|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Cytat:
W Galerii Krakowskiej jest flowerpaty summer edt 50 ml z obniżką 37%, gdyby ktoś był zainteresowany i zestaw: flowerparty edt 30 ml plus mydełko-kwiatek za sześćdziesiąt parę złotych. |
|
|
|
|
#362 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze kilka informacji:
Właśnie wyczytałam, że katalog jesień-zima wysyłkowy jest ważny do 30 września 2014 ![]() A tutaj powinna być nowa Zielona Księga YR (po francusku): http://www.yves-rocher.fr/control/dy...e=FR1311_LVCA/Niestety nie widzę jej, ponieważ mam problem z Flashem. Edytowane przez poziomkalol Czas edycji: 2014-01-04 o 15:35 |
|
|
|
#364 |
|
Konto usunięte
|
dzięki profik!
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie było żadnych dodatkowych ulotek
Ogólnie nowa sprzedawczyni, która słabo się orientuje, ale miła |
|
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
Wow! Nowe opakowania
http://www.yves-rocher.fr/control/ca...ry_id=1401_jdm
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mocno wysusza, nie wyobrażam sobie zmywać nim okolic oczu. Ja czuję ostrą alkoholopodobną woń . Dobrze, że udało mi się przetestować, wiem że nie kupię pełnowymiarowego.Skusiłam się na zamówienie z KROK1. Zestaw 3 produktów w kosmetyczce: krem do stóp, żel do golenia, balsam na końcówki Jako prezent - niespodzianka.W piątek odebrałam zamówienie z grudnia. Za 40 zl mam podkład, tusz do rzęs i krem
|
|
#370 |
|
Konto usunięte
|
działa Wam historia zakupów?
chciałam sprawdzić co tam z moim urodzinowym zamówieniem, a wyświetla się tylko: " Wystąpił błąd - proszę spróbować za chwilę" i tak już parę godzin... |
|
|
|
#371 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nędza w tych kosmetykach 3 za 39 zł, nie ma już toniku i mleczka, jakoś nieciekawie się zrobiło
|
#373 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4442731 3]działa Wam historia zakupów?
chciałam sprawdzić co tam z moim urodzinowym zamówieniem, a wyświetla się tylko: " Wystąpił błąd - proszę spróbować za chwilę" i tak już parę godzin...[/QUOTE] U mnie na Chrome działa bez zarzutu
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka dostała paczkę z YR i jako niespodziankę dostała mleczko VN.. Mam nadzieję, ze mi się trafi jakiś inny zapach...
|
|
|
|
#375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze wypadło coś, nie pamiętam co z tej serii dla wrażliwców. Mogliby wrzucić więcej kosmetyków, tak żeby można było w czym wybierać.---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Kurde była dyskusja o włosach a mnie nie było
. Maska Lechera to mój hicior bardzo ją lubie, używam pare lat na zmiane z innymi, ale zawsze do niej wracam. Z serii Argan Shine polecam też olejek arganowy- cos jak serum na końce ja używam na włosy tak od dlugości za uchem . Co do keratynowania trzeba niestety wiedziec czym bo niewszystkie sa takie super. Ja sobie robiłam keratynowanie 2 lata temu i byłam super zadowolona . Koleżanka robiła z innej firmy i popaliła sobie włosy tak że do tej pory walczy ze zniszczeniem.
|
|
|
|
#377 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem jak on wygląda możesz mnie oświecić?Edit: już widzę na stronie YR Edytowane przez GosienkaC Czas edycji: 2014-01-04 o 18:09 |
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy będzie w tym roku ta poromcja wszystko za 50%... bo kupować siedem mleczek, żeby zalapac się na znizje 35 to jakos mi się średnio widzi
|
|
|
|
#380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to chwilowe, bo z obecnej oferty nic do mnie nie przemawia - jak dla mnie prezenty są nieciekawe, jedynie może skuszę się na zamówienie z krokiem i tym zestawem z kosmetyczką bo jest żel do golenia (który bardzo sobie chwalę), płukanka octowa (która kończy się mojej mamie) i coś tam na upartego dobiorę . Na szczęście już za trzy tygodnie (27.01) zmiana prezentów
Edytowane przez profik Czas edycji: 2014-01-04 o 18:22 |
|
|
|
|
#381 |
|
Tinka Martinka
|
Poszło zamówienie, niestety nie jest dostępny krem do mycia sebo specific a na tym mi zależało.
Id Nazwa produktu Ilość Wartość 00621 Delikatny szampon z wyciągiem z hamamelisu 1 9.50 zł 10095 Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 1 14.95 zł 16451 Krem nawilżająco-matujący na dzień 2 31.00 zł 21989 Peeling do twarzy z pudrem z pestek moreli 1 14.90 zł 67884 Szampon przeciwłupieżowy 1 9.90 zł I0021 Prezent niespodzianka 1 PREZENT S1395 Zestaw na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 80.25 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK3" / - % Wartość zamówienia: 80.25 zł |
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś miała jeszcze te ceratowe pudełka w paski albo te skrzyneczki to byłabym w pełni szczęśliwa
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2014-01-04 o 18:52 |
|
|
|
|
#383 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Bez obaw. Rycynowy tylko na końcówki włosów, to nie przyciemni blondu. Olejek ten ma wpływ na cebulki włosów, reszta włosa jest martwa. Poza tym warto go stosować na rzęsy. Tak mnie zachęciłyście, że zrobiłam dziś maseczkę na włosy z oliwy z kroplą olejku geraniowego. Cytat:
Może i u nas będzie reedycja. No i nie zgadłam. Szkoda, że nie SE. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-04 o 19:36 |
||
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
Keratyna to nic strasznego trzeba kupić tylko taka bez formaldehydu(przepraszam jeżeli źle napisałam nazwe) . Ja robiłam sobie sama w domu i to naprawdę nic ciężkiego. Dla wszystkich co może beda chcieli napisac że nie wolno takich zabiegów robić samemu i trzeba iść do profesjonalisty - jestem po szkole fryzjerskiej i naprawde nieźle orientuje się w tej materii
. Sądze, że nawet gdybym nie była technikiem usług fryzjerskich to też bym sobie to zrobiła sama bo to nic ciężkiego , wystarczy sprawna prostownica taka mocniejsza do 230 stopni, dobra keratyna i troszeczkę wprawy w farbowaniu włosów i prostowaniu. Keratyne nakładasz jak farbe . Efekt był u mnie super tyle że na moich delikatnych włosach ( mam długie delikate, jest ich bardzo dużo ale sa cieńkie ) trzymało sie za długo jak dla mnie, bo ponad pół roku . Pisze że za długo bo nawet jak chciałam zakręcić włosy to one prostowały sie po godzinie co bardzo mnie frustrowało. Ogólnie efekt super i z tego co mi mówiono po badaniu pod mikroskopem po 2 latach nadal ok 20% keratyny po prostowaniu zostało we włosie. Nie niem czy tu moge wierzyć pani która robiła to badanie...
Edytowane przez Aniol1985 Czas edycji: 2014-01-04 o 20:04 |
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
ja już złożyłam dwa zamówienia :
z wysyłkowej z oferty urodzinowej i z krokiem 3 ale jak bym wiedziała, że prezentem jest mleczko VN to bym wzięła ten prezent zamiast kremu
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Ogólnie nowa sprzedawczyni, która słabo się orientuje, ale miła 

Bardzo mocno wysusza, nie wyobrażam sobie zmywać nim okolic oczu. Ja czuję ostrą alkoholopodobną woń . Dobrze, że udało mi się przetestować, wiem że nie kupię pełnowymiarowego.
06.09.2014 

nie wiem jak on wygląda