|
|
#18511 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
![]() Co do Ebiego... Mi już daaawno temu znudziło się to Wasze pisanie o nim, więc nie brałam w tym udziału Jako piłkarza nadal go lubię i życzę mu jak najlepiej Znalazłam sobie inny obiekt westchnień ![]() Aga, o 6.50 miałam pociąg do Wrocka, bo sobie dzisiaj pojechałam na zawody psów pasterskich najlepsze było to, że wszystko wypłynęło niespodziewanie i rodzicom powiedziałam w sobotę wieczorem
|
|
|
|
|
#18512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja siedzialam na 10 to niedaleko.pewno Cie widzialam nawet o tym nie wiem ![]() ja stalam przed ta cala "banda" co tam byla tez dobrze ich widzialam. Moze mnie kojarzysz.Mialam czerwone spodnie i bluzke w zielono-biale paski, bylam z tata i kolezanka ![]() Anka Anka, wylukaj tam Arturka i powiedz mu ze ma pozdrowienia od Oleczki ![]() bo jak nie do bedzie Ok zmykam juz , papa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#18513 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, co... Tak sobie myślę... Bo jeśli Ebi tu zaglądał (w co oczywiście nie wierzę) i teraz pojedzie na zgrupowanie i opowie chłopakom o wizażu, to możemy się spodziewać na wątku dużo gości
|
|
|
|
#18514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#18515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Któregoś pieknego dnia wejdziemy na wizaz a tu... 30 gości...
|
|
#18516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo na tym, kto tam biegał a może mojego ojca słyszałaś i jego błyskotliwe wypowiedzi, o tym, że Garguła zbiera makulaturę, bo mu mało płacą
|
|
|
#18517 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#18518 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4438662]Taa, już to widzę
Przepraszam, Panie Arturze, ma Pan pozdrowienia od Oleczki. No wie Pan, tej, która za Panami latała w Wawie w Sheratonie i robiła fotki Chyba tej, co to stała przy płocie, niedaleko pana Patyry i do pana machała |
|
|
|
#18519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#18520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wizaż padnie z przeciążenia
|
|
#18521 |
|
Raczkowanie
|
Mój ostatni post był wytłumaczeniem, ale raczej go nikt nie zrozumiał, w takim sensie jak ja chciałam żebuyście go zrozumiały
ale ok, ogólnie to wy na mnie najechałyście że mam niskie BMI i sie zaczęło ![]() A co do chłopaków i Ebiego To trzeba będzie też o innych zacząć częściej pisać, bo będzie im przykro, że my tak cały czas tylko Ebi, a nimi się nikt nie interesuje hehe Będą sobie płakali w rękawy ... Ebi cały mokry będzie, bo podejrzewam, że to w niego będą się wycierać Sun mówiłaś coś o wystawie psów i twojej ukochanej rasie ![]() Moją ukochaną rasą jest Bullmastif ( mieszanka Buldoga i Mastifa Angielskiego )
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#18522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18523 |
|
Rozeznanie
|
Friddy ale w sumie to jest wątek poświecony Ebiemu a nie reprezentacji
Więc nie mają co płakuniać
|
|
|
|
#18524 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#18525 |
|
Raczkowanie
|
Ej u was też jest burza ... ?
![]() A ja sama w domu jestem ...
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#18526 |
|
Raczkowanie
|
cześć! Spodobała się moja relacja z Dortmundu....Oczywiście troche skrócona w stasunku do Waszej!
|
|
|
|
#18527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18528 |
|
Zadomowienie
|
ale w sumie ja w tym zeby oni tutaj weszli nic zlego nie widze ale pod 1warunkiem - musza sie udzielac bo jak nie beda nic pisac to niech spadaja - gapiow i tak mamy duzo, wiecej juz nie potrzebujemy...
|
|
#18529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mialas nam cos jeszcze powiedziec?
|
|
|
#18530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18531 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie masz wyjścia, takie zasady, których nie chce mi sie po raz kolejny tłumaczyc
patrz, ale nie dotykaj, bo inaczej Cytat:
|
|
|
|
|
#18532 |
|
Raczkowanie
|
Soni recenzja była oczywiście lepsza dla nas ( a jakże by inaczej
)hehe ale u Ebiego też niezła, szczególnie o pytaniach od fanek
|
|
|
|
#18533 | |
|
Zakorzenienie
|
Soniu, fajna relacja
Ale ta dla nas i tak obszerniejsza. No, ale tak w sumie nie wszystko, co u nas pisałaś, nadawałoby się na oficjalną Ebiego ![]() Acha, wiecie, co. Tak sobie myślę, że megapodnietowanie (jakby to powiedział mój kuzyn) można uznać za rozpoczęte, bo: Cytat:
|
|
|
|
|
#18534 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Yyy... nie ma Była wczoraj i przedwczorai i wczesniej też, ale dzisiaj ładnie było... Cytat:
|
|
#18535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może mały toaścik z tej okazji? Cytat:
|
||
|
|
|
#18536 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam OE. Rzeczywiście sędzia miał rację, że nie uznał tego drugiego gola dla Legii, bo był tam faul.
Ale w innej akcji był taki faul w polu karnym chyba na Smolińskim, że powinien być karny. I by było 2:2!!! A potem piłkarzy Legii by nie poniosły nerwy i nie byłoby czerwonej kartki dla Choto. I ten mecz mógłby się potoczyć zupełnie inaczej I GKS Bełchatów mógłby być Mistrzem!
|
|
|
|
#18537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzeba też powiedzieć, że Legia w drugiej połowie prawie nic nie grała, oddali mistrza prawie bez walki
|
|
|
|
|
#18538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18540 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja bardzo lubie burze . Ale tylko wtedy gdy nie musze nigdzie wychodzić ;-) .
Cytat:
.Cytat:
No dobra , ale co zrobimy , jeśli goście sie ujawnia i okaże sie , że to m. in.: * Smolar * Boruc * Żurawski * Dudek I pozostała śmietanka polskiej reprezentacji ? W moim przypadku byłby to zgon na miejscu .Żartuje oczywiście .dokładnie Dziewczyny , na Mundialowym miałam 3600 post . Pijemy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

Jako piłkarza nadal go lubię i życzę mu jak najlepiej
Znalazłam sobie inny obiekt westchnień
najlepsze było to, że wszystko wypłynęło niespodziewanie i rodzicom powiedziałam w sobotę wieczorem 

. Ja siedziałam na 8 sektorze, jak zaczęło padać - to tak jak cała reszta, poszliśmy z ojcem pod krytą i stałam wtedy prawie na samym dole (ładnie Gargułkę było widać ahh

.