłabym wszystko, żeby było między nami tak jak kiedyś .
Wszystko mi go przypomina. Patrzę na biurko, widzę nasze zdjęcie. Wychodzę z mieszkania, zastanawiam się czy jest u siebie. Nawet idąc do spożywczaka myślę o tym, że zakupy robiliśmy wspólnie.
Idąc za radą przyjaciółki, umówiłam się dzisiaj z facetem, któremu na mnie zależy, ale już wiem, że nie chcę iść. Nie wyobrażam sobie, że mógłby mnie dotknąć. Mamy iść na spacer nad Wisłę, ale doskonale wiem, że będąc tam z nim, będę myślała tylko o tym, jak cudownie było, gdy spacerowaliśmy tam z TŻ-em. Kiedy się poznaliśmy też byliśmy na takim spacerze. Miało to być krótkie spotkanie, ale było nam ze sobą tak dobrze, że wróciliśmy do domów dopiero po 9 godzinach. Ech .

Ja spaliłabym te zdjęcia, wyrzuciła jego rzeczy i zaczęła żyć! Dziewczyno Ty sama się dusisz na swoje własne życzenie. Idź z tym kolegą na spacer, wyjdź z domku.... chociaż na chwilę! Co było, a nie jest nie piszę się w rejestr! I proszę mi zaraz się zacząć ryktować na to spotkanie!
Stary 2014-01-01, 12:50   #643
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja jestem 6 dzień, po porannym płaczu powoli wraca mi dobre myślenie, już nie że chcę do niego, nie chcę się przytulić, tylko jak ja ☠☠☠☠a mogę chcieć z nim być?! Przecież to niewypał, nie pasujemy do siebie i tyle.:P
Przepraszam za bluzgi, ale one oddają emocje.
Początki ponoć są najgorsze. Jeśli bardzo tego chcesz to wyjdziesz z tego. Ale trzeba zachować niektóre zasady jak brak kontaktu, nie szukać wiadomości o nim u znajomych, krewnych itp.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Ma któraś z Was rację. Kurczę! Po co zdjęcia? Zakopać je w folderze, samoistnie stojące wywalić. I nie zaglądać dopóki całkowicie się nie wyleczysz. Wiesz, że już nigdy nie będziecie razem? Im szybciej zaakceptujesz daną sytuację tym szybciej się pozbierasz. Nie można dołować się zdjęciami, zamulającymi piosenkami, filmami. To tylko nas katuje.

Nie czyń priorytetu z kogoś, kto ma Cię tylko za opcję..
Stary 2014-01-01, 12:53   #644
Kdjdfn
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak myślicie on się nic nie odzywa bo mnie nie kochał, nic dla niego nie znaczę, oszukiwał mnie? Może ma już inną na zastępstwo?
Stary 2014-01-01, 12:57   #645
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Wiem co czujesz, mi jest tak przykro i smutno że nie mogę oddychać. Mam dzisiaj takiego doła jak pierwszego dnia, a już było lepiej.
A od tego nowego uciekaj skoro to kretyn, po co pchać się w następne bagno!
Ja tak samo,a za 25 dni studniówka,oczywiście nie idę z byłym,a on ze swoją,na tą myśl dostaję szału...Jak ja mam poradzić w ten dzień?Gdy go nadal kocham?
Wiem,ale przejechałam się cholera znów,myślałam,że jest ogarnięty,ale po tym jak zaczął wczoraj się zachowywać w szpitalu,aż policję wezwali,zwątpiłam maksymalnie...

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
moj wczorajszy wieczor tez nie należał do udanych, ale trzymam sie.
wiem ze bedzie dobrze. Trzeba byc twardym nie miętkim heheh
Musi być dobrze,ale jakoś teraz nie potrafię myśleć pozytywnie

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Jak pech to pech!! Dużo jest matołków na tym świecie... co zrobić. Przyszły Sylwester spędzisz w towarzystwie cudownego faceta, już ja mam czuja) Nie dołuj się niczym! skup się na sobie i staraj się o tych downach nie myslec
Szczerze wątpię wiesz...Wczoraj był taki chłopak z dziewczyną,piękna para,chłopak bardzo ogarnięty,przystojny wysoki,ona też piękna i mądra,cholera,dlaczego ja mam takiego pecha?A jeszcze ten były mi w głowie siedzi bo na święta napisał,że tęskni,że myśli o mnie i chce się spotkać,minęła magia świąt i ma mnie w dupie...
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 13:02   #646
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny a jak myślicie on się nic nie odzywa bo mnie nie kochał, nic dla niego nie znaczę, oszukiwał mnie? Może ma już inną na zastępstwo?
Nie wiem dlaczego się nie odzywa. Od Waszego rozstania minęło bardzo mało czasu. Jeżeli miałby inną na zastępstwo JUŻ to coś wcześniej musiałoby się kroić.. Jest wiele powodów dla których faceci się nie odzywają. Rozstanie było może w kłótni, być może rzucają się w wir imprez i łakną wolności-są nią zauroczeni albo są twardzi, też tęsknią, ale wiedzą, że przeszłość to przeszłość i po co do niej wracać.. Mój ex nie odzywa się do mnie, bo go o to poprosiłam. Wie, że muszę ruszyć z miejsca i on wie, że przy nim nie będę szczęśliwa i nigdy nie zbudujemy wspólnej przyszłości. Więc po co ma mnie dręczyć? Jestem mu za to bardzo wdzięczna
Stary 2014-01-01, 13:05   #647
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze?Wyznaje jedną zasadę.Jak dla faceta zależy,to stanie na rzęsach,żeby się odezwać...Chociaż sama jak kretynka wmawiam sobie coś i jestem tak zdesperowana i czuje taką pustkę,że mam ochotę wrócić do byłego po raz -enty, bo jednak z nim było mi najlepiej...ale jak zapomnieć np. "kur*o"...
Stary 2014-01-01, 13:08   #648
alarunka
Wtajemniczenie

Też racja, ale jak jeszcze coś nie jest stracone. Bo jeżeli nastąpiło rozstanie, wszystko zostało powiedziane to po co ma się starać odzywać nawet jeśli mu zależy? Inni wolą to przecierpieć..
Stary 2014-01-01, 13:14   #649
Kdjdfn
Zakorzenienie

Nie wiem w sumie to już jest nieważne, muszę przestać rozkmniać i się po prostu z tym pogodzić. Tylko gdybym wiedziała jak.
Stary 2014-01-01, 13:15   #650
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
Też racja, ale jak jeszcze coś nie jest stracone. Bo jeżeli nastąpiło rozstanie, wszystko zostało powiedziane to po co ma się starać odzywać nawet jeśli mu zależy? Inni wolą to przecierpieć..
Też jest taka opcja...Właśnie u mnie tak było :/ Ech,nie chce nowego roku,nie wiem co ze sobą zrobić,za 5 miesięcy nigdy więcej go nie zobaczę,kończymy szkołę,pewnie będzie miał wspaniałą żonę,dzieci...Cholera
Stary 2014-01-01, 13:20   #651
alarunka
Wtajemniczenie

A Ty będziesz miała wspaniałego męża
Stary 2014-01-01, 13:22   #652
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Też jest taka opcja...Właśnie u mnie tak było :/ Ech,nie chce nowego roku,nie wiem co ze sobą zrobić,za 5 miesięcy nigdy więcej go nie zobaczę,kończymy szkołę,pewnie będzie miał wspaniałą żonę,dzieci...Cholera

A Ty w przyszłości będziesz mieć wspaniałego męża i śliczne dzieci! To, że się nie udało z jednym, nie znaczy, że i z nikim nie wyjdzie... Jesteś jeszcze bardzo młoda, całe życie przed Tobą. Jestem pewna, że czeka Cię piękna miłość, tylko musisz ruszyć do przodu
Sama mam dopiero 19 lat i choć w tej chwili wydaje mi się, że nic już mnie nie czeka, że nie dam rady nikogo pokochać i nikt nie pokocha mnie, to gdy pomyślę racjonalnie... Wiem, że to wcale nie jest prawda. Muszę tylko wyleczyć złamane serce i przestać tak kochać i tęsknić.
Trzeba zmienić nastawienie, bo smutek nic nam nie daje...
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 13:22   #653
beri899
Rozeznanie

Każda z nas będzie miała wspaniałego i wartościowego męża)
Stary 2014-01-01, 13:23   #654
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
A Ty będziesz miała wspaniałego męża
Z moim szczęściem?Nie potrafię w to jakoś wierzyć,wiem,że to chwilowe,ale naprawdę fajni faceci są zajęci albo coś innego... Młoda jestem ale ta pierwsza miłość cholernie przytłacza
Stary 2014-01-01, 13:26   #655
Kdjdfn
Zakorzenienie

Chciałam napisać to samo
Stary 2014-01-01, 13:27   #656
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Witajcie w Nowym Roku

I życzę Wam, żeby każda z Was znalazła tego jedynego, wspaniałego faceta i odwiedzała ten wątek jedynie z sentymentu do poznanych tu osób

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 13:35   #657
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
A Ty w przyszłości będziesz mieć wspaniałego męża i śliczne dzieci! To, że się nie udało z jednym, nie znaczy, że i z nikim nie wyjdzie... Jesteś jeszcze bardzo młoda, całe życie przed Tobą. Jestem pewna, że czeka Cię piękna miłość, tylko musisz ruszyć do przodu
Sama mam dopiero 19 lat i choć w tej chwili wydaje mi się, że nic już mnie nie czeka, że nie dam rady nikogo pokochać i nikt nie pokocha mnie, to gdy pomyślę racjonalnie... Wiem, że to wcale nie jest prawda. Muszę tylko wyleczyć złamane serce i przestać tak kochać i tęsknić.
Trzeba zmienić nastawienie, bo smutek nic nam nie daje...
Dziękuje za ciepłe słowa.Pierwsza miłość w sumie,to chyba najgorzej o niej zapomnieć,tym bardziej ,że rok temu wspólny sylwester ech...Jak widzę go codziennie w szkole,to odechciewa mi się go na zawsze,ale jak go nie widuję to zaczynam go idealizować.Niby jak przestać kochać?Bywa tak bardzo często,że facet dawno ma nową,a dziewczyna dalej go kocha i jest sama.U mnie tak będzie,ba,może już tak jest.Zabijam siebie tymi myślami...Nawet życzeń żeby nie napisać,widać,za kogo mnie uważa
Stary 2014-01-01, 13:40   #658
smutnaja88
Rozeznanie

Ja też mam się źle. 2h nie mogłam zasnąć. Potem napisala koleżanka która spędzała z exem Sylwka że byli na narodowym a teraz są u znajomych ale że we własnym gronie same pary mój ex i kolega. Ja dziś też mam dola. Liczylam na zycZenia. Cży w ogole do którejś z was ex napisał cży kazdy ma tak samo wielki takt?
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 13:44   #659
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Ja też mam się źle. 2h nie mogłam zasnąć. Potem napisala koleżanka która spędzała z exem Sylwka że byli na narodowym a teraz są u znajomych ale że we własnym gronie same pary mój ex i kolega. Ja dziś też mam dola. Liczylam na zycZenia. Cży w ogole do którejś z was ex napisał cży kazdy ma tak samo wielki takt?
Do mnie nie,ale ja to zrobiłam,odpisał dziękuje i wzajemnie.A tak czekałam na jego telefon o północy jak naiwna
Stary 2014-01-01, 13:54   #660
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Do mnie nie,ale ja to zrobiłam,odpisał dziękuje i wzajemnie.A tak czekałam na jego telefon o północy jak naiwna
Też się łudziłam

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Do mnie nie, mimo, ze wiedziałam, że tak będzie, to się łudziłam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości