|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2014-01-02 o 13:22 |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
) w YES - kolekcja Yes Rings - niestety bardzo drogie, ceny od 500zł w górę. w Pandorze są też bardzo fajne złote obrączki, ale ceny powyżej 1000... podejrzewam, że najlepiej kupić coś takiego w nie-sieciowych salonach jubilerskich, to dosyć prosty wzór, powinien być wszędzie
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super to wygląda
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba dam uszyć krawcowej jak znajdę jakąś sensowną raz widziałam taki w sklepie ale niestety rozmiar był zbyt duży bo 42 i niestety mijało się to z celem kupno aż tak dużego...
|
|
|
|
|
#455 |
|
BAN stały
|
Ja dostałam podwiazke od żony kuzyna po ich weselu, świnia bym była jakbym nie założyła
![]() Nie wiem jaki kolor bielizny kupić, biały czy beżowy... Mnie też się podobają brokatowe buty ale one pasują chyba tylko do skromnych sukienek ![]() Wysłane z telefonu |
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
My też będziemy robić normalne, klasyczne. Sama nawet będę je drukować.
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Błagam pomóżcie mi...
Szukamy fajnej kapeli na wesele z wodzirejem. Szukaliśmy tyle czasu po yt i stronkach ale nie mamy pomysłu. Możecie nam kogoś polecić? Chcielibyśmy w styczniu już zamknąć ten temat :P Jakie wy wybrałyście?
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chciałabym Was zapytać czy myślicie że głupio będzie wyglądać jeśli kupię do ślubu buty z czarną podeszwą? Podoba mi się jedna para z Ryłko ale mam dylemat co robić właśnie ze względu na tą podeszwę...
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- myślę że nie będzie może nawet jej widać - w końcu suknia jest długa, buty się pod nią chowają... może wstawisz linka do bucików? |
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anannke - podeszwę będzie widać jak klęknie w kościele. |
|
|
|
|
#461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja planuje, ale tylko dlatego ze mama chce ![]() czy do konca tak? w koncu masz dluga suknie to jak ma widac? |
|
|
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Suknia jest długa, do kościoła planuję kupić też długi (2,5m) welon ale na sali zmienię go na krótki i właśnie nie wiem czy nie będzie to głupio wyglądać jeśli podczas zabaw ktoś zauważy że mam czarne podeszwy.
|
|
|
|
#464 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
My planujemy winietki. Ja bardzo na nie naciskam, bo nie chcę zamieszania przy stole. A gości będzie max. 60 osób
|
||
|
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no my mamy ślub po 1,5 roku więc już o połowę dłuższy staż niż Wy ![]() ale początkowo planowaliśmy ślub na 2013, na 5 października, więc miesiąc przed pierwszą rocznicą ale nie mogliśmy zgrać wszystkiego na wesele, np wymarzony zespół miał już zajęty termin, by trzeba było inną salę dopasowywać i ogólnie by było na wariata bo byśmy mieli ok 3 miesiące na organizacje Cytat:
![]() u mnie jutro 120 dni Cytat:
jaaa ![]() wiecie co, a propos brokatowych butów to ja te swoje założyłam na sylwestra w między czasie jakoś stwierdziłam, że jak już to na sesję tylko się nadadzą albo tylko do kościoła a nie do tańca i miałam racje-miałam je na nogach od 20 i o 1 już musiałam zmieniać bo mnie w prawej stopie masakrycznie upijały w palcach może to też kwestia, że miałam je pierwszy raz i były nierozchodzone ale przez te kilka godzin byłam z nich mega zadowolona no i prezentują się cudownie także plan na styczeń:kupić buty
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-01-02 o 14:06 |
|||
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do podwiazki. Ja zakladam taka obszyta silikonem jak ponczochy samonosne. Sprawdzone na studniowce. Nie zsuwa sie
|
|
|
|
|
#467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: o klękaniu nie pomyślałam, najwyżej welonem sobie przykryję ![]() Cytat:
|
|
#468 |
|
BAN stały
|
Też chce winietki, ostatnio na dwóch weselach nie było, na pierwszym siedzieliśmy w beznadziejnym miejscu jeśli chodzi o towarzystwo, więc na drugie umawialiśmy się już w kościele kto z kim siedzi i kto zajmuje, prostackie, ale przynajmniej nam było dobrze.. No ale wolałabym tego uniknąć
![]() Wysłane z telefonu |
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IMO będzie widać Cikulada - jak ktoś zobaczy na sali, to moim zdaniem nic złego Gorzej wygląda w kościele jak klęczysz. A na sali - kto będzie na to zwracał uwagę?
|
|
|
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się przed pracą
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może sobie wszyję niebieski koralik w podwiązkę i założe majtki raz przed ślubem
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cena taka sama (przesyłka i zwrot za darmo). Długo się uszukłam takich butów jak te co kupiłam tam
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może to nawet i lepiej bo wiele butów mnie gniecie lub obciera więc i tak przed kupnem muszę je mierzyć I bardzo dziękuję wszystkim za rady
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze swojej strony powiem tylko że są bardzo wygodne, skórka dopasuje się. Możesz w sumie poczekać trochę tak myślę bo zamawiając tam nawet jak nie trafisz z rozmiarem, będzie niewygodny nic nie stracisz bo przesyłka i wysłanie za darmo więc to jest bardzo fajne.
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Raczkowanie
|
Ja - byłam ostatnio na weselu bez, i panował taki chaos że masakra, rodzice PM'ki wylądowali na końcu sali w rogu... masakra!
content/submissions/uploads/info@ritzybee.com/40986/0644_davis_6_9_12$!400x.j pg[/IMG] ![]() chyba dam uszyć krawcowej jak znajdę jakąś sensowną raz widziałam taki w sklepie ale niestety rozmiar był zbyt duży bo 42 i niestety mijało się to z celem kupno aż tak dużego...[/QUOTE]O Dżizasssssss jaki welon Co do płaszczyka, ten co miała Czartoryska, śliczny, kołnieżyk zakryje Ci bardziej suknię, chyba że Ci to nie przeszkadza, to Tobie ma być wygodnie Cytat:
![]() Dziewczyny, oglądam od rana zaproszenia, nie mogę się zdecydować, już nie wiem nawet co mi się podoba a co nie
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zadomowienie
|
WITAM W NOWYM ROKU! NASZYM ROKU
![]() ![]() Nadrobiłam Was pobieżnie bo miałam z 8 stron! U mnie Sylwester bardzo udany, byliśmy na balu i było przecudownie! pyszne jedzonko, dobra muzyka i towarzystwo ![]() ![]() Jejku ja też muszę chyba zrobić rozpiskę co kiedy i gdzie załatwiać bo już się gubię ![]() Co do długości związku to moi rodzice pobrali się po 3 miesiącach ( mama nie była w ciąży) i są razem od 30 lat więc wydaje mi się że nie ma znaczenia ile z kimś się jest, ważne że się czuje że to Ten! ![]() Misia- ładne zaproszenia ! A dzisiaj u mnie 7 miesięcy do ślubu
|
#476 | ||
|
Konto usunięte
|
gratuluję rocznicy
Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje! aleee super! Zazdroszcze! My nie bedziemy mieć
|
||
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja jestem jak najbardziej za winietkami ale mamy okragle stoly i myslalam tylko o przyporzadkowaniu gosci do stolu konkretnego ale mama chce winietki. no niech bedzie... |
||
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Melduję się po Sylwestrze - kameralna domówka ze znajomymi, bardzo dobrze się wybawiłam. I coraz bardziej dociera do mnie, że ślub coraz bliżej ![]() Kaigara Czcionka jest z tych starszych, ciężko mi sobie ją przypomnieć z nazwy. Gdyby zdjęcie było choć większe, wyraźniejsze. Jakbyś chciała podobnej, jestZaph Calligraphic Italic i Zurich Calligraphic. Elrosa u Ciebie widzę zgrabne buty z ładnym obcasem. Kaczuszki wyglądają tak: http://static1.tradoro.pl/3409/Mark-...ubne_70bsk.jpg Aśkun19 Przepiękny komplet Cytat:
Cytat:
![]() Lady Million U nas będą winietki do konkretnych miejsc. Tylko dlatego, że sporo gości ma specjalne wymagania co do diety - wegetarianie, matki karmiące, poważne uczulenia pokarmowe. anannke Zakochałam się w tym welonie Co do transportu - jak najbardziej wypada, kiedy miejsce wesela jest poza miastem/ noclegi w odległym miejscu. Niestety nie byłam jeszcze na weselu, na którym byłby dobrze zorganizowany (min. powiedzenie gościom wcześniej, że będzie bus z kościoła na salę oraz możliwość powrotu po imprezie). Póki co planujemy pytać gości przy zapraszaniu o ich preferencje, potem poprosić zmotoryzowanych z wolnymi miejscami o podwiezienie. I bus z wesela odwożący gości.
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-01-02 o 18:31 |
||
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chyba kogoś zdrowo pogrzało. żeby materiał był jeszcze sensowny ładny delikatny a nie jak z firanki to inna sprawa ale nie taki zwykły. Najgorzej że te welony nie miały żadnej formy sensownej tylko na prosto ucięte i ani to się ładnie nie układa ani nie opada tylko takie jakieś.. nie wiem ale marża na te welony to chyba kilkaset procent bo koszt wykonania jest na prawdę mały. Taki materiał to może ze 20zł grzebyk 5zł max przyszycie to może 30zł to jest warte
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

a potem dołożę obrączkę
co prawda jest trochę za duża na ten palec, ale to mi nie przeszkadza
) zakręcę się z nim pod ołtarzem i tylko siary sobie narobię 

może to też kwestia, że miałam je pierwszy raz i były nierozchodzone