|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Dziewczyny ja polecam wam fryzjera z fabrycznej, Fryzjer u Ani, była na targach ślubnych i ma swoją stronkę www.takczeszemy.pl zakładka fryzjer u Ani. Mojej siostry bratowa czesała się u niej w zeszłym roku na swój ślub i była zadowolona. Ja też tam idę się czesać choć bez próbnej, skoro prowadzą szkolenia odnośnie fryzur ślubnych to mi chyba zrobią dobrze. Zdam wam relację jak się trzymała po ślubie bo to już niedługo.
|
|
|
|
#10653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już widziałam tę stronkę, tylko chciałabym wiedzieć jakie ceny za próbną i ślubną fryzurkę?
|
|
#10654 |
|
Raczkowanie
|
za fryzurę ślubną 95 zł, i jak nie chcesz sama kupować wsuwek to dodatkowe 5 zł za ich. Ponadto mogą specjalnie zrobić ci jakieś dodatki do sukni ślubnej, trzeba przynieść kawałek koronki czy materiału, jaką biżuterię będziesz miała (złotą czy srebrną) i coś przygotują. Ale za te dodatki to sobie dużo życzą. Mojej siostry bratowa zapłaciła 100 zł za dodatki, a były one z żywych kwiatów, takich co miała mieć w bukiecie i coś jeszcze ale dokładnie nie wiem.
|
|
|
|
#10655 |
|
Raczkowanie
|
a za próbną to nie wiem bo się nie wybieram. Ta bratowa przed zdecydowaniem się na fryzjerkę robiła sobie chyba 2 czy 3 fryzurki próbne i dopiero u Anii jej się spodobała.
|
|
|
|
#10656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze poszukuję kontaktu do pani Chołoty, gdzie jest jej salon
|
|
#10657 |
|
Zadomowienie
|
Alu - oczywiście że byliśmy
Na dworze skwar, żar, gorąc a w sali super chłodek poprostu rewelka. Sala bardzo ładnie wyglądała, nie było zmiany dekoracji. Była przygotowana na 130 osób i muszę przyznać że to najlepsza liczba na tą salę bo ani nie jest za ciasno ani za luźno. Poprostu w sam raz. Przy stole państwa młodych siedzi 34 osoby, potem jest takie ustawienie 20 , 34, 20 i 20. Jeżeli chcecie robić winietki na stół )czyli gdzie kto siedzi) to radzę się tam poprostu przejechać i narysować sobie rozkład stołów. Jedzonko apetycznie wyglądało, była wędlinka, serek żółty, papryczka, ogóreczek, pasztecik, sałatka jażynowa i grecka, rybka po grecku i w chipsach. Na stołach były małe wazoniki z białymi margeritkami (żywymi raczej). Ogólnie wszystko bardzo ładnie wyglądało. I najważniejsza informacja za osobę 90 zł ![]() Dziękuje Wam dziewczyny za telefony. Muszę narazie ogarnąć mieszkanie i będę dzwonić. Dzisiaj miałam okrpny sen. Oczywiście śnił mi się Nasz ślub. Sen zaczął się już w kościele. Ja nie miałam sukni ślubnej - byłam w jeansach i koszulce, mój TŻ też. Najgorsze było kazanie księdza który pszczał jakieś filmy, mówił o Bogu o powołaniu o totalnych pierdołach nie związanych ze ślubem. Rozpłakałam się, zaczełam mówić że to najgorszy dzień w moim życiu, że jest beznadziejnie. Dostałam jakiś drgawek o mało ci nie zemdlałam. Tata musiał mnie wyprowadzić z kościła, wszyscy się na mnie patrzyli...jejku to było okropne. Najgorszy sen jaki kiedykolwiek miałam. Mam nadzieję że już się nie powtórzy.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#10658 |
|
Zakorzenienie
|
Frecia_28 wszystkiego najlepszego
![]()
|
|
|
|
#10659 |
|
Raczkowanie
|
Czy robiłyście same zawieszki na alkohol jeśli tak podpowiedzcie mi troszeczkę jak to wykonać i wklejcie jakieś przykłady oraz śmieszne wierszyki na nie bardzo proszę!
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
|
|
|
|
#10660 |
|
Raczkowanie
|
tak ja mówiłam o salonie pani A.Chołoty; ul.Bursztynowa 35 tel.442-46-26
szkoda z tą panią makijażystką, ze nam nie wyjdzie
|
#10661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem bardzo zawiedziona, jak dzwoniłam 3-4 tyg temu, to jeszcze mówiła, że bez problemu ![]() Nie mam więcej namiarów na nikogo takiego jak ona i nie wiem co teraz zrobię. To pani Ania ma dwa salony?? Bo ja słyszałam, że gdzieś na Żywnego/czy Żywnej, też?
|
|
#10662 |
|
Zadomowienie
|
Powiem wam, że moja teściowa mi jakiś czas temu zakomunikowała spokojnie przy obiedzie, że zapisze mnie i siebie do swojej fryzjerki w Świdniku, u której zawsze robi trwałą, na sobotę (nasz ślub) na 8 rano i sobie razem pojedziemy.
Zaczęłam się tłumaczyć, że będę się czesała w Lublinie, ale trochę się pogniewała, stwierdziła, że jak nie, to nie. Normalnie zonk.
|
#10663 |
|
Raczkowanie
|
Lenka nie przejmuj sie moja teściowa też z chęcią wysłałaby mnie do swojego fryzjera ale już jej oświadczyłam że poumawiana jestem ze swoimi
![]() tak, podobno pani Ania ma dwa salony, na pewno osobiście przyjmuje na bursztynowej
|
#10664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zależy mi po prostu żebym miała blisko (potem będzie, że do Świdnika miałabym bliżej niż na drugi koniec miasta jechać, hihi), już wiem gdzie jest Bursztynowa, jeszcze ten drugi salon. Tylko nie wiem teraz co z makijażem ![]() A teściowa to nawet zaproszenia nam KAZAŁA wypisywać ręcznie ("bo tak wypada"), ale wydrukowaliśmy wszystko, nawet nazwiska gości ![]() Teściowie więc nawet słowem nie skomentowali zaproszeń, a są śliczne..
|
|
#10665 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka Swidnik nei jest tak daleko
ja akurat bede sie malowala w Swidniku jak juz wczesniej wspominalam mojego TZ siostra jest kosmetyczka i miala swoja dzialaslnosc suuuuuper maluje Ja jestem z niej bardzo zadowolona juz dwa razy mialam zaszczyt byc pomalowana i nawet nei wybieram sie na makijaz probny bo i tak wiem ze sie nei zawiode gorzej jest z fryzjerka dowiedzialm sie ze moja prawdopodobnie wyjezdza do senatorium i klapa bo nie wiem gdzie sie teraz czesac I znowu powracam do paznokci gdzie robicie i za ile?????? |
|
|
|
#10666 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,któraś z was pisała że zamówiła gołebie.Jak to konkretnie bedzie wyglądać i może jakies namiary bym prosiła
|
|
|
|
#10667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do Salonu p. Chołoty na Bursztynowej to rzeczywiście dla ciebie to zupełnie inna część miasta. |
|
|
|
|
#10668 |
|
Rozeznanie
|
Lenko a ty zrezygnowałaś z czesania U Sebastiana???
|
|
|
|
#10669 |
|
Rozeznanie
|
Freciu wszystkiego naj naj naj najlepszego
Twoje zdrówko
|
|
|
|
#10672 |
|
Zadomowienie
|
No jak znajdę coś tańszego i bliżej to pewnie zrezygnuję, po co przepłacać, wszyscy których polecacie są super
![]() Masz namiary na ten salon "U Ani" ?? Jak tam ceny?? Bo mi bardzo odpowiada na tej Bursztynowej, tylko daleko
|
#10673 |
|
Rozeznanie
|
Salon u Ani jest na Fabrycznej niedaleczko ciebie (koło AVE), natomiast p. Chołota ma na Bursztynowej ale jakie u niej ceny to nie mam pojęcia.
|
|
|
|
#10674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja chyba nawet kojarzę ten salon, a nie masz przypadkiem telefonu do nich?
|
|
#10675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10677 |
|
Raczkowanie
|
Smarti, zdjęcia super i rzeczywiście wyglądaliście na bardzo wyluzowanych
To zasługa fotografa? życzę Wam wszystkiego co najlepsze w tej wspólnej życiowej drodze! Ja dzisiaj dostałam w końcu buty ze sklepu www.bialebuty.com.pl Czekałam PONAD 4 tygodnie! Powinnam dostać jakiś medal za cierpliwość ![]() Martwiłam się, że gdy coś będzie nie tak, to na ślub nie zdążę, ale są ok. Jestem bardzo zadowolona! Pozdrawiam!
|
#10678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10679 |
|
Raczkowanie
|
Hej, właśnie podpisaliśmy umowę na wynajem samochodu
będzie to samochód Nestor http://www.auto-slub.pl naprawdę polecam!! samochód jest wprost przepiękny!! A firma jest Pana Artura Danieluka- zespół Avis ![]() CZy jest ktoś u kogo kamerzystą był Edward Hajduk? po przeszukaniu wątku tylko znalazłam cenę, a chciałabym zapytać o wrażenia i jakość nagrania?
|
|
|
|
#10680 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

poprostu rewelka. Sala bardzo ładnie wyglądała, nie było zmiany dekoracji. Była przygotowana na 130 osób i muszę przyznać że to najlepsza liczba na tą salę bo ani nie jest za ciasno ani za luźno. Poprostu w sam raz. Przy stole państwa młodych siedzi 34 osoby, potem jest takie ustawienie 20 , 34, 20 i 20. Jeżeli chcecie robić winietki na stół )czyli gdzie kto siedzi) to radzę się tam poprostu przejechać i narysować sobie rozkład stołów. Jedzonko apetycznie wyglądało, była wędlinka, serek żółty, papryczka, ogóreczek, pasztecik, sałatka jażynowa i grecka, rybka po grecku i w chipsach. Na stołach były małe wazoniki z białymi margeritkami (żywymi raczej). Ogólnie wszystko bardzo ładnie wyglądało.