Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-05, 17:45   #2401
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Olgietka! Ja uważam tak jak God. Te objawy mogą zwiastować i @ i ciążę ja też pierwszy cykl miałam wszystkie możliwe objawy i była
Ja już teraz nie wkręcam sobie za wiele. Zaznaczam te ważniejsze objawy na ovuf i widzę, że się dość często powtarzają, a przed staraniami mam wrażenie, że ich nie było - a to po prostu nie zwracało się tak na to wszystko uwagi.

Katekatee! Beta ładnie przyrasta. Będzie dobrze!

A my wróciliśmy z basenu, zaraz odpalimy jakiś film i zjemy pizzę i brzuch już mnie małpowo boli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 17:55   #2402
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Hej

Jestem po obiadku obżarta jak bąk
Zaraz robię test owulacyjny Żadnych bóli jak na owu nie mam, hm... lekko bolało mnie rano ale przeszło po chwili

Manieczka padłam jak płakałaś przy bankomacie

Katekatee beta przyrasta- to najważniejsze!!! Nie martw się na zapas! Na pewno wszystko będzie dobrze
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 17:57   #2403
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Dziewczyny te od zwięrzątek rodowodowych- pierwszy raz słyszłama że "Profesjonalne hodowle" posiadające pieski za 3-4 tyś oddałyby za darmo lub jakieś tam grosze swojego psiaka "bo niewystawowy" nigdy w życiu w to nie uwierze bo napewno chociażby wymyśliliby sobie jakąs cene za zwrot kosztów....i tak jak szukałam 12 lat temu owczarka niemieckiego a obdzwoniłam prawie wszystkie śląskie hodowle i nie tylko... i tak jak moj mąż szukał 7 lat temu shih tzu dla mnie(tylko on się wtedy nie znał) zaczął od "profesjonalnych hodowli" nigdy nie usłyszałm że mamy szczeniaki niewystawowe które oddam I ja w takie coś nie uwierze....Ja też szukałam znajomym niejednokrotnie pupili i za kazdym razem było tak samo....Co do mądrości psów z rodowodem...nieliczne psy posiadające metrykę/rodowód są mądrymi psami nieraz widziałam u znajomych...czasem są to psy obciążone genetycznie i poprostu głupkowate nie nadające się nawet na żadne szkolenia;/ Oczywiście mówię o niektorych długo by tu można było pisać i "gadać"
No to trudno Poza tym jak ktoś na dzień dobry od razu rzuca pytanie po ile szczeniaki i czy się da taniej, to choćby hodowca miał cały miot do wydania za darmo, to Ci nie da. To nie działa też tak - hodowca musi mieć pewność, że w dobre ręce sprzeda szczeniaka, musi poznać kupującego. I to nie jest tak, że znajdziesz psa za pół darmo/za darmo po kilku telefonach. Czasami trzeba podzwonić trochę, to chyba logiczne Ale tak jak mówiłam - nie chcesz wierzyć, to nie wierz, proste

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
To ja wam powiem lepszą historię. Byłam święcie przekonana że mam jakies pieniądze na koncie i chciałam je wypłacić, poszłam do bankomatu patrzę a tam jest 5 zł z hakiem. Nie zauważyłam że jakaś kobieta za mną stoi i mowie żeby bankomat oddał mi kasę ale mi było wstyd jak się odwróciłam a za mną kobieta.
Ojeju

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
No to dla męża

A ja sie na mojego zdenerwowalam i coś krzyknęłam, a on do mnie "oho! widać że okres się zbliża" i to mnie w*** jeszcze bardziej
Jak dobrze, że nie tylko mnie te słowa wybitnie drażnią całe szczęście od dawna ich nie usłyszałam, no ale gdybym...

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość

i tak.... ja wiem, że to za wcześnie na jakiekolwiek objawy..... tak bardzo chcę być w ciąży, że zaczynają mnie dotyczyć ciążowe dolegliwości
Też miałam objawy w 1cs a zaraz zacznę 3 chyba każda musi przez to przejść
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:00   #2404
God Of War 20
Zakorzenienie

No i mam do marca ważny premium
Stary 2014-01-05, 18:22   #2405
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Hej Melduję że żyję ale kiepsko się czuję, mam okropne mdłości. Słodycze omijam z daleka bo sam zapach czekolady powoduje że mnie dzwiga. Cieszyłam się że to dobrze świadczy ale czytałam że Jagatka też miała mdłości no a nie skończyło się dobrze. Także czekam do tej środy do 18 jak na wyrok. Robiłam drugi raz to beta HCG i we wtorek 8800 a w sobotę 21 000 czyli przyrasta no ale czy nie za słabo to nie wiem. Musicie mi teraz moja nieobecność wybaczyć bo mam taki głupi stan czuje się jak bym była w ciąży a nie mogę o tym głośno powiedzieć
Nie stresuj się na zapas, nerwy nic nie pomogą a mogą zaszkodzić. Beta ładnie przyrasta, więc trzymam kciuki za środową wizytę!
Stary 2014-01-05, 18:27   #2406
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
No i mam do marca ważny premium
To dlaczego mi nie chce dodawać więcej niż 100 punktów?

A ja chyba już dziś zacznę brać wiesiołka... @ na dniach powinna być, a od ponad tygodnia plamię i plamię i ani się to skończyć nie chce, ani @ przyjść nie chce boję się, że @ pominę/nie zauważę i z wiesiołka nici
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:34   #2407
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
I to jest dziwne, że co szpital/lekarz to inne zasady
Ja byłam 5dni po zabiegu, i później po pierwszej @, ale tak jak już tu ostatnio pisalam nie miałam usg, teraz idę 20stycznia do innego gina i poproszę o usg, mam nadzieję że da zielone światło na starania, wtedy miną 3m-ce i tydzień od zabiegu...
Mi lekarz w szpitalu powiedział, że zdroworozsądkowo jest odczekac 3 m-ce a później to już słuchać swojego gina, ale mój niestety bez usg kazał czekać pół roku, a ja nie chcę tyle. Meire pisała, że jej lekarz pozwolił wcześniej.

Mnie kilka dni przed testowaniem strasznie chciało się pic, ale to jak nigdy, i miałam dużo śluzu kremowego/lepkiego - wiecej niż zwykle. Później, ale to jakiś tydzień po tescie zaczęły się mdłości...i trwały do dnia kiedy lekarz dał mi skierowanie do szpitala-minęły jak ręką odjął...

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Czymś się martwisz/stresujesz że aż tak źle
No wlasnie nie wiem czemu tak bylo Jak mąż ma nocki, to zawsze nie moge zasnąć, no ale zeby nie zmruzyc oka nawet na minutę, to juz przegiecie

Po powrocie z pracy udało mi sie zdrzemnac... pół godziny A teraz siedzę w wannie i probuje dojść do siebie, bo jeszcze na imprezę dzisiaj sie wybieram Mamy kolację noworoczna z pracy i chcialam iść, zeby sie troche zintegrować z ludźmi, bo ja to zawsze tak na uboczu sie trzymam... ale raczej długo tam nie zabawie biorąc pod uwagę moja dzisiejszą energię
Stary 2014-01-05, 18:34   #2408
Leine
Zakorzenienie

Dziś 23dc i test owulacyjny pokazał jaśniejszą kreskę niż wczoraj, ale owu jeszcze nie było bo ostatnia tepka pokazuje 36,27 czy coś takiego
Także czekam do jutra, może coś zacznie się w końcu dziać...

Olgietka chyba nie jesteś w temacie. Ja nie chcę teraz co chwila bo mój tż ma bardzo mało plemniczków i teraz hodujemy pulę dla mnie, stąd te testy owu i czyhamy na dobry moment aby przyatakować
Stary 2014-01-05, 18:51   #2409
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
To dlaczego mi nie chce dodawać więcej niż 100 punktów?

A ja chyba już dziś zacznę brać wiesiołka... @ na dniach powinna być, a od ponad tygodnia plamię i plamię i ani się to skończyć nie chce, ani @ przyjść nie chce boję się, że @ pominę/nie zauważę i z wiesiołka nici
Jak nie chce? Jak zrobisz jedno premium to kolejne powinno też pójść

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Dziś 23dc i test owulacyjny pokazał jaśniejszą kreskę niż wczoraj, ale owu jeszcze nie było bo ostatnia tepka pokazuje 36,27 czy coś takiego

Olgietka chyba nie jesteś w temacie. Ja nie chcę teraz co chwila bo mój tż ma bardzo mało plemniczków i teraz hodujemy pulę dla mnie, stąd te testy owu i czyhamy na dobry moment aby przyatakować
Pokaż testa

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Olgietka! Ja uważam tak jak God. Te