|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | ||
Pani Pech
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxescapismxxx Czas edycji: 2014-01-03 o 23:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
Witam i jednocześnie przedstawiam 9PYD1RA13 z bezpłatną przesyłką od 70zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie jakaś roszerowa biżu, ale łudzę się wizją kosmetyku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Czy truskawkowa seria Plaisir Nature jest dostępna w stacjonarkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie przyszła kolej mleczka malina&kakao i bardzo słabo się na mnie wchłania, a zapach przypomina mi owocowe landrynki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------
[/COLOR] Ktoś już wyżej dzisiaj pisał że nie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Moje postanowienie noworoczne - to moje ostatnie zamówienie na min 6 miesięcy,,,
Id Nazwa produktu Ilość Wartość 00621 Delikatny szampon z wyciągiem z hamamelisu 1 9.50 zł 03077 Szampon ułatwiający rozczesywanie 3 w 1 1 9.50 zł 13905 Podwójna maseczka jednorazowa przywracająca blask 1 2.45 zł 14226 Odżywka odbudowujaca 1 9.90 zł 16451 Krem nawilżająco-matujący na dzień 1 15.50 zł 36613 Delikatny peeling oczyszczający 1 11.50 zł 38948 Oczyszczający krem do mycia twarzy 1 13.50 zł OS1388404475 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie Krem intensywnie odżywiający (89624): 1 szt. Płukanka octowa z malin (A19428): 1 szt. Balsam odbudowujący na zniszczone końcówki (A20336): 1 szt. 1 39.00 zł F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT F51912 Zestaw 4 dekoracyjnych pudełek 1 PREZENT F86003 Woda toaletowa L'eau 1 PREZENT Wartość produktów: 110.85 zł Mam nadzieje że to postanowienie uda mi sie dotrzymać . Teraz mam zapas zapachów, żeli , mleczek kremów i w sumie nawet nie wiem czy uda mi sie to wszystko wytracić przez pół roku . |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich pieknie w nowym watku i nowym roku
![]() ja od razu z prywata, wybaczcie, jestem konkretna babka i bez potrzeby glosu nie zabieram ![]() jezeli komus ceratowe pudelka sa wyjatkowo obrzydliwe, to moze chcialby sie wymienic? np na cien iskrzaca czern / blyszczyk sexy pulp jaskrawy roz lub tusz do rzes SP niebieski? zainteresowanych prosze o info na PW, wymiankowego watku nie posiadam bo nie umiem jeszcze zalozyc ![]() ![]() Edytowane przez czarymary_bec Czas edycji: 2014-01-04 o 05:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
Witajcie w nowym wątku i Nowym Roku
![]() Coraz rzadziej tu zaglądam i się udzielam a to ze względu że zbrzydły mi kosmetyki YR . Mam tak duże zapasy że modle sie żeby jak najszybciej sie pokończyły ale to nie jest takie proste bo uzbierało sie tego dużo i różności . Samych szamponów jeszcze mam ze 20 butelek i tak jak na początku je chwaliłam to im dłuzej je używam tym większy wstręt mam do nich , włosy są jak siano i robią sie rzadsze . ![]() ![]() ![]() A może polecicie mi jakiś żel do mycia twarzy i krem mam cerę mieszana i strasznie mi sie błyszczy ![]() Co do zapachów to tendre jasmin nie moja bajka na pewno , evidence również nie mogę sie przekonać chodz na początku myslałam że sie polubimy ,moment de monheur , też nie mój zapach , so elixir purple kupiłam go jak wszedł do sprzedaży i nawet mi sie podobał teraz używam go jak najczęściej żeby go szybko zużyć już mnie nie zachwyca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#318 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
SALIX dzięki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
widzieliście - cena katalogowa skoczyła na 205 zł -
http://www.yves-rocher.pl/zapachy/za..._perfumowana_1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Konto usunięte
|
Pollinaa jeszcze do Ciebie-jeżeli masz miodowy żel Culture Bio wymieszaj go z ryżowym w kąpieli, zobaczysz jak fajny i trwały zapach powstanie, niczym w cukierni Ladurée
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Rozeznanie
|
A czy do kogoś dojdzie we wtorek paczka z niespodzianką z e-sklepu?
Bo nie wiem co zamawiać? |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
Poziomki, ach poziomki. ![]() Marzy mi się garść takich leśnych, malutkich ale wyjątkowo aromatycznych. A gdy już znowu przyjdzie lato, polecam robienie sobie maseczek poziomkowych- mnie nieźle zakonserwowały. ![]() Będąc w temacie poziomek, muszę dodać, że z dzieciństwa zapamiętałam też kisiel o takim smaku. Mniam. ![]() ![]() Tymczasem, już od kilku miesięcy czaję się na ten żel, a teraz kiedy jest już dostępny w esklepie, po prostu nie oprę się pokusie i sprawię sobie truskawkowo- poziomkową przyjemność. Kwiat z Lotosu, to jeden z moich ulubionych żeli. W skrócie- jest naprawdę wyjątkowy. Natomiast serię konwaliową zażyczyła sobie moja siostra jakiś czas temu na imieniny, a ja spełniłam jej zachciankę wykorzystując przy tym kodzik z fb. Żeby nie było tak słodko- wody toaletowej nie dostała. ![]() Z tego co wiem, to mleczka konwaliowego używa m.in. do masażu pleców swojego mena- aż strach wejść do pokoju. Ale u nich zawsze maj. ![]() Dobrze się rozsmarowuje, szybko wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy. Jeśli kogoś to zainteresuje, na "szwagrze" zapach trzyma się wyjątkowo długo, pachnie przyjemnie, naturalnie ( czytaj. mało syntetycznie, konwaliowo). Jest bardzo przestrzenny. No ale nakładany jest na dość duża powierzchnię ciała- plecy. Natomiast wmasowywany w wybrane partie ciała, jak przedramiona, dłonie, łydki, daje woń przyjemną, acz "bliskoskórną". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Konto usunięte
|
AnulaQa
w lasach teraz ciężko znaleźć dziko rosnące poziomki, jednak można w wielu miejscach niedrogo kupić sadzonki i nawet w domu mieć swoje owoce w donicach ![]() zazdroszczę Twojej siostrze chłopaka, chciałabym mieć takiego który lubi balsamy np. konwalię i bez i czasem daje się nimi smarować na noc podczas masażu (większość facetów będzie miała wątpliwości co do wybranych zapachów ![]() rozumiem że decyzję o zakupie "poziomkowego" żelu już podjęłaś, mam nadzieję że będziesz miała dużo przyjemności z jego używania w łazience przenosząc się myślami do lasu latem ![]() Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2014-01-04 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Wszystkie ceny perfum poszły w górę ![]() ![]() Nie ma się co oszukiwać , w tej chwili w YR żadne perfumy *upy nie urywają, i nie są warte takich pieniędzy.
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
Po długiej walce z YR dostałam w końcu swoją paczkę zamówioną miesiąc temu (!), na dodatek została wysłana za pobraniem a zwrotu pieniędzy nie otrzymałam do tej pory, brak słów
![]() W paczce była Comme une Evidence 100 ml przeznaczona na prezent, oczywiście kupiłam już coś innego więc jeśli ktoś jest zainteresowany wymianą - zapraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Perfumy coraz bardziej rozcieńczone, coraz droższe. Eh Yves Rocher dlaczego!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
![]() Może stosuj szampony naprzemiennie. Raz Rocherowy, innym razem jakikolwiek. Może skóra Twojej głowy, włosy potrzebują mniejszego oczyszczenia, a większego nawilżenia? Rocherowe szampony z reguły mają to do siebie, że dobrze oczyszczają, dlatego, mimo że zawsze nakładam na włosy jakąś odżywkę, czy też maskę, szampony stosuję naprzemiennie. Akurat w moim przypadku te z SLSami nie czynią zniszczeń, więc i takich używam. No ale w dziedzinie kosmetologii mamy tutaj specjalistów, choćby Cosmetix. ![]() Nie będzie to tajemnicą, że lubię żele z serii JdM. Są małe, słodkie, kolorowe i pachnące. Ich mała pojemność w moim odczuciu też jest plusem. Lubię zmieniać zapachy w zależności od nastroju. A ten jest wyjątkowo chwiejny ![]() Natomiast, muszę się też zgodzić z tym, że faktycznie, niektóre z nich pachną słabo, to znaczy czuć je w buteleczce, natomiast podczas mycia już nie bardzo. Ponadto, te w formie żelowej potrafią nieco wysuszyć skórę. Co do Rocherowych kremów, to moim ulubieńcem jest Active Sensitive, nawilżająco- łagodzący krem na dzień. Ma aksamitną, lekką konsystencję, namacalnie nawilża cerę, łagodzi podrażnienia, szybko się wchłania, relaksuje i koi skórę twarzy, a przy tym nie przetłuszcza, " nie zapycha". Do tego ten delikatny, kremowo- pudrowy zapach. Dla mnie klasyk. ![]() Na Twoje problemy skórne, ze swojej strony polecam La Roche Posay Effaclar. Stosuję go już od kilku lat i sukcesywnie do niego wracam. Mam cerę mieszaną a przy tym wrażliwą. Myślę, że powinnaś być z niego zadowolona. To dla mnie numer jeden. A z Rocherowych? To może Pure System. Co prawda zużyłam tylko ze dwie miniaturowe tubki, natomiast produkt ten bardzo mile mnie zaskoczył. Myślę, że przy Twojej cerze, też powinien się sprawdzić. Wbrew obawom, nie podrażnił, ani nie wysuszył mi cery. Natomiast dobrze oczyścił twarzy z zanieczyszczeń, sebum. B. dobrze działa w połączeniu z tonikiem z tej samej serii. Lubię jego przyjemny, orzeźwiający zapach. Co się zaś tyczy perfum. No cóż, też nie znajduję ulubieńca wśród Rocherowych propozycji. Wszystkie mają taką nutę, która mnie drażni. Są albo za intensywne, albo za ostre, albo zbyt mdłe, migrenogenne, nie takie, itp. Przyznam, że taka już moja cecha osobnicza, trudno mi znaleźć taki zapach, który by mnie oczarował. Jedynie jednonutowiec Róża- o dziwo, mimo iż nie jestem wielką fanką różanych zapachów, ładnie na mnie pachnie, spaja się ze mną, otaczając moją osobę lekką, delikatnie orzeźwiającą słodyczą. Nie ewoluuje, nie rozwija się, jest subtelnie kwaskowaty, ale przynajmniej mnie nie drażni i trzyma się na mojej skórze wyjątkowo długo. ![]() No i jeszcze ewentualnie So Elixir Purple, są osoby, które go nie znoszą, tak tak Mamo Amelko mówię o Tobie ( chociaż, czy dobrze pamiętam? ![]() ![]() I na koniec, przyznam, że ja też " przystopowałam" z chomikowaniem zapasów, choćby i były nawet tak w korzystnej cenie jak nigdy wcześniej czy nigdy potem. Chociaż moje zapasy nigdy nie były jakieś horrendalne to jednak fakt, że jakiekolwiek posiadam i to w większej ilości niż po jednej sztuce danego produktu, skutecznie doprowadziło mnie do porządku. Po prostu cieszę się używaniem, a nie zużywaniem czy też kupowaniem. Co prawda dobrze jest testować, bo inaczej nie znajdziemy odpowiednich dla siebie specyfików, natomiast ja już się tyle nasmarowałam, itp. że już wiem co mi pasuje. Powiedzmy, że przełom nastąpił w czasie kiedy to YR nie raczyła nas korzystnymi promocjami jak i manifest konkurencji z Tołpy, który bardzo trafił do mojego serca, do tego stopnia, że jestem teraz w stanie zostawiać minimalne ilości złociszków u nich. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Konto usunięte
|
AnulaQa masz świetny styl pisania (wiem że się powtarzam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja niestety też dołączam do grona "znudzonych".. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.