To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-04, 14:53   #2101
201604250949
Konto usunięte

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj nie zaglądałam, bo robiłam różne sprawozdanka na studia. Dzisiaj będę musiała także zajrzeć do matematyki Koniec laby ! Na szczęście z fizyką już się uporałam, ale w środę dowiem się jak wypadły ćwiczenia.

Powiem Wam, że od wczoraj jestem nie do życia.... Śpiąca, leniwa, moje myśle nie w ogóle sie wyłączyło... W zasadzie jestem niskociśnieniowcem, więc może dlatego... Ale kiepsko jest, kiepsko.
To miłej nauki^^
kawa itp też Ci nie pomaga ?

Cytat:
Mam jogę na zajęciach wf teraz Babka jest fajna i dzięki niej naprawdę się rozciągnęłam. Oby udało mi sie zapisać do niej na drugi semestr.
Też miałam na studiach joge, fajna sprawza zamiast zwykłego wfu

Cytat:
A mój TŻ ma w poniedziałek urodziny właśnie
Kurcze, nawet nie wysilałam się z prezentem. Nie mam głowy i czasu ostatnio na to... Kupiłam z NIVEA mu kosmetyki do pielęgnacji m.in. balsam po goleniu. Zawsze mu to sie przyda Za rok postaram się.
Szkoda, że tak krótki odstęp jest akurat u niego między świętami, a urodzinami. Trzeba myśleć podwójnie
Mój były Tż też miał w 3 króli
A mojemu teraźniejszemu Tż mam w planie kupić mysz do kompa bo stara już ledwo sapie
Ale kosmetyki fakt też zawsze się przydadzą

Edytowane przez 201604250949
Czas edycji: 2014-01-04 o 14:55
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 15:17   #2102
201703061427
Konto usunięte

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

mam pecha coś mi się albo z ladowarka dzieje albo z wejściem i nie styka . Przez to lapek mi się nie laduje :/ akurat dziś, muszę czekać do wtorki z wysylka. Może alison orientujesz się ile to w serwisie kosztuje bo i tak w sumie mam miesiąc jeszcze gwarancji...
Mystery przynajmniej się przydadzą , ostatnio mój tz też stwierdził że zadowolony byłby bo przynajmniej wykorzysta wszystko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 15:35   #2103
201604250949
Konto usunięte

Nie mam pojęcia, zawsze naprawiam u znajomego za piwo
No i nie wiadomo co Ci poszło, może ładowarka a może bateria oby to nie bateria bo najdrożej: /
Stary 2014-01-04, 16:07   #2104
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
To miłej nauki^^
kawa itp też Ci nie pomaga ?

Też miałam na studiach joge, fajna sprawza zamiast zwykłego wfu

Mój były Tż też miał w 3 króli
A mojemu teraźniejszemu Tż mam w planie kupić mysz do kompa bo stara już ledwo sapie
Ale kosmetyki fakt też zawsze się przydadzą
Wypiłam kawę... Nic mnie nie ruszyło Pójdę niedługo sie przewietrzę, bo tak to nic z tej nauki nie będzie.

Dokładnie,a niektóre pozycje są naprawdę ciężkie do wykonania, ale wszystko przychodzi z czasem

No właśnie kupiłam mu, bo ostatnio kosmetyki mu kupiłam 4 lata temu Właśnie jako pierwszy prezent ode mnie dostał perfumy
Pomysły mi się kończą, więc wracam do uniwersalnego
Myszka do kompa to też fajny pomysł a niektóre są śmieszne

Cytat:
Napisane przez kaori16 Pokaż wiadomość
Mystery przynajmniej się przydadzą , ostatnio mój tz też stwierdził że zadowolony byłby bo przynajmniej wykorzysta wszystko
No właśnie Ja zawsze cieszę się z kosmetyków.

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 16:18   #2105
201703061427
Konto usunięte

alison myślę że to nie bateria bo czasami mi stykalo i ladowalo , jak ruszylam ladowarka to przestawalo i teraz już całkiem się spiepszylo:/ dlatego obstawiam najwięcej za wejściem. dobrze że jeszcze miesiąc gwarancji mam ale teraz akurat dużo mam roboty na studia;/ , mój tz ostatno braty kupił fajna myszkę mająca przycisk wstecz itd już na niej .
mystery masz rację odpocznij jeszcze sobie
jeju już 3 raz to wysyłam :/ wizaz mi na tel szwankuje.
Stary 2014-01-04, 16:28   #2106
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
Wypiłam kawę... Nic mnie nie ruszyło Pójdę niedługo sie przewietrzę, bo tak to nic z tej nauki nie będzie.

No właśnie kupiłam mu, bo ostatnio kosmetyki mu kupiłam 4 lata temu Właśnie jako pierwszy prezent ode mnie dostał perfumy
Pomysły mi się kończą, więc wracam do uniwersalnego
Myszka do kompa to też fajny pomysł a niektóre są śmieszne
Może idź na mały spacerek
Ja zawsze kupuje coś co widzę, że wcześniej albo mu się rozwaliło albo chce to kupić i go wyprzedzam
W jego wypadku śmieszne nie wchodzą w gre^^ Używa jej do pracy więc musi być dobra i wygodna^^

Cytat:
alison myślę że to nie bateria bo czasami mi stykalo i ladowalo , jak ruszylam ladowarka to przestawalo i teraz już całkiem się spiepszylo:/ dlatego obstawiam najwięcej za wejściem. dobrze że jeszcze miesiąc gwarancji mam ale teraz akurat dużo mam roboty na studia;/ , mój tz ostatno braty kupił fajna myszkę mająca przycisk wstecz itd już na niej .
mystery masz rację odpocznij jeszcze sobie
jeju już 3 raz to wysyłam :/ wizaz mi na tel szwankuje.
No to może faktycznie coś z wejściem, tylko jeśli to jakiś drobiazg to nie opłaca się dawać do gwarancji bo oni tam minimum miesiąc trzymają:/
Lepiej iść zapłaci i mieć za 2 dni
Też mam taką myszkę
Stary 2014-01-04, 23:04   #2107
mystery_
Zakorzenienie

Wróciłam jakieś 1,5 h temu do domu. Wzięłam się za powtórkę na kolokwium troszkę. Jak poszłam do TŻ to jeszcze gorzej zaczęłam się czuć... Żołądek mnie pobolewał. Także jak wróciłam do domu to wzięłam Espumisan, bo to były wzdęcia i jest już lepiej.
Współczuję mojemu organizmowi... Przez te studia to oszaleje

Jutro już pakowanie... Będzie smutno, ale cóż... Trzeba. Jak ja nie lubię tego ! Trzy tygodnie...

alison skoro do pracy to lepiej nie ryzykować

04.08.2009 r.

Stary 2014-01-05, 14:25   #2108
mystery_
Zakorzenienie

Hej Wam

A co tu tak cicho?
U mnie pogoda jest beznadziejna, nie wyspałam się... Dzisiaj już się spakowałam, chociaż i tak jeszcze nie wszystko. Nie wiem jak ja sie zmieszczę

04.08.2009 r.

Stary 2014-01-05, 14:36   #2109
201703061427
Konto usunięte

no ja dalej bez laptopa . Pozostaje mi albo tel albo na szczęście moj zgrat stacjonarny nawet spoko chodzi , nie scina się .
Ale dzisiaj jest senny dzień ....
alison u mnie to akurat tydzień tylko głupio bo serwis jest w wawie albo w gdańsku szkoda że w krk albo gdzieś bliżej jeszcze nie mają czegoś. Ja też już mm problem z prezentami bo za długo razem
mystery ja jadę chyba dopiero we wtorek , pojadę z tż to się samochodem zabiorę podjedziemy przy okazji do lidla a pożniej w końcu do kina, ale też mi się nie chce... po takim wolnym i przed sesją odechciewa mi się całego studiowania

przepraszam alison że Cię tak męczę ale chce się upewnić jeśli moja ładowarka ma 19V i 3,42 A to mogę podłaczyć do laptopa ładowarkę o 19 V i 4,72 A? Może orientujesz siew tym . Z tego co wyczytałam to tak ale chce wiedzieć na 100 %

Edytowane przez 201703061427
Czas edycji: 2014-01-05 o 18:00
Stary 2014-01-05, 18:39   #2110
201604250949
Konto usunięte

ja dziś padam

Cytat:
przepraszam alison że Cię tak męczę ale chce się upewnić jeśli moja ładowarka ma 19V i 3,42 A to mogę podłaczyć do laptopa ładowarkę o 19 V i 4,72 A? Może orientujesz siew tym . Z tego co wyczytałam to tak ale chce wiedzieć na 100 %
Będzie ok bo masz aż 90W zamiast 65W. Laptop będzie miał jeszcze duży zapas mocy więc w sumie na plus dla niego^^
Gorzej jakby było na odwrót, wtedy by Ci się spalił
Stary 2014-01-05, 18:43   #2111
Cindy28
Lux Mundi

Wczoraj przybyła @ i zdycham.
Na szczęście tylko fizycznie, bo mentalnie jest o wiele lepiej .

W planach wieczornych porządki w ozdobach do włosów i biżuterii .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 18:47   #2112
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

Wczoraj przybyła @ i zdycham.
Na szczęście tylko fizycznie, bo mentalnie jest o wiele lepiej .

W planach wieczornych porządki w ozdobach do włosów i biżuterii .
Porządki w ozdobach do włosów hm U mnie by to wyglądało: znajdź swoje 2 gumki do włosów i włóż je z powrotem do kosmetyczki
Ale Ty pewnie masz tam dużo włosowych bajerów
Stary 2014-01-05, 18:55   #2113
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Porządki w ozdobach do włosów hm U mnie by to wyglądało: znajdź swoje 2 gumki do włosów i włóż je z powrotem do kosmetyczki
Nie da się ukryć, że jest tego sporo.
Gumki do włosów, frotki, wsuwki - we wszystkich kolorach tęczy.
Kwiaty, opaski itp.
Ozdobne spinki .
A poza tym biżu : głównie bransoletki i kolczyki, może kilka wisiorów by się znalazło.
Nie wszystko noszę, nie wszystko mi się podoba, więc planuję hurtem rzucić na wymiankowy, na alle, tudzież kogo uszczęśliwić .
Stary 2014-01-05, 19:02   #2114
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
no ja dalej bez laptopa . Pozostaje mi albo tel albo na szczęście moj zgrat stacjonarny nawet spoko chodzi , nie scina się .
Ale dzisiaj jest senny dzień ....
alison u mnie to akurat tydzień tylko głupio bo serwis jest w wawie albo w gdańsku szkoda że w krk albo gdzieś bliżej jeszcze nie mają czegoś. Ja też już mm problem z prezentami bo za długo razem
mystery ja jadę chyba dopiero we wtorek , pojadę z tż to się samochodem zabiorę podjedziemy przy okazji do lidla a pożniej w końcu do kina, ale też mi się nie chce... po takim wolnym i przed sesją odechciewa mi się całego studiowania
Ja to nawet żałuję, że nie pojechałam dzisiaj... Nienawidzę tłoku w pociągu, więc to mógł być dobry pomysł, ale został ze względu na TŻ i jego jutrzejsze urodziny.
A na co do kina planujecie iść?

Cytat:
Haha U mnie tak samo. Mam 3-4 gumki do włosów i zawsze są w innym miejscu. Już nie mówiąc o wsuwkach

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Ode mnie niedawno poszedł TŻ.
Zaraz zabieram się za paznokcie

04.08.2009 r.

Stary 2014-01-05, 19:06   #2115
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
Nie da się ukryć, że jest tego sporo.
Gumki do włosów, frotki, wsuwki - we wszystkich kolorach tęczy.
Kwiaty, opaski itp.
Ozdobne spinki .
A poza tym biżu : głównie bransoletki i kolczyki, może kilka wisiorów by się znalazło.
Nie wszystko noszę, nie wszystko mi się podoba, więc planuję hurtem rzucić na wymiankowy, na alle, tudzież kogo uszczęśliwić .
A no tak o biżuterii to trochę by się znalazło, zwłaszcza bransoletek
Ja większość naszyjników oddałam bo i tak ich nigdy nie nosiłam, (nietrafione prezenty)

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Haha U mnie tak samo. Mam 3-4 gumki do włosów i zawsze są w innym miejscu. Już nie mówiąc o wsuwkach

Ode mnie niedawno poszedł TŻ.
Zaraz zabieram się za paznokcie
No ja mam z 2 albo 3 gumki a zawsze jak potrzebuję to ich nie ma i szukam jak wściekła

U mnie tż śpi obok akurat
A pazury zrobiłam wczoraj, krwista czerwień i jakiś biały wzorek na niektórych tzn wersja świąteczna jeszcze
Stary 2014-01-05, 19:07   #2116
201703061427
Konto usunięte

dzięki alison
Hej Cindy

Cytat:
heh dokładnie u mnie to samo i jeszcze cześć gubię i nie przepadam za ozdobami raczej

mystery hobbit , musimy się w końcu wybrać bo już chyba 2 tyg jest w kinie nie mówcie mi o paznokciach ja swoje obciełam do minimum pierwszy raz chyba od pół roku i mam parówki zamiast palców jednak dłuższe dużo wysmuklają dłoń , ja mam szczęście że z tż samochodem jeżdże ale w sumie raczej do lutego tylko
Stary 2014-01-05, 20:00   #2117
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
nie mówcie mi o paznokciach ja swoje obciełam do minimum pierwszy raz chyba od pół roku i mam parówki zamiast palców jednak dłuższe dużo wysmuklają dłoń , ja mam szczęście że z tż samochodem jeżdże ale w sumie raczej do lutego tylko
lubię parówki a nie wybacz lubię berlinki, nie parówki
Stary 2014-01-06, 14:34   #2118
201703061427
Konto usunięte

co tam ? już wiem to ładowarka , już upatrzyłąm sobie orginalną za 70 zł w krk jutro pojadę kupić i problem z głowy

Cytat:
Ja większość naszyjników oddałam bo i tak ich nigdy nie nosiłam, (nietrafione prezenty)[COLOR="Silver"]
No ja mam z 2 albo 3 gumki a zawsze jak potrzebuję to ich nie ma i szukam jak wściekła

U mnie tż śpi obok akurat
A pazury zrobiłam wczoraj, krwista czerwień i jakiś biały wzorek na niektórych tzn wersja świąteczna jeszcze
ja byłam zdziwiona bo mój tż trafił idealnie , nie maiłam kolczyków a on wybrał mi śliczne w aparcie a nawet nie wiedział że nie mam , ale jakos pani mu doradziłą żeby lepiej wziął kolczyki niż naszyjnik
ja na razie nie mogę malować paznokci bo robię sobie 2 tyg kuracje odżywką 8 w 1 ona zawsze mnie ratuje

Cytat:

lubię parówki a nie wybacz lubię berlinki, nie parówki
no niestety na razie tak wyglądają

Od dzisiaj wybielam paskami zęby ciekawe czy coś będzie widać , tylko kawy nie mogę pić przez to
Stary 2014-01-06, 15:33   #2119
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
co tam ? już wiem to ładowarka , już upatrzyłąm sobie orginalną za 70 zł w krk jutro pojadę kupić i problem z głowy
w sensie chodzi Ci o zasilacz ?
czyli najmniejsze zło to dobrze

Cytat:
ja byłam zdziwiona bo mój tż trafił idealnie , nie maiłam kolczyków a on wybrał mi śliczne w aparcie a nawet nie wiedział że nie mam , ale jakos pani mu doradziłą żeby lepiej wziął kolczyki niż naszyjnik
ja na razie nie mogę malować paznokci bo robię sobie 2 tyg kuracje odżywką 8 w 1 ona zawsze mnie ratuje
To niezłe Ja lubię sama biżu kapować no a kolczyki tu mi na raz przynajmniej z 6 par trzeba co by do wszystkich dziurek w uszach były

Cytat:
Od dzisiaj wybielam paskami zęby ciekawe czy coś będzie widać , tylko kawy nie mogę pić przez to
Znajoma wybielała tą jakąś białą perło i zero efektu a tylko zęby podrażniła sobie:/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-06, 15:47   #2120
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Gdybym miała taką ilość gumek, to tak na prawdę nie miałabym czym wiązać włosów, bo jakoś specjalnie nie gubię, ale jeden z moich kotów namiętnie lubi mi je podkradać i nosić w pysku jak trofeum .
Później zarzuca pod jakieś szafki i po gumkach.

Cytat:
A no tak o biżuterii to trochę by się znalazło, zwłaszcza bransoletek
Ja większość naszyjników oddałam bo i tak ich nigdy nie nosiłam, (nietrafione prezenty)
No ja naszyjników też nie noszę, mam 2 czy 3, ale takich bardziej pod konkretną sukienkę na wesele.
Bransoletki właśnie najbardziej lubię, kolczyki już mniej .
Mam trochę, ale nakładam zazwyczaj od wielkiego dzwonu - na co dzień nie noszę.

Cytat:
nie mówcie mi o paznokciach ja swoje obciełam do minimum pierwszy raz chyba od pół roku i mam parówki zamiast palców jednak dłuższe dużo wysmuklają dłoń
Też wczoraj obcięłam na krótko - będę olejować cały styczeń .

Cytat:
U mnie był efekt. Nie jakiś porażający, bo wiadomo, że to nie na takiej zasadzie działa, ale było widać różnicę .
Kawy nie pijam, więc looz, ale za to dużo czarnej herbaty i ziół.
Z herbaty zrezygnowałam, ale z ziół już nie .
I i tak było ok + cały czas używam Blanxa
Stary 2014-01-06, 16:00   #2121
201604250949
Konto usunięte

Cytat:

No ja naszyjników też nie noszę, mam 2 czy 3, ale takich bardziej pod konkretną sukienkę na wesele.
Bransoletki właśnie najbardziej lubię, kolczyki już mniej .
Mam trochę, ale nakładam zazwyczaj od wielkiego dzwonu - na co dzień nie noszę.
Takich wiszących też nie lubię i nie noszę, mam tylko te takie wkręcane są wygodne nawet do spania

Cytat:
Też wczoraj obcięłam na krótko - będę olejować cały styczeń .
Też muszę chociaż raz się zebrać i poolejować^^
Jakiego do tego teraz używasz?
Stary 2014-01-06, 17:06   #2122
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Takich wiszących też nie lubię i nie noszę, mam tylko te takie wkręcane są wygodne nawet do spania
Wiszące lubię na imprezę - taki długie, jakieś ładne .
A wkrętki bardzo rzadko , ale też mam

Cytat:
Też muszę chociaż raz się zebrać i poolejować^^
Jakiego do tego teraz używasz?
To moje pierwsze podejście i nie wiem właśnie czego użyć .
Mam argan [ale używam na twarz i trochę mi szkoda ], krokoszowy [żeby włosy po depi tak szybko nie rosły], lniany [ale bardziej piję ], Babydream fur Mama [stosuję na włosy głównie] i z Alterry : pomarańczę [na cellulit] i limonkę, ale zapach jest mega intensywny.
Nie wiem w sumie - okaże się wieczorem .
Póki co uciekam naolejować włosy - pierwszy raz w nowym roku, oby nie ostatni .
Stary 2014-01-06, 17:16   #2123
201604250949
Konto usunięte

Cytat:

To moje pierwsze podejście i nie wiem właśnie czego użyć .
Mam argan [ale używam na twarz i trochę mi szkoda ], krokoszowy [żeby włosy po depi tak szybko nie rosły], lniany [ale bardziej piję ], Babydream fur Mama [stosuję na włosy głównie] i z Alterry : pomarańczę [na cellulit] i limonkę, ale zapach jest mega intensywny.
Nie wiem w sumie - okaże się wieczorem .
Póki co uciekam naolejować włosy - pierwszy raz w nowym roku, oby nie ostatni .
krokoszowy by wolniej rosły? o to nie wiedziałam
Hm to ja mam tylko kokoswy i z opuncji figowej ale tego drugiego mi szkoda więc chyba wezmę kokos bo cały słoik do jedzenia kupiłam ostatnio

coś mi wizaz źle działa

Czas edycji: 2014-01-06 o 17:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-06, 18:20   #2124
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
krokoszowy by wolniej rosły? o to nie wiedziałam
Si, muszę go przełożyć do łazienki, bo leży w szufladzie w pokoju i zapominam o nim.

Cytat:
Hm to ja mam tylko kokoswy i z opuncji figowej ale tego drugiego mi szkoda więc chyba wezmę kokos bo cały słoik do jedzenia kupiłam ostatnio
Moje kokosa strasznie nie lubią, mam po nim puch i ogólnie kumbę na głowie.

W rezultacie nałożyłam limonkę z Alterry , znalazłam też naftę ważną do końca lutego, więc jak zmyję, to pewnie zapodam maskę z żółtkiem i cytryną .
Stary 2014-01-06, 20:42   #2125
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
Moje kokosa strasznie nie lubią, mam po nim puch i ogólnie kumbę na głowie.

W rezultacie nałożyłam limonkę z Alterry , znalazłam też naftę ważną do końca lutego, więc jak zmyję, to pewnie zapodam maskę z żółtkiem i cytryną .
Moje włosy też za kokosem nie przepadają, ja go kupuję do jedzenia Od kiedy wyleczył mi zapalenie gardła( nie chciałam brać antybiotyku) to go używam na wszystko

O dawno nie dawałam jaja na łeb, chyba też sobie jutro to zrobię

Czas edycji: 2014-01-06 o 20:46
Stary 2014-01-06, 20:51   #2126
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Moje włosy też za kokosem nie przepadają, ja go kupuję do jedzenia Od kiedy wyleczył mi zapalenie gardła( nie chciałam brać antybiotyku) to go używam na wszystko

O dawno nie dawałam jaja na łeb, chyba też sobie jutro to zrobię

A ja do jedzenia nie próbowałam jeszcze, ale mleko kokosowe jak najbardziej .

Goście przyszli i wychlali całą cytrynę do herbaty, więc nie za bardzo maskę zrobię.
Stary 2014-01-06, 21:13   #2127
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
A ja do jedzenia nie próbowałam jeszcze, ale mleko kokosowe jak najbardziej .

Goście przyszli i wychlali całą cytrynę do herbaty, więc nie za bardzo maskę zrobię.
Mleko koksowe do ciast też daje ale to nie to samo co olej^^

Okradli Twoje włosy z przyjemności
Mam i cytrynkę i jaja to jutro nałożę na łeb
Stary 2014-01-06, 21:28   #2128
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Mleko koksowe do ciast też daje ale to nie to samo co olej^^

Okradli Twoje włosy z przyjemności
Mam i cytrynkę i jaja to jutro nałożę na łeb
Ja daję do cykorii .

Jutro też będę mieć cytrynkę . Mama się zmartwiła i chciała nawet teraz iść do żabki, ale nie mam serca wysyłać Jej o tej porze, więc zrobiłam tylko płukankę z nafty .

A zaraz coś poćwiczę może - warto ogarnąć się z okazji nowego roku.

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2014-01-08 o 18:26
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-08, 18:21   #2129
201703061427
Konto usunięte

witam się w końcu z zasilaczem a nie z ładowarką jak to przedtem napisałam ,własnie zaczęłam ćwiczyć z jillian i umieram, widać jaką mam kondycje niestety z bieganiem wstrzymam się chyba do weekendu. Cudem zdobyłam buty tylko dlatego że siostra była w lidlu o 9 i podobno nawet 60 letnie babki grzebały w koszykach i wzięła mi ostatnie , są super . Moje włosy też kokosa nie lubią , i ogólnie są teraz w średnim stanie :/ muszę je zacząć olejować . A olejowanie paznokci jakoś mnie nie kręci
Stary 2014-01-08, 18:33   #2130
Cindy28
Lux Mundi

Właśnie miałam pisać, że ubiłam wątek.

Kaori, moje też w średniej kondycji teraz. Tym bardziej, że ostatnie cięcie im nie posłużyło.
W pt planuję iść i podciąć ok 20 cm.
A poza tym też od przedwczoraj oleje i maski .
Mam jeszcze 2 z BingoSpa [z arganem i keratynową], poza tym Glorię, Argan z Joanny, więc nie żałuję im niczego .
Oby się odwdzięczyły .

Olejowałam paznokcie jeden dzień i w sumie mnie też to nie kręci. Wrócę chyba do zwykłej odżywki i oliwy z cytryną raz w tygodniu .

Co do ćwiczeń najbardziej upodobałam sobie Mel B i praktycznie wszystko co pokazuje [5 filmików łącznie] + oczywiście squaty .

Adidasy z wyższą cholewką mam z Nike i jestem z nich bardzo zadowolona. Na promo kupiłam za 120 zł . Nie oszczędzam ich jakoś szczególnie, a cały czas są białe .
Poza tym ostatnio w Decathlonie zakupiłam różową matę do ćwiczeń i różowe hantle [0,5 kg na moje nadgarstki], więc ekwipunek mam .
Teraz tylko, żeby zapału mi nie zbrakło .
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości