|
|
#2041 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXXII
Cytat:
![]() to ja na rozluźnienie powiem Wam, że kupiłam krem na allegro w bardzo dobrej cenie, nówka sztuka, oryginał. okazało się, że sprzedająca mieszka jakieś 300m ode mnie, więc zapytałam czy mogę podejść żeby nie płacić za przesyłkę, na to Pani stwierdziła, że wyśle do mnie męża i nie dość, że dostałam od niej super prezenty i próbki innych kosmetyków, to jeszcze jej przemiły mąż podrzucił mi rzeczy do samego mieszkania, więc naprawdę ludzie są czasami bardzo mili i pomocni i bezinteresowni
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;44417616]kurczę to nie wiem niestety
![]() ![]() to obrzydźcie mi je [/QUOTE]ja nie mogę, już mi je jedna z dziewczyn kupiła
|
#2043 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, skończmy temat, bo naprawdę szkoda gadać. prawda jest jak dupa - każdy ma swoją
mi bbbeee pomogła przynajmniej 2 razy także zluzujmy łydę i idźmy spać ![]() ja zaraz idę tylko dopiję odstresowujące martini
|
#2045 | |
|
🦄
|
Cytat:
Zaraz po tym jak je dostałam była obniżka na 299 zł 35 special size for asia
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
wrzucam kilka fotek, swetrów chyba do tej pory nie było
sorry za wygibasy, ale chciałam uchwycić dekolty na plecach szary mi nie podpasował, za to czarny fajny, jeżeli ma się pomysł jak go nosić bez normalnego stanika, bo przedłużki też nie dają rady
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
mnie afera z kontem Gabi na all ominęła, ale wiem, że kupiłam u niej na pewno 1 spódniczkę - bo chciałam
luz.. wolna wola
|
#2048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc wyślę linka PW
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
sama wstawialam i czarny i szary
|
|
#2050 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne." Edytowane przez dooo Czas edycji: 2014-01-03 o 23:54 |
|
|
|
|
#2052 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
, wyjątkowo duża rozmiarówka z tych spodni, zwykle noszę M a w tych M się dosłownie topiłam, ale w XS to niestety chyba się nie zmiesczę .
|
|
|
#2053 |
|
Raczkowanie
|
nie pisz bbbeee ze nie wystawiasz MH, bo to jednak MH glownie wystawiasz. w ostatnich dwoch tygodniach grudnia sprzedalas trzy szale, których tu laski bardzo szukały.
was oburza, że ja o tym pisze a mnie oburza (tak jak Was do tej pory) handel na allegro. nie raz bylo pisane ze szale po 15o zl na allegro chodzą i .... chodzą. dobranoc |
|
|
|
#2054 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma mnie tam
Dziękuję Tak ten!!! dzięki Ci dobra duszo i ladybird również Dziekuję wam bardzo za pomoc A mogłabyś edytować posta z tym linkiem? Niby go nie ma ale liczę na to, że go dorzucą
|
|
|
|
#2056 |
|
🦄
|
Dokładnie tak. Poza tym pod hasłem handlara będzie raczej osoba, która wątek podczytuje, kupuje najbardziej pożądane mh i sprzedaje je za niebotyczną kasę na all. A nie taka która pomaga innym, a dodatkowo coś sobie wystawi na all- wolny kraj.
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
mogę .. chociaż patrząc na powyższą dyskusję .. nie wiem czy jest sens ... tego suwakowego ci edytować ?
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sweterki też zwróciły moją uwagę, bo lubię dekolty na plecach, ale jakieś rozmemłane mi się wydały, tzn. bałabym ,że się rozciągną, ale może się mylę czarny pięknie, ale skoro mówisz,że stanik nie da rady to odpada, bo by moje bubs wąchały asfalt ale może filety się sprawdzą
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
walę w kimę
![]() może w myśl zasady 'nowy dzień, nowa czysta karta' jutro będzie lepiej dobranoc
|
#2061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie jeśli gdzieś je zobaczę w sklepie to wezmę (36). Fajne są te spodnie, ale zdecydowanie lepiej wyglądają na posiadaczkach bioder![]() Cytat:
Zara nie sprzedaje swoich produktów w maksymalnie trzech egzemplarzach każdego modelu a w dziesiątkach, przeceniasz możliwości bbbeee. Nie wiem, tak jak blondyna napisała o prawdzie, ja dodam, że każdy postępuje zgodnie ze swoim sumieniem i nie jest fair robić nagonkę i sensację na forum publicznym. I to w takiej formie podchodów, obrażania uczestniczek itd. |
||
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie ogarniam już serio co jest złego w wystawianiu na allegro? Przecież nie jedna z nas się pyta czy któraś coś chce bo oddaje, a skoro nikt nie chce i ktoś sobie wystawi na allegro i sprzeda z zyskiem to co niemoralne? Szkoda słów...
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
zrobione .. udanych łowów
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
Będę Ci bardzo bardzo wdzięczna wraz z tą szarą bluzą ze zdjęcia
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co widzę to nie jesteś stałą bywalczynią wątku, więc g**no wiesz . Wiele razy Bbbeee pomagała innym, mi samej też wiele razy oferowała pomoc, więc nie kumam tego pitolenia
||
|
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
Marigold mnie z lozka wyciagnela wiec nim nadrobie co napisalyscie to napisze bo przez fona mnie wtajemniczyla o co kaman
fakty Nie my bbbee kupujemy rzeczy jakimi handluje - fakt tylko ona nam wyszukuje i odsprzedaje perelki ktorych nigdy nam nie udaloby sie samemy zdobyc i chwala jej za to - fakt i jakos wam to nie przeszkadza ja o te przyslugi prosic poza tym, nie trzeba byc zawodowym szpiegiem zeby wiedziec kto w watku handluje na all a kto nie wystarczy tylko 5 minut i nikomu tu za to pomnika stawiac nie bedziemy bo to elementarna wiedza z obslugi googla gorzej z tymi co sa gapiami w watku nigdy nikom nie tylko nie pomogli ani nawet slowa tu nie napisali a tylko wykupuja co na stronie zeby wystawc na all nie mozna wszystkich ludzi wrzucac do tego samego wora i dzielic handlarz nie handlarz mam wam sypnac wszystkimi nikami, bo jest tu wiecej osob ktore maja sporo wiecej rzeczy niz bbbeee, ale juz nie sa takie pomocne jak ona - to tez fakt albo raczej to one korzystaja z naszej/waszej pomocy heh czy bbbeee kiedys wam odmowila pomocy - chyba NIE - to tez fakt a wy ja traktujecie jakby na was zerowala pewnie teraz odmowi i wcale bym sie nie zdziwla, bo dypomacja niektorych przekrasza zasady dobrego smaku poza tym do handlu potrzeba dwoch nie tylko tego co sprzedaje ale tez tego kto kupuje jak nie bedzie kupca to i hanlowca tez nie ![]() to ze ktos ma na all napisane to ze nie negocjuje cen nie znaczy ze dotyczy to bez wyjatku wszystkich, tylko kupcow z allegro wyobrazcie sobie ze macie piekarnie to mozecie ten cheb rozdaawac komu macie ochote, ale nie oznacza ze w waszej piekarni kazdy bedzie KONSUMOWAć za free sorry ale zamiast sie tak zachowywac wystarczylo chyba napisac do bbbeee z prosba a nie topic ja tu i obsypac blotem po sama szyje ale juz ci co emocjonalnie podniesli kamien chyba faktycznie beda musiei sie po wtzszych cenach na all oblowic ![]() gratuluje wam umiejetnosci obslugi podstawowych funkcji googla, na prawde wyczyn godny dzdzownicy magdy
Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-01-04 o 10:54 |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary część XXXII
Dziewczyny, nie jestem w stanie śledzić wątku na bieżąco, ale widziałam, ze kilka razy przewinął sie temat poszukiwania tartanowego kocyka (zielono-granatowa krata). Widziałam dzisiaj 3 szt, nie macałam dokładnie, ale zauwazylam cenę 99zl (nawet nie wiem czy on wszedł na wyprzedaż i po prostu nie zmienili ceny czy to jest wciąż NK). Pomogę w zakupie w razie zainteresowania
![]() EDIT: mam juz 3 chętne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez steam_engine Czas edycji: 2014-01-04 o 00:27 |
|
|
|
#2069 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
serio przedłużki nic ci nie dały ja swoje tak mogę obniżyć, że mam je niemal przy końcu pleców...edit dokładniej przyjrzałam się zdjęciom, i faktycznie on ma bardzooo ten dekolt wycięty... chyba do takiego tylko stanik samonośny da rade ale czy się utrzyma na miejscu
Edytowane przez e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 Czas edycji: 2014-01-04 o 00:17 |
|
|
|
|
#2070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapomninajac ze to milczenie jest zlotem a mowa srebrem kiedys ktos powiedzial cytuje zeby nikt nie myslal, ze to moje slowa i kogos obrazam oto cytat milera "... jesli ktos sadzi i ma podejrzenia ze ma do czynienia z idiota przestaje je miec gdy ten sie odezwie ..." nie zebym cenia milera ale cytat dobry
Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-01-04 o 00:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

[/QUOTE]
mi bbbeee pomogła przynajmniej 2 razy
a nie 299 jak reszta, i jakas taka przywieszke ze na chinski rynek zrobione 

więc wyślę linka PW