Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 19:00   #2131
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Testy owulacyjne z Rossmanna Facelle, proszzz...
Takich to u nas nie widziałam miałam z Rossmanna, ale takie różowe z tej samej firmy co u nich Pink Testy ciążowe są
Stary 2014-01-03, 19:03   #2132
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
no ładnie, ja owulacji nie miałam a ta już nie zagląda się na ovufriend co, nie zagląda??
To to ja wiem ale z wyglądu jak ciążowy wygląda na ovu jestem codziennie a czasem i kilka razy. A na jakim etapie jesteś też wiem

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:03   #2133
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że Wam się podoba, a to najważniejsze!!! Oby się zdrowo chowała!
A jak tam szczepienia i te sprawy?
Poki co ma kwarantanne i w domu siedzi. Cale szczescie jest bardzo madra i szybko zalapala gdzie sikac

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Dlatego podpytywałam o rasę, bo wydawał mi się podobny Mam nadzieję, że oglądałaś jej rodziców, bo moja kuzynka była tak napalona, że chociaż facet jej nie pokazał to wzieła, a się okazało, że miała suka problemy skórne i u tego psa z czasem też się ujawniło i latali po weterynarzach
Mi to się podoba maltańczyk
Rodzicow koniecznie chcialam widziec
Planujesz zakup?

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:07   #2134
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
To to ja wiem ale z wyglądu jak ciążowy wygląda na ovu jestem codziennie a czasem i kilka razy. A na jakim etapie jesteś też wiem
no ja mam nadzieję, że jesteś na bieżąco
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Takich to u nas nie widziałam miałam z Rossmanna, ale takie różowe z tej samej firmy co u nich Pink Testy ciążowe są
bo to niemieckie... i dlatego
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:10   #2135
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Rodzicow koniecznie chcialam widziec
Planujesz zakup?
No to dobrze Niestety nie bardzo mam warunki na pieska, no i mąż nie chce. Coś zaczyna mówić o akwarium powyżej 100l ale powiedziałam, że albo rybki albo ja

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:12   #2136
skubana
Zakorzenienie

kotka szkoda ze nie wyszło, ja tez ufałabym becie a nie testowi

Cytat:
Dzień dobry Kochane
Przepraszam, że zniknęłam na tak długo, ale święta mieliśmy baaaaardzo intensywne. Niemal do samego sylwestra codziennie się z kimś widzieliśmy.

A teraz, w poniedziałek zakupiliśmy szczeniaka i kompletnie nie wiem w co ręce włożyć
Pracy tyle co przy niemowlaku. A i chyba jeszcze gorzej, bo dziecko się nie przemieszcza, a ta mała wariatka lata po całym mieszkaniu

Poza tym TŻ siedzi w domu i się uczy i jakoś nie mam okazji wejść na forum.
Także wiedzcie, że o Ws absolutnie nie zapomniałam i jak się trochę ogarnę to będę wpadać na trochę

Wszystkim Wam życzę w nowym roku wreszcie tej upragnionej fasolki

Aa i God przez awatar mylę Cię teraz z Leine

A to sprawczyni całego zamieszania i mojego braku snu
Ona tylko wygląda niewinnie
fajny piesek

Cytat:
Aga

Manieczka ja robiłam dziś cieniutkie naleśniczki Musiałam dosmażyć, bo chłopy wrąbały aż się kurzyło... raz gadają, że naleśnik to nie obiad a teraz musiałam stać i smażyć, gorzej jak z babami
dzis chyba jakis dzien nalesnikowy bo ja tez niedawno jadłam cieniutkie

zrobiłam dzis niezły burdel w kuchni stukłam naraz słodkie wino, wódke i sok malinowy. Pełno szkła, czerwone ściany, lepko no masakra
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:14   #2137
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
850 zl po negocjacjach + paliwo, bo w sumie 600 km zrobilismy A z hodowlii ze 3 tys

Dlatego wybralam bostona, a nie buldoga francyskiego, ktorego chcialam. Sa podobne, a bostony znacznie smuklejsze

Pff, przeciez ona jest piekna
A z hodowli miałabyś za 400zł niewystawowy, ale przynajmniej pies rasy, którą chciałaś. Wystarczyło podzwonić po hodowlach i popytać, czy mają szczeniaki, które nie nadają się na wystawy. Teraz masz kundelka choćbyś mu "rasę" na czole wypisała Oglądałaś w ogóle zdjęcia szczeniaków bostonów jak wyglądają? Po Twoim szczeniaku, mimo że bardzo słodki i na pewno go mocno kochasz, widać, że nie

Dlaczego wstydzisz się swojego kundelka, że musisz mu rasę przypisywać? Nie może być zwyczajnie kundelkiem (w typie rasy) tylko musi być bostonem?

I nie, nie jest bostonem, mimo, że Ci tak właściciel jego matki powiedział. To, że jego rodzice przypominają bostony nie oznacza, że dalsi jego przodkowie również je przypominali. I wygląd to nie wszystko, liczy się też charakter!

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Nasuwa mi się pytanie, skąd ludzie mają tyle pieniędzy żeby sobie takie rasowe psy kupować [COLOR="Silver"]
Ty mi lepiej powiedz skąd ludzie mają kasę żeby za KUNDELKA dawać prawie tysiąc złotych

A mówią, że w Polsce bieda... Jaka bieda, skoro ludzie płacą za kundelki tysiąc złotych, a w schronisku za koszty szczepień oddają
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:25   #2138
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Testy owulacyjne z Rossmanna Facelle, proszzz...
A gdzie one leżą? Bo ja ich nigdy nie wiedziałam u siebie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
To się zgodzę ale tych właśnie facelle to nie widziałam.
Stary 2014-01-03, 19:26   #2139
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
No to dobrze Niestety nie bardzo mam warunki na pieska, no i mąż nie chce. Coś zaczyna mówić o akwarium powyżej 100l ale powiedziałam, że albo rybki albo ja
Moj tez nie chcial, a teraz kocha

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
A z hodowli miałabyś za 400zł niewystawowy, ale przynajmniej pies rasy, którą chciałaś. Wystarczyło podzwonić po hodowlach i popytać, czy mają szczeniaki, które nie nadają się na wystawy. Teraz masz kundelka choćbyś mu "rasę" na czole wypisała Oglądałaś w ogóle zdjęcia szczeniaków bostonów jak wyglądają? Po Twoim szczeniaku, mimo że bardzo słodki i na pewno go mocno kochasz, widać, że nie

Dlaczego wstydzisz się swojego kundelka, że musisz mu rasę przypisywać? Nie może być zwyczajnie kundelkiem (w typie rasy) tylko musi być bostonem?

I nie, nie jest bostonem, mimo, że Ci tak właściciel jego matki powiedział. To, że jego rodzice przypominają bostony nie oznacza, że dalsi jego przodkowie również je przypominali. I wygląd to nie wszystko, liczy się też charakter!

Ty mi lepiej powiedz skąd ludzie mają kasę żeby za KUNDELKA dawać prawie tysiąc złotych

A mówią, że w Polsce bieda... Jaka bieda, skoro ludzie płacą za kundelki tysiąc złotych, a w schronisku za koszty szczepień oddają

Juz tu byla dyskusja nt psow z hodowlii, schroniska itd. Nie chce sie w nia wdawac.
Oboje rodzice mojej malej maja rodowod. Ojciec ma jakies tytuly.

18.05.2015
Leoś
Stary 2014-01-03, 19:30   #2140
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Moj tez nie chcial, a teraz kocha

Juz tu byla dyskusja nt psow z hodowlii, schroniska itd. Nie chce sie w nia wdawac.
Oboje rodzice mojej malej maja rodowod. Ojciec ma jakies tytuly.
To czemu szczeniak nie dostał rodowodu? Standardowe gadanie pseuduchów (czyli tych, którzy Ci sprzedali szczeniaka). Za połowę kwoty którą zapłaciłaś miałabyś bostona z rodowodem. Masz kundelka i tyle, nie musimy się wdawać w dyskusję
Stary 2014-01-03, 19:37   #2141
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
To czemu szczeniak nie dostał rodowodu? Standardowe gadanie pseuduchów (czyli tych, którzy Ci sprzedali szczeniaka). Za połowę kwoty którą zapłaciłaś miałabyś bostona z rodowodem. Masz kundelka i tyle, nie musimy się wdawać w dyskusję

Tyle, ze widzialam rodowody
Facet sie ogolnie nie zajmuje hodowla. Ma tylko jedna, swoja suczke, ktora dopuscil

18.05.2015
Leoś
Stary 2014-01-03, 19:37   #2142
maciejka1987
Zakorzenienie

cowie ja też myślę teraz o piesku, ale chyba nie zapewnilibyśmy mu z mężem odpowiednich warunków, bo czasem nie ma nas cały dzień Może coś mniejszego? ale nie mam pomysłu co... Myślalam, że się trzymam, a dziś mam taki podły nastrój, i jeszcze brzuch mnie dziwnie boli i nie wiem czy mam się martwić i iść do gin, czy czekać na kontrolę bo to normalne. Nie wiem czy na taki bol mam wziąć nospę, czy bardziej coś przeciwbólowego...
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:37   #2143
God Of War 20
Zakorzenienie

A ja na ovu ta malutka to nic nie rozumie, kurna co cykl ta sama sytuacja mimo ze trafia w owulke to stresu ma ogrom, przezywa tak wszystko ze masakra...
Stary 2014-01-03, 19:38   #2144
zubi89
Zakorzenienie

God widziałaś co nasza koleżaneczka z ovu dzisiaj zrobiła ? oczywiście chodzi mi o malutką...wrzuciła test ciążowy do galerii na ovu a jeszcze nie wiadomo czy w ogóle jest w ciąży...sorry ale moim zdaniem to głupie bo ja nie raz wchodziłam tam i patrzyłam na testy ciążowe a tu wychodzi na to, że kobiety wrzucają po prostu test, który nie koniecznie pokazuję ciążę...i to żeby był jej pierwszy test z cieniem...ale jej co cykl taki test wychodzi i ciąży nie ma....wczoraj jeszcze wyszedł jej negatywny z krwi...

Stary 2014-01-03, 19:45   #2145
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
God widziałaś co nasza koleżaneczka z ovu dzisiaj zrobiła ? oczywiście chodzi mi o malutką...wrzuciła test ciążowy do galerii na ovu a jeszcze nie wiadomo czy w ogóle jest w ciąży...sorry ale moim zdaniem to głupie bo ja nie raz wchodziłam tam i patrzyłam na testy ciążowe a tu wychodzi na to, że kobiety wrzucają po prostu test, który nie koniecznie pokazuję ciążę...i to żeby był jej pierwszy test z cieniem...ale jej co cykl taki test wychodzi i ciąży nie ma....wczoraj jeszcze wyszedł jej negatywny z krwi...
Widziałam dopiero co o tym pisałam ja jej sie staram pomoc i uswiadomic ale widze, ze jest ciezkim przypadkiem... taka naiwnosc, ze masakra... nie wytrzymałam i musialam skomentowac.
Te kolezaneczki ja tak nakrecaja i pisza, że beta sie mylila... no jak beta mogla sie pomylic? No bez przesady.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Ona ponoć ma już jedno dziecko a zachowuje się sama jak gówniara z podstawówki...

Ja też się staram ale kurna jakby mi tak odwalało....
Stary 2014-01-03, 19:47   #2146
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam dopiero co o tym pisałam ja jej sie staram pomoc i uswiadomic ale widze, ze jest ciezkim przypadkiem... taka naiwnosc, ze masakra... nie wytrzymałam i musialam skomentowac.
Te kolezaneczki ja tak nakrecaja i pisza, że beta sie mylila... no jak beta mogla sie pomylic? No bez przesady.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Ona ponoć ma już jedno dziecko a zachowuje się sama jak gówniara z podstawówki...

Ja też się staram ale kurna jakby mi tak odwalało....
Zobacz co ja jej napisałam :p nie no daj spokój bo to poniżej krytyki jest...mnie ten test w galerii wkurzył...

Stary 2014-01-03, 19:55   #2147
Ishka
Zadomowienie

Cloud - nie tak prędko akurat psami ,rodowodami,wystawami się interesuję bardzo oczywiście w związku kynologicznym też jakiś czas byłam członkiem(jak wystawiałam mojego owczarka w klasie juniorów)

I tak pieska rasowego przede wszystkim nie kupuje się z rodowodem!
Przy kupnie rasowego psa dostaję się książeczkę ze szczepieniami i takie tam duperele oraz najważniejsze bez czego nie byłby możliwy RODOWÓD to metryka psa....gdzie jest jego pochodzenie i jego rodziców itp....dopiero idziesz do związku kynologicznego wypisujesz mase papierów płacisz nie małą sumkę oni wysyłają tą metryke do Warszawy i czekasz wtedy było 3 tygodnie nie wiem jak teraz jest i wtedy dopiero masz psa z rodowodem

Maciejka- pies to fajna sprawa i nasza też nieraz musi być sama w domu nawet 12 godzin i daje rade.Ważne ze trzeba stopniowo przyzwyczajac.My chcieliśmy kiedys yorka ale nie nadają się dla nas są bardzo a to bardzo hałaśliwe i jednym słowem mówiąc fałszywe(bylismy w salonie dla psów i czekalismy z męzem i synkiem az skończą strzyc naszą sunie no i suczka od właścicielki ugryzła synka w rękę...poprostu podbiegła ugryzła i poszła sobie....) dlatego wybraliśmy indywidualiste -shih tzu mały czasami jest tak nieznośny dla niej a ona woli sie schować pod łóżko niż go urgyźć. Jest to bardzo łagodna rasa(oczywiście zdarzają się wyjątki) i to raczej piesek kanapowy,cały dzien śpi i leniwy strasznie I ciut większy od Yorka także mała rasa

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2014-01-03 o 20:02
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:58   #2148
debraM
Wtajemniczenie

Oglądam tvn i ryczę ...

Lecę nadrobić co dzisiaj naskrobałyście

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:58   #2149
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Zobacz co ja jej napisałam :p nie no daj spokój bo to poniżej krytyki jest...mnie ten test w galerii wkurzył...
Widziałam ale testu nie widziałam bo ja nie mam pakietu.
Zamiast pójść do lekarza porobić badania to co cykl ta sama sytuacja... jak jej mąż z nią wytrzymuje? Mnie by szlag jasny trafił.
Stary 2014-01-03, 20:00   #2150
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Cloud - nie tak prędko akurat psami ,rodowodami,wystawami się interesuję bardzo oczywiście w związku kynologicznym też jakiś czas byłam członkiem(jak wystawiałam mojego owczarka w klasie juniorów)

I tak pieska rasowego przede wszystkim nie kupuje się z rodowodem!
Przy kupnie rasowego psa dostaję się książeczkę ze szczepieniami i takie tam duperele oraz najważniejsze bez czego nie byłby możliwy RODOWÓD to metryka psa....gdzie jest jego pochodzenie i jego rodziców itp....dopiero idziesz do związku kynologicznego wypisujesz mase papierów płacisz nie małą sumkę oni wysyłają tą metryke do Warszawy i czekasz wtedy było 3 tygodnie nie wiem jak teraz jest i wtedy dopiero masz psa z rodowodem
Komu Ty to tłumaczysz...

P.S. Dla jasności - pies rodowodowy, z rodowodem, z metryką. Ludzie nie rozumieją co to rodowód, a co dopiero by było gdyby się mówiło "szczeniak z metryką"

Edytowane przez cloud_on_sky
Czas edycji: 2014-01-03 o 20:02
Stary 2014-01-03, 20:02   #2151
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam ale testu nie widziałam bo ja nie mam pakietu.
Zamiast pójść do lekarza porobić badania to co cykl ta sama sytuacja... jak jej mąż z nią wytrzymuje? Mnie by szlag jasny trafił.
Dokładnie !! jej mąż pewnie nawet o tym słyszeć nie chce...dlatego na ovu takie cyrki urządza

Stary 2014-01-03, 20:04   #2152
Leine
Zakorzenienie

Poćwiczyłam z Mel B. 40 min za mną uff, ale się napociłam

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość

zrobiłam dzis niezły burdel w kuchni stukłam naraz słodkie wino, wódke i sok malinowy. Pełno szkła, czerwone ściany, lepko no masakra
kochana jak Ty to zrobiłas?????? ale klejąco było
Cytat:
A gdzie one leżą? Bo ja ich nigdy nie wiedziałam u siebie
W de stoją koło testów ciążowych/ żeli intymnych/ podpasek
Stary 2014-01-03, 20:05   #2153
cloud_on_sky
Rozeznanie

Ishka, skoro byłaś członkiem ZKwP i miałaś psa z rodowodem, to dlaczego kupiłaś psa z pseudo? Nie ma w moim pytaniu złośliwości, zwyczajnie pytam z ciekawości, bo myślałam, że jak już ktoś wie co i jak, jak pseudo wyglądają, to nie kupi tak psa. Gdybyś mogła, to na PW, żeby Dziewczynom nie zanudzać
Stary 2014-01-03, 20:06   #2154
Ishka
Zadomowienie

No jakto komu chyba Tobie heh

Bo trafia mnie jak ludzie mówią/piszą bo to jest pies z rodowodem a zanim ten rodowód się ma to troche trzeba sie wysilić no ale nieważne już....po moim psie(owczarku) został mi właśnie tylko rodowód niestety ukradłi mi psa jak miał 5 lat teraz pewnie już dziadek z niego miałby 12 lat....do dziś pamietam tatuaż w uchu i numery....eh marzy mi się jeszcze posiadanie owczarka ale jak będe mieć własny dom...
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 20:16   #2155
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
No jakto komu chyba Tobie heh

Bo trafia mnie jak ludzie mówią/piszą bo to jest pies z rodowodem a zanim ten rodowód się ma to troche trzeba sie wysilić no ale nieważne już....po moim psie(owczarku) został mi właśnie tylko rodowód niestety ukradłi mi psa jak miał 5 lat teraz pewnie już dziadek z niego miałby 12 lat....do dziś pamietam tatuaż w uchu i numery....eh marzy mi się jeszcze posiadanie owczarka ale jak będe mieć własny dom...
No mi zdecydowanie nie musisz, bo jestem bardziej w temacie od Ciebie - bez obrazy oczywiście ale jestem w tym dłużej i bardziej zagłębiona, można tak powiedzieć

Bo to jest pies z rodowodem! Szczeniakowi z metryką rodowód się należy, nawet jeśli ten nigdy nie zostanie wyrobiony i do końca życia będzie psem rodowodowym. Metryka jest owszem dokumentem pośrednim, ale taki pies/szczeniak jest jak najbardziej rasowy i rodowodowy. Pewnie, że można powiedzieć i że z metryką, ale to na jedno wychodzi (poza oczywiście załatwieniem dokumentów). Ale pies jest rasowy, po rasowych, czyli rodowodowych rodzicach posiadających uprawnienia do rozmnażania. Wiem o co Ci chodzi, ale to już bardziej czepianie się słów i ich dobierania
Ludzie powiedzmy wiedzą co to rodowód, ale metryka już niekoniecznie. Tłumaczenie takie jak Ty przedstawiasz jest zagłębianiem się w temat, owszem poprawne, ale ja staram się ludziom tłumaczyć jak najprościej - w skrócie pies z rodowodem
Stary 2014-01-03, 20:24   #2156
Leine
Zakorzenienie

God, Zubi nie chciejcie żeby ja tam wpadła z komentarzem swoim
Laska dla mnie niepojęta! No ale cóż... jest przynajmniej z czego się pośmiać
Stary 2014-01-03, 20:25   #2157
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja na ovu ta malutka to nic nie rozumie, kurna co cykl ta sama sytuacja mimo ze trafia w owulke to stresu ma ogrom, przezywa tak wszystko ze masakra...
Hmm.. nie wiem kto to a bardzo jestem ciekawa tej istoty a jej nick chyba jest troszkę inny niż malutka?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 20:28   #2158
zubi89
Zakorzenienie

God nie mogę z niej hahaha nie wiedziałam gdzie się wrzuca...a jakoś kiedyś wiedziała dobra już jej nic nie piszę bo widzę, że nic nie kapuje

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
God, Zubi nie chciejcie żeby ja tam wpadła z komentarzem swoim
Laska dla mnie niepojęta! No ale cóż... jest przynajmniej z czego się pośmiać
dokładnie

Stary 2014-01-03, 20:28   #2159
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cześć kobietki,

wybaczcie że nie cytuję, choć przeczytałam wszystko co naskrobałyscie odkad poszłam do pracy. Już jestem w piżamce, polarowych skarpeteczkach i grzeję się termoforem mąż zakatarzony na maksa, mnie coś czoło boli, jakby zatoki i mam zatkany nos dopadło nas na 3dniowy weekend...cóż spędzimy go w łóżku

Kotka mnie też się nie wydaje, żeby beta się myliła
a co do testu to zgadzam się z God, te paskowe tylko Cię stresują niepotrzebnie i lepiej kupic płytkowy; jeśli to Cię uspokoi to zrób jeszcze rano skoro wieczorem nic nie było. A tak w ogóle to uważam, że nie powinnaś sugerować się tym że miałaś 28dniowe cykle, bo po # nie musi dalej tak być. Szkoda że nie mierzysz temp. Termometr niewiele kosztuje, a prawdopodobnie wiedzialabyś na czym stoisz i czy/kiedy była owulacja, tym bardziej że zaraz po # może być duzo później...to pewnie zależy od tego jak wysoki był poziom bety. Jeśli jutro test wyjdzie negat. to mam nadzieję, że po weekendzie przyjdzie @ . I naprawdę namawiam do mierzenia temp, mnie by uspokoiła bardzo owulacja potwierdzona przez tempkę. No ale zrobisz jak uważasz.

God mnie nie zastanawia skąd ludzie mają kasę na zwierzaki z rodowodem, mnie zastanawia skąd mają tyle kasy żeby kupować np. nowe mega wypaśne samochody za kilkaset tys marzenie....

Leine w moim rossmanie tez takich tesciorów nie ma
Ja chyba znowu zamówię sobie na allegro te strumieniowe co kiedys miałam.

Cowie kiedy udostępnisz nam wykresik...
Stary 2014-01-03, 20:37   #2160
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Cześć kobietki,

wybaczcie że nie cytuję, choć przeczytałam wszystko co naskrobałyscie odkad poszłam do pracy. Już jestem w piżamce, polarowych skarpeteczkach i grzeję się termoforem mąż zakatarzony na maksa, mnie coś czoło boli, jakby zatoki i mam zatkany nos dopadło nas na 3dniowy weekend...cóż spędzimy go w łóżku

Kotka mnie też się nie wydaje, żeby beta się myliła
a co do testu to zgadzam się z God, te paskowe tylko Cię stresują niepotrzebnie i lepiej kupic płytkowy; jeśli to Cię uspokoi to zrób jeszcze rano skoro wieczorem nic nie było. A tak w ogóle to uważam, że nie powinnaś sugerować się tym że miałaś 28dniowe cykle, bo po # nie musi dalej tak być. Szkoda że nie mierzysz temp. Termometr niewiele kosztuje, a prawdopodobnie wiedzialabyś na czym stoisz i czy/kiedy była owulacja, tym bardziej że zaraz po # może być duzo później...to pewnie zależy od tego jak wysoki był poziom bety. Jeśli jutro test wyjdzie negat. to mam nadzieję, że po weekendzie przyjdzie @ . I naprawdę namawiam do mierzenia temp, mnie by uspokoiła bardzo owulacja potwierdzona przez tempkę. No ale zrobisz jak uważasz.

God mnie nie zastanawia skąd ludzie mają kasę na zwierzaki z rodowodem, mnie zastanawia skąd mają tyle kasy żeby kupować np. nowe mega wypaśne samochody za kilkaset tys marzenie....

Leine w moim rossmanie tez takich tesciorów nie ma
Ja chyba znowu zamówię sobie na allegro te strumieniowe co kiedys miałam.

Cowie kiedy udostępnisz nam wykresik...
jeszcze dla swietego spokoju zrobie sobie rano test zobaczymy co i jak a jak wyjdzie negatyw i @ przyjdzie to kupie ten termometr i zaczne mierzyc temp przynajmniej bede wiedziala na czym stoje
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości