Wszystko o Avonie - Część II - Strona 432 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-28, 07:51   #12931
agnes188
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Witam
Właśnie złożyłam swoje zamówienie u konsultantki z kat 07
Zamówienie bardzo małe bo wzięłam tylko złocista szminkę ze strony 113 kolorek fall peach

Czyżby dziś miał być nowy katalog?

tak dzis ktoras z dziewczyn z KR wrzuci wieczorkiem.juz nie moge sie doczekac
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 08:12   #12932
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
tak dzis ktoras z dziewczyn z KR wrzuci wieczorkiem.juz nie moge sie doczekac
nie tylko Ty
a w piątek będę miała papierowa wersję 08
Stary 2007-05-28, 08:14   #12933
agnes188
Zakorzenienie

niom ja tez skladam dzis zamowienie z 07 i w piatek bede miala 08 ale wyjezdzam na miesiac wiec zamowienie zloze pewnie dopiero na trzeci termin z 08
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 09:06   #12934
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
to kto mi doradzi jakies maseczki z avonu oczyszczajacebo na razie ttylko jedna osoba mi odpowiesdziala czy dwieprosze o wiecej opini"_
Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić dwie maseczki, które aktualnie używam na przemian:
1. Maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego-planet spa. Bardzo fajna. Zastyga na twarzy, to takie błotko niebieskawe.Spłukuje się z twarzy. Zapach może nie każdemu pasować, ale buzia jest po niej świeża i jędrna. Nie wiem jak z oczyszczaniem, ale jest napisane na tubce,że ma właściwości oczyszczające.
2. Ożywcza maseczka z białą herbatą typu peel- off-planet spa.
Też fajna. Nakłada się ją na twarz, zastyga i zdziera się ją. Bardzo ją lubię, bo goi moje wykwity, jak się nieraz pojawią. Buzia po niej jest gładka. Na tubce jest napisane,że usuwa zanieczyszczenia skóry.
Mam nadzieję,że trochę pomogłam
Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Ja osobiście używam z Planet SPA
maseczka błotna z minerałami z morza martwego - nawilża
maseczka ryż i sake - super ściągająco-nawilżająca
maseczka z masłem sea - odświerzająco-nawilżająca
A jeśli chodzi o Naturals to raz używałam ale nie polecam. Po ściągnięciu moja twarz była strasznie sucha a stary naskurek częściowo się poodrywał i wyglądałam jakbym miała na twarzy łuski. Okropność

agnes188 jak tam uszka?
ja polecam tą z minerałami morza martwego, peel-off z białą herbatą i peel-off ryż/sake
Stary 2007-05-28, 09:23   #12935
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
to kto mi doradzi jakies maseczki z avonu oczyszczajacebo na razie ttylko jedna osoba mi odpowiesdziala czy dwieprosze o wiecej opini"_
Bardzo fajna jest ryz i sake --- typowo oczyszczajaca Opisywalam ja niedawno---zweza pory, likwiduje wagry, sprawia ze cera jest gladsza i jednolita

Dawno temu mialam blotna MOrze Martwe ze Spa i tez byla w porzadku---choc wiem,ze niektorzy skarza sie,ze jest zbyt mocna i podraznia....

Jeszcze dawniej niz dawno temu mialam ta zielona Pure Pore Fection (teraz seria Solutions)---wtedy miala takie jasnozielone, estetyczne opakowania---krem z tej serii byl w takiej zgrabnej tubce ze zlota pompka w kazdym razie wtedy bylam zachwycona ta maseczka,ale od tamtej pory jej nie kupowalama,ale na pewno zmienili formule

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:06   #12936
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Dziewczyny a czy zauwazyłyście że ten te,at czytaja tez klientki Avonu?? Mają tu dostep do netto i internetowej oferty a potem żadają od konsultantek aby in zamówiły coś z tego. A to przeciez jest dla nas a nie dla nich?? Czy nie lepiej przenieśc te powazne rozmowy na forym gdzie dostęp mają TYLKO konsultantki??
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:12   #12937
majula
Zakorzenienie

Witam ale mnie tu dawno nie bylo ale nie wchodzilam zeby mnie cos nie skusilo a postanowilam nic nie brac dla siebie w 7 bo zbieram na wakacje jestem z siebie dumna, pierwszy raz od kiedy jestem konsultantka
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 10:13   #12938
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam ale mnie tu dawno nie bylo ale nie wchodzilam zeby mnie cos nie skusilo a postanowilam nic nie brac dla siebie w 7 bo zbieram na wakacje jestem z siebie dumna, pierwszy raz od kiedy jestem konsultantka
Majula to sie nazywa silna wola Ja niestety skusiłam się na kilka rzeczy i taksie uzbirało dla mnie tylko ponad stówa Musze sie ograniczyc

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:17   #12939
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy zauwazyłyście że ten te,at czytaja tez klientki Avonu?? Mają tu dostep do netto i internetowej oferty a potem żadają od konsultantek aby in zamówiły coś z tego. A to przeciez jest dla nas a nie dla nich?? Czy nie lepiej przenieśc te powazne rozmowy na forym gdzie dostęp mają TYLKO konsultantki??
Racja. Ja jestem za

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:19   #12940
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
temat był wielokrotnie poruszany...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:21   #12941
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Majula to sie nazywa silna wola Ja niestety skusiłam się na kilka rzeczy i taksie uzbirało dla mnie tylko ponad stówa Musze sie ograniczyc
DZiekuje ale to pierwszy raz i tak samo zamierzam w 8, choc nie powiem zeby mnie nic nie kusilo odstawilam katalog, mam czesc rzeczy juz na wakacje wiec spokojnie, choc kusza, mnie, ale tez czekam na katalog 9

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 10:28   #12942
asia_z
Zakorzenienie

ja też postanowiłam ograniczyć się do minimum. i w k07 biorę tylko piankę z nowych Solutions, a w K08 nie biorę absloutnie nic wogóle teraz jakoś też chyba na dniach pojawi się też K10 z trendujących ??
Stary 2007-05-28, 10:30   #12943
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
DZiekuje ale to pierwszy raz i tak samo zamierzam w 8, choc nie powiem zeby mnie nic nie kusilo odstawilam katalog, mam czesc rzeczy juz na wakacje wiec spokojnie, choc kusza, mnie, ale tez czekam na katalog 9
A mi zawsze cos sie przyda na wakacje. Ale z kolorówek powiedzialam sobie basta.

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:35   #12944
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja też postanowiłam ograniczyć się do minimum. i w k07 biorę tylko piankę z nowych Solutions, a w K08 nie biorę absloutnie nic wogóle teraz jakoś też chyba na dniach pojawi się też K10 z trendujących ??
chyba tak i moze jutro
Stary 2007-05-28, 10:36   #12945
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:

Kiedy powstawal ten watek i zaistnial temat katalogow to bylo jasne,ze beda go czytac wszyscy,nie mam nic przeciw temu,ze dyskusja toczy sie tutaj
Owszem,klimat sie zmienil-kiedys bylo bardziej kameralnie ale normalne,ze Portal sie rozwija a w zwiazku z tym przybywa uzytkowniczek.
Przez dlugi okres bylam konsultantka i nie widze nic zlego w tym by dac klientce upust czy zamowic cos dla Niej z oferty netto czy demo.A jezeli nie chcesz tego robic to wystarczy poinformowac o tym klientki i tyle.Temat ten byl poruszany wielokrotnie
Druga sprawa jest to,ze dostep do Avonu jest ogromny-a czy chcesz przyciagnac potencjalne klientki badz je zatrzymac to musisz cos dac na zachete,prawo rynku-w tym momencie konsultantka jest uzalezniona od klientow.

Jezeli az tak bardzo przeszkadza Ci wolna forma dialogu jaki jest w tym watku to po co tutaj zagladasz?Nie lepiej poszukac hermetycznego grona konsultantek Avonu

Edytowane przez Hexxana
Czas edycji: 2007-05-28 o 11:00
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 10:41   #12946
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Kiedy powstawal ten watek i zaistnial temat katalogow to bylo jasne,ze beda go czytac wszyscy,nie mam nic przeciw temu,ze dyskusja toczy sie tutaj
Owszem,klimat sie zmienil-kiedys bylo bardziej kameralnie ale normalne,ze Portal sie rozwija a w zwiazku z tym przybywa uzytkowniczek.
Przez dlugi okres bylam konsultantka i nie widze nic zlego w tym by dac klientce upust czy zamowic cos dla Niej z oferty netto czy demo.A jezeli nie chcesz tego robic to wystarczy poinformowac o tym klientki i tyle.Temat ten byl poruszany wielokrotnie
Druga sprawa jest to,ze dostep do Avonu jest ogromny-a czy chcesz przyciagnac potencjalne klientki badz je zatrzymac to musisz cos dac na zachete,prawo rynku-w tym momencie konsultantka jest uzalezniona od klientow.

Jezeli az tak bardzo przeszkadza Ci wolna forma dialogu jaki jest w tym watku to po co tutaj zagladasz?Nie lepiej poszukac hermetycznego grona kosnultantekj Avonu

Mam takie grono a tu zajrzałam właśnie dlatego ze ktoś mi o tym powiedział i nie podoba mi się iż klientki są wtajemniczane w sprawy konsultantek. Po co kopać pod sobą dołki?? o innego jest zamówić raz kiedyś coś dla klientki a inna sprawa gdy klientka WYMAGA tylko tego cop z internetowej. Nie tylko nie zarabiam na tym ale tez aby to dla niej zamówić muszę pozyskać inne klientki - to sie nie opłaca. inna sprawa to duże upusty którym wymagają myśląc że ja zawsze daną rzecz kupuje tak tanio a katalogi ma przebitkę 100% Pomyśl o innym nie tylko o sobie!!!
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:45   #12947
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Ja mogę polecić dwie maseczki, które aktualnie używam na przemian:
Cytat:
1. Maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego-planet spa. Bardzo fajna. Zastyga na twarzy, to takie błotko niebieskawe.Spłukuje się z twarzy. Zapach może nie każdemu pasować, ale buzia jest po niej świeża i jędrna. Nie wiem jak z oczyszczaniem, ale jest napisane na tubce,że ma właściwości oczyszczające.
2. Ożywcza maseczka z białą herbatą typu peel- off-planet spa.
Też fajna. Nakłada się ją na twarz, zastyga i zdziera się ją. Bardzo ją lubię, bo goi moje wykwity, jak się nieraz pojawią. Buzia po niej jest gładka. Na tubce jest napisane,że usuwa zanieczyszczenia skóry.
Mam nadzieję,że trochę pomogłam

Ja również używałam tych dwóch maseczek i z obydwóch byłam bardzo zadowolona.
Tym razem w kat 7 skusiłam się na nową śródziemnomorską maseczkę do twarzy z oliwką, mam nadzieje, że również ją bardzo polubię, dodatkowo wzięłam z PS peeling z białą herbatą-który już dawno przypadł mi do gustu no i lustereczko

Cytat:

To prawda, że ten wątek czytają, również klientki avonu i ja jestem jedną z nich. Owszem jest tu dostęp do oferty netto, demo i internetowej, ale nie wszystkie klientki (mówię tu po sobie) atakują z tego powodu swoje konsultantki i na gwałt proszą o udostępnienie tych ofert, ja nie proszę, ani się nie pytam konsultanki, uważam, że gdyby chciała to by pokazała, a nie pokazuje, więc nie życzy sobie, jej udostępniać, to rozumie się to samo przez się, że traktuje ją wyłącznie, dla siebie i ja to szanuje i rozumię.

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:49   #12948
Wioletta28
Raczkowanie

GG do Wioletta28

Ja zostalam konsultantka Avonu dwa miesiace temu, z tym ze w Dublinie.. I nie byl to chyba dobry pomysl <hmmm> Staram sie ograniczac z kosmetykami co tydzien, ale zawsze jakos tak wychodzi, ze 3/4 zamowienia to moje wlasne zachcianki. Poczatkowo wmawialam sobie, ze moge sobie na to pozwolic, bo rzucilam palenie, i zamiast na fajki, moge wydac na kosmetyki.. taaa! Chyba bardziej zaoszczedzialbym na paleniu) Nie wiem co te kosmetyki maja w sobie, ale uzalezniaja ))
Wioletta28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 10:50   #12949
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
moim zadniem nie lepij, dyskusja moze byc prowadzona tutaj i mi jako konsultantce nie przeszkadza fakt ze czytaja to klienkti. przesadzasz po prostu.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

Jezeli az tak bardzo przeszkadza Ci wolna forma dialogu jaki jest w tym watku to po co tutaj zagladasz?Nie lepiej poszukac hermetycznego grona kosnultantekj Avonu
dokladnie sie z toba zgadzam! poza tym z tego co zauwazylam to jest tu niewiele klientek, wiec prawdopodobienstwo ze akurat moje klientki tu zagladna i nie daj boze sie o czym dowiedza jest male haha. a nawet jak sie dowiedza i beda chcialy kupic cos z oferty internetowej to co za problem? nie widze problemu dlaczego mialabym nie zamowic, to ze nie maja upustu? nie chodzi o kase, ja moge klientkom dac nawet i 20 % upustu jesli tylko beda zamawiac u mnie bo mi nie chodzi o kase, mam dodatkowo 2 inne zrodla dochodow i jestem w stanie zaplacic sobie za swoje kosmetyki wiec nie musze miec na nich zarobku by zaplacic za swoje kosmetyki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 10:50   #12950
agusiia69
Zakorzenienie

Ja jestem klientką i mnie tam wszystko jedno czy będzie tu pokazana oferta internetowa czy nie
Tylko raz zdarzyło mi się coś zamówić od konsultantki z oferty internetowej ale wtedy nie wiedziałam, że konsultantka ma prawo mi jej nie pokazać.. Dlatego jak mnie nic nie interesuje to nie zamawiam, ale jeśli już coś mnie naprawdę zainteresuje to spytam sie czy mi zamówi bądź nie
Jeśli klientka zamawia tylko z samej oferty internatowej a nic z katalogu i to za każdym razem, to rozumiem jak najbardziej, aby nie pokazywać tej oferty bądź powiedzieć, że sie jej nie będzie tego zamawiać, ale to też się wiąże z utratą klientki..
Stary 2007-05-28, 10:53   #12951
majula
Zakorzenienie

Kazda z nas byla kiedys klientka moja ex kon sama nam dawala oferte netto i zamawialysmy z niej ale tez kat i ja nie malo zamawialam z samego katalogu, nie zawsze taka oferta jest fajna, pozatym to zalezy od kosnultantki. Ta moja ex zrobila tak ze pokazywala oferte i jeszcze zaogroglala tak ze jak ktos mial jej dac 25,50 to placil 25 i miala sporo kilentek dzieki takiemu sposobowi postepowania ale to zalezy od konsultantki, nie kazda klientak wymusza oferty netto choc sie spotkalam z jedna taka co wymuszala a raczej dwoma a obie malo zamawialy reszta brala duzo z katalogu i z netto w kazdym razie ja pokazuywalam i pokazuje i dzieki temu mialam dosc duzo klientek i moglam sobie za darmo kupowac kosmetyki teraz mam mniej ale nie przez to
mi tez nie przeszkadza ze klientki ja widza z netto nawet zamawialy z internetowej rzadko bo im nie pokazywalam a czasami mowilam ze mam mozliwosc zamowienia czegos taniej i mialam klientek sporo dzieki tym ze powiedzialm im o tym i gratisiki byly ale skonczylam studia i sie skonczylo jak ludzie widza podejscie do kilentki to zamawiaja wiecej usmiech i sczerosc daja efekty
Stary 2007-05-28, 10:55   #12952
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Mam takie grono a tu zajrzałam właśnie dlatego ze ktoś mi o tym powiedział i nie podoba mi się iż klientki są wtajemniczane w sprawy konsultantek. Po co kopać pod sobą dołki?? o innego jest zamówić raz kiedyś coś dla klientki a inna sprawa gdy klientka WYMAGA tylko tego cop z internetowej. Nie tylko nie zarabiam na tym ale tez aby to dla niej zamówić muszę pozyskać inne klientki - to sie nie opłaca. inna sprawa to duże upusty którym wymagają myśląc że ja zawsze daną rzecz kupuje tak tanio a katalogi ma przebitkę 100% Pomyśl o innym nie tylko o sobie!!!
Na Twoim miejscu wyjasnilabym te kwestie ze swoimi klientkami i tyle,a jaka podejma decyzje to juz inna sprawa.
Poza tym nie wiem gdzie wyczytalas,ze mysle tylko o sobie-nadinterpretujesz moje slowa.

Ze swojej strony zalecalabym Ci tylko zapoznac sie z tematem zanim podjelas dyskusje w tym tonie,tymbardziej ze duzo duzo wczesniej temat katalogow i ofert Avonu zostal zapoczatkowany wlasnie przez klientki i dziewczyny jasno przedstawiaja zamowienia oraz to,jak zachecaja lub co,udostepniaja klientkom.

Z mojej strony OT
Stary 2007-05-28, 11:00   #12953
Wioletta28
Raczkowanie

GG do Wioletta28

A jak zachecaja? Ja mam wlasnie ten prolem - Avon jes bardzo popularny w Polsce, tam wiem, ze nie trzeba nikogo w sumie zachecac do kupowania produktow avonu, gdyz wszystkie znamy ta firme i albo ja uwielbiamy albo wrecz przeciwnie. Tutaj, moimi klientkami sa glownie Polki, natomiast Irlandki w ogole nie sa zainteresowane cudenkami Avonu.. dziwne..
Stary 2007-05-28, 11:01   #12954
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Osobiście jako klientka z tego wątku czerpie cenne rady dotyczące produktów, bo czasami się tak zdarza, że moja konsultanta nie jest w stanie mi pomóc bo np. danego produktu nie miała i nie wie jaki jest w swoim działaniu. Dzięki temu wątkowi pokochałam min. serie z PS, wśród której mam swoich ulubieńców. Owszem przeglądam katalog z wyprzedzeniem, ale dzięki temu, jak każda tu z Nas, nie zależnie konsultanta, czy klientka mogę rozplanować swoje zamówienie, bo nawet bez obejrzenia katalogu na pewno nie wzięła bym wszystkie co w nim mi się podoba, z prostego powodu, a mianowicie-kwestii finansowej, w końcu nie tylko kosmetykami człowiek żyje. A z o oferty netto, czy internetowe nie proszę konsultantkę, tak jak to pisałam to wcześniej, jestem zadowolona z tego, że mogę liczyć zawsze na życzliwą pomoc Wizażanek tego wątku, za miłą atmosferę na wątku i doceniam fakt umieszczanie przez życzliwe duszyczki katalogu i to mi w pełni wystarcza

Mój BLOG
Stary 2007-05-28, 11:04   #12955
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

oj małe zamieszanie widzę że dziewczyna wprowadziłajako kosultantka to ja osobiście decyduje o tym, czy pokaże klientkom wszelkie dodatkowe oferty..i zadna klientka nie ma prawa wymusić..wymagać bym za każdym razem udostępniała je!! a tak na marginesie to osobiście daje oferte netto niektórym osobom, które składają systematycznie zamówienia u mnie...zaś z oferty internetowej kupuję drobiazgi na prezenty dla klientek
pozdrowionka for all
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 11:05   #12956
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Osobiście jako klientka z tego wątku czerpie cenne rady dotyczące produktów, bo czasami się tak zdarza, że moja konsultanta nie jest w stanie mi pomóc bo np. danego produktu nie miała i nie wie jaki jest w swoim działaniu. Dzięki temu wątkowi pokochałam min. serie z PS, wśród której mam swoich ulubieńców. Owszem przeglądam katalog z wyprzedzeniem, ale dzięki temu, jak każda tu z Nas, nie zależnie konsultanta, czy klientka mogę rozplanować swoje zamówienie, bo nawet bez obejrzenia katalogu na pewno nie wzięła bym wszystkie co w nim mi się podoba, z prostego powodu, a mianowicie-kwestii finansowej, w końcu nie tylko kosmetykami człowiek żyje. A z o oferty netto, czy internetowe nie proszę konsultantkę, tak jak to pisałam to wcześniej, jestem zadowolona z tego, że mogę liczyć zawsze na życzliwą pomoc Wizażanek tego wątku, za miłą atmosferę na wątku i doceniam fakt umieszczanie przez życzliwe duszyczki katalogu i to mi w pełni wystarcza
Zgadzam się z Tobą i myślę tak samo jak Ty
To dzięki forum uniknęłam wielu nie udanych zakupów, a gdy prosiłam o pomoc to dostałam odpowiedź zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże
Stary 2007-05-28, 11:07   #12957
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość

kaatiiaa czy możesz pisać większą czcionką
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 11:09   #12958
Wioletta28
Raczkowanie

GG do Wioletta28

Ja tu zagladam od bardzo niedawna, i glownie czytam to co piszecie a przy okazji czerpie ogromne ilosci wiedzy z tego forum. I na prawde ciesze sie ze ktos wpadl na pomysl wymiany spostrzezen dotyczacych kosmetykow, dzieku czemu latwiej mozna samemu cos kupic, lub doradzic innym.. Co do dostepu klientek do oferty internetowej - jak ktos chce sie czegos dowiedziec, to nie m bata, iz sie nie dowie, niezaleznie czy istnieje ten watek czy tez nie..
A poza tym chodzi o staysfakcje klientek, wiec czemu mam odmawiac zamowienia czegos z oferty internetowej, zwlaszcza stalym klienkom, czy dobrym kolezankom?
Stary 2007-05-28, 11:10   #12959
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
kaatiiaa czy możesz pisać większą czcionką
przepraszam za tamtą czcionkę, nie wiem czemu mi taka mikroskopijna wyszła

Mój BLOG
Stary 2007-05-28, 11:11   #12960
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Jako klientka czuję się wywołana do odpowiedzi.
Z internetowej nigdy nic nie zamówiłam, z netto od wielkiego święta, ale konsultantkę mam tak fajną, że pozwoliła by mi zamówić każdy produkt, ofertę logo też mi kiedyś przyniosła. To bardzo miłe gdy podchodzi do ciebie twoja konsultantka i mówi, że wycofują świetną kolorówkę i wypożycza na dobę kartkę z netto do domu.

Czy na tym traci...? Dyskusyjne. Zachwalam zakupy u niej komu tylko mogę, jestem taką chodzącą jednoosobową agencją reklamową. Sama zamawiam u niej nawet jeśli mogę mieć o parę groszy taniej na allegro, bo chcę jej podbić upust, żeby dostała np. etui na komórkę.
Poza tym jeśli dziewczyny, które zastanawiają się nad przystąpieniem do Avonu widzą jakie atrakcje mogą je czekać po zapisaniu się to prędzej się zdecydują. Gdybym nie miała takiej konsultantki jaką mam pewnie sama bym już była konsultantką.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości