|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
![]() :![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2372 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co za dzień... Nawet z domu dziś nie wyszłam |
|||||
|
|
|
#2373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiecie, to już nawet moja t., mocno wierząca i praktykująca, jest mega zniesmaczona tym, co się dzieje... Gratuluję Szklankowych umiejętności, pięknie! Yae prześliczna, taka Calineczka Nawijko, oby nocka lepsza była ![]() Lady, wracajcie spokojnie! ------------------- Na reh dzisiaj ok, a potem przyszła mama z dziewczynką z 8 letnią może, ona ćwiczyła a mama miała synka 8mcy ze sobą też, raczkował, wstawał, i padłyśmy wszystkie tam - jaki kontakt z Dorotką! uśmiechali się do siebie ewidentnie, dotykali się, razem raczkowali do siebie i obok siebie, młody nawet buziaka jej dał |
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mloda pol godziny temu poszla spac. Zlazila mi z kolan, w ogole nie chciala uu, szla sie bawic, probowala gramolic sie na kanape (uczy sie na nia wchodzic) na ktorej lezal tz ( u dentysty byl i czekal sobie az mu znieczulenie zejdzie), łaziła po tżcie, wspinała się, ocierała twarzą, a za chwilę czytała książeczkę, próbowała zejść, wyciągała do mnie ręce... od śmiechu po płacz przechodziła w momencie, wydawało mi się jakby siedziało w niej z 5 różnych osób z ambiwalentnymi uczuciami. W końcu tż ją wziął, ponosił, zaczęła postękiwać jak zawsze kiedy śpiąca, potelepał nią troszkę i odleciała. Usypialiśmy się od 19:00.. ![]() Co do kaszy - zjadła 5 łyżeczek wtedy..;/ Ciekawe ile pośpi i czy będzie impreza. Ale po tym co pisze Nawijka i Nancy widzę, że schematy są podobne. |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44398048]i dobrze powiedział, księża przeginają
wiecie, to już nawet moja t., mocno wierząca i praktykująca, jest mega zniesmaczona tym, co się dzieje... Gratuluję Szklankowych umiejętności, pięknie! Yae prześliczna, taka Calineczka Nawijko, oby nocka lepsza była ![]() Lady, wracajcie spokojnie! ------------------- Na reh dzisiaj ok, a potem przyszła mama z dziewczynką z 8 letnią może, ona ćwiczyła a mama miała synka 8mcy ze sobą też, raczkował, wstawał, i padłyśmy wszystkie tam - jaki kontakt z Dorotką! uśmiechali się do siebie ewidentnie, dotykali się, razem raczkowali do siebie i obok siebie, młody nawet buziaka jej dał czyli,że Dorotka ma chłopaka ale to musiało słodko wyglądać |
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
a ja spac jednak nie poszlam, rozrzewniło mnie nieco- rok temu DOKŁADNIE o tej porze rozkmniałam na watku z Nawijką, czy zbierac sie juz do szpitala, czy jeszcze, bo mnie skurczało
i tak sobie podczytuje ten wątek, wasze kciukasy i gratulacje po czerwonym njusie ![]() a w ciagu roku tyyyyyyle sie zmieniło.....ehhh, juz nie smece, podczytam sobie jeszcze, na Niuniusia popatrze i moze jakos usne....... |
|
|
|
#2377 |
|
Konto usunięte
|
Daj linkę Sylwietta
|
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Igorka i Natusi, dużo zdrówka i uśmiechu
Przepraszam, że ja tak tylko z doskoku, ale Pietrek dalej ma gorączkę , podejrzewam trzydniówkę, ale jak jutro nie pojawi się wysypka to znów do lekarza uderzymy
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
a mojego tż dalej nie ma
smutno mi Kubuś śpi, tylko co 15 min dostaje ataku pt. Egzorcyzmy Emily Rose.
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam baaardzo pobieżnie, wybaczcie !
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44385880]Dziewczyny, których dzieci w aucie płaczą - być może mają chorobę lokomocyjną, u Agatki w 11mcu się objawiła już.[/QUOTE] u nas raczej ewidentnie z nudów i faktu że jest unieruchomiona ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44352506]Dziewczyny, a teraz sobie porównajcie i kiedy łatwiej było? gdy dzieci niemobilne i marudzące, że na rączki bo chcą widzieć, bo znudzone czy teraz, gdy same dodreptają, doraczkują, dopełzną?[/QUOTE]wtedy ![]() ostanie dwa dni mała jest taką dzikuską, że masakra! gada buczy raczkuje wygina się wspina.... ma sa kra !Zazdroszczę Wam chodzenia. U nas jak byliśmy u t. to popchała wózek dla lalek i zrobiła z 3 kroczki... ale tak to stoi tylko przy czymś i tylko jak sama stanie, bo jak ja probuję ja postawić to od razu nogi jak z waty i siada.... więc dałam se spokój z próbami dostawenia jej do czegoś żeby to pchała. dobranoc
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.. Pisałam Wam, że byliśmy wczoraj na pogotowiu... Dziś pojechaliśy do pediatry i co??? Jest na pograniczu zapalenia oskrzeli i płuc..... Znowu... Dostaliśmy skierowanie do szpitala, tak na wszelki wypadek gdyby coś sie dziać zaczeło, bo teraz znowu długi weekend.... A po południu zadzwoniła moja przyjaciółka ta co jej mama jest pulmonologiem i zajmuje sie P. żebyśmy wpadli do niej do domu... Posłuchała, noi powiedziaa to samo co pediatra... Pocieszyła, bo uwaza, że paulina powinna sobie poradzić i powinno obejśc się bez szpitala..... w razie czegos w sobote ma dyżur więc może ja osłuchać, a we wtorek idziemu do niej do poradni pulmonologicznej... także jestem już spokojna.... oby tylko nic się w międzyczasie nie pojawiło.... Mam tylko problem, bo chciałabym ją odizolować od dzieci, bo teraz to wirusowe jest, także ktoś ją gdzieś zaraził, a w święta widziała się z dzieciakami z rodziny... bratanek kaszlał... raczej nie zblizała sie do niego, ale wiadomo jak to jest, w końcu przebywali w jednym mieszkaniu... No i za 2 tyg urodziny... Imprezy nie robimy tylko tort i kawa, herbata, ale praktycznie wszyscy, których się spodziewamy mają dzieci, troche głupio mi powiedzieć, żeby nie przyjeżdzali z dziećmi skoro nie robie imprezy i nikogo nie zapraszam... a z drugiej strony boje sie, chyba ze powiem mamie aby delikatnie pogadala z rodzeństwem... Bo od tż to moze teście i siostra, której też musimy delikatnie powiedzieć, pewnie będzie nie zadowolona, bo ona niby najfajniejsza i najnormalniejsza z rodziny to nie zawsze rozumie...
Dziś mi nerwa ruszyła, bo oznajmiła, że tort małej kupuje... Nie dość, że chciałam sama zrobić, bo przecież to czysta przyjemność, to zależy mi aby mała też spróbowała, no i chciałam aby to był kubuś puchatek... to ta mi wyskakuje ze ona kupuje... Za 100 czy 150 to ja zroie tort i mi jeszcze zostanie... To już lepiej aby jakiś fajniejszy prezent kupiła... no ale jakos ja przekonałam i tortu nie kupuje.. a prezent chce jakiś zeby małej na dłuzej służył to myśle nad stolikiem i 2 krzesełkami z ikei... krzesełka mamut a stolik chyba wezme ten tanszy lack czy jakos tak na all tego pełno, bo z mamuta troche drogi jest. Myśle że posłuży jej troche.... mykam spać... trzymajcie się.... |
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za mile slowa o Yae ![]() ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- gojka zdrowka dla Paulinki!! sylwietto urodzinowe buziaki dla Bartoliniego!! Przynos mamusi duzo radosci!! |
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Gojka dużo Zdrówka dla Pauliny i siły dla Ciebie! ![]() Kija Twój Grzes jest cudny! Sylwietta mnóstwo buziaków dla Bartusia z okazji roczku! Ja melduję się z pociągu do Warszawy. Odwiozłam Blanke do mojej mamy,dzisiaj przechodzą chrzest bojowy,pierwszy raz mama zawiezie Małą do żłobka Blanus Dzielnie wstała o 5. I powiem Wam że za nami kolejna piękna noc-ZERO pobudek! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MENQ YAE BOSKA,a na wlosinki nie mogę się napatrzeć!!! ![]() Ellmi..co do wybierania i znikania dniu urlopu, to faktycznie chore-tak to jest u prywaciarzy, ale urlop 2 tygodnie max to standard w panstwowce,przynajmniej u nas-ostatni raz wzięłam.3 tygodnie urlopu-3lata temu przy okazji ślubu (jako jedyny pracownik), a wcześniej brałam co roku po tyle, ale się urwało ![]() ![]() ![]() ....dżizas jak ja nie chce tam wracac, choc lubiłam swoją pracę.GOJKA zdrowka dla niuniu-a Ty się trzymaj dzielnie! SZAJA to mamy pierwszy mały romansik-buziaki....słodkie pewnie to było ![]() ILLUSION... ale Igorek fajnie stąpa... Zazdroszczę ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- WSZYSTKIEGO NAJ...ZDRÓWKA i MNÓSTWO UŚMIECHU DLA BARTULKA Sylwii!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-03 o 07:09 |
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Bartusiu słoneczko nasze wszystkiego najlepszego kochanie dla ciebie i twojej mamusi
|
|
|
|
#2386 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Buziaki dla Bartula z okazji roczku Nie śpimy od 6.30 ![]() Dziewczyny mam pytanie odnośnie szczepionek mmr, którą będziecie szczepić?? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44398048] ------------------- Na reh dzisiaj ok, a potem przyszła mama z dziewczynką z 8 letnią może, ona ćwiczyła a mama miała synka 8mcy ze sobą też, raczkował, wstawał, i padłyśmy wszystkie tam - jaki kontakt z Dorotką! uśmiechali się do siebie ewidentnie, dotykali się, razem raczkowali do siebie i obok siebie, młody nawet buziaka jej dał no to zakochana para! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ostatnie fatalne noce to byl chyba skok. Wczoraj bylo juz jakby lepiej a od dzis Yae chodzi jak szalona...
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas noc ...jak zwykle... o północy pobudka na uu..później co chwile zmiana uu tulenie... o 4 płaczzzzzzzzzz i o 8 pobudka.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-01-03 o 08:37 |
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Na dzień dobry wszystkiego naj naj dla Bartusia
Cytat:
![]() Cytat:
Gojka zdrówka dla Paulinki Fewciu Twoja Blanka naprawdę zuch dziewczyna!! Bokeh Hania też niedługo zacznie biegać, spokojnie ![]() Dominik dostał wywrotkę Wadera pod choinkę. Mamy panele w pokoju, więc ślisko. I on trzyma się tej wywrotki i prawie biegnie za nią, bo wywrotka się ślizga po tych panelach. Ja niedługo zawału dostanę A moje dziecko nauczyło się kląskać językiem słodko to wygląda.Oho.. załączyło się jęczydło. |
||
|
|
|
#2391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i oby się udało się zorganizować przyjęcie bez dzieci.... Cytat:
![]() i trzymam kciuki za mamę, żeby sobie poradziła ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas noc straszna, pobudek ze 3856251651 mniej więcej, do tego dziki płacz, myślałam, że to od zapchanego noska więc zaczęłam mu psiukać wodą i odciągać, to było straszne, pewno wszyscy sąsiedzi pobudzeni :/ o co chodzi? nie wie nikt :/ |
|||
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka ciągle przykłada sobie tel do ucha i gada
lasencje, mialam rpzejsc w play, ale chyba jednak nie... tak więc mam do odsprzedania doładowanie za 30zeta bo mi nie potrzebne, skoro ja w orange jestem..
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..czy któraś używa/ potrzebuje contactubex?
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
sto lat dla Bartusia sylwietty, dużo zdrówka i mnóstwa uśmiechów
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Tz chory wiec mimo wolnego mam dwójkę dzieci w domu. A miałam iść szybko pozalatwiac sprawy a tak muszę wziąć Hanie ze sobą. Lenova macie już ząbki? Bo może przeoczylam.
|
#2396 |
|
Rozeznanie
|
Neti, Deli niedawno wspominała cos o cantractubexsie
|
|
#2397 |
|
Konto usunięte
|
Bartulku, najpiękniejsze buziaki urodzinowe!
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
DELIIIIIIIIIIIIIII......
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
;> jaa mam pol tubki :d
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Bartusiu nasz kochany!!!! W Dniu twoich pierwszych urodzin wszystkiego co sobie tylko wymarzysz, duzo zdrowka oraz aby usmiech nigdy nie schodzil z twojej slicznej buziulki! Wszystkiego najnajnaj zyczy Kubus z pstryczkowa ciocia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

nigdy nie pisałam żadnego wniosku o urlop
Kuba ma 84 

6 5 4 3 2 1