|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#12932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w piątek będę miała papierowa wersję 08 ![]()
![]() |
#12933 |
Zakorzenienie
|
niom ja tez skladam dzis zamowienie z 07 i w piatek bede miala 08 ale wyjezdzam na miesiac wiec zamowienie zloze pewnie dopiero na trzeci termin z 08
|
![]() ![]() |
![]() |
#12934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#12935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dawno temu mialam blotna MOrze Martwe ze Spa i tez byla w porzadku---choc wiem,ze niektorzy skarza sie,ze jest zbyt mocna i podraznia.... Jeszcze dawniej niz dawno temu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12936 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a czy zauwazyłyście że ten te,at czytaja tez klientki Avonu?? Mają tu dostep do netto i internetowej oferty a potem żadają od konsultantek aby in zamówiły coś z tego. A to przeciez jest dla nas a nie dla nich?? Czy nie lepiej przenieśc te powazne rozmowy na forym gdzie dostęp mają TYLKO konsultantki??
|
![]() ![]() |
![]() |
#12937 |
Zakorzenienie
|
Witam ale mnie tu dawno nie bylo ale nie wchodzilam zeby mnie cos nie skusilo a postanowilam nic nie brac dla siebie w 7 bo zbieram na wakacje
![]() ![]() ![]()
#12938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#12940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12942 |
Zakorzenienie
|
ja też postanowiłam ograniczyć się do minimum. i w k07 biorę tylko piankę z nowych Solutions, a w K08 nie biorę absloutnie nic
![]()
#12944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy powstawal ten watek i zaistnial temat katalogow to bylo jasne,ze beda go czytac wszyscy,nie mam nic przeciw temu,ze dyskusja toczy sie tutaj ![]() Owszem,klimat sie zmienil-kiedys bylo bardziej kameralnie ale normalne,ze Portal sie rozwija a w zwiazku z tym przybywa uzytkowniczek. Przez dlugi okres bylam konsultantka i nie widze nic zlego w tym by dac klientce upust czy zamowic cos dla Niej z oferty netto czy demo.A jezeli nie chcesz tego robic to wystarczy poinformowac o tym klientki i tyle.Temat ten byl poruszany wielokrotnie ![]() Druga sprawa jest to,ze dostep do Avonu jest ogromny-a czy chcesz przyciagnac potencjalne klientki badz je zatrzymac to musisz cos dac na zachete,prawo rynku-w tym momencie konsultantka jest uzalezniona od klientow. Jezeli az tak bardzo przeszkadza Ci wolna forma dialogu jaki jest w tym watku to po co tutaj zagladasz?Nie lepiej poszukac hermetycznego grona konsultantek Avonu ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2007-05-28 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam takie grono a tu zajrzałam właśnie dlatego ze ktoś mi o tym powiedział i nie podoba mi się iż klientki są wtajemniczane w sprawy konsultantek. Po co kopać pod sobą dołki?? o innego jest zamówić raz kiedyś coś dla klientki a inna sprawa gdy klientka WYMAGA tylko tego cop z internetowej. Nie tylko nie zarabiam na tym ale tez aby to dla niej zamówić muszę pozyskać inne klientki - to sie nie opłaca. inna sprawa to duże upusty którym wymagają myśląc że ja zawsze daną rzecz kupuje tak tanio a katalogi ma przebitkę 100% Pomyśl o innym nie tylko o sobie!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12947 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja również używałam tych dwóch maseczek i z obydwóch byłam bardzo zadowolona ![]() Tym razem w kat 7 skusiłam się na nową śródziemnomorską maseczkę do twarzy z oliwką, mam nadzieje, że również ją bardzo polubię, dodatkowo wzięłam z PS peeling z białą herbatą-który już dawno przypadł mi do gustu no i lustereczko ![]() Cytat:
To prawda, że ten wątek czytają, również klientki avonu i ja jestem jedną z nich ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12948 |
Raczkowanie
|
Ja zostalam konsultantka Avonu dwa miesiace temu, z tym ze w Dublinie.. I nie byl to chyba dobry pomysl <hmmm> Staram sie ograniczac z kosmetykami co tydzien, ale zawsze jakos tak wychodzi, ze 3/4 zamowienia to moje wlasne zachcianki. Poczatkowo wmawialam sobie, ze moge sobie na to pozwolic, bo rzucilam palenie, i zamiast na fajki, moge wydac na kosmetyki.. taaa! Chyba bardziej zaoszczedzialbym na paleniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12949 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#12950 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem klientką i mnie tam wszystko jedno czy będzie tu pokazana oferta internetowa czy nie
![]() Tylko raz zdarzyło mi się coś zamówić od konsultantki z oferty internetowej ![]() ![]() Jeśli klientka zamawia tylko z samej oferty internatowej a nic z katalogu i to za każdym razem, to rozumiem jak najbardziej, aby nie pokazywać tej oferty bądź powiedzieć, że sie jej nie będzie tego zamawiać, ale to też się wiąże z utratą klientki..
#12951 |
Zakorzenienie
|
Kazda z nas byla kiedys klientka moja ex kon sama nam dawala oferte netto i zamawialysmy z niej ale tez kat i ja nie malo zamawialam z samego katalogu, nie zawsze taka oferta jest fajna, pozatym to zalezy od kosnultantki. Ta moja ex zrobila tak ze pokazywala oferte i jeszcze zaogroglala tak ze jak ktos mial jej dac 25,50 to placil 25
![]() ![]() ![]() mi tez nie przeszkadza ze klientki ja widza ![]() ![]() ![]() ![]()
#12952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie wiem gdzie wyczytalas,ze mysle tylko o sobie-nadinterpretujesz moje slowa. Ze swojej strony zalecalabym Ci tylko zapoznac sie z tematem zanim podjelas dyskusje w tym tonie,tymbardziej ze duzo duzo wczesniej temat katalogow i ofert Avonu zostal zapoczatkowany wlasnie przez klientki i dziewczyny jasno przedstawiaja zamowienia oraz to,jak zachecaja lub co,udostepniaja klientkom. Z mojej strony OT ![]()
![]() |
#12953 |
Raczkowanie
|
A jak zachecaja? Ja mam wlasnie ten prolem - Avon jes bardzo popularny w Polsce, tam wiem, ze nie trzeba nikogo w sumie zachecac do kupowania produktow avonu, gdyz wszystkie znamy ta firme i albo ja uwielbiamy albo wrecz przeciwnie. Tutaj, moimi klientkami sa glownie Polki, natomiast Irlandki w ogole nie sa zainteresowane cudenkami Avonu.. dziwne..
|
![]() ![]() |
![]() |
#12954 |
Zadomowienie
|
Osobiście jako klientka z tego wątku czerpie cenne rady dotyczące produktów, bo czasami się tak zdarza, że moja konsultanta nie jest w stanie mi pomóc bo np. danego produktu nie miała i nie wie jaki jest w swoim działaniu. Dzięki temu wątkowi pokochałam min. serie z PS, wśród której mam swoich ulubieńców. Owszem przeglądam katalog z wyprzedzeniem, ale dzięki temu, jak każda tu z Nas, nie zależnie konsultanta, czy klientka mogę rozplanować swoje zamówienie, bo nawet bez obejrzenia katalogu na pewno nie wzięła bym wszystkie co w nim mi się podoba, z prostego powodu, a mianowicie-kwestii finansowej, w końcu nie tylko kosmetykami człowiek żyje. A z o oferty netto, czy internetowe nie proszę konsultantkę, tak jak to pisałam to wcześniej, jestem zadowolona z tego, że mogę liczyć zawsze na życzliwą pomoc Wizażanek tego wątku, za miłą atmosferę na wątku i doceniam fakt umieszczanie przez życzliwe duszyczki katalogu i to mi w pełni wystarcza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12955 |
Zakorzenienie
|
oj małe zamieszanie widzę że dziewczyna wprowadziła
![]() ![]() pozdrowionka for all ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dzięki forum uniknęłam wielu nie udanych zakupów, a gdy prosiłam o pomoc to dostałam odpowiedź ![]() ![]()
![]() |
#12957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaatiiaa czy możesz pisać większą czcionką |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12958 |
Raczkowanie
|
Ja tu zagladam od bardzo niedawna, i glownie czytam to co piszecie a przy okazji czerpie ogromne ilosci wiedzy z tego forum. I na prawde ciesze sie ze ktos wpadl na pomysl wymiany spostrzezen dotyczacych kosmetykow, dzieku czemu latwiej mozna samemu cos kupic, lub doradzic innym.. Co do dostepu klientek do oferty internetowej - jak ktos chce sie czegos dowiedziec, to nie m bata, iz sie nie dowie, niezaleznie czy istnieje ten watek czy tez nie..
A poza tym chodzi o staysfakcje klientek, wiec czemu mam odmawiac zamowienia czegos z oferty internetowej, zwlaszcza stalym klienkom, czy dobrym kolezankom? |
![]() ![]() |
![]() |
#12959 |
Zadomowienie
|
przepraszam za tamtą czcionkę, nie wiem czemu mi taka mikroskopijna wyszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z internetowej nigdy nic nie zamówiłam, z netto od wielkiego święta, ale konsultantkę mam tak fajną, że pozwoliła by mi zamówić każdy produkt, ofertę logo też mi kiedyś przyniosła. To bardzo miłe gdy podchodzi do ciebie twoja konsultantka i mówi, że wycofują świetną kolorówkę i wypożycza na dobę kartkę z netto do domu. Czy na tym traci...? Dyskusyjne. Zachwalam zakupy u niej komu tylko mogę, jestem taką chodzącą jednoosobową agencją reklamową. Sama zamawiam u niej nawet jeśli mogę mieć o parę groszy taniej na allegro, bo chcę jej podbić upust, żeby dostała np. etui na komórkę. Poza tym jeśli dziewczyny, które zastanawiają się nad przystąpieniem do Avonu widzą jakie atrakcje mogą je czekać po zapisaniu się to prędzej się zdecydują. Gdybym nie miała takiej konsultantki jaką mam pewnie sama bym już była konsultantką. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.