Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 23:00   #301
xxxescapismxxx
Pani Pech

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez barbi77 Pokaż wiadomość
Moje prezenty z oferty urodzinowej :

iskrzący czarny cień
różowy lakier do paznokci
biżuteria z ametystem
torebka na prezent z "szybką"
''ceratowe''pudełka - 3szt.

i oczywiście woda perfumowana

Do czego wykorzystam te pompki ???
pompki nadaja sie tez do serii au martin au jardin czy jakos to sie tak pisze mleczko rozane ciezko wylac z butelki , więc ja dołożyłam pompkę , trzeba ją tylko troche podciac , bo jest za dluga

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez profik Pokaż wiadomość
Już ktoś wymieniał identyczny zestaw- moje zamówienie ma już numer trackingowy - więc spodziewam się dokładnie tego samego - co ja zrobię z tymi cerato-pudłami, już jeden taki zestaw zalega na dnie szafy
wstawię fotkę co ja zrobiłam ;-) wrzucam tam ciuchy w których nie chodzę za często , albo które chce oddać , żele z YR itp. w największych trzymamy buty w lato kozaczki , a w zimę letnie od razu więcej miejsca w domu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG1223.jpg (209,9 KB, 153 załadowań)

Edytowane przez xxxescapismxxx
Czas edycji: 2014-01-03 o 23:05
xxxescapismxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:08   #302
ew23ona
Raczkowanie

Cytat:
Już ktoś wymieniał identyczny zestaw- moje zamówienie ma już numer trackingowy - więc spodziewam się dokładnie tego samego - co ja zrobię z tymi cerato-pudłami, już jeden taki zestaw zalega na dnie szafy
Tak, ja dostałam to samo. Ale Ty z tego co pamiętam dostaniesz 7 prezentów, więc myślę, że możesz dostać jeden bardziej wartościowy - jakiś podkład, puder czy coś. W swoje największe cerato-pudło wpakowałam kilka kartoników z butami
ew23ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:32   #303
cyklo
Przyczajenie

Witam i jednocześnie przedstawiam 9PYD1RA13 z bezpłatną przesyłką od 70zł
cyklo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:49   #304
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Oby zrealizowali Ci jak najszybciej , bo umieram z ciekawości co jest niespodzianką w ramach tego kodu .
Również jestem ciekawa
Pewnie jakaś roszerowa biżu, ale łudzę się wizją kosmetyku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-03, 23:57   #305
pyniomynio
Przyczajenie

Czy truskawkowa seria Plaisir Nature jest dostępna w stacjonarkach?
pyniomynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 00:00   #306
Pollinaa
Zakorzenienie

Właśnie przyszła kolej mleczka malina&kakao i bardzo słabo się na mnie wchłania, a zapach przypomina mi owocowe landrynki

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Napisane przez pyniomynio Pokaż wiadomość
Czy truskawkowa seria Plaisir Nature jest dostępna w stacjonarkach?
Ktoś już wyżej dzisiaj pisał że nie

Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 00:07   #307
pyniomynio
Przyczajenie

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

[/COLOR]

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
dziękuję
pyniomynio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 01:23   #308
Aniol1985
Zadomowienie

Moje postanowienie noworoczne - to moje ostatnie zamówienie na min 6 miesięcy,,,
Id Nazwa produktu Ilość Wartość

00621 Delikatny szampon z wyciągiem z hamamelisu 1 9.50 zł
03077 Szampon ułatwiający rozczesywanie 3 w 1 1 9.50 zł
13905 Podwójna maseczka jednorazowa przywracająca blask 1 2.45 zł
14226 Odżywka odbudowujaca 1 9.90 zł
16451 Krem nawilżająco-matujący na dzień 1 15.50 zł
36613 Delikatny peeling oczyszczający 1 11.50 zł
38948 Oczyszczający krem do mycia twarzy 1 13.50 zł
OS1388404475 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie
Krem intensywnie odżywiający (89624): 1 szt.
Płukanka octowa z malin (A19428): 1 szt.
Balsam odbudowujący na zniszczone końcówki (A20336): 1 szt.
1 39.00 zł
F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT
F51912 Zestaw 4 dekoracyjnych pudełek 1 PREZENT
F86003 Woda toaletowa L'eau 1 PREZENT
Wartość produktów: 110.85 zł

Mam nadzieje że to postanowienie uda mi sie dotrzymać . Teraz mam zapas zapachów, żeli , mleczek kremów i w sumie nawet nie wiem czy uda mi sie to wszystko wytracić przez pół roku .
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 05:13   #309
czarymary_bec
Przyczajenie

Witam wszystkich pieknie w nowym watku i nowym roku

ja od razu z prywata, wybaczcie, jestem konkretna babka i bez potrzeby glosu nie zabieram

jezeli komus ceratowe pudelka sa wyjatkowo obrzydliwe, to moze chcialby sie wymienic? np na cien iskrzaca czern / blyszczyk sexy pulp jaskrawy roz lub tusz do rzes SP niebieski? zainteresowanych prosze o info na PW, wymiankowego watku nie posiadam bo nie umiem jeszcze zalozyc

Edytowane przez czarymary_bec
Czas edycji: 2014-01-04 o 05:23
czarymary_bec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 08:30   #310
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
ja niestety, już kilka razy sprawdzałam z myślą o żelu pod prysznic i do kąpieli ponoć pachnącym poziomkami ale nie było. W wysyłkowej można sobie zamówić.
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 08:39   #311
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
ja niestety, już kilka razy sprawdzałam z myślą o żelu pod prysznic i do kąpieli ponoć pachnącym poziomkami ale nie było. W wysyłkowej można sobie zamówić.
O matko poziomki szkoda, że mam taki zapas żeli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 08:54   #312
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
O matko poziomki szkoda, że mam taki zapas żeli

tak właśnie, truskawki truskawkami ale poziomki ja też mam sporo żeli i płynów do kąpieli jednak w miarę szybko schodzą. Ostatnio najbardziej lubię laotański kwiat lotosu i konwalię z Un matin au jardin
Stary 2014-01-04, 08:59   #313
calineczka99
Rozeznanie

Witajcie w nowym wątku i Nowym Roku

Coraz rzadziej tu zaglądam i się udzielam a to ze względu że zbrzydły mi kosmetyki YR . Mam tak duże zapasy że modle sie żeby jak najszybciej sie pokończyły ale to nie jest takie proste bo uzbierało sie tego dużo i różności . Samych szamponów jeszcze mam ze 20 butelek i tak jak na początku je chwaliłam to im dłuzej je używam tym większy wstręt mam do nich , włosy są jak siano i robią sie rzadsze . Więc szamponom do włosów mówię STOP Co do żeli JdM są jak dla mnie bezpłciowe nie czuć w kąpieli zapachu ,wysuszają skórę . Za to jak na razie moim ulubieńcem jest żel PN owies . Co do kremów do twarzy myslałam że moim hitem jest cure solutions ale czy tak do końca ?? Chyba w YR w kremach nie mam swojego ideału .
A może polecicie mi jakiś żel do mycia twarzy i krem mam cerę mieszana i strasznie mi sie błyszczy
Co do zapachów to tendre jasmin nie moja bajka na pewno , evidence również nie mogę sie przekonać chodz na początku myslałam że sie polubimy ,moment de monheur , też nie mój zapach , so elixir purple kupiłam go jak wszedł do sprzedaży i nawet mi sie podobał teraz używam go jak najczęściej żeby go szybko zużyć już mnie nie zachwyca vanille noire oddałam córce też mi nie podszedł , Voile d'Ambre wąchałam w sklepie ale bym go nie kupiła . Zapachy które może mnie nie zachwycają ale je lubię to Yria ,Neroli Jeszcze mam ochotę na Irisa nawet kusił mnie ostatnio w wysyłkowej ale zadużo mam tych zapasów i dałam sobie na luz muszę troche tego zużyć No to na tyle Wszystkiego dobrego na Nowy Rok Wam życzę
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 09:05   #314
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
tak właśnie, truskawki truskawkami ale poziomki ja też mam sporo żeli i płynów do kąpieli jednak w miarę szybko schodzą. Ostatnio najbardziej lubię laotański kwiat lotosu i konwalię z Un matin au jardin
Ja właśnie próbuję się przekonać do niebieskiego ryżu dziwny to zapach U mnie po wizytach z ulotką systematycznie zapasy rosną, kwiat lotosu też czeka na swoją kolej

Stary 2014-01-04, 09:12   #315
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Ja właśnie próbuję się przekonać do niebieskiego ryżu dziwny to zapach
jak jadłaś kiedyś typowo angielski specjał-pudding ryżowy na mleku to tak pachnie ten żel, dla mnie bardzo przyjemnie (może przez dobre skojarzenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 09:12   #316
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
A może polecicie mi jakiś żel do mycia twarzy i krem mam cerę mieszana i strasznie mi sie błyszczy

Nie z YR: do mycia twarzy fizjologiczna pianka z La Roche Posay; z tańszych - Tołpa (super, tylko czasem nie domywa makijażu ), super był też żel z l'Oreala, używałam różowego. Kremy: Bandi (np. matujący z serii Delicate), Sylveco (nagietkowy).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 09:17   #317
mmia7
Raczkowanie

Cytat:

Coraz rzadziej tu zaglądam i się udzielam a to ze względu że zbrzydły mi kosmetyki YR . Mam tak duże zapasy że modle sie żeby jak najszybciej sie pokończyły ale to nie jest takie proste bo uzbierało sie tego dużo i różności . Samych szamponów jeszcze mam ze 20 butelek i tak jak na początku je chwaliłam to im dłuzej je używam tym większy wstręt mam do nich , włosy są jak siano i robią sie rzadsze . Więc szamponom do włosów mówię STOP Co do żeli JdM są jak dla mnie bezpłciowe nie czuć w kąpieli zapachu ,wysuszają skórę . Za to jak na razie moim ulubieńcem jest żel PN owies . Co do kremów do twarzy myslałam że moim hitem jest cure solutions ale czy tak do końca ?? Chyba w YR w kremach nie mam swojego ideału .
Co do zapachów to tendre jasmin nie moja bajka na pewno , evidence również nie mogę sie przekonać chodz na początku myslałam że sie polubimy ,moment de monheur , też nie mój zapach , so elixir purple kupiłam go jak wszedł do sprzedaży i nawet mi sie podobał teraz używam go jak najczęściej żeby go szybko zużyć już mnie nie zachwyca vanille noire oddałam córce też mi nie podszedł , Voile d'Ambre wąchałam w sklepie ale bym go nie kupiła . Zapachy które może mnie nie zachwycają ale je lubię to Yria ,Neroli Jeszcze mam ochotę na Irisa nawet kusił mnie ostatnio w wysyłkowej ale zadużo mam tych zapasów i dałam sobie na luz muszę troche tego zużyć No to na tyle Wszystkiego dobrego na Nowy Rok Wam życzę
Ja mam tak samo, nie mam ochoty już zamawiac czegos czego nie potrzebuje i jest nienajlepszej jakosci ale kilka dobrych rzeczy maja i raz na jakiś czas będę do nich zagladac. Ja również mam cere mieszana i tak jak wyżej pisałam, z czystym sercem polecam krem do mycia twarzy Sebo Specyfic Teraz są po 13,50, ja wzięłam 3 na zapas z krokiem3 i tyle zakupów w YR na ten miesiąc A krem na dzień to zdecydowanie Sylveco krem nagietkowy
Stary 2014-01-04, 09:29   #318
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Nie z YR: do mycia twarzy fizjologiczna pianka z La Roche Posay; z tańszych - Tołpa (super, tylko czasem nie domywa makijażu ), super był też żel z l'Oreala, używałam różowego. Kremy: Bandi (np. matujący z serii Delicate), Sylveco (nagietkowy).

SALIX dzięki

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mmia7 Pokaż wiadomość
z czystym sercem polecam krem do mycia twarzy Sebo Specyfic Teraz są po 13,50, ja wzięłam 3 na zapas z krokiem3 i tyle zakupów w YR na ten miesiąc A krem na dzień to zdecydowanie Sylveco krem nagietkowy
Mam jeden krem do mycia twarzy sebo schowany ,a jeden juz dawno zużyłam miałam też kremy ale z tej serii zapach mi nie podchodził
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 09:30   #319
neonatus
Rozeznanie

widzieliście - cena katalogowa skoczyła na 205 zł -
http://www.yves-rocher.pl/zapachy/za..._perfumowana_1

neonatus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 09:32   #320
201703061208
Konto usunięte

Pollinaa jeszcze do Ciebie-jeżeli masz miodowy żel Culture Bio wymieszaj go z ryżowym w kąpieli, zobaczysz jak fajny i trwały zapach powstanie, niczym w cukierni Ladurée
Stary 2014-01-04, 09:42   #321
ally21
Rozeznanie

A czy do kogoś dojdzie we wtorek paczka z niespodzianką z e-sklepu?
Bo nie wiem co zamawiać?
ally21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 09:54   #322
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:

Poziomki, ach poziomki.
Marzy mi się garść takich leśnych, malutkich ale wyjątkowo aromatycznych.
A gdy już znowu przyjdzie lato, polecam robienie sobie maseczek poziomkowych- mnie nieźle zakonserwowały.

Będąc w temacie poziomek, muszę dodać, że z dzieciństwa zapamiętałam też kisiel o takim smaku. Mniam. Co by nie mówić, niektóre rzeczy były wtedy lepsze.

Tymczasem, już od kilku miesięcy czaję się na ten żel, a teraz kiedy jest już dostępny w esklepie, po prostu nie oprę się pokusie i sprawię sobie truskawkowo- poziomkową przyjemność.

Kwiat z Lotosu, to jeden z moich ulubionych żeli. W skrócie- jest naprawdę wyjątkowy.
Natomiast serię konwaliową zażyczyła sobie moja siostra jakiś czas temu na imieniny, a ja spełniłam jej zachciankę wykorzystując przy tym kodzik z fb. Żeby nie było tak słodko- wody toaletowej nie dostała.
Z tego co wiem, to mleczka konwaliowego używa m.in. do masażu pleców swojego mena- aż strach wejść do pokoju. Ale u nich zawsze maj.
Dobrze się rozsmarowuje, szybko wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy. Jeśli kogoś to zainteresuje, na "szwagrze" zapach trzyma się wyjątkowo długo, pachnie przyjemnie, naturalnie ( czytaj. mało syntetycznie, konwaliowo). Jest bardzo przestrzenny. No ale nakładany jest na dość duża powierzchnię ciała- plecy.
Natomiast wmasowywany w wybrane partie ciała, jak przedramiona, dłonie, łydki, daje woń przyjemną, acz "bliskoskórną".
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 09:55   #323
megi.3
Zadomowienie

Cytat:

Mi też jakoś się znudziło moje ostatnie zamówienie to początek grudnia W sumie, to ile razy można zamawiać to samo i używać w kółko te same kosmetyki. Jednak lubię eksperymenty kosmetyczne, a YR to nie są aż takie cuda Perfumy wolę innych firm, kremy do twarzy też, żele też itd. Nie mówię, ze nic nie zamówię, ale musi być jakiś super kod, a coś mi się wydaje że YR zmienia politykę i nie za szybko to się zdarzy.
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 10:14   #324
201703061208
Konto usunięte

AnulaQa
w lasach teraz ciężko znaleźć dziko rosnące poziomki, jednak można w wielu miejscach niedrogo kupić sadzonki i nawet w domu mieć swoje owoce w donicach
zazdroszczę Twojej siostrze chłopaka, chciałabym mieć takiego który lubi balsamy np. konwalię i bez i czasem daje się nimi smarować na noc podczas masażu (większość facetów będzie miała wątpliwości co do wybranych zapachów
rozumiem że decyzję o zakupie "poziomkowego" żelu już podjęłaś, mam nadzieję że będziesz miała dużo przyjemności z jego używania w łazience przenosząc się myślami do lasu latem

Edytowane przez 201703061208
Czas edycji: 2014-01-04 o 10:19
Stary 2014-01-04, 10:23   #325
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ew23ona Pokaż wiadomość
Skarbiątko a czy w mailu do Twojej mamy jest napisane, że wysyłka darmowa od 99zł? Jakoś zmienili treść maila z krok1? Bo nie wiem czy muszę złożyć zamówienie na zapas czy nic się nie zmieni...
no wlasnie nie, nic się nie zmieniło, ale już się z tym uporałam wywaliłam wszystko z koszyka, wywaliłam kod, potem wybrałam inne kosmetyki , wklepałam kod i było już jak trzeba czyli za 39 wysyłka gratis

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Wszystkie ceny perfum poszły w górę no to już jest przegięcie żeby 50-tka czegokolwiek z buteleczką żelu kosztowała 241 zł, chyba ich pogięło całkiem

Nie ma się co oszukiwać , w tej chwili w YR żadne perfumy *upy nie urywają, i nie są warte takich pieniędzy.

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 10:43   #326
justytutka
Raczkowanie

Po długiej walce z YR dostałam w końcu swoją paczkę zamówioną miesiąc temu (!), na dodatek została wysłana za pobraniem a zwrotu pieniędzy nie otrzymałam do tej pory, brak słów
W paczce była Comme une Evidence 100 ml przeznaczona na prezent, oczywiście kupiłam już coś innego więc jeśli ktoś jest zainteresowany wymianą - zapraszam Przyjmę Neroli, 50ml albo nawet 30ml, więc to chyba uczciwa oferta
justytutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 10:52   #327
ofutrzona
Raczkowanie

Perfumy coraz bardziej rozcieńczone, coraz droższe. Eh Yves Rocher dlaczego!
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:00   #328
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:

Witaj,

Może stosuj szampony naprzemiennie. Raz Rocherowy, innym razem jakikolwiek. Może skóra Twojej głowy, włosy potrzebują mniejszego oczyszczenia, a większego nawilżenia? Rocherowe szampony z reguły mają to do siebie, że dobrze oczyszczają, dlatego, mimo że zawsze nakładam na włosy jakąś odżywkę, czy też maskę, szampony stosuję naprzemiennie.
Akurat w moim przypadku te z SLSami nie czynią zniszczeń, więc i takich używam.
No ale w dziedzinie kosmetologii mamy tutaj specjalistów, choćby Cosmetix.

Nie będzie to tajemnicą, że lubię żele z serii JdM. Są małe, słodkie, kolorowe i pachnące. Ich mała pojemność w moim odczuciu też jest plusem. Lubię zmieniać zapachy w zależności od nastroju. A ten jest wyjątkowo chwiejny
Natomiast, muszę się też zgodzić z tym, że faktycznie, niektóre z nich pachną słabo, to znaczy czuć je w buteleczce, natomiast podczas mycia już nie bardzo. Ponadto, te w formie żelowej potrafią nieco wysuszyć skórę.

Co do Rocherowych kremów, to moim ulubieńcem jest Active Sensitive, nawilżająco- łagodzący krem na dzień. Ma aksamitną, lekką konsystencję, namacalnie nawilża cerę, łagodzi podrażnienia, szybko się wchłania, relaksuje i koi skórę twarzy, a przy tym nie przetłuszcza, " nie zapycha". Do tego ten delikatny, kremowo- pudrowy zapach. Dla mnie klasyk.

