|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
ddiana, o ile się nie mylę, wyczytałam, że rozglądałaś się za zestawem Chloe w GB. Jeśli Ci jeszcze na nim zależy to sprawdź w Klifie. W czwartek było ich tam sporo, a już przed świętami w pozostałych S. (oprócz tej przy dworcu w Gdańsku Gł., bo tam nie bywam) ich nie widziałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Mogłabyś pokazać jakieś zdjęcie, albo podesłać link
![]() ![]() (staram się omijać ten wątek, bo nawet pół godziny czytania skutkuje jakimś 'chciejstwem' i zakupem ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Tez wczoraj kupilam opi in the cable car-pool lane za 25 zl.
Kolor piekny, ale trzeba 3 warstw ![]() ![]()
#2975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44431648]Wrocilam z wlasna puszka Benefita ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moglabys mi zalinkowac ten zestaw strivectin z wyprzedazy? ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44429079]A to taki szal? Jaka to asceza? ![]() O tak James, takie zakupy w swietle ostatnich zakupów "dzieciowych" to szał ponad szały ![]() ![]() A co do ascezy... Spa na patologii ciazy nie jest fajne ![]() ![]() Dziewczynki, po ile byla ta bella bamba? po 59 czy 89, bo mi sie zapomnialo ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://thegrumpypot.wordpress.com/20...ressed-powder/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
bella bamba 69 zł
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O Corii widzę bardzo negatywnie go oceniła ![]() ![]() Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2014-01-04 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
U mnie najlepiej sprawdzają się foremki silikonowe do muffinek , w nich topię wosk w kominku tym sposobem mam czysty kominek i wosk bez problemu można usunąć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2985 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A to przepraszam. Glupio mi teraz bardzo ![]() Bardzo Cie przepraszam jeszcze raz. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ![]() Tez sie swiece. Nie tak jak po Pryszczach, ale sie swiece. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja cię poprę, bom słaba i podatna na pokusy. Kto tego diabelstwa nie rzucał, ten nie wie co to za ból. Ja rzucałam kilkakrotnie z marnymi skutkami. Aż wreszcie powiedziałam basta i nie wypaliłam już ani jednej fajki. Ale co ja się nacierpialam!!! Kusiło na każdym kroku. Nie pale od 11 lat,ale nie raz widząc paląca osobę łapałam się na myśli, żeby zajarac. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44434085]My tu zawsze do uslug
![]() ![]() Na moja zmarchy mimiczne pod oczami to chyba nawet juz Rexaline nie pomoze ![]() A to przepraszam. Glupio mi teraz bardzo ![]() Bardzo Cie przepraszam jeszcze raz. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ![]() [/QUOTE] Tys mloda i zadnych zmarch nie masz ![]() ![]() A co do spa, to nic sie nie stalo, taki żarcik drobny z mojej strony ![]() Ide profilaktycznie, bedą monitorować dziewczynki przez jakis czas, czy ładnie i równo rosną ![]() Na pewno wszystko bedzie dobrze, nie ma innej opcji ![]() ![]() Dobranoc Kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44434085]
Tez sie swiece. Nie tak jak po Pryszczach, ale sie swiece.[/QUOTE] Po pryszczach to u mnie jeszcze bylo spoko w porówaniu do tego pudru. Ale ten Meteorites to mógby za rozswietlacz robić, bo na cała twarz to jakbym nałozyla jakies chińskie g*** z bazarku ![]()
#2989 |
Raczkowanie
|
Ja już miałam nie chodzić do Sephory ale posmarowałam się tym masełkiem P&R otulającym ( karmel, cytryna , wanilia)i się zakochałam, obdzwoniłam Sephory w Łodzi i o 21 jechałam po dwie kolejne puszki. Oczywiście w jednej znalazłam bella bamba
![]() ![]() Używała może któraś z Was tej pielęgnacji Algenist? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż poszłam obejrzeć mój kominek, bo nie wiem o czym piszecie. Żadnego brudu nie ma, żadnych pozostałości po wioskach, a nigdy go jakoś specjalnie nie czyscilam. Przy wymianie podpalam na chwilkę tealighta, podważam nożem wosk i wyjmuje. Nie mrożę i nie wylewam rozpuszczonego. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
A ja właśnie nie mogę znieść tej wersji zapachowej. Ma coś odrzucającego w sobie, blee. Za to kocham całą resztę ![]() Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=ddiana;44421541]Gratulacje,fajne zakupy
![]() oooo,a pryzmy jakie odcień,pamiętasz moze? Niestety nie pamiętam jaki odcień ale jak Ci zależy mogę jutro podejść do S.Napisz mi PW jak Jesteś zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie myślałam ![]() ![]() Za to kupiłam jimmy choo exotic, zachciało mi się go przed świętami i proszę jak się ziściło ![]() Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli się znajdzie jeszcze ktoś chętny to nawet i już
![]() Edytowane przez LadyMadalena Czas edycji: 2014-01-04 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Wtajemniczenie
|
James, coś dla Ciebie http://www.oysho.com/webapp/wcs/stor...ategory=863536
http://www.oysho.com/webapp/wcs/stor...ategory=863527 ![]()
#2995 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze do swojej listy kosmetycznych ulubieńców 2013r. dodać jednej, taniutkiej rzeczy - odtłuszczacza do paznokci Sensique o zapachu winogron, dostępnego w drogeriach Natura. Kosztuje to coś 6-7 zł, a naprawdę powoduje, że lakier trzyma się o wiele dłużej.
Z miceli też polecam L'Oreal. Niedrogi, a skuteczny. IMO lepszy od Biodermy. Jutro może mi się uda na chwilę wpaść do S. Mam już dzięki Wam skomponowaną listę rzeczy do obadania, mam nadzieję, że jakieś zestawy promocyjne jeszcze się ostaną, zwłaszcza te pielęgnacyjne do twarzy. Edytowane przez OlaM Czas edycji: 2014-01-04 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A i byłabym zapomniałą, od kilku dni testuję krem o którym było pisane tutaj nie tak dawno - EL Resilience. Stosuje go na noc i rano buzia wyglada bardzo ładnie, w sensie zadnych sinców, załamań etc. dobrze nawilżona, ze potem nawet DW jej nie wysuszy. Mam jednak wersję do skóry suchej ( do mieszanej akurat nie mieli testera) wiec jestem nieco tłustawa po nałozeniu go i dlatego też tylko na noc nakładam.
Ale zapach dla mnie okropny, typowo kremowy, ale mni kojarzy się z jakimiś taniutkimi kremami typu Ziaja etc. Wkurza mnie nuta zapachowa i tyle.
#2999 |
Zadomowienie
|
Jamesku
![]() ![]() Elizabarbara z całego serca zdrówka dla Ciebie i Maluszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem balsam Clarins do ust jest dobry, ale za bardzo się błyszczy, no i minusem jest (standardowa) cena. Sztyfty czy balsamy (mam i jedno i drugie, różne warianty) Burt's Bees - dla mnie to totalna porażka. W ogóle mi nie pomagają, a jeśli już to na chwilę. Plamersa do ust nie używałam, ale kosmetyków Palmers w ogóle nie lubię - mają kiepskie składy i dla mnie zapach jest zbyt intensywny, czasem nawet nieznośny. Lubię NUXE w słoiczku - wadą jest mało higieniczne opakowanie, a z wyższej półki balsam Bobbi Brown w metalowym opakowaniu - gdyby nie opakowanie (piękne, ale niehigieniczne) to byłby to mój KWC, mimo tego, że balsam jest drogi. Świetnie nawilża, wygładza, regeneruje i goi usta, nie nabłyszcza przy tym tak nachalnie. Dobry jest też sztyft do ust JMO. To mój nr 2 po Bobbi Brown, a do torebki to nawet nr 1 ![]() Cytat:
Do brwi też u mnie dobrze się sprawdził, rzęs nie smarowałam długo, bo miałam wrażenie, że mi od niego łzawią oczy. Powracając jednak do brwi to ładnie je uelastycznia i trzyma w ryzach. Gdy na ponad miesiąc go odstawiłam to zauważyłam różnicę - brwi zaczęły mi rosnąć każda w inna stronę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jestem w fazie kompletowania torby szpitalnej i doszłam do wniosku, że bardzo ciężko jest rodzić w jakimś sensownie wyglądającym odzieniu. Polecane koszule do szpitala to jakieś paskudztwa (najczęściej w pieski czy podobne zwierzaczki ![]() Chyba się zbuntuję i zabiorę nieco inne odzienie, niż to zalecane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.