![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: 10 hitów z Biedronki :)
nie zgadzam się, owszem ma konsystencję bardziej zbitą niż zwykły ser ale ja spokojnie kroję go nożem na plasterki, poza tym ma naprawdę wyśmienity łagodny smak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za opinie! Już go miałam kilka razy w ręku i nie zdecydowałam się kupić, bo nie wiedziałam co to. Ale ludzie biorą, bo przy kasie zaglądam co kupują
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE]
Cytat:
Wiesz, każdy ma inne smaku, jak nie kupisz to się nie przekonasz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Żona ![]() Tatromaniaczka ^^^ Pasjonatka fotografii i przyrody ![]() Kocham zwierzęta a ludzi tylko lubię ![]() ![]() Edytowane przez ancooora Czas edycji: 2013-12-01 o 15:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Dla mnie hitem biedronki są bagietki czosnkowe i ser mozzarella
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Moje hity:
1. Mango - tylko w biedronce udaje mi się kupić dojrzałe i słodkie. 2. Mozarella- tańsza i z tego co kiedyś patrzyłam ma mniej tłuszczu niż inne. 3. Wędliny w opakowaniach - lubię, bo nie zawsze mam możliwość iść do mięsnego a te jakiś czas leżą w zapasie. Poza tym cenowo wychodzą ok, nie to co pakowane wędliny gdzie indziej. Kiedyś często kupowałam schab z wędzarni - w składzie nie było konserwantów, więc liczę, ze w schabie też ![]() 3. Chusteczki higieniczne i papier toaletowy (Melodia i Velvet w dużym opakowaniu) 4. Warzywa na patelnie. 5. Herbaty piramidki 6. Czekoladowe rurki (nie pamiętam nazwy), które w środku mają płynne pomarańczowe nadzienie - cudo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
1) Kefir TOLA ten w butelce - tylko mleko i grzybki kefirowe - do tego jest pyszny, gęsty i cudownie orzeźwia,
2) Makarony 100 proc. durum - moje ulubione to świderki, bo tak fajnie pęcznieją, zamieniają się w solidne świdry ![]() 3) Zapiekanka z serem i pieczarkami, 4) Mozarella, 5) Łosoś świeży, 6) Chleb razowy, 7) Mleko 1,5 proc. 8) Worki na śmieci z taśmą, 9) Sery żółte w kawałku, 10) Masło osełkowe. Edytowane przez Catjusza Czas edycji: 2013-12-01 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
1. Serek Mascarpone
2. sos do spaghetti 3. czekolada biała z chrupkami 4. rurki z kremem (nie pamiętam nazwy) 5. oliwki 6. makaron do spghetii 7. kasza gryczana 8. mix sałat 9. czekoladowe kuleczki (chrupki w czekoladzie w dużym opakowaniu- pyszne!) 10. amarena ![]()
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
ja najbardziej z Biedry lubie
-oliwe -bagietki z czosnkowym -grahamki najlpesze jakie jadlam -pomidory w puszce -paluszki rybne -jogurt do picia sliwkowy -krokiety -pierogi z miesem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
1. mix salat
2. micel 3. plyny do prania 4. platki kosmetyczne 5. chipsy 6. siweczki zapachowe w szkle 7. tunczyk w puszce 8. sosy do makaronow w sloiku 9. ciemny makaron 10. ciasta pakowane, dokladnie takie czekoladowe, oblane czekolada, przeepyszne ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Waszym postom dodaję dwa kolejne biedronkowe hity
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- O i szpinak mrozony kupiłam też Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
ja tam wszystko z Biedry lubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
serum z nanopletami
|
Tylko 10 mam wymienić? Ciężko będzie, bo często w Biedrze kupuję i dużo mam ulubionych...
1. Chusteczki do kuchni, fantastyczny zapach, innych nie kupujemy 2. Chlebek chrupki Just Fit żytni 3. Bagietka czosnkowa ![]() 4. Serki - brie z orzechami, ten z niebieską pleśnią, topiony gouda lub edamski i podróba almette - delicate ze szczypiorkiem (ale tylko ze szczypiorkiem, naturalny jest ble). 5. Pieluszki i chusteczki Dada 6. Kiełki rzodkiewki i cebuli 7. Ręczniki kuchenne w biedronki ![]() 8. Herbaty - Twój Ogród z truskawką i rabarbarem, czekoladowo-miętowa, rooibos karmelowy i Green Hills w piramidkach - jeżynowa albo malina z kardamonem. W zeszłym roku była taka limitowanka z cytryną, miodem i imbirem i była najpyszniejsza w świecie, chociaż Małżowi śmierdziała tak, że musiałam wynieść ją sobie do pracy... 9. Produkty wycofane, a szkoda - jogurt z dużymi kawałkami ananasa, przepyszny był i nie mogę go odżałować, podobno wycofali go dlatego, że dużo było przypadków alergii po nim (ciekawe, czemu akurat po tym) oraz mój ulubiony sok wielowarzywny Just Fit, jakościowo tak dobry jak Fortuna. 10. Makarony 100% durum, te w stałej ofercie, ale też limitowanki w różnych dziwnych kształtach i przede wszystkim cannelloni, omnomnomnom ![]() Mam jeszcze nr 11 - oliwę z oliwek. Lubię tę biedronkową, kupuję albo ją, albo olej z pestek winogron z lidla.
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a mnie pieczywo chrupkie i ryżowe nie podeszlo.
Natomiast ostatnio z braku funduszy i akcji kupowania prezentów na Mikołaja i pod choinkę, kupiłam tabletki do zmywarki Glosima. 100 tabletek za 19, 99 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Rzadko, ale są; sałatki z Lisnera. Trochę tańsze niż gdzie indziej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
1.Kiełki rzodkiewki
2.Herbata zielona z ananasem <3 3. rukola 4.mleko 3.2% 5.slonecznik luskany idealny do salatek 6. Tampony 7. kefir owoce leśne ![]() 8. serek wiejski w duzym opakowaniu 9. tanie i duze opakowanie serka president 10. placki do tortilli nie przepadam tylko za oliwa z oliwek i masłem bo jest bardzo twarde
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Dopisuję do swojej listy hitów:
11. Pierogi z kapustą i grzybami / z mięsem Swojska Chata. Wprawdzie farszu mogłoby być więcej, ale ciasto jest mega dobre, takie delikatne. No i cena: poniżej 11 zł / kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo dobre są ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam wędzonego łososia i mi niestety nie smakuje za bardzo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam tylko, że był "solony na sucho"...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
Klara wędzony na ciepło wygląda jak ugotowany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;43734544]1. kropelki czekoladowe z oferty sezonowej (są tylko na święta
![]() 2. cheddar (też pojawia się co jakiś czas - zdecydowanie za rzadko ![]() 3. tortellini 4. łosoś wędzony w plastrach 5. masło Mleczna Dolina (82%) 6. świeże mleko Mleczna Dolina 7. szynki wędzone - najbardziej lubię Serrano i Prosciutto 8. ciasto francuskie 9. parówki z szynki 10. mozzarella w wiórkach[/QUOTE] Kolejne do listy dopisuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
1 chleb żytni (podłużne kromki)
2. bagietka czosnkowa 3. paluszki rybne 4.łosoś wędzony 5. pierogi ruskie mrożone 6. tortellini 7.polędwica łososiowa 8. ser lazur 9 mrożony morszczuk 10.dżemy rapsodia aha, i jeszcze pizza z pieca! ![]() ![]() Edytowane przez Narc Czas edycji: 2013-12-09 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Moje hity biedronkowe to te markowe w cenach dyskontowych:
1. ser kanapkowy Luxmilk (prod. Mlekovita) 2. Pomidory krojone w puszcze 3. koncentrat pomidorowy Madero (tańszy od Pudliszek, a robi ta sama firma) 4. Sardynki w oleju/sosie pomidorowym (prod. przez Graal) 5.Deserki Bondi (takie podróbki Monte, skład lepszy niż oryginał) 6. Soki Riviva, zwłaszcza pomarańczowy 7. Soki przecierowe Vitanella 8. Płyn do naczyń Kraft (gęsty jak Pur, a cena 4zł/l) 9. ściereczki z microfibry (prod. przez Stella Pack) 10. Środek do czyszczenia kamienia Cler z cząsteczkami srebra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie wolę LIDLA od Biedronki ale czasem nie mam jak pojechać do niego więc robię zakupy w Biedrze
![]() 1. Paluszki rybne 2. Chusteczki 3. Kajzerki 4. Herbata czarna z miętą i czekoladą 5. Czekolada do picia Magnetic 6. Tuńczyk w puszce w oleju słonecznikowym 7. Musztarda rosyjska w pudełeczku 8. Pomidory w puszcze ale w całości bo te pokrojone zbyt wodniste są 9. Serek wiejski ze szczypiorkiem 10. Płyny do płukania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Chemia:
1. Podpaski Femina - zupełnie jak Bella a tańsze 2. Płatki kosmetyczne 3. Ścierki 4. Zmywaki 5. Worki na śmieci 6. Krem do rąk Be Beauty (mój KWC ![]() Jedzonko: 7. kiełki! 8. Wedlowskie batoniki (podróbki Pawełków ) 9. Ciastka Kruszynki 10. Woda Polaris- ma więcej minerałów niż Żywiec Zdrój ![]() Nabiał wolę z Lidla. O i zawsze Ramę kupuję w B. bo nie ma nigdzie taniej ![]() Poza konkurencją, kupuję jeszcze łososia,mix sałat, szczypiorek, pietruszkę i koperek, zdarza się chleb razowy (pakowany) , mleko i jajka choć cena juz taka jak w innych marketach. Nie polecam za to tuńczyka bo jest ohydny (chyba ze coś się poprawiło. Dawniej dawniej był dobry a potem nie dało się tego jeść. Od tamtej pory kupuję w Lidlu). Dość tanie mają też przyprawy Kamis. Ogólnie uważam ze przez ostatnie kilka lat jakość oferty Biedronki baaaardzo się poprawiła.
Miał ochotę wyjść ze swego życia tak, jak się wychodzi z domu na ulicę. M.Kundera Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2014-01-04 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.