Na Twoje problemy skórne, ze swojej strony polecam La Roche Posay Effaclar. Stosuję go już od kilku lat i sukcesywnie do niego wracam. Mam cerę mieszaną a przy tym wrażliwą. Myślę, że powinnaś być z niego zadowolona. To dla mnie numer jeden.

A z Rocherowych? To może Pure System. Co prawda zużyłam tylko ze dwie miniaturowe tubki, natomiast produkt ten bardzo mile mnie zaskoczył. Myślę, że przy Twojej cerze, też powinien się sprawdzić. Wbrew obawom, nie podrażnił, ani nie wysuszył mi cery. Natomiast dobrze oczyścił twarzy z zanieczyszczeń, sebum. B. dobrze działa w połączeniu z tonikiem z tej samej serii. Lubię jego przyjemny, orzeźwiający zapach.

Co się zaś tyczy perfum.
No cóż, też nie znajduję ulubieńca wśród Rocherowych propozycji.
Wszystkie mają taką nutę, która mnie drażni.
Są albo za intensywne, albo za ostre, albo zbyt mdłe, migrenogenne, nie takie, itp. Przyznam, że taka już moja cecha osobnicza, trudno mi znaleźć taki zapach, który by mnie oczarował.
Jedynie jednonutowiec Róża- o dziwo, mimo iż nie jestem wielką fanką różanych zapachów, ładnie na mnie pachnie, spaja się ze mną, otaczając moją osobę lekką, delikatnie orzeźwiającą słodyczą.
Nie ewoluuje, nie rozwija się, jest subtelnie kwaskowaty, ale przynajmniej mnie nie drażni i trzyma się na mojej skórze wyjątkowo długo.
No i jeszcze ewentualnie So Elixir Purple, są osoby, które go nie znoszą, tak tak Mamo Amelko mówię o Tobie ( chociaż, czy dobrze pamiętam? ), ale ja żyję z nim w symbiozie, co prawda nie pełnej, ale zawsze tam jakiejś. Szkoda tylko, że mój facet go nie znosi. Dla niego jest to zapach duszny, męczący, dla mnie zaś jest po prostu fioletowy.

I na koniec, przyznam, że ja też " przystopowałam" z chomikowaniem zapasów, choćby i były nawet tak w korzystnej cenie jak nigdy wcześniej czy nigdy potem. Chociaż moje zapasy nigdy nie były jakieś horrendalne to jednak fakt, że jakiekolwiek posiadam i to w większej ilości niż po jednej sztuce danego produktu, skutecznie doprowadziło mnie do porządku.
Po prostu cieszę się używaniem, a nie zużywaniem czy też kupowaniem.
Co prawda dobrze jest testować, bo inaczej nie znajdziemy odpowiednich dla siebie specyfików, natomiast ja już się tyle nasmarowałam, itp. że już wiem co mi pasuje. Powiedzmy, że przełom nastąpił w czasie kiedy to YR nie raczyła nas korzystnymi promocjami jak i manifest konkurencji z Tołpy, który bardzo trafił do mojego serca, do tego stopnia, że jestem teraz w stanie zostawiać minimalne ilości złociszków u nich.
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:05   #329
201703061208
Konto usunięte

AnulaQa masz świetny styl pisania (wiem że się powtarzam) mimo że już nie mam czasu na forum, zobaczyłam nowe posty od Ciebie i to mnie zatrzymało jeszcze parę minut
Stary 2014-01-04, 11:05   #330
DaciaSandero
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Ja niestety też dołączam do grona "znudzonych".. Od października nijak nie potrafią mnie zachęcić do zakupów. Jedyne co mi się nie przejadło to kilka żeli pod prysznic i serum ochronne CS, ale nie wiem czy mam ochotę robić u nich zamówienie. Chętnie bym przygarnęła gdyby któraś z Was chciała się wymienić. Perfumy nigdy mi szczególnie nie podeszły, ale ja mam akurat wrażliwy nos. Zaczynam szukać nowej ulubionej firmy..
DaciaSandero jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości