Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-01, 21:16   #1801
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Przykimało mi się.
Idę do mężuli na tulaska
Dobranoc
Stary 2014-01-01, 21:22   #1802
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
I zadałam na ovuf pytanko ale cisza...
Czy JEŚLI miałam owulkę 20dc to czy bardziej prawdopodobne jest, że dotarły halfiki z 19 czy 21 dc ?
Szczerze mówiąc wolałabym te z 21 wydaje mi się, że były bardziej żwawe
komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia 12-24 godzin, więc mogą to być halfiki z 19, ale też z 21 Zależy jeszcze czy owulka była rano czy wieczorem i tak samo serduch. ale nie zdziw się jak Ci przesunie owulację, bo tak też może być i wtedy może wstrzelisz się z serduchami w samą owulkę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-01-01 o 21:24
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:35   #1803
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nie jajniki.. może właśnie po zbyszkowaniu

ból owulacyjny (prawdopodobnie) dwa dni po owulacji?
wstyd mi, że zabieram się za zbyszkowanie taka zielona

a z Danią to dłuuuuga historia... Generalnie mój mąż, który jest Polakiem (choć wygląda jak rodowity Dun ) zaraz po naszym ślubie otworzył tu firmę z naszym znajomym, który w DK jest od półtora roku.. Po miesiącu ja przyjechałam do niego.. po dwóch wynajęliśmy dom... Moja wypłata starcza na pokrycie wszystkich zobowiązań a dochody z firmy TŻ odkładamy na budowę domu.... tylko nie wiemy jeszcze czy ten dom będziemy stawiać tu czy w PL
Jesteśmy tu zbyt krótko, żeby cokolwiek deklarować... Na razie zapowiada się nieźle... choć jest też wiele rzeczy dla mnie dziwnych/niezrozumiałych/głupich/przerażających...
Duńskie podatki są najwyższe w Europie.....ale w zamian za to socjale tu są takie, że nic tylko rodzić

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

I zadałam na ovuf pytanko ale cisza...
Czy JEŚLI miałam owulkę 20dc to czy bardziej prawdopodobne jest, że dotarły halfiki z 19 czy 21 dc ?
Szczerze mówiąc wolałabym te z 21 wydaje mi się, że były bardziej żwawe
kobieto ojj stresujesz się i nakręcasz tym, że Ci nie wywróżę nic dobrego w tym cyklu... mam nadzieję, że się mylę, ale wiesz 90% są trafne
Zobacz sobie u mnie owulacje... skok, już super i spadek... i o.
Badania plamników zrobiliście? Bo jak nie to nie wiadomo ile macie szans... te max 3-4 dni mogą w Tobie posiedzieć o ile masz dobry śluz nie ważne w sumie jakie nasienie- po prostu trzeba mieć 'szczęście' ja tak sobie myślę, że Bozia to czasem z góry strzela w nas kto je dostanie...
A no socjale też mamy fajne Ja do polski chyba wrócę na emeryturę dzieci odchowam i pozostawię tu, żeby miały lepiej...

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Dziś nie poćwiczyłam ładnie zaczynam rok mając na sumieniu 5 sztuk tofiffi i 2 sztuki ciasta cappucino

A mi żadna nie odpisała na temat śluzu

Czy śluz może być taki- po wyciągnięciu palucha jest mokry, niby przezroczysty, a jak go 'zbieram' z palca to jest lekko mleczny?
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:44   #1804
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
kobieto ojj stresujesz się i nakręcasz tym, że Ci nie wywróżę nic dobrego w tym cyklu... mam nadzieję, że się mylę, ale wiesz 90% są trafne
Badania plamników zrobiliście? Bo jak nie to nie wiadomo ile macie szans... te max 3-4 dni mogą w Tobie posiedzieć o ile masz dobry śluz nie ważne w sumie jakie nasienie- po prostu trzeba mieć 'szczęście' ja tak sobie myślę, że Bozia to czasem z góry strzela w nas kto je dostanie...
A no socjale też mamy fajne Ja do polski chyba wrócę na emeryturę dzieci odchowam i pozostawię tu, żeby miały lepiej...

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Dziś nie poćwiczyłam ładnie zaczynam rok mając na sumieniu 5 sztuk tofiffi i 2 sztuki ciasta cappucino

Czy śluz może być taki- po wyciągnięciu palucha jest mokry, niby przezroczysty, a jak go 'zbieram' z palca to jest lekko mleczny?
kochnna nie mam pojecia
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:49   #1805
mloda0802
Rozeznanie

Witam się Kobietki w Nowym Roku

Ja właśnie po sexiku uuuhhh było gorąco

Sylwek bardzo udany, robiliśmy go u nas w mieszkaniu w sumie było nas 8 osób, o 12 wyszliśmy popuszczać fajery i napić się szampana, wiadomo życzenia buziaki przytulaki. Impreza skończyła się po 5 i dziękowałam Bogu za zmywarke bo jakbym miała to wszystko ręcznie zmywać to by mi pół dnia zeszło

Jeśli chodzi o golenie to ja stosuję jednorazówki i żel do hig. intymnej. Niestety szybko odrastają nigdy nie próbowałam wosku i na samą myśl aż się boję, a ja do panikar nie należę... po prostu wizja wyrywania "tych" włosków mnie przeraża, ale może kiedyś się skuszę

Leine to jest jak najbardziej śluz wodnisty, może być przeźroczysty ale i lekko kremowy (chodzi mi o koloryt)

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

Edytowane przez mloda0802
Czas edycji: 2014-01-01 o 21:50
mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:49   #1806
Ishka
Zadomowienie

Leine- ja wtedy wpisuje że jest poprostu wodnisty...ja też tak mam po owulce pare dni jest niby wodnisty ale jak jest więcej to i lekko kremowy...chyba że chodziło Ci o coś innego?

Przeklęty dupek....biorę go drugi dzień a wydaje mi się że przez to mi zaraz cyce eksplodują;/ i tak mnie bolą...eh ale niektóre dziewczyny mówiły ze przy dupku tak może być...

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2014-01-01 o 21:51
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:50   #1807
manieczka1
Zakorzenienie

Leine! Pewnie taki może być, ale białawy to już moim zdaniem chyba nie jest wodnisty, bo ten jest bezbarwny, więc dać go pod kremowy?

23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-01-01 o 21:51
Stary 2014-01-01, 22:06   #1808
Leine
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za pomoc

Jak ja wyjmuję palucha to widać śliski- nie widać koloru, dopiero jak go 'zbieram do kupy' to widzę, że jest lekko mleczny, ale nie tak biały jak Kremowy strasznie 'rozwodniony, luźny' jest.
Drugi dzień z rzędu go mam ale to dopiero jest 19dc więc nie liczę na owulkę nie wiem czy to wiesioł namieszał z poprzedniego cyklu czy co ale cieszę się, bo nie jestem tam sucha i nie trzeba nawilżaczy Mokro mi, ot tyle
A teraz też biorę wiesiołek ale tylko 1x dziennie po 1 tabletce bo mam tego malutko i chciałam go dojeść

Od jutra zaczynam mierzyć tempki przez 10 dni...
Może zakłady porobimy, kto obstawia u mnie owulkę w dniach od 20 do 30dc?

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-01-01 o 22:07
Stary 2014-01-01, 22:09   #1809
manieczka1
Zakorzenienie

Leine! Z Twojego opisu wynika,ze to chyba wodnisty jest!

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Aaa będą tempki!

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-01, 22:22   #1810
Ishka
Zadomowienie

Mi to też na wodnisty a taki to w obrębie owulki już bardzo blisko...ja w tym cyklu miałam przed i zaraz po owulce...

A wiesiołka brałam przed 1 ciażą i zgadza się poprawia i to bardzo wilgotność tam ja miałam zawsze z tym problemy a wiesiołek działał cuda
Stary 2014-01-01, 22:28   #1811
Leine
Zakorzenienie

mój teściu chodzi i co chwila jakiś nowy kawał nam sypie

wczoraj mówi:

"noc spędziłem dość przyjemnie.... dupa była... ale ze mnie"

Oglądamy właśnie teraz film bo się zaczyna na TVP1 "Bez dupy" tzn "Bez twarzy"
Stary 2014-01-01, 22:31   #1812
maskora
Raczkowanie

Manieczka widzę, że Ty to jesteś taka maniAczka temperaturek

Ja też mam w planach cały ten cykl przemierzyć temperaturę, najgorsze to wstawanie o takiej samej porze. Ale póki co jako tako idzie. Ovu wyznaczyło mi owulacje dopiero na 29-33 dc

Dobrej nocki dla Was!

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger

Edytowane przez maskora
Czas edycji: 2014-01-01 o 22:33
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 22:41   #1813
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
mój teściu chodzi i co chwila jakiś nowy kawał nam sypie

wczoraj mówi:

"noc spędziłem dość przyjemnie.... dupa była... ale ze mnie"

Oglądamy właśnie teraz film bo się zaczyna na TVP1 "Bez dupy" tzn "Bez twarzy"

Ja też oglądam "bez twarzy"

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:

Leine jesteś watkową wieszczką? Badań nie robiliśmy. Założenie jest takie, ze jeśli do Wielkanocy nic nie zaskoczy to będąc w Pl zrobimy potrzebne badania. Tu jest z tym kicha z tego co zdążyłam sie wywiedzieć. A Ty gdzie mieszkasz? Jestem na telefonie wiec nie jestem w stanie podejrZeć...
Yhhh no nakręcam się bo to pierwszy cykl... W kolejnym będę mniej emocjonalna i będę mierzyły co dzień o tej samej godzinie...

Stary 2014-01-01, 22:58   #1814
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też oglądam "bez twarzy"

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Leine jesteś watkową wieszczką? Badań nie robiliśmy. Założenie jest takie, ze jeśli do Wielkanocy nic nie zaskoczy to będąc w Pl zrobimy potrzebne badania. Tu jest z tym kicha z tego co zdążyłam sie wywiedzieć. A Ty gdzie mieszkasz? Jestem na telefonie wiec nie jestem w stanie podejrZeć...
Yhhh no nakręcam się bo to pierwszy cykl... W kolejnym będę mniej emocjonalna i będę mierzyły co dzień o tej samej godzinie...

hehe wiedźma ze mnie
Nie, po prostu nie chcę ja i inne dziewczyny abyś tak się nakręcała, bo tempka stresuje- na pewno widzisz po sobie już pierwsze objawy...
Gin sam potwierdził, że stres w tym nie pomaga... dlatego nie mierzę już
Teraz pomierzę, bo 16.01 idę do gina i chciałam wiedzieć kiedy owu nastąpi ale dopiero po 10 dniach wprowadzę pomiary, bo do tylu termometr zapamiętuje tempki
Kochana ja jestem w Niemiec
Stary 2014-01-02, 01:23   #1815
vioris
Zakorzenienie

Witam się po Sylwestrowaniu Wróciliśmy do domu o 21 Imprezowaliśmy od wczoraj od 18.00 do rana do 8.20 Koło 3.30 tak już zaczynaliśmy myśleć o pójściu spać, ale znajomi z ulicy dalej przyszli i bawilismy się do 8.20 a spać o 9.00 poszliśmy Obudziliśmy się o 15.05 i robiliśmy powtórkę aż do 20.30 Także w tym roku była chyba najdłuższa impreza Sylwestrowa na jakiej byłam No ale mieliśmy tyle alkoholu, że czasu więcej było trzeba żeby to wypić

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Bardzo! Bardzo polecam kremy do depilacji Vanity, najlepszy jest laser bikini, takie w czarnym opakowaniu. Są super, nakładam na całą piczkę, pachwiny i taka rozłożona leżę przez 15 minut. Na opakowaniu jest napisane 5 minut, ale ja mam dość grube włoski więc, próbowałam, próbowałam i nie ma żadnych podrażnień jak się przeciągnie ten czas. A gładkość jak po wosku. Cena też ok bo ok 10 zł a starcza na 3-4 razy.
A depilujesz włoski o jakiej długości? Ja kiedyś próbowałam kremu do depilacji krewety, ale nie zebrało praktycznie nic.
Może skoro tak polecasz to spróbuję, ale ja to się obawiam że u mnie to nie zadziała bo ja mam mocne,gęste i grube włoski

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Enooo jak na Ciebie to chyba sporo
Inne balowiczki pojawiły się koło południa, tylko vioris poszła spać o 8 i do tej pory jej nie było
No przesadziłam Ale było super!

Cytat:
Ja też sobie tego nie wyobrażałam.. ale naprawdę mile mnie zaskoczyła obsługa time... Dziewczyny podchodziły do tematu megaprofesjonalnie! Po 10 minutach nie czułam się skrępowana nawet jak prosiła mnie o pozycję "na pieska" i naciąganie pośladka
Opowiadałam wrażenia na wątku PM2013
No i spokój na kilkanaście ładnych dni... i gładziutko... i bez podrażnień...

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

czemu mnie to nie dziwi w Twoim przypadku?
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego Nawet przed lekarzem to bym miała stresa takie coś zrobić a co dopiero przed kobietą "z ulicy".

Cytat:
Ja mam na NK od paru lat, ale tam to mało co się dzieje
myślałam ostatnio żeby zlikwidować i zalożyć na fb, z jednym (albo wcale) zdjęciem, co by byc bardziej na bieżaco w końcu to pierwsze źródło informacji
Zakładaj Wiele osób znam które nie miały a jak odkryły możliwości fb to już nie odejdą stamtąd Ogólnie fajna sprawa i warto mieć. Nawet przecież nie trzeba mieć zdjęć i się pokazywać jeśli ktoś nie lubi

Cytat:
Kochana ja właśnie teraz mam taki sam. Jakbym czytała o tym co ostatnio myślałam siedząc z mokrym paluchem Jak wyciągam to jest po prostu mokry, taki leciutko połyskujący, jak zetknę dwa palce ze sobą albo zbiorę "do kupy" to właśnie jest taki lekko mleczny, kremowy, ale konystencja jest taka wodnista, nieklejąca, spływająca, ale też nie rozciągliwa. Sprawdziłam dlatego, (bo nawet ostatnio śluzu nie sprawdzam) że miałam strasznie mokro ciągle i były momenty że myślałam, że znowu mnie dopadło krwawienie bo aż leciało. Widzę, że my to ostatnio podobne te cykle mamy

Spać mi się wcale nie chce bo jak spałam do 15.00 to teraz nie wiem, ale pewnie rano pójde spać
Stary 2014-01-02, 07:26   #1816
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Witam się po Sylwestrowaniu Wróciliśmy do domu o 21 Imprezowaliśmy od wczoraj od 18.00 do rana do 8.20 Koło 3.30 tak już zaczynaliśmy myśleć o pójściu spać, ale znajomi z ulicy dalej przyszli i bawilismy się do 8.20 a spać o 9.00 poszliśmy Obudziliśmy się o 15.05 i robiliśmy powtórkę aż do 20.30 Także w tym roku była chyba najdłuższa impreza Sylwestrowa na jakiej byłam No ale mieliśmy tyle alkoholu, że czasu więcej było trzeba żeby to wypić

Spać mi się wcale nie chce bo jak spałam do 15.00 to teraz nie wiem, ale pewnie rano pójde spać
Nooo to ładnie zaimprezowałaś
dobrze, że się wybawiłaś, bo kolejny sylwek może będziesz miała spokojniejszy - z dzidzią

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-02, 07:57   #1817
maskora
Raczkowanie

Vioris jaka impra! Super, że się tak wybawiliście

Co do długości włosów, to teraz wstyd się przyznać ale miałam ''tam'' małego futrzaka Raz, że miałam tydzień miesiączki, a przed miesiączką też nie goliłam ok 2 tygodni. Noo miałam tam, długo, gęsto i ogólnie bóbr Wypróbuj sobie, tylko trzymaj dłużej, ok 15 minut.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...er-expert.html
krem ogólnie rozpuszcza cebulki i włosy.

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 08:13   #1818
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
o tak Choć czasem tak paczę.. i paczę.. i nie wierzę... ludzie kompletnie odzierają się z prywatności... właśnie znajomy z podstawówki wrzucił sesję z zaręczyn.. pozowane zdjęcia:
1) na lewym kolanku
2) na prawym kolanku
3) ona stoi z lewej on z prawej
4) ona stoi z prawej on z lewej
5) pierścionek w pudełeczku
6) pierścionek na palcu
7) palec na pudełeczku
8) ona z palcem z pierścionkiem na nim....

no przecież słów brak...

po pierwsze primo - nikogo nie namawiam Choć otwarcie mówię, że sama byłam przeciwniczką... a po kilku wizytach stałam się gorącą fanką
po drugie primo - mój TŻ też tak mówił... kilka lat się bronił przed fb.. potem założył bo studia... studia skończył w zeszłym roku... a fb jak miał tak ma
No to już przesada, często szybciej o takich rzeczach dowiadują się osoby obce niz rodzina
ja tez nie jestem za "sprzedawaniem" wszystkiego ze swojej prywatności
Focie zareczynowe to jeszcze nic, jak widzę zdjęcia z usg z podpisem typu "nasza kochana dzidzia" to dopiero zalamuję ręce

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no to dobranoc
a ja jeszcze wolne dopiero we wtorek idę
Dopiero się nowy rok zaczął a Ty juz wykorzystujesz urlop?

Ja też się cieszę, ze God będzie mierzyć

Cytat:
komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia 12-24 godzin, więc mogą to być halfiki z 19, ale też z 21 Zależy jeszcze czy owulka była rano czy wieczorem i tak samo serduch. ale nie zdziw się jak Ci przesunie owulację, bo tak też może być i wtedy może wstrzelisz się z serduchami w samą owulkę

A ja gdzies słyszałam/czytałam (nie wiem czy nie tu czasem) że tyle zyje komorka jajowa, ale do zapłodnienia jest zdolna tylko kilka godzin, bo potem ma "twarda skorupkę- (zwapnioną czy cuś) i plemniczki się nie przedostaną
Olgietka nie stresuj się za mocno, bo jak Ci się nie uda w 1cyklu to potem ześwirujesz i z tego stresu wszystko Ci sie jeszcze rozreguluje
Mi dziś przesunęło owulkę na 18dc, ale jakoś dziwnie to wyglada
Jak znajdziecie chwilkę , to looknijcie, czy Wam się wydaje ze tak mogło byc nie zaznaczalam śluzu, ale mniej więcej od wigilii do 29.12 mialam duzo śluzu, chyba wodnistego

Leine ja na śluzie się nie znam, dlatego nie wpisuję u siebie, bo moge tylko namieszać ale jak mówisz że masz "mokro" to ja bym wpisala wodnisty, bo wydaje mi sie że przy kremowym i lepkim nie ma się takiego uczucia wilgoci
Fajnie ze będziesz mierzyc
Stary 2014-01-02, 08:14   #1819
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

A depilujesz włoski o jakiej długości? Ja kiedyś próbowałam kremu do depilacji krewety, ale nie zebrało praktycznie nic.
Może skoro tak polecasz to spróbuję, ale ja to się obawiam że u mnie to nie zadziała bo ja mam mocne,gęste i grube włoski

No przesadziłam Ale było super!

Nie wyobrażam sobie czegoś takiego Nawet przed lekarzem to bym miała stresa takie coś zrobić a co dopiero przed kobietą "z ulicy".

Zakładaj Wiele osób znam które nie miały a jak odkryły możliwości fb to już nie odejdą stamtąd Ogólnie fajna sprawa i warto mieć. Nawet przecież nie trzeba mieć zdjęć i się pokazywać jeśli ktoś nie lubi

Kochana ja właśnie teraz mam taki sam. Jakbym czytała o tym co ostatnio myślałam siedząc z mokrym paluchem Jak wyciągam to jest po prostu mokry, taki leciutko połyskujący, jak zetknę dwa palce ze sobą albo zbiorę "do kupy" to właśnie jest taki lekko mleczny, kremowy, ale konystencja jest taka wodnista, nieklejąca, spływająca, ale też nie rozciągliwa. Sprawdziłam dlatego, (bo nawet ostatnio śluzu nie sprawdzam) że miałam strasznie mokro ciągle i były momenty że myślałam, że znowu mnie dopadło krwawienie bo aż leciało. Widzę, że my to ostatnio podobne te cykle mamy

OOO! Jest i vioris balowiczka

Dzień doberek
Stary 2014-01-02, 08:26   #1820
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Dopiero się nowy rok zaczął a Ty juz wykorzystujesz urlop?

A ja gdzies słyszałam/czytałam (nie wiem czy nie tu czasem) że tyle zyje komorka jajowa, ale do zapłodnienia jest zdolna tylko kilka godzin, bo potem ma "twarda skorupkę- (zwapnioną czy cuś) i plemniczki się nie przedostaną
Olgietka nie stresuj się za mocno, bo jak Ci się nie uda w 1cyklu to potem ześwirujesz i z tego stresu wszystko Ci sie jeszcze rozreguluje
Mi dziś przesunęło owulkę na 18dc, ale jakoś dziwnie to wyglada
Jak znajdziecie chwilkę , to looknijcie, czy Wam się wydaje ze tak mogło byc nie zaznaczalam śluzu, ale mniej więcej od wigilii do 29.12 mialam duzo śluzu, chyba wodnistego
u nas w pracy odrabialiśmy te dni w tym świąteczny tygodniu wzięłam tylko 4 dni wolnego i miałam 17 jeszcze mi 3 dni urlopu z tamtego roku zostało- co na mnie to jest duuużo
Za jakiś czas zerknę na ovuf, tylko mieszkanko ogarnę, bo rodzice mają na chwilę wpaść

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-02, 08:30   #1821
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
u nas w pracy odrabialiśmy te dni w tym świąteczny tygodniu wzięłam tylko 4 dni wolnego i miałam 17 jeszcze mi 3 dni urlopu z tamtego roku zostało- co na mnie to jest duuużo
Za jakiś czas zerknę na ovuf, tylko mieszkanko ogarnę, bo rodzice mają na chwilę wpaść

A to co innego, fajnie masz
nam "sugerowali" (delikatnie mówiąc) żeby nic nie przenosić na kolejny rok
A ja za 20min do pracy wychodzę

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-01-02 o 08:41
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 08:36   #1822
Olgietka
Zakorzenienie

Witam się z pracy wyznaczyło mi owulkę

Stary 2014-01-02, 08:41   #1823
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z pracy wyznaczyło mi owulkę

Widziałam
i serduchami też bardzo obiecująco to wygląda

A w ogóle gdzie jest cowie, wiecznie, flight, debra?
Kotka robisz betę czy czekasz spokojnie?
Stary 2014-01-02, 08:43   #1824
Karoloo
<3 <3 <3

Witam się w nowym roku
Nie mam na nic siły wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku i jak nie miałam postanowienia tak teraz mam: rzucić raz a porządnie fajki
Tak się przepaliłam (codziennie nie pale a tylko na imrpezach i wypaliłam całą paczke w 6h ), że cały dzień umierałam

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 08:43   #1825
manieczka1
Zakorzenienie

Jagatka! Spojrzałam na Twoje ovuf. Moim zdaniem mogła być tego dnia, ale łatwiej by było gdybyś podawała jeszcze śluz i szyjkę ładnie to wygląda. Gdybym nie wiedziała, że jeszcze się zabezpieczacie to bym miała podejrzenia, bo idzie książkowo, stopniowo do góry a u mnie skacze jak zając!

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-02, 08:48   #1826
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam
i serduchami też bardzo obiecująco to wygląda

A w ogóle gdzie jest cowie, wiecznie, flight, debra?
Kotka robisz betę czy czekasz spokojnie?

Cowie ma psa nowego więc pewnie jest mocno zajèta

Stary 2014-01-02, 08:49   #1827
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Jagatka! Spojrzałam na Twoje ovuf. Moim zdaniem mogła być tego dnia, ale łatwiej by było gdybyś podawała jeszcze śluz i szyjkę ładnie to wygląda. Gdybym nie wiedziała, że jeszcze się zabezpieczacie to bym miała podejrzenia, bo idzie książkowo, stopniowo do góry a u mnie skacze jak zając!

To może od następnego cyklu spróbuję z tym sluzem, bo szyjka to nieeee, to nie dla mnie
A gdzie tam skacze, raz spadła, w ogóle u Ciebie to ja bym powiedziała że w 15dc mogła byc owu i potem by pasował ten spadek na zagnieżdzenie

Leeecę, paaaaaaaaaaa
Stary 2014-01-02, 08:51   #1828
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Witam się w nowym roku

Nie mam na nic siły wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku i jak nie miałam postanowienia tak teraz mam: rzucić raz a porządnie fajki

Tak się przepaliłam (codziennie nie pale a tylko na imrpezach i wypaliłam całą paczke w 6h ), że cały dzień umierałam

Bardzo dobre postanowienie!!! Mi w sobotę stukną trzy tygodnie a dziś rano złapałam macha od koleżanki z pracy i stwierdzam, że mi już to nie smakuje!!!!

Stary 2014-01-02, 08:56   #1829
manieczka1
Zakorzenienie

Rzucajcie to palenie kobity!

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-02, 09:24   #1830
Ishka
Zadomowienie

Witam się

U nas dzisiaj nad ranem przymroziło za oknem...niech troche śniegu spadnie kurcze bo moje dziecie mnie bombarduje pytaniami kiedy na sanki pójdzie a tu jak nie ma tak nie ma....

A piersi to mi chyba dziś odpadną....

Vioris- to super imprezka była Hehe ja bym nie dała rady tak długo siedzieć mnie zawsze spanko bierze jak jest impreza w większym gronie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości