|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale figurę to ja mam fatalną, ta suknia ma po prostu gorset i kazałam sobie zacisnąć się na maksa jak tylko się da jak zdejmuję suknię to mi się tłuszcz zewsząd wylewa
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Taki maly OT... nie zawsze mam czas by pisac przez taka mala rozrabiare.. takie male a zajmuje duzo czasu... teraz spi to moge pisac
:pPrzy okazji OT jak tak dalej beda mi wypadac wlosy to do slubu bede musiala peruke kupic Edytowane przez olena90 Czas edycji: 2014-01-02 o 23:31 |
|
|
|
#604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
śpiew ładny musi być !!
|
||
|
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
My mamy sama skrzypaczkę bierze 150 zł + dojazd.
moniczka _90 ślicznie z tym bolerkiem wyglądasz ![]() Właśnie znalazłam na jednym blogu sentencje z zaproszeń dziewczyny i strasznie mnie złapała za serce. Mega prosta a niesie strasznie dużo przekazu Zestarzej się przy mnie. Najlepsze dopiero się zdarzy. R. Browning
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-01-02 o 23:34 |
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko dodam od siebie, ze cena idzie czesto w parze z jakoscia. Nikt Ci pieknie nie zaspiewa za 100zl, chyba, ze kolezanka. Sama gram na skrzypcach. kulbensikowa, a jak sie ta wokalistka nazywa? Bo dalej szukam. Moge Ci polecic skrzypka/skrzypaczke. Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kursu to my chyba pójdziemy na 1-2 miesiące przed ślubem na jakiś krótki kurs, kilka lekcji dosłownie, bo nie stać nas na więcej, a i czasu może braknąć, choć to się dopiero okaże... U mnie styczeń zapowiada się bardzo ciężko, humor póki co raczej leży i ślub to ostatnia rzecz, do której mam głowę... przepraszam zatem za moją rzadszą obecność i aktywność. Mam nadzieję wrócić z entuzjazmem i większą regularnością w lutym! |
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też się sypią straaaasznie
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie chciałam w Wam pokazać nasze zaproszenia....
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Na wlosy polecam od zewnatrz Ducray neoptide spray 3x30ml.
I od srodka cysteine. Mi pomaga. A jest to moj duzy problem. Zaproszenia dopiero beda projektowane. Pochwale sie jak juz beda na zywo ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jak mylam glowe to dlonie mialam cale we wlosach
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Ladne
|
|
|
|
#612 |
|
Polka Ogarniaczka
|
śliczne zaproszenia
|
#613 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam koleżankę profesjonalną skrzypaczkę, więc dziękuję |
|
|
|
|
#615 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#616 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!
Przejrzałam tyle postów ile mogłam, a mogłam bo powitałam Nowy Rok z gorączką i tak sobie leżę w domu i kwitnę. Super forum, o wielu sprawach i problemach poruszanych w postach sobie myślałam: "to dokładnie tak jak u mnie" ![]() Ale ja tu gadu - gadu a pora napisać coś o sobie. Jestem przyszłą PM z Torunia. Ślub mamy zaplanowany na 16.08.2014r, godz. 17:00 ![]() Będzie ok. 65-70 osób Mamy: - salę - Dj-a - fotografa (kamerzysty nie będzie - tniemy koszty jak możemy )- kościół - wstępnie wybrany kolor przewodni - fiolet oraz motywy lawendy/wrzosu - obrączki (robiliśmy u złotnika - zgadzam się że są lepsze jakościowo niż w sieciówkach a nam udało się zrobic dużo taniej niż chociażby w Aparcie) - wybraną kosmetyczkę i fryzjera (ale nie wiem jak się poumawiać na próbne. Makijaż myślę że może w lutym bo idę na ślub koleżanki to sprawdzę. a fryzurę to tak myslę ze w lipcu dopiero bo mam krótkie włosy (za uszy) które z uporem maniaka zapuszczam - mam również zamówioną suknię ślubną (salon Carmen Wawa - wcześniej pisałam o moich obawach z terminami, ale w końcu się zdecydowałam) Nasz cel na styczeń/luty: -buty (aż się zrymowało) dla mnie i TŻ - stanik - musimy ogarnąć nauki przedmałżeńskie, nie chcemy czekać z tym do ostatniej chwili - zacząć rozglądać się za alko gdzie najtaniej - planujemy wódkę Żubrówkę Białą, wino mołdawskie Jak mi się coś przypomni to napiszę i postaram się włączać częściej w dyskusję, choć to forum rozwija się tak prężnie że w tyg pracy może byc ciężko. Dobrej nocy dziewczynki! |
|
|
|
#617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakiego macie dj? 01.03.14r. Suwaczek <3 Zapraszam na Wesele z Wodzirejem - Zadbamy o Wszystko...
|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#619 |
|
Rozeznanie
|
Moniczka wygladasz super w sukni i z sweterkiem i w bolerku!
gratki Dziewczyny zrobilam wlasnie male zakupy slubne online, prawie wszystko z wyprzedazy ![]() Kliknelam kolczyki ![]() Grzebyk ![]() ![]() I bielizne ![]() ![]() Ciesze sie jak dziecko bo juz dawno nic slubnego nie kupilam ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie zamawiałaś bieliznę? 01.03.14r. Suwaczek <3 Zapraszam na Wesele z Wodzirejem - Zadbamy o Wszystko...
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nowa pm
![]() Rabbitka super te Twoje zakupy tez jestem ciekawa bielizny, swietna
|
|
|
|
#622 |
|
Rozeznanie
|
wszystko ze sklepu Debenhams tyle, ze do PL nie wysylaja
ale wiem, ze stanik jest tez na Asos'sie klik juz nie moge sie doczekac az przyjda
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie jestem na etapie poszukiwań bielizny jeśli ma któraś z Was jeszcze jakieś namiary na sklepy proszę o info szukam głownie polskich sklepów może być też sklep internetowy...
![]() 01.03.14r. Suwaczek <3 Zapraszam na Wesele z Wodzirejem - Zadbamy o Wszystko...
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moniczka ladnie wyglada ten sweterek z suknia
|
|
|
#625 |
|
BAN stały
|
Boję się, że ksiądz uzna, że to "słabe" okrycie i mnie pogoni
![]() rabbitka wszystko śliczne!!!! Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-01-03 o 06:47 |
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynka z zapałkami, witaj
Ślubujemy tego samego dnia ![]() Krooliczek, wydaje mi sie, że Opal ma niższe ceny, ale pewna na 100% nie jestem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam księdza gdzieś i tez ide w welonie bez zadnego bolerka
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sie witam z rana ,pracy nie chce mi sie dzis strasznie. wstal z dobrym humorem, bo jak spalam tz napisal mi cudowna wiadomosc, jak mnie mocno kocha i sie cieszy na ten rok ale jeszcze 6 h i weekend coprawda ciezki bo mamy z chorem 2 wyjazdy na koncerty, ale zawsze weekend to weekend milego dnia !!Wysłane z mojego HUAWEI U8815 |
|
|
|
|
#629 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My zamawiamy 4 dziewczyny do oprawy wokalno-skrzypcowej i życzą sobie 400 zł ![]() Cytat:
![]() mimi_77 dobrze, że tam byłaś bo komuś pomogłaś, nie wiadomo jak zareagowałby ktoś inny.... To na pewno jest przeżycie, ja pewnie kilka dni nie mogłabym spać. Trzymaj się Cytat:
![]() Rabbitka gratki za zakupy! grzebyk mega! Uciekam do pracy Jak dobrze że zaraz weekend
|
|
#630 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawiny o suchym pysku-smuteczek! Ja też usłyszałam, że w zasadzie powinnam chyba gościom wykupić nocleg po poprawinach, skoro mamy zamiar podać piwo. Bo jak to tak, dać ludziom alkohol i kazać po tym prowadzić... Cytat:
Cytat:
A wyszło jak wyszło...My koniecznie. Mamy dość delikatną sytuację bo zapraszamy chyba dwa rozwiedzione małżeństwa i nie chcemy, żeby przez przypadek mogli wylądować koło siebie... Cytat:
![]() To tylko my jesteśmy dziwni i w ogóle nie bawiliśy się w degustacje? W końcu to co podpasuje mi niekoniecznie zachwyci gości i na odwrót. Za to kupiliśmy dwie buteli więcej i te już zdegustujemy z rodzicami ![]() Cytat:
Jesteście szalone! Nadrobiłam ![]() Zginął mi tylko jeden cytowany post, o nieromantycznym Sylwestrze-ja spędziłam Sylwka w górach z byłym, jego laską i moim TŻ. I przez pół nocy nasi partnerzy wspominali liceum, a my nasze stare dobre czasy ![]() Chyba mój drugi pod względem "udanej zabawy" Sylwek. Pierwszy z tym samym facetem(wtedy ówczesnym), też w górach
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

ale figurę to ja mam fatalną, ta suknia ma po prostu gorset i kazałam sobie zacisnąć się na maksa jak tylko się da
jak zdejmuję suknię to mi się tłuszcz zewsząd wylewa 

:p

śpiew ładny musi być !! 

)

ale wiem, ze stanik jest tez na Asos'sie