|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
SIEMAAA!
O matkozcórką, tydzień nie mogłam pisać, a czuję, jakby miesiąc minął ![]() Ale się za Wami stęskniłam I dziękuję za wszystkie miłe słowa, i za pamięć. Wzruszałam się za każdym razem, jak czytałam ![]() I za życzenia dla mojej Pufusi też dziękuję I muszę się pochwalić już teraz, a w życiu bym się nie spodziewała, że Pola w czwartek zrobiła swój pierwszy samodzielny kroczek! Dzisiaj tylko tyle, bo szykuję , za godzinę goście mają być, a ja się nawet nie wyfewciowałam ![]() Do jutra Babuszki! |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Dziś w naszym domu panuje dzień pecha... Ku.wa takie rzeczy to się nawet 13tego nie wyczyniają. Dzisiaj mieliśmy kolędę,no i oczywiście sprzątanko trzeba było uskutecznić,odkurzałam nasz pokój i będąc przy ławie chciałam ją unieść lekko do góry żeby spod niej odkurzyć... A na niej stała szklanka z resztką kawy męża z rana,nie sądziłam że mi się tak szybko zsunie i chlapło na ścianę. Wszystko w fusach. Tak więc dodatkowo miałam mycie ściany. Foteli. Ławy. Podłogi. Nosz ku.wa To jeszcze nie koniec... Tata dziś jechał do lasu. Odpala samochód,nic. Zero reakcji. Pewnie akumulator rozładowany,pojechał w końcu brata samochodem. Potem się okazało że w akumulatorze zrobiło się zwarcie i go strzeliło. Trzeba kupić nowy. I na koniec. Przyjeżdża mąż z pracy. Gadka szmatka i nagle mówi że pękła mu przednia szyba w samochodzie. Także 200 zł (może przeszło) pójdzie się y.e.bać No i powiedzcie czy to nie pech??? Pola skarbie kochany. Nie będę oryginalna,ale podstawą jest zdrowie i szczęście,więc tego Ci życzę. Bądź zawsze radosna i czerp z życia same pozytywne fluidy
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie najserdeczniejsze życienia dla Poli...
Dziewczyny a znacie taką gre? http://allegro.pl/drewniana-gra-logi...838544812.html Uwielbiałam w nią grać jak byłam dzieckiem, muszę poszukać na strychu u rodziców, jeśli jeszcze jest, a jak nie to chyba kupię za jakiś czas jak tylko będę mogła, bo pograłabym w nią... |
|
|
|
#2584 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na szybko bo lecę ciasto robić na Świeta.
Dużo buziaków dla rocznej Poli Na teście 1 kreseczka. Głupia jestem bo chciałam negatywny a w głębi serca mi się nawet smutno zrobiło
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do oddania kupony rabatowe do Smyka. Kupony ważne w sklepach stacjonarnych, na towary nieprzecenione, do 31.01.2014r.
20% na ubrania i buty 10% na zabawki, artykuły papiernicze, ksiązdki, cd, dvd 10% na wózki, foteliki i akcesoria niemowlęce Ktoś chętny?? |
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie ? Mówiła?Stoooooo lat dla Polusi naszej kochanej i gratulacje za kroczki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2587 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44425578]Laurko, niedrogi ikea ma: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80163229/[/QUOTE]
Widziałam go, chyba coś innego poszukam, taki mi się podoba http://www.modino.pl/1619-drewniana-...-eichhorn.html Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44425775]http://www.prezentgift.pl/product-po...mi-sorter.html http://www.prezentgift.pl/product-po...mi-Sorter.html http://www.prezentgift.pl/product-po...ortowania.html[/QUOTE] ooo też superowe Cytat:
Cytat:
Michał nie chce mi zasnąć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2588 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brawa za kroczek!!!! udanej imprezki! o matko, to rzeczywiscie mieliscie pecha ![]() Cytat:
Cytat:
oby to szybko przeszlo ale cuuudnie! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44422320] no cudnie :[/QUOTE] fajna, fajna, bodajze w naszym klubie ja znalazlam ![]() z kadego okienka wyskakuje inne zwierzatko ktore trzeba zamknac. otwiera sie kazde innym rodzajem przycisku, pomyslowe bardzo ale i tak najlepsze jest jako walizeczka do chodzenia ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2589 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wielkie brawa za kroczki! ![]() Cytat:
Dobrze, że ten dzień już się kończy Cytat:
![]() A ile dni będziecie Świętować? |
||||||
|
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
Hej haj heloł
![]() Zdrowia, szczescia i slodyczy ciocia ezzo Polci zyczy Pstryczkowy Dżejkob wyglada jak prezes z teczusia w raczce w drodze na spotkanie Mala |
|
|
|
#2591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to faktycznie pechowo się wszystko złożyło ![]() Cytat:
coś takiego mi się kojarzy, ale dokładnie to nie mogę sobie przypomnieć. Dominik też nie chce mąż próbuje go uśpićEdit. Gojka już sobie przypomniałam, jak przeczytałam opis gry. Też to miałam i bardzo lubiłam
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-01-04 o 20:05 |
||
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
FEWCIUUUUU....aktualne kupony?? Do kiedy ważne?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2594 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam kilka ostatnich stron
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale macie problemy z jedzeniem - wspolczuje kurcze moj maly to je wszystko co mu sie do buzi przytknie, takze w dzien mleka w ogole juz nie pije, tylko na noc.. u was za jakis czas na pewno poprawi sie z tym jedzeniem! Cytat:
Cytat:
|
|
#2595 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ufff jak dobrze, że nie było dużo do nadrabiania ![]() Dominisia dziękuje ciociom za komplementy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za kroczekCytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Polusi! !! Oby rosla zdrowo! ! Buziak id cioci deli ;****
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hobbit Pustkowie Smauga ![]() No jakoś tak nigdy. Zawsze w domu na kompie oglądamy . A po za tym u nas nie ma kina z prawdziwego zdarzenia więc........ Cytat:
dlatego moje prezenty nie spotkały się z entuzjazmem rodziców Cytat:
ehhh ..... ![]() Cytat:
No nareszcie :brzydal :100 lat dla Polci |
|||
|
|
|
#2598 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratuluję kroczka! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Master Mind był suuuper ! grałam w to zawsze z tatą
![]() Wzięłam się za porządki w szafie i nie wiem co zrobić z ciuchami w któych nie będę chodziła, na allegro jakoś nie chce mi się tych zdjęc wystawiać i bawić a szkoda wyrzucić. eh, padam dziś jakoś
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padam na twarz, głowa mnie zaczęła boleć. Idę się obok Misia połozyć chyba już. Udało mi się sprzedać na all leżaczek i fotelik samochodowy
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Wiem, ze nie mozecie pomoc choc byscie chcialy, ale chociaz dobrze, ze mam sie gdzie wygadac ![]() Nie chce Was zanudzac, ale dzis znow to samo.. Rano przyjechal TZ, teraz probuje uspac Kubusia, ale slysze,ze marne szanse... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra jedzie do uk za miesiąc to może ją poproszę, kupi mi tam coś taniej![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Jeszcze 2 kroczki dzisiaj były, a poza tym ciągle próbuje stać bez trzymanki, boi się, ostrożna jest ale jak się cieszy z tego cudnie No i nauczyła się klaskać w rączki, do tej pory nie umiała. Słodkie to! |
|||
|
|
|
#2603 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
klony Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2604 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oo też mamy do obejrzenia, na pierwszej części prawie usnęłam ale potem drugi raz obejrzałam i mi się podobało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
hej, dzis jestem pozniej, ale dzien byl dosyc wyczerpujący...
POLUSIU kochana, zdrowo rosnij i bądz dla mamy powodem do usmiechu kazdego dnia- ciocia Sylwietta przesyła roczkowe całusy SZAJA< help dlaczego dziec moze robic kupki rzadkie, zielone megasmierdzące? i to kilka pod rząd w ciagu godziny??? Ząb wyszedł wczoraj, wiecej na horyzoncie nie widac, do tej pory wiazałam to własnie z tą wyzynającą sie dolną dwójką. Ale teraz? Nie zjadł nic nowego, nic przeterminowanego (nawet koszu grzebałam, sprawdzic czy aby na pewno jogurt nie był po dacie.....), pomysłu nie mam.....Co dzis u mnie: był szanowny do południa, tym razem z prezentem trafionym- uczniaczka dziecie dostało, szału nie ma, ale zainteresowany umiarkowanie, moze mu sie uwidzi potem z zebem mnie tata zawiózł, w tamtą strone (godzina jazdy) z nerwów nie odezwałam sie do niego nawet jednym słowem.... Losie kochany, nigdy w zyciu nie miałam nic robione przy zebach.... Jak sie bałam.... i co? Zero bólu, wróciłam stamtąd ubozsza o 130 zł i rzeczonego zęba ale za to z wiarą , ze nie taki dentysta straszny jak sobie wyobrazałam.... Do tej, która leczyła, wróc- usiłowała leczyc, rzcezonego zeba moge sobie isc co najwyszej na usunięcie kamienia.... Boze dzieki Ci za prywatne kliniki . Potem: brat z pracy wrócił niewyrazny jakis, po jakims czasie zaczłą wymiotowac, kilkakrotnie, mdlał, nie mozna go bylo doprowadzic do ładu, zielonkawy był.... juz myslelismy ze pogotowie trzeba wzywac..... masakra...... przypuszczalnie przytruł sie jakims gównem sprzedawanym w formie pasztetu, bo mówił ze to dzis jedli.... nadrabiam |
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcem...ja chcem
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff, spi.
To teraz sie bedziemy witac z TZ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2609 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia, skoro i brat rzyga, to być może wirus. Niech młody dużo pije, po 2-3 łyczki ale często, absolutnie nic ciepłego, bo ciepłe wzmaga wymioty (a moze nie bęrzie rzygać, i bratu powiedz, by nie pił ciepłego, zawsze nas pediatra przestrzega przed tym!). Jeśli wirus, to najlepiej, by mleka nie pił Bartolo. Jeśli nie wirus, to... może jeszcze zębiszcze idzie
A, jeśli wirus, to smecta, przy wymiotach konieczne podanie też orsalitu lub innego tego typu środka z elektrolitami. Sucha buła, kaszka ryżowa bezmleczna lub kleik, ew. kleik kukurydziany.
|
|
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
Nawijki tylko nie pobudzcie Kuby podczas tych powitan ;>
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

I dziękuję za wszystkie miłe słowa, i za pamięć. Wzruszałam się za każdym razem, jak czytałam 
, za godzinę goście mają być, a ja się nawet nie wyfewciowałam 

coś takiego mi się kojarzy, ale dokładnie to nie mogę sobie przypomnieć. 

a teraz przed chwilą dałam ją do łóżeczka na chwile wracam a ona śpi