|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Marrionaud jest kolo mnie,ale jakaś bida tam panuje
![]() Kurczę muszę Douglasa nawiedzić
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-04 o 18:59 |
|
|
|
#302 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
A słyszałyście już jakie buty mają być na wiosnę modne?
|
#304 |
|
Konto usunięte
|
Agatau88 w poprzednim numerze skarbu rossmannowskiego było coś o jakichś nowych farbach ze schwarzkopfu. Na 192 stronie http://www.rossnet.pl/skarb/e-wydanie,112013. Nectra Color.
A oprócz tych, mają pojawić się jeszcze inne nowości http://www.rossnet.pl/Produkt/Revlon...zt,336389,1835.
|
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Ze względu na moją jasną karnację i szarawy kolor oczu chciałabym zafarbować włosy na chłodny odcień blondu. Czy przy obecnym kolorze jest to możliwe farbując je farbami ze sklepu? Jeśli tak to jakiej powinnam użyć? http://
Dołączam niewyraźne jednak dobrze przedstawiające zdjęcie kolor moich włosów
Edytowane przez Dextromethorphanum Czas edycji: 2014-01-04 o 21:15 |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
chciałam się pochwalić, że sama sobie obcięłam dziś włosy bałam się jak diabli ,ale wyszło spoko ![]() cięłam na dwa sposoby , ale tylko wierzchnią warstwe , żeby pozbyć się ,,sfilcowanych" końców (jakieś 10-15 cm ) włosy nabrały lekkości i odrazu zyskały na wyglądzie teraz fryzjer może spokojnie poczekać kilka miesięcy
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#307 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
![]() Cytat:
Cytat:
to prawda- ostatnio kupilam tam blyszczyk z nyxa Cytat:
|
|||
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Od kilku dni przeszukuję wzdłuż i w szerz wizaż, ale dalej mam mętlik w głowie... A na fryzjera kasy już nie wyczaruje Otóż po rozjaśnieniu moje włosy zrobiły mi się żółto(u nasady)-rude(na końcach).Wygląda to fatalnie,także położyłam szampon koloryzujący 4-8 myć, ciemny blond Marion. I wyszedł jasny miedziany blond... Tragedii nie ma, na szczęście kolor ten się zmyje,ale co dalej? Kupiłam także wcześniej farbę Loreal Preference Stockholm,ponieważ dążę do platynowego blondu lub jasnego blondu. Nie wiem, raczej farba ta nie pokryje moich włosów w kolorach rudości a la ombre z żółtego na pomarańcz ? Czy powinnam je jeszcze raz rozjaśnić? Z tego co wiem są różnego rodzaju płukanki, jednak ja mam żółto-rude włosy i nie potrafie określić którą zastosować... Z tego co wiem mogą wyjść zielone, a nawet niebieskie, bo każda płukanka jest przeznaczona do różnych kolorów... Blond lub rudych... Ale ja mam mieszankę... Zastanawiam się czy by nie położyć tej farby na włosy pokryte tą szamponetką, kolor trochę się wyrównał, może ten Stockholm rozjaśni mi minimalnie chociażby włosy, ewentualnie zniweluje/schłodzi rudy odcień? Pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem,ale tez zazwyczaj nie zwracam na o uwagi ![]() Kupuje to,co mi sie podoba i juz ![]() Cytat:
![]() Jak na samodzielne cięcie to na prawde ![]() Po ile jest Cetaphil w SP? |
||
|
|
|
#310 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#312 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dermoprotektor 30.49 , krem 28.49 , emulsja do mycia 30,99 , lipoaktywny krem 28,49 , emulsja dla dzieci 30,99
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zastanawiqm sie jeszcze nad tym kremem, musse poczytac o nim![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#315 |
|
Magda ;)
|
Hej
byłam wczoraj na gokartach, ale faza oczywiście wygrałam ![]() ![]() polecam dziewczyny fajna zabawa ![]() Asia jakbyś nie napisała, że sama obcięłaś to pomyślałabym, że u fryza byłaś super ![]() Eveline1000 dziękuję Anngeli no to fajny masz kierunek zobaczysz zleci szybko ![]() Nove dziękuję kochanie Kylie Twój pierścionek też piękny Kitka Tośka Wami zawładnęła widzę kochana malutka zacałowałabym ją ![]() Ankaa86 fotka w załączniku
|
|
|
|
#316 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
dzięki ![]() ale mam teraz taką krótką grzywke że się przyzwyczaic nie mogę ![]() Cytat:
zaryzykowałam sama w najgorszym wypadku bym poszła , żeby mi poprawiła ![]() pierścionek piękny
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje kobitki Ja swojego pierscionka np do pracy nie nosze,bo po pierwsze zaciągam nim czasem ubrania n sklepie,a po drugie szkoda mi go niszczyc,bo co chwila myje rece,coś z lachami robie o coś stuknę ![]() Laski zapuszczam brwi,no tragedie mam na twarzy,ale musze je zapuscic,bo tak sobie wydepilowałam,ze miałam dwie kijanki
|
|
|
|
|
#318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Weszlam na bloga i... Ktos chyba nas nienawidzi bo mam tyle chamskiego spamu i wyzwisk ze bede pol dnia to filtrowac Hitem jest nazwanie nas jajecznymi blondynkami z sianem na glowach ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
|
#319 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Dziękuję Asiu ![]() Cytat:
![]() ja właśnie noszę cały czas, bo TŻ mi kazał, ale nie wiem właśnie czy nosić do pracy, bo ja te rękawiczki cały czas ściągam i zakładam i boję się, że go zgubię w pewnym momencie ![]() ja kiedyś też sobie zrobiłam takie cienki i wyglądałam jak debil ale mi takie zupełnie nie pasują, muszę mieć trochę grubsze![]() Cytat:
![]() o jaaaaa jak mi się jakiś blog nie podoba to po prostu na niego nie wchodzę i tyle komuś się chyba musi bardzo nudzić i brak mu swojego życia.---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Śliczna dziewczyna i piękne włosy |
|||
|
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
J&J mi sie skonczyl,został ki tylko Dove do farbowanych i Timotei Moc i Blask hahhaah Bunny dawaj jeszcze jakies wyzwiska,posmiejemy sie ale z tym sianem na głowie to chyba o mnie,bo ja aktualnie mam takie sianko,że nie jednen koń mógłby sobie ucztę z mojej głowy zrobic Cytat:
|
||
|
|
|
#321 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow zaraz ide poczytać ![]() dzięki stresa miałam ,ale jestem zadowolona Cytat:
![]() wieczorkiem tam zajrze
||
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za wycieniowanie przodów,za pazurki sie znaczy zapłaciłam 10 zł
|
|
|
|
|
#325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wyrywam brwi od 29 czy 30 stycznia,to sobie wyobraźcie ![]() ale na 10-tego umówić sie musze do kosmetyczki na wyregulowanie tego i henne,bo tak odrazu to mi tak ładnie nie odrośnie
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zawsze tzw.piątaka jeszcze dawałam swojej fryz a teraz jest 40 ( w tym jest mycie ,strzyżenie i suszenie nieraz z użyciem prostownicy ) + ta 5 to wychodzi 45 zł więc póki co wolałam sama podciąć , a najwyżej na lato pójdę ,żeby podcięła mi profesjonalnie u nas 10 zł to za grzywke się płaci
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wczoraj w łazience zdjecia włosów
Kolor sie troche wyrównał i nie ma juz takiej duzej roznicy.Potem pomysle czy moze w innych proporcjach robic zeby było bardziej perłowo |
|
|
|
#329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tu u mnie wyglądają na białe ![]() Bunny na takich włosach jak nasze bedzie widac jak sie zrobi refleksy? myslałam sobie robic cos na koronie tylko nie bardzo wiem czy to bedzie widoczne wiec czy ma w ogóle sens włosy męczyć
|
||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Białe chyba nie sa, zalezy od światła. Ale generalnie nie mam jednolitego koloru,przeplatane pasemka biało-platynowe z lekko słonecznymi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

Otóż po rozjaśnieniu moje włosy zrobiły mi się żółto(u nasady)-rude(na końcach).Wygląda to fatalnie,także położyłam szampon koloryzujący 4-8 myć, ciemny blond Marion. I wyszedł jasny miedziany blond... Tragedii nie ma, na szczęście kolor ten się zmyje,ale co dalej? Kupiłam także wcześniej farbę Loreal Preference Stockholm,ponieważ dążę do platynowego blondu lub jasnego blondu. Nie wiem, raczej farba ta nie pokryje moich włosów w kolorach rudości a la ombre z żółtego na pomarańcz ? Czy powinnam je jeszcze raz rozjaśnić? Z tego co wiem są różnego rodzaju płukanki, jednak ja mam żółto-rude włosy i nie potrafie określić którą zastosować... Z tego co wiem mogą wyjść zielone, a nawet niebieskie, bo każda płukanka jest przeznaczona do różnych kolorów... Blond lub rudych... Ale ja mam mieszankę... Zastanawiam się czy by nie położyć tej farby na włosy pokryte tą szamponetką, kolor trochę się wyrównał, może ten Stockholm rozjaśni mi minimalnie chociażby włosy, ewentualnie zniweluje/schłodzi rudy odcień? Pozdrawiam gorąco

komuś się chyba musi bardzo nudzić i brak mu swojego życia.