Aliexpress - chińskie allegro - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-04, 11:59   #2341
Vinnga
Zakorzenienie

Dot.: Aliexpress - chińskie allegro

Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:13   #2342
Aaoob
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś z Was zamawiała tę wersję koszuli z kwiatami: http://www.aliexpress.com/item/New-F...623551598.html ? Ślinię się do niej od dwóch dni

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Ad 1. Trochę zaskoczyłaś mnie pytaniem, bo chyba większość osób tutaj płaci zwykłą kartą debetową Jeśli już, to potencjalne niebezpieczeństwo leży w przechwyceniu danych umożliwiających wydawanie pieniędzy z Twojego konta, ale wydaje mi się, że pod tym względem serwis Ali jest bezpieczny. Płaciłam już mnóstwo razy i nigdy nic mi w magiczny sposób nie ubyło
Ad 2. Nie mam pojęcia ile się czeka na ekartę, ale na zapłacenie za zakupy jest 20 dni
Ad 3. Zawsze zakładasz spór, bo w sporze i tak najpierw kontaktujesz się ze sprzedawcą
Ad 4. W sumie to tak, ale jeśli nie kupujesz dużo, to raczej groszowe sprawy...
Ad 5. Większość rzeczy sprzedawanych jest na zasadzie 'kup teraz'. Gdyby to była aukcja, to byś widziała.
Ad 6. Chyba tak
Ad 7. Limit na transakcje internetowe da się zmienić Nie jest to niebezpieczne, no chyba że komuś udostępnisz dane z karty komuś trzeciemu i ustawisz jakąś niebotyczną kwotę
Dzięki za szybką odpowiedź! No to w takim razie zaraz robię pierwsze próbne zamówienie debetówką

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Mam jescze pytanie co do adresu, kod pocztowy macie wpisany w postaci np 00000? bez myślnika?
Aaoob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:16   #2343
Vinnga
Zakorzenienie

Tak, bez myślnika
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:19   #2344
Aaoob
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Tak, bez myślnika
Dzięki
Stary 2014-01-04, 12:54   #2345
golabek89
Zadomowienie

Dziewczyny macie może którąś z tych bluzek? Zdjęcia są z ebay'a ale na aliexpress też one są.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16FHJGgFFm0K+WoUBSSPY-L(Ng~~60_12.jpg (59,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1027704855_1126072091.jpg (105,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1110657930_1126072091.jpg (38,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $_57.jpg (103,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (47,0 KB, 13 załadowań)

książek: 2
filmów: 0
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 13:19   #2346
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
o matko, biorę
Ja tez biorę!

Cytat:
Mam tyle samo, ale myślę, że będzie fajnie leżała. Zamówię za kilka dni.

PS Nie lubię Cię, miałam już nie kupować ubrań
No właśnie po co pokazała

Wysłane z mojego ARIES_785 przy użyciu Tapatalka
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 14:03   #2347
hailie21
Zakorzenienie

Piękna jest ta koszula w niebieskie kwiaty Szkoda tylko, że taka dziwna rozmiarówka...

PS. Zamawiałyście kiedyś bieliznę przez Ali? Chcę kliknąć coś na próbę, do 10$, ale nie mogę się połapać w ich rozmiarówce. I boję się, że źle dobiorę rozmiar

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 14:04   #2348
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Piękna jest ta koszula w niebieskie kwiaty Szkoda tylko, że taka dziwna rozmiarówka...

PS. Zamawiałyście kiedyś bieliznę przez Ali? Chcę kliknąć coś na próbę, do 10$, ale nie mogę się połapać w ich rozmiarówce. I boję się, że źle dobiorę rozmiar
ja zamawiałam 2x ale na ebayu (komplet) i kilkanaście razy majtki, brałam normalnie swój europejski rozmiar i było idealnie.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 15:32   #2349
Agoorka
Zadomowienie

Do mnie dotarł pędzel ala Real Techniques i nawet niezły jak za te kilka $

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 17:20   #2350
pamelkaiw
Raczkowanie

GG do pamelkaiw

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
pamelkaiw ten model nie ma gps więc nie powiem nic na ten temat, aparat ma 5mpx a nie 13 tak jak tam jest napisane. GG nie używamy na telefonie, ale aplikacje można ściągnąć w internecie i wgrać na telefon. Internet działa jak należy, a aplikacje ściągaliśmy z angielskiej wersji sklepu google. No kurde telefon jak telefon swoje funkcje o których mowa w aukcji spełnia.

*Catherrine* takie problemy to drobnostka nawet dla zupełnych laików. Ten telefon to typowy chińczyk, na ich rynek ale są tam też telefony na rynek europejski i wtedy żaden problem. Poczytaj sobie forum telchina, tam polecaja konkretne modele telefonów włącznie ze sprzedawcami. A co ekranu i baterii co kto lubi. Bateria przy bawieniu się ciągłym wytrzymała 2 dni ale ciągle był telefon w ruchu, tyle to mój polski samsung roczny nie trzymał nawet od nowości jak się bawiłam
Dzieki za info, wiesz ale utopic 300zł a 1300zł to roznica poza tym ja na telchaina z chlopakami gadalam lenovo maja fatalne aparaty, a co jak co ale lubie miec dobry bo korzystam z aparatu czesto a tez nie chce miec angielskie menu wiec rodzicom nokie za 30dolarów model 2720 http://www.aliexpress.com/snapshot/6004598740.html to kupiłam ale jak już smartfona to stwierdziłam ze bezpieczniej w PL

a co do ciuszków to ja czesto buty zamawiam - wczoraj kupiłam http://www.aliexpress.com/snapshot/311609573.html
a LV chusty polecam http://www.aliexpress.com/snapshot/302279059.html bo juz 3x sciagałam milutkie kaszmirowe i pieknie wygldaja.
Te listonoszki znowu jak na zdjeciu wygldaja i nawet kolezanka jedna dla siebie kupila a wbrew pozorom na meskie wygldaja http://www.aliexpress.com/snapshot/307884773.html.

Edytowane przez pamelkaiw
Czas edycji: 2014-01-04 o 17:25
pamelkaiw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 18:03   #2351
Meg_bz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Do mnie dotarł pędzel ala Real Techniques i nawet niezły jak za te kilka $

Agoorka wrzucisz linka? chętnie sobie zobaczę dzięki!
Meg_bz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 02:29   #2352
waaampirmona
Raczkowanie

Aaoob tak jak napisała gramacz.
Zagrożenie jest ale ogólnie podczas zakupów w sieci nie chodzi tu konkretnie o aliexpress tylko o wszystkie strony zagraniczne.
Płacąc zwykłą kartą na której masz swoje oszczędności nie masz żadnego zabezpieczenia. Przy płatności podajesz tylko cyferki które masz napisane na karcie, nie ma pinu ani potwierdzenia na telefon, kompletnie nic.
Możesz sobie ustawić niski limit na dzeinne przelewy to wtedy potencjalnie bardziej się chronisz bo więcej ci z konta nie zejdzie np. 100zł. Ale pytanie czy zauważysz że w ogóle ci zeszło. Musiałabyś monitorować codziennie kartę bo oni to wykradają przez internet nie musisz do tego zgubić karty. Z resztą wystarczyłoby żeby ktoś zrobił sobie zdjęcie twojej karty albo spisał numerki i tez już mógłby kupować nią.
Widzisz żadnej z dziewczyn do tej pory nic się nie stało ale ja wolę dmuchać na zimne. Jakieś 2 dni temu pojawił mi się dość dziwny wirus. Niby tylko strona startowa przeglądarki się zmieniła ale pogrzebałam w googlach i okazało się że stronka właśnie wykrada dane tak więc lepiej jest się chronić niż potem żałować.

2. Ja na moją e-kartę czekałam jakieś 1,5 tygodnia. Mam z m-banku.
Wiadomo że najbardziej opłaca się płacić dolarami

5. Z tego co zauważyłam to czas do końca pokazuje się przy aukcjach które są w promocji. Normalnie chyba nie ma czasu tylko sprzedawca może zakończyć, albo jest jakiś z góry określony czas po którym ali zamyka aukcję. Ale tego nie wiem.

6. musisz patrzeć jakiego kraju to rozmiarówka. Czy US , czy UK itd. czytac dokładne wymiary w cm. A jak czegoś nie wiesz pytasz sprzedającego. Często chińskie S-ki są mniejsze niż nasze więc dobrze się upewnić.

Edytowane przez waaampirmona
Czas edycji: 2014-01-05 o 02:31
waaampirmona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 10:49   #2353
Agoorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Meg_bz Pokaż wiadomość
Agoorka wrzucisz linka? chętnie sobie zobaczę dzięki!
http://www.aliexpress.com/item/Free-...508685386.html

Coś takiego, ja kupowałam trochę taniej

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 11:44   #2354
Aaoob
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez waaampirmona Pokaż wiadomość
Aaoob tak jak napisała gramacz.
Zagrożenie jest ale ogólnie podczas zakupów w sieci nie chodzi tu konkretnie o aliexpress tylko o wszystkie strony zagraniczne.
Płacąc zwykłą kartą na której masz swoje oszczędności nie masz żadnego zabezpieczenia. Przy płatności podajesz tylko cyferki które masz napisane na karcie, nie ma pinu ani potwierdzenia na telefon, kompletnie nic.
Możesz sobie ustawić niski limit na dzeinne przelewy to wtedy potencjalnie bardziej się chronisz bo więcej ci z konta nie zejdzie np. 100zł. Ale pytanie czy zauważysz że w ogóle ci zeszło. Musiałabyś monitorować codziennie kartę bo oni to wykradają przez internet nie musisz do tego zgubić karty. Z resztą wystarczyłoby żeby ktoś zrobił sobie zdjęcie twojej karty albo spisał numerki i tez już mógłby kupować nią.
Widzisz żadnej z dziewczyn do tej pory nic się nie stało ale ja wolę dmuchać na zimne. Jakieś 2 dni temu pojawił mi się dość dziwny wirus. Niby tylko strona startowa przeglądarki się zmieniła ale pogrzebałam w googlach i okazało się że stronka właśnie wykrada dane tak więc lepiej jest się chronić niż potem żałować.

2. Ja na moją e-kartę czekałam jakieś 1,5 tygodnia. Mam z m-banku.
Wiadomo że najbardziej opłaca się płacić dolarami

5. Z tego co zauważyłam to czas do końca pokazuje się przy aukcjach które są w promocji. Normalnie chyba nie ma czasu tylko sprzedawca może zakończyć, albo jest jakiś z góry określony czas po którym ali zamyka aukcję. Ale tego nie wiem.

6. musisz patrzeć jakiego kraju to rozmiarówka. Czy US , czy UK itd. czytac dokładne wymiary w cm. A jak czegoś nie wiesz pytasz sprzedającego. Często chińskie S-ki są mniejsze niż nasze więc dobrze się upewnić.
dzięki wielkie za odp
pierwszą transakcję zrobiłam już debetówką i o dziwo pobrało mi z konta mniej niż obliczyłam wg kursu dolara ale nie wiem czy już nie za późno na mbankową kartę skoro raz zapłaciłąm tą debetówką w każdym razie, rzeczywiście może i to będzie bezpieczniejsze więc wniosek złożę. To jest jakby oddzielne konto z kartą czy dodatkowa karta do ekonta?
Stary 2014-01-05, 12:59   #2355
wikaa24
Rozeznanie

doszła do mnie pierwsza paczuszka, w sumie dość szybko, po 10 dniach. Nie jestem w 100% zadowolona, materiał układa się zdecydowanie inaczej, i jest inny, bardziej prześwitujący, no sukienka na zdjęciach z aukcji raczej była z czego innego stworzona... napisałam do sprzedawcy, zobaczymy co odpisze, myślicie że mogę liczyć na jakiś częściowy zwrot?
http://www.aliexpress.com/item/2013-...915131996.html

a i jeszcze jedno. po uzgodnieniu ze sprzedawcą, jeszcze przed wysyłką, anulowałam zamówienie. kiedy ali zwróci mi pieniądze? jeśli płaciłam ekartą, to pieniądze wrócą na kartę, czy konto? bo wgl. wrócą, prawda? ;o
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0580.jpg (80,3 KB, 176 załadowań)
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 13:07   #2356
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Ojej, ta sukienka wygląda jak halka

Ja nigdy nie kupuje jak jest mało komentarzy, musi być min. kilkanaście

Szukam jakiejś fajnej małej czarnej, która NIE wyszczupla na wysoką, chudą osóbkę. Macie może coś na oku?

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 13:16   #2357
hailie21
Zakorzenienie

Jak myślicie, który kostium kąpielowy jest ładniejszy?
http://www.aliexpress.com/item/Drops...062326253.html
http://www.aliexpress.com/item/Drops...068607643.html

nosy, łapy, ogony i kły.
Stary 2014-01-05, 13:29   #2358
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej podoba mi się pierwszy w kolorze koralowym
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 13:42   #2359
waaampirmona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaoob Pokaż wiadomość
dzięki wielkie za odp
pierwszą transakcję zrobiłam już debetówką i o dziwo pobrało mi z konta mniej niż obliczyłam wg kursu dolara ale nie wiem czy już nie za późno na mbankową kartę skoro raz zapłaciłąm tą debetówką w każdym razie, rzeczywiście może i to będzie bezpieczniejsze więc wniosek złożę. To jest jakby oddzielne konto z kartą czy dodatkowa karta do ekonta?

O ile się nie mylę to najpierw jest pobierana mniejsza kwota a potem dopiero podwójny spread dla banku. Więc sprawdź jeszcze za jakiś czas czy nie pokazały ci się te dodatkowe opłaty.

Jeśli chodzi o mbank to faktycznie e-karta jest to dodatkowa karta do e-konta. Ze swojego głownego konta logując się na stronie przelewasz sobie dopiero pieniążki na to subkonto rozliczane w dolarach.

O ile dobrze przeczytałam to masz konto w Aliorze ? Sprawdź czy oni też mają takie e-karty w USD a jeśli nie to może warto w ogóle zamknąć tamto konto i korzystać z m-banku. Ja o ile się nie mylę mam opłaty miesięczne 4 zł. Wcześniej mialam 2 zł ale jak wyrabiałam nową kartę (bo mi ukradli) to teraz mam jeszcze te 2 zł dodatkowo za kartę. A za e-kartę jest opłata roczna 20zł. Jakie masz w aliorze miesięczne opłaty ? Ja kiedyś miałam bośbank i mi zjadała 7 zł miesięcznie za samą kartę więc przeszłam na m-bank i puki co jestem zadowolona.

hailie21 też uważam że pierwszy w kolorze koralowym

wikaa24 - kurcze faktycznie bardzo prześwituje. Musiałabyś doszyć jakiś materiał pod spód żeby to nosić tak normalnie. Nie potrzebnie pisałaś wiadomość do sprzedawcy. Otwieraj spór. Ja bym założyła spór o zwrot co najmniej połowy ceny.

Co do anulowanego zamówienia to pewnie podobnie jak w przypadku dispute. Ja miałam napisane że zwrot do 5 albo 7 dni o ile dobrze pamiętam. Przyszła mi taka wiadomość na e-mai. Więc też tam sprawdź.

Mi po dispute wróciły na e-konto

Edytowane przez waaampirmona
Czas edycji: 2014-01-05 o 15:20
Stary 2014-01-05, 19:41   #2360
Aaoob
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez waaampirmona Pokaż wiadomość
O ile się nie mylę to najpierw jest pobierana mniejsza kwota a potem dopiero podwójny spread dla banku. Więc sprawdź jeszcze za jakiś czas czy nie pokazały ci się te dodatkowe opłaty.

Jeśli chodzi o mbank to faktycznie e-karta jest to dodatkowa karta do e-konta. Ze swojego głownego konta logując się na stronie przelewasz sobie dopiero pieniążki na to subkonto rozliczane w dolarach.

O ile dobrze przeczytałam to masz konto w Aliorze ? Sprawdź czy oni też mają takie e-karty w USD a jeśli nie to może warto w ogóle zamknąć tamto konto i korzystać z m-banku. Ja o ile się nie mylę mam opłaty miesięczne 4 zł. Wcześniej mialam 2 zł ale jak wyrabiałam nową kartę (bo mi ukradli) to teraz mam jeszcze te 2 zł dodatkowo za kartę. A za e-kartę jest opłata roczna 20zł. Jakie masz w aliorze miesięczne opłaty ? Ja kiedyś miałam bośbank i mi zjadała 7 zł miesięcznie za samą kartę więc przeszłam na m-bank i puki co jestem zadowolona.
Mam konto i w Aliorze i w Mbanku, tylko w Aliorze mam debetówkę A ja akurat nic nie płacę za konto w Aliorze, za kartę również nic nie pobierają ani nigdy pobrali i jestem zadowolona. Po zmianie systemu w Mbanku, Alior został moim głównym kontem bo strasznie mnie irytuje ten nowy wygląd logowania
Ups, mam nadzieję, że więcej mi nie doliczą A planowałam dzisiaj coś kupić. No trudno, wstrzymam się i chyba założę tą ekartę, chociaż mam ochotę już kupować
Stary 2014-01-05, 19:58   #2361
waaampirmona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaoob Pokaż wiadomość
Mam konto i w Aliorze i w Mbanku, tylko w Aliorze mam debetówkę A ja akurat nic nie płacę za konto w Aliorze, za kartę również nic nie pobierają ani nigdy pobrali i jestem zadowolona. Po zmianie systemu w Mbanku, Alior został moim głównym kontem bo strasznie mnie irytuje ten nowy wygląd logowania
Ups, mam nadzieję, że więcej mi nie doliczą A planowałam dzisiaj coś kupić. No trudno, wstrzymam się i chyba założę tą ekartę, chociaż mam ochotę już kupować

To chodzi tylko o przyzwyczajenie. Początkowo tez mnie wkurzał nowy wygląd strony ale od kiedy mam e-kartę to korzystam tylko z nowego serwisu. Jest dużo lepiej zorganizowany i fajniejszy jak się już do niego przekona. Ale jeśli się chce to nadal można się logować w stary sposób
To jak masz w m-banku konto to złóż wniosek o ekartę i będziesz miała z głowy.
W tym wątku na 2 stronie już dziewczyny pisały o tym że spread jest naliczany po kilku dniach przy płatności zwyklą kartą. Jak będzie ci się chciało poczytac to znajdziesz kilka wypowiedzi na ten temat. Aczkolwiek nie są to jakieś wielkie kwoty. Jak kupujesz rzeczy po 10 dolarów to może ze złotówke ci doliczy ( tak przypuszczam, bo ja nigdy zwykłą kartą nie płaciłam) Ale raczej jakoś szczególnie tego nie odczujesz
Stary 2014-01-05, 21:45   #2362
asik85
Raczkowanie

Czy któraś z Was zamawiała koszulę jeansową i mogłaby się pochwalić? :P
asik85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 22:24   #2363
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

http://www.aliexpress.com/item/New-F...623551598.html
ta koszula pewnie będzie prześwitująca?

a ktoś miał może tę: http://www.aliexpress.com/item/Free-...462353586.html

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2014-01-05 o 22:28
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 22:28   #2364
Kasik1313
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanko, piszecie maile po zakupie zeby paczka byla opisana jako "gift"? Dopiero zaczynam i nie chce zeby mnie clo dopadlo...
Kasik1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 23:01   #2365
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kasik1313 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko, piszecie maile po zakupie zeby paczka byla opisana jako "gift"? Dopiero zaczynam i nie chce zeby mnie clo dopadlo...
Sprzedawcy chinscy wiedza co robia i wszystkie paczki sa oznaczone jako gift.

Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 23:05   #2366
sylwuska9933
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! tak sobie was czytam i nie mogę znaleźć czy któraś kupowała ugg lub emu. Rozważam kupno tych http://www.aliexpress.com/store/prod...467950438.html (mini ) ale nie wiem czy się opłaca ? Pomóż cie !
sylwuska9933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 08:43   #2367
Kasik1313
Raczkowanie

Cytat:
Sprzedawcy chinscy wiedza co robia i wszystkie paczki sa oznaczone jako gift.

Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2
Dzieki za info...
Teraz musze tylko konto w alior ogarnac i karte do platnosci w usd i dalej bede zamawiac, kredytowa sie nie oplaca ale na probe zrobilam zobaczymy co przyjdzie i jakiej jakosci...
Kasik1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 09:08   #2368
hailie21
Zakorzenienie

http://www.aliexpress.com/store/prod...261389494.html fajna koszula
http://www.aliexpress.com/store/prod...202778816.html kolorowe kardigany
http://www.aliexpress.com/item/2013-...900111609.html
http://www.aliexpress.com/item/Hot-S...570768810.html

nosy, łapy, ogony i kły.

Edytowane przez hailie21
Czas edycji: 2014-01-06 o 09:24
Stary 2014-01-06, 09:56   #2369
Friese
Zakorzenienie

Ja zamówiłam w zeszłym tygodniu tą koszulę:

9,65 $ http://www.aliexpress.com/snapshot/6004608163.html

Oraz tą bluzkę:

6,95 $ http://www.aliexpress.com/snapshot/6004608164.html

7,58 $ te sweterki, b. fajne są ...myślę nad nimi
http://www.aliexpress.com/store/prod...202778816.html

A ta koszula, też fajna, ale niestety M najmniejszy rozmiar jaki mają to 92 cm i to za duże, szkoda
11,48 $
http://www.aliexpress.com/item/2013-...900111609.html

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasik1313 Pokaż wiadomość
nigdy tego nie pisałam

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Moim zdaniem ten zielony jest fajny, ma kroj i wzor super, ale ja wolalabym osobiscie ten odcien koloru:
http://www.aliexpress.com/item/2014-...495402000.html

spomiędzy tych dwóch:

w tym zielonym jak ktoś będzie słąbo opalony to może słabo wyglądać wg mnie,a ten cieplejszy odcieńto zawsze neutralizuje te pierwsze chwile bladości
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 10:58   #2370
agatkaao0
Wtajemniczenie

Czy któraś z Was kupowała etui na telefon ? Konkretnie chodzi mi o samsung galaxy core .

Znalazłam tutaj taki, ale chyba będzie za duży na ten telefon ?

http://www.aliexpress.com/item/Rubbe...06629.html?s=p

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości