|
|
#631 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: pierwszy seks oralny
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335117&page=2 mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=52 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=54
|
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki! Jutro wezmę się za przeglądanie tego.
|
|
|
|
|
#634 |
|
BAN stały
|
mam tylko nadzieje ze wiesz, że przez seks oralny można sie również zarazić wirusem hiv?
pisze o tym, bo ostatnio jakos przez przypadek wyszło, że 3/4 moich koleżanek o tym nie wiedziało ![]() zeby nie było off topu - tak jak ktos napisał, warto cwiczyc na bananie ale lepiej obranym, zauwazysz jak jest u Ciebie z zebami
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#636 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym to opisana sytuacja wzbudza u mnie nie wiem jak można dopiero co poznanemu facetowi...maksymalna obrzydliwość. Nie rozumiem jak można dbać o swoje zdrowie i tak postępować.
|
|
|
|
|
|
#638 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#639 |
|
BAN stały
|
Coś słabo się starałaś skoro przez dwie godziny nie doszedł
|
|
|
|
|
#640 |
|
w drodze do...Ciebie...
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;44419685]haha ,dobrze że nie jestem sama .
mam podobne odczucia. [/QUOTE]mam podobne odczucia też a autorko czy to nie jest przypadkiem taka zemsta na byłym facecie że tak Cię zostawił?
|
|
#641 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uważam że to smutne , ponieważ gdyby nie jej relacja z tym gościem ,nie zaczęłaby się tak zachowywać,teraz robi na złość sobie i temu facetowi chce pokazać ze ona też może tak żyć ,zwłaszcza że dla tego gościa jej cnota była nic nie warta. Tym bardziej czuje się rozgoryczona . Autorka nie chce poszaleć bo nagle odkrywał że tego pragnie , ale z powodu zranionych uczuć,ja mam podobne doświadczenia i też takie myśli mnie nachodziły ,ale opamiętałam się w odpowiednim momencie zanim nie popełniłam głupich błędów. A dziewictwo to stan ducha ,a nie błony między nogami. Więc nie wiem czemu Autorka uważa że nie strać dziewictwa ,jak już go nie posiada. Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e Czas edycji: 2014-01-04 o 11:20 |
|
|
|
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
Jeny
![]() Dziewczyny odpuście, to chyba tylko i wyłącznie sprawa autorki. Są różni ludzie i różne poglądy - jedni dopuszczają seks dopiero po dłuższej znajomości, inni lubią po prostu przygody na jedną noc i nie widzą w tym nic złego. Mi samej się to kilka razy zdążyło i nie żałuję, z tego co czytam autorka też nie, więc takie moralizujące komentarze nie mają większego sensu, zwłaszcza że nie o to w tym wątku chodzi. |
|
|
|
|
#643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I czasami zastanawiam się co takimi ludźmi kieruje i jakie korzyści mają z tego. Chętnie bym wysłuchała zdania `najlepiej kobiety która ma takie doświadczenia ,żebym jakoś bardziej to zrozumiała. |
|
|
|
|
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;44420978]dziewictwo to stan ducha ,a nie błony między nogami.
Więc nie wiem czemu Autorka uważa że nie straci dziewictwa ,jak już go nie posiada.[/QUOTE] otóż to, zachowanie błonki z nikogo dziewicy nie czyni. Jakieś delikatne pieszczoty w moim odczuciu pozwalają ten stan zachować (sama mam je za sobą i uważam się za dziewicę), jednak seks oralny to już jak sama nazwa wskazuje po prostu rodzaj seksu. OT ale autorka napisała-"jestem dziewicą" a dalej obrazowy opis co następuje
|
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc, zupełnie nie przejmuję się tym, co tam wyżej niektórzy powypisywali. Zemsta to nie jest, nie jest to żadne "odbijanie sobie" czegoś, żadne wynagradzanie. Zrobiłam to na drodze świadomych wniosków ze swojej sytuacji. Szanuję siebie, swoje ciało i swoje poglądy. To, że poszłam na imprezę i spotkałam gościa, z którym uprawiałam seks oralny - no i co z tego? Może sami zróbcie czasem poimprezowy rachunek sumienia ^^
Także skończmy temat czy jestem dziewicą czy nie, bo jestem i będę jeszcze długo i czy zrobiłam dobrze, czy obrzydliwie, bo to na szczęście tylko moja sprawa i tylko mnie czekają konsekwencje czy jakiś kac moralny. Nie taka była myśl przewodnia posta. ![]() O tym, że mogę się zakazić wiem. ![]() Dziękuję wszystkim za rady, bardzo mi pomogliście i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie w twoje zycie seksualne nie mieszam. Ale blagam, nie uzywaj okreslenia dziewica i sie tym nie szczyć, bo zalozylas wątek o doskonaleniu techniki SEKSU oralnego. A blone moze masz moze nie. Przyznaj sie sama przed sobą ze nie jestes taka niewinna jak chcialabys byc.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Odnosze wrazenie, ze mimowolnie czujesz sie lepsza bo nie odbylas normalnego stosunku a jednoczesnie pytasz jak piescic obcego faceta ustami zeby bylo mu błogo. Kiepskie to dziewictwo. Nie krytykuje twojego postepowania tylko apeluje o szczerosc przed samą sobą i mniej hipokryzji Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No błona właśnie o nim czym nie świadczy ,niektóre kobiety się bez niej rodzą, tracą przez sport czy masturbacje.. Wychodź na to że ja nie jestem dziewicą ,bo straciłam błonkę u ginekologa. |
|
|
|
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, nawet nie będę się z wami sprzeczać. Piszcie co chcecie, to już wasza sprawa, ja swoje wiem.
Jeśli się czujecie lepiej z myślą, że ja nie jestem dziewicą, spoko, myślcie tak sobie. Marnujcie czas uświadamiając mi to. Serio mnie to nie interesuje.
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo widzisz ja błony nie mam ,więc w twoich oczach tą dziewicą nie jestem? |
|
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Ale kochana, po co ci to wiedzieć? Po co produkujesz hejta i dyskusję nie na temat? Masz na pewno lepsze rzeczy do roboty. I nie tylko ty, bo i ja również
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
PaulinciaKWC, odpuść, nie przetłumaczysz jej, ona jest "dziewicą" i wie swoje
|
|
|
|
|
#653 |
|
Konto usunięte
|
migdalove nic do Ciebie nie mamy, ale uświadom sobie po prostu że uprawiając seks oralny dziewicą się nie jest i nie używaj tego określenia dla siebie, szczególnie w tym wątku bo brzmi śmiesznie
![]() ja mam za sobą tylko delikatny petting i nawet po nim rozkminę czy jeszcze mogę mówić o swoim dziewictwie, po takim doświadczeniu jak Twoje byłabym pewna że już nie. |
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
Spoko, ale to moja sprawa więc nie rozumiem, po co na siłę mi wciskacie, że dziewicą nie jestem
Będę myśleć i mówić co uważam, a parę randomowych osób z internetu nie zmieni mojego zdania. :d A skoro widzicie, że mnie nie przekonacie, to dajcie sobie spokój, a nie jakiś ból dupy jest tworzony, bo ja mam swoje zdanie, a wy swoje i nie możecie zdzierżyć tego, że moje jest inne. Ty się byś nie czuła dziewicą, a ja się może czuję, mnie nie obchodzi co myślisz o sobie, więc czemu ciebie tak bardzo interesuje to, co myślę o mnie samej?Więc dajcie sobie spokój i przestańcie spamować, bo nie o moim dziewictwie jest temat, a o tym, jak sprawić, by oral był fajny. Edytowane przez migdalove Czas edycji: 2014-01-04 o 13:39 |
|
|
|
|
#655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#657 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
Nie jesteś osobą, która mi będzie decydować, który punkt widzenia mam brać pod uwagę
Więc skończ, bo proszę o to po raz kolejny
|
|
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Ale Tobie nikt tego nie dyktuje, co masz myśleć ani jak się zachowywać. Po prostu mylisz definicję dziewicy więc nie dziw się że ludzie zwracają Ci uwagę. określając siebie dziewicą popełniasz rzeczowy błąd, a od tego jest forum żeby to komentować i każdy z nas ma prawo to oceniać, a skoro tyle osób zwraca Ci na ten temat uwagę to chyba warto by było pomyśleć, że jednak coś jest nie halo..
|
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
A skoro ja tyle razy powtórzyłam, ze mnie to nie obchodzi, to znaczy że chyba jednak NAPRAWDĘ MNIE TO NIE OBCHODZI.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

nie wiem jak można dopiero co poznanemu facetowi...maksymalna obrzydliwość. Nie rozumiem jak można dbać o swoje zdrowie i tak postępować.