![]() |
#9991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9992 |
Zadomowienie
|
To, co dzisiaj zrobiłeś dobrze, jutro będzie zapomniane ...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9993 |
Zakorzenienie
|
I'm that lie you can trust. // Jestem tym kłamstwem, któremu możesz zaufać.
I'm that girl you can't shut up. // Jestem tą dziewczyną, której nie możesz uciszyć. I'm that blood you might need. // Jestem tą krwią, której możesz potrzebować. If I was drowning in the sea, would you dive right in and save me? // Jeśli tonęłabym w morzu, zanurkowałbyś i uratował mnie? If I was falling like a star, would you be right there to catch me? // Jeśli spadałabym jak gwiazda, byłbyś tam by mnie złapać? If I was dreaming of your kiss, would you look right through me? // Gdybym marzyła o twoim pocałunku, przejrzałbyś moje myśli? Your eyes make me scared to tell the truth. // Twoje oczy sprawiają, że boję się powiedzieć prawdę. Now I’m dancing on the roof and everybody knows I’m into you. // Teraz tańczę na dachu i wszyscy wiedzą, że coś do ciebie czuje. If my tears fell on you, one by one would you see them glisten? // Gdyby moje łzy spadły na ciebie, jedna po drugiej, zobaczyłbyś jak lśnią? |
![]() ![]() |
![]() |
#9994 |
Zakorzenienie
|
Rebelious --> dajesz śliczne opisy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9995 |
Zadomowienie
|
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy ją się dzieli.
Chcę upaść jak dziecko, szlochać, nigdy nie powstać, nigdy nie kochać. Nie śmierć rozdziela ludzi, lecz brak miłości. Złudzenia są tylko złudzeniami, kiedyś obudzić się trzeba ... Życie jest słodkie jak marmolada, ale można się pobrudzić ... Mówił, że nie ma po co żyć, tłumaczył się, że nie ma nic... Rozum prawdziwego człowieka mieści się w sercu !
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9996 |
Zadomowienie
|
Nie mogę uwierzyć że wierzyłam Że wszystko co mieliśmy będzie trwało
Tak młode i naiwne było moje myślenie Głupio, że o tym marzyłam By mieć pewnego dnia twoje dzieci Trwało to trochę czasu ale w końcu zrozumiałam będę swoim najlepszym przyjacielem
#9997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczne ![]() to jest z jakiejś piosenki czy skąd je wziełaś jeśli można wiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9999 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10000 |
Zakorzenienie
|
na twoje życzenie wertusia
![]() ![]() But everything is nothing if I ain't got you... // Ale wszystko jest niczyim, jeśli nie mam ciebie You're that special one for me, it's you. // Jesteś tym jedynym dla mnie, to ty You're still the one I run to, the one that I belong to.. // Jesteś wciąż tym, do którego uciekam, jedynym, do którego należę I'm so glad we made it, look how far we've come my baby... // Tak się cieszę, że nam się udało, zobacz jak daleko zaszliśmy, kochanie I'm gonna run run fast as I can, 'cause I just wanna be with you again... // Będę biegła najszybciej jak tylko potrafię, bo chcę być znowu z tobą to na naszej drodze rozstąpi się morze... > leżę, i leżę, i leżę, bo tylko tobie zaufam, tylko tobie uwierzę... I don't wanna fight, I just want you near. // Nie chcę walczyć, po prostu chcę ciebie obok I don't wanna be here, I wanna be near! near him.. ![]() ![]() isn't he lovely? // czyż on nie jest kochany? ![]() całkowicie marcinowa (lub inny przymiotnik utworzony od imienia waszego lubego :P) to cisza.. doskonała cisza.. pełna Ciebie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10001 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10002 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie wszystkie słowa, mówią to, co chce powiedzieć serce...
Anioł Ci podpowiada,.... diabeł namawia... Nawet księżyc już z wrażenia zbladł... W życiu to już tak jest...ktoś się pojawia i wszystko zmienia się... Szczęście jest jak fala...raz się zbiża, raz oddala... Kiedy jesteśmy bardzo blisko...ciągle mało nam nas... Nie raz warto czekać żeby znów żyć – Słońce nie ucieka, tylko czasem śpi... Popatrz prawdzie w oczy on cię zauroczył...kochasz go i już... |
![]() ![]() |
![]() |
#10003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10004 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10005 |
Raczkowanie
|
potrzebuje opisu do bardzo glupiej sytuacji:/
![]() a to do takiej... powiedzialam bylemu chlopakowi ze go kocham... nie zareagowal... oboje caly czas jestesmy dostepni na gadu,ani ja ani on sie nie rozpoczal rozmowy...
#10006 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10007 |
Rozeznanie
|
Super te wasze opisy
![]() To moje ulubione: ------------------ Świadoma siebie uśmiechnięta sobie wykluczająca świat. Kobietą jestem ponad miarę swoich czasów, nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów... A mówili że nie ma miłości, kłamali że miłość umarła... I żyli długo i... ciii... Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko... Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring... ![]() Chcę cię nakarmić sobą, dotknij ustami... niech cię upiję... Moje ręce związane miłością, pytają ludzie czyim jestem więźniem... Mówię tej nocy-nie dzwoń złotem gwiazd, uspokój w falach sukni wiatr. Nie rzuca się kobiet... Bo płaczą, w rogu wszechświata zwinięte...
![]() |
#10008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10009 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() *było to przelotnie tak,myśleć,że nie było wcale,widziałam to tylko ja *I was so foolish.../Byłam taka głupia... *I was fine before you walked into my life *Byłeś dla mnie lekcją, której musiałam się nauczyć A ja fortecą, którą musiałeś spalić *Pragnę właśnie tego, czego nigdy nie dostanę (skradzione zapewne kiedyś z wizażu;p) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10010 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]()
![]() |
#10012 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny wiem że to odbiega od tematu ale jeśli nkomu to nie przeszkadza to mam pytanko czy macie jakieś pomysły an dosć sśmieszną dedykację na książkę (Kamasutrę) dla koleżanki na osiemnastkę?
![]() |
#10013 |
Konto usunięte
|
"Jak filiżanka ciemnej kawy, wzmogła rytm serca...rozkołysała zmysły"
|
![]() ![]() |
![]() |
#10014 |
żona
|
a macie jakies opisy które 'powiedzą' jak bardzo czeka się na wakacje??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10015 |
Zakorzenienie
|
nie miej stresu ani frustracji z kazdym dniem jestes blizej wakacji
a ja juz je mam :P
#10016 |
Zakorzenienie
|
Rebelious swietne boskie superanckie opisy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() If everyone cared and nobody cried gdyby kazdy sie starał i nikt nie płakał If everyone loved and nobody lied gdyby każdy kochał i nikt nie płakał If they could love like you and me Imagine what the world could be Gdyby oni umieli kochać jak ja i Ty wyobraź sobie jaki mógłby być świat
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10018 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10019 |
Zadomowienie
|
Cierpliwość jest plastrem na wszystkie rany. . .
Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.. Potrzebuje cię... po prostu potrzebuję... Pogniecione skrzydełka, zgubiona aureolka .. taki ze mnie aniołek ! FACET- okaz bezdusznego frajera który potrafi tylko ranić!!!!! Jak kochać to księcia, inni nie są tego warci [!]
![]() ![]() |
![]() |
#10020 |
Raczkowanie
|
Nie mogę wiecznie czekać, ale będę wiecznie pamiętać...
przetłumaczycie na angielsk i ten ops? I can not wait eternally, but I will remember eternally. to jest dobrze?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.