|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 11
Dziewczyny
![]() Udanego nowego roku 2014 ![]() Szampańskiej zabawy Braku kaca![]() Jak najmniej kłótni z TŻtami ![]() i za 7h będziemy mogły już powiedzieć "ŚLUB W PRZYSZŁYM ROKU" Pozdrawiamy M & P
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
a jakieś winko mamy, browarka, szampan...
![]() Trochę się stresuję bo jeszcze dobrze nie zaczęli strzelać a mój pies juz się trzęsie jak galareta i sapie.. |
|
|
|
#2103 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Moja koleżanka tak straciła psa, wystraszył się i uciekł...My właśnie lecimy A TŻ zwinął z Lidla 15 piw
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, również wam życzę udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego nowego roku!
Ja już wyszykowana, czekamy na moją świadkową i jej chłopa
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj dziewczynki sto lat
wiecie, chyba nigdy tyle nie piłam ciaooo do usłyszenia za rok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Paniom
![]() u mnie zabawa udana, ale niestety jakiś gość zrobił nam pobudkę o 9.00 bo się zaczął dobijać do drzwi.... i tak się dobijał nawalony pół godziny, że on tu mieszka...
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie nowym roku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w Nowym Roku
u nas zabawa była przednia, jak nogi bolą to dobrze jest zaraz się zbieramy na wyciąg na Palenice :PWysłano z Windows Phone 8S by HTC. |
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Już za rok nasze sluby ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
#2112 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wszystkiego najlepszego w nowym roku !!! ![]() Troche wczoraj przesadzilam z alko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie dobijałaś się do cudzych domów, jak nasz poranny gość
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie trochę glowa boli
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie witam w nowym roku
nigdy tyle ni piłam, ale.... nic nie czuje w gruncie rzeczy wszystko doskonale pamietam, nie mam zadnych skutków ubocznych, nogi bola i miałam super zabawę, tak miało byc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam w nowym roku
Trochę zmęczona, bo musiałam zajmować się pół nocy moją psinką, oprócz tego mieliśmy na "przetrzymanie" psa mojego brata..W sumie nigdy nie myślałam źle o fajerwerkach, do czasu kiedy się ma takiego psa, że panikuje jakby miał zawału dostać... żadne moje poprzedni psiaki nie miały tego problemu.. Killer strasznie... i tak nowy rok przywitaliśmy w łazience bo tam miał swój transporterek i radio z muzyczką i to było jedyne miejsce, w którym potrafił jako tako przetrwać... |
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam w Nowym Roku
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym roku
![]() Dołączam do wątku, bo wstępnie zaplanowaliśmy ślub na 2015 ![]() Jeszcze nei wiem jaka data, bo zespół ma wolną ostatnią sobotę września i ewentualnie 2 soboty majowe (jest wstępna rezerwacja, może się zwolni) i na razie ejsteśmy w kropce- póki nie dowiemy się jak się mają terminy na salach to obmyślamy jaki termin lepszy Czyli jak na razie wybraliśmy tylko zespół Salę myślę, że znajdziemy jakąś, martwię się o foto/video ![]() Jaki mniej więcej budżet przeznaczacie? u nas wyszły jakieś ogromne pieniądze, choć wesele raczej nie będzie duże... |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy ![]() aż tak koniecznie chcecie ten zespół? bo koniec września, to już z pogodą może być kiepsko... gdzie szukacie sali?
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w 2013 byłabym na ślubie w październiku i było ciepło, fajnie...a w 2012 w październiku jako świadkowa gotowałam się w marynarce.. coś mi się wydaje, że przy tej zmieniającej się pogodzie wrzesień/październik będzie cieplejszy od czerwca i lipca
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnia sobota września była bardzo ładna
w samej marynarce na egzamin szłam.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też był egzamin wtedy, ale nie mój
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy z nimi na weselu i postanowiliśmy już wtedy, że jeśli zrobimy wesele to zespół ma być ten (chyba, że trafiłby się lepszy, nie trafił jak do tej pory). No właśnie martwię się pogodą, choć sprawdzaliśmy archiwum i ostatnie 4 lata było dość ładnie i w miarę ciepło. Tylko, że aura wtedy tez już jest lekko jesienna, a chciałam ślub raczej wiosenny Sali szukamy w łódzkim, okolice piotrków i tomaszów, także rozpiętość spora i myślę, że coś znajdziemy na te terminy Za wrześniem przemawia też więcej czasu na uzbieranie funduszy, choć pewnie rodzice w części nam pomogą. A ta ewentualna połowa maja wydaje mi się bardzo szybko, zresztą często wtedy też pogoda jeszcze nie dopisuje ![]() No właśnie, pogoda się trochę przesuwa, późno zima się zaczyna i późno lato przychodzi. Byliśmy na sporej ilości wesel- wszystkie w czerwcu i sierpniu były i w sumie na więszkości było akurat dość chłodno i pochmurno, no z pogodą się nie utrafi. Rodzina mówi, że jak chłodno to się więcej na sali siedzi niż chodzi na papieroski na zewnątrz, więc nei zawsze chłód to tak źle na weselu
Edytowane przez eibhlin87 Czas edycji: 2014-01-01 o 16:07 |
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie kojarzę....pamiętam tylko te dni, kiedy byłam na weselach
![]() Ale chyba nawet tak jest, że wrzesień ostatnio zimny, a październik cieplejszy. 6 czerwiec w tym roku był zimny... a taką miałam mieć datę.. tego się nie da przewidzieć niestety.. |
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Siemaaaaaaaaa
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Ja przesadziłam solidnie z alko
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
ja sie nie przejmuje pogodą
zawsze to jakies wspomnienia:P ja tylko chce aby ssja zdjeciowa była w ladna pogode )...ja sie super bawilam z moim Tztem, chociaz to ja 90% tancow prowadzilam, a Tz 'improwizował' jak on to mowi:P. Ale ciesze sie ze mimo wszystko chcial tanczyc, to sie uznaje . Potem zaczal mnie irytowac bol stóp moj i Tzta:P, ale jak zdjelam buty i w rajtkach tancyzlam- tak jak inne panie, to o niebo lepiej, ale i tak tzta mi bylo zal o 3:30 wracalismy . Powiem Wam.. bylismy najmlodsi, goscie byli od 25+, az do.. 75 lat.. i powiem Wam naprawde super sie patrzy, ze tacy starsi ludzie a tak sie bawia . Młodzi wymiekali. Wyobrazcie sobie taką typową babcie ze wsi z chustka na głowie,siwiuuutkie włosy, dziadka tez juz bez wlosów szczuply lekko przygarbiony.. Ubrani w garnitur i fioletowa suknie.. pani babcia w siwych wosach upięty ładny kwiat, rowniez fioletowy, na palcu pierscionek z duuzym oczkiem, bransoletka zlota, lekki makijaz.. tak pieknie wyglądali moze nie tanczyli caly czas jak ja z tztem, ale no naprawde milo sie na nich aptrzylo Pan taki dzentelmen odsuwal krzeslo, calowal w reke przed kazdym tancem i po, przytulał ta panią, naprawde caly czas Tztowi ich pokazywałam . I powiem Wam ze ciesze sie ze bylismy na takim sylwestrze, bsylo kulturalnie, mielismy fajnych kompanow - byli okolo 40, jak mi kobiety powiedzialy, a ja dalabym im z 30! :|... to byl dla mnie szok . i cos mi sie zdaje, ze w towarzystwie rowiesnikow nie byloby tak fajnie . Tak czy siak jestesmy mega zadowoleni, chociaz przegieli z odliczaniem, bo zamaist 5 minut wczesniej rozdac szampany, to minute przed rozdawali, a zespol w pewnej chwili zaczal : 15 sekund do nowego roku! i zaczeli odliczac, ludzie zrobili korek kazdy zyczenia sobie skladal, no tak dziwie;/, ale za to puszczalismy lampiony i wlasciciel mial 2 pudla fajerwerkow, naprawde potrójne palemki i inne piekne, w objeciach tzta super bylo je ogladac . Ale samą mnie przerazaly te huki, a co dopiero zwierzeta... Wiadomo, ze nikt nie zabroni puszczac fajerwerków, ale skoro zwierzaki tak reaguja to moze ktos by pomyslal nad produkcja jakichs nie wiem nausznikow, okryc czy cos dla zwierzakow, zeby sie tak nie baly...Tak czy siak, upici, najedzeni, zasnelismy z Tztem od razu
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
A oto ja w sylwestra, jedyne zdjęcie na którym dobrze wyszłam
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
pozazdrościć fotogeniczności
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Moja koleżanka tak straciła psa, wystraszył się i uciekł...