|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 11
To widziałam
i było fajne
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
asiaczek dalam Ci adresy do prac na priv
)
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Ale strasznie wieje wiatr.... spac cos nie moge, a wczesnie wstaje, bo straszne zamieszanie w domu z przygotowaniami do chrzcin. A w ogole po Kościele bedzie przyjęcie w lokalu, normalnie liczą sobie za osobę jakies 40/60% ceny jak za wesele! Droga impreza takie cos :/...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2585 | |||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
i co ja z tym fantem zrobię![]() Cytat:
ale marzy mi sie suknia rozchodząca się dopiero od połowy bioder...![]() Cytat:
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry i dobrego dnia
![]() Ale dzisiaj u mnie pochmurny dzien ![]() My w Walentynki zazwyczaj jestesmy w domu bo wszedzie tyle ludzi ze nie ma gdzie palca wcisnac. Kiedys do kina poszlismy to jakas masakra byla. Czasami robie nam jakas kolacje czy pijemy winko, idziemy na spacer. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() My jak większość wie nie świętujemy czegoś takiego jak walentynki ![]() Wysłano z Windows Phone 8S by HTC. |
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
a ja lubie Walentynki, zawsze je lubiłam, dla mnie to fajne swieto jest, nawet jak z nikim w zwiazku nie bylam:P.
No i moje zareczyny, pomijam fakt, ze byly w Walentynki, ale gdy bylam z innym, to moje walentynki nie byly fajne bo byl chamem egoista i twierdzil ze on nie obchodzi takiego go***** swieta i nigdy nie moglam go do kina wyciagnac, ani na spacer bo on tylko nie uznaje i nie uznaje. Powiedzial ze na spacer pojdziemy nastepnego dnia, zeby to nie bylo w Walentynki.. :||| Co za dziwadło. A od kiedy z Tz jestem kazde Walentynki są super poza W. tez jest super, wiec nie moge powiedziec ze nie okazuje mi milosci:P.I strasznie mnie denerwuje jak 14 lutego na fb zaczynaja sie wpisy o komercjalizacji, bla bla bla, a pewnie jakby ktos dostalby walentynke to sr..łby z radosci:P. Mówie to na podstawie moich znajomych:P, a zwlaszcza kilku kolezanek - 'feministek'. |
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wręcz nas śmieszy ta "cukierkowość" tego dnia
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez nie przeszkadza to "święto". Jedyne co to świętujemy wspólnym czasem (wyjscie do kina, do restauracji, itp.), bez tych wszystkich zbędnych serduszek itp. Dla nas kazda okazja (i bez okazji tez
) jest dobra do świętowania . Wg mnie walentynki to miły dzien .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie bycie ze sobą razem, spędzenie fajnie dnia i np. miłe wyjście do kina nie jest miłe jak dookoła tłumy, kolejki, nie da się przecisnąć, ciężko o miejsce gdziekolwiek i WSZĘDZIE jest czerwono od serduszek
dlatego tak jak mówię, "walentynki" można mieć całe życie i dla Nas to święto jest komercyjneeee. Niestety podobnie się dzieje już z innymi świętami no ale takie życie |
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
ja do walentynek nic nie mam
ale nie obchodzimy jakoś specjalnie tego święta w sensie, że wychodzimy do kina/restauracji bo po prostu jest za dużo ludzi i nie ma z tego żadnej przyjemności. Może jedynie w tym roku znowu pojedziemy do Dmit'u na Kabaretowe Walentynki. a jak nie to wieczorem pewnie kolacja, winko.. i swiętowanie kolejnej rocznicy.
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Ja tam lubię to święto. Osobiście jestem zdania, że walentynki powinny być każdego dnia. I u nas w związku tak jest. Chodzi mi o zachowanie i pokazywanie że się kochamy. A nie że jakiś tam koles traktuje swoją dziewczyne jak nic nie szanuje jej a w walentynki na pokaż udaje że kocha. Mam nadziej że dobrze wam to wytłumaczyłam Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
tunia to właśnie mniej więcej mam na myśli
ale ja w ten sam sposób podchodzę do święta zmarłych bo też uważam, że jak ktoś ma na cmentarzu bliskich mu ludzi to może ich odwiedzić wtedy kiedy ma czas i potrzebuje tego a nie olewać przez cały rok a nagle 1 listopada wdziać futro i jazda wiem, że są różne sytuacje ale tego święta też bardzo nie lubię ze względu na to w co się ono przeobraziło...zrobiłam sobie kalendarium co jeszcze mam załatwić w 2014 w kwestii wesela
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanes
A ja dalej czekam na jakiś odzew ze strony tżta dot. wesela.... ![]()
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Również uważam, że walentynki powinny być codziennie. Czasami jednak jesteśmy zabiegani i coś nam umyka, a w taki dzień możemy się zatrzymać. Wkurza mnie jednak tona serduszek i większość facetów ze zdechłą różyczką 'bo tak trzeba'.
My z TŻ mamy takie właśnie okresy zabiegania gdzie nie mamy zbyt wiele czasu dla siebie, ale jak wiem że będziemy mieli wolne po południe czy dzień, np. tak jak jutro to staramy się zrobić coś dla siebie i spędzić czas razem. |
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam fazę na kartki wszelkiego rodzaju, uwielbiam dostawać, urodzinowe, świąteczne, WALENTYNKI i dla mnie każda okazja do spędzenia miło czasu, czy do fajnej randki jest spoko. Czy to walentynki, czy wtorek czy co tam jeszcze. :P
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
ale tak żeby sam z siebie się odezwał?
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogólnie to ja sama zaczynam temat bo z jego strony to bym się nie doczekała i tylko bym chodziła poirytowana
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa bo ja leżę i pachnę tylko |
|
|
|
|
#2602 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() my walentynek specjalnie nie obchodzimy, ale nie przeszkadzają mi one a ostatnio faktycznie to moment, kiedy można się zatrzymać i spędzić miło wieczór, szczególnie tak to wygląda ze strony TŻ-a. oczywiście nie tylko raz w roku mamy czas dla siebie, ale walentynki to kolejny powód, żeby go jakoś zorganizować![]() Kelpie coś mi się zacięło z Wizażem/netem/przeglądarka i Twoja wiadomość PW mimo że ją już odczytałam ciągle mi się wyświetla i dezaktywuje pozostałe okna
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Japońska rzepa
|
A ja lubię walentynki. Nie odbieram tego jako dzień na okazanie miłości,bo ją okazujemy sobie codziennie,ale jako okazję na zrobienie czegoś specjalnego-pójście do kina, na kolację czy coś podobnego. Ale ja tam uwielbiam każdą okazję do świętowania,więc jak najchętniej z tego korzystam.
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tż dziś rozwalił, ciekawe czy zrobi jakiś użytek z tych zapisów
Edytowane przez existence Czas edycji: 2014-01-05 o 18:05 |
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry, zaraz nadrobię coście tu naskrobały
![]() n91adine Ha ha ha, ale fajnie niespodziwałabym się Ja w sumie jestem z okolic więc może się nie znamy... a może jednak? Zawsze można się umówić na kawę i poznać Tak szczerze mnie też przeraził na początku fakt tych dwóch wesel w RS, ale mojemu TŻ bardzo się ten lokal podobał i tak wyszło
|
|
|
|
#2607 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#2608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam pytanie, może troche głupie, ale ja serio nie wiem dokładnie. Przed ślubem robi się kurs i do jakiejś poradni idzie, na ile przed weselem można to pozałatwiać, żeby później mieć spokój? Czy trzeba to zrobić przed samym ślubem? |
|
|
|
|
#2609 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() a sprawę o którą pytasz najlepiej wyjaśnić w swojej parafii, bo w jednych nauki ważne są rok, w innych bezterminowo i ogólne zamieszanie
|
|
|
#2610 | ||
|
Zakorzenienie
|
no bo kurde ja ostatnio już nie wiem kiedy on się ze mnie nadupcza a kiedy mówi prawdę
![]() Cytat:
my kurs zrobiliśmy w listopadzie, żeby mieć z głowy a do poradni może w wakacje pójdziemy a może w 2015, nie wiem, jak będzie czas ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.

i było fajne 
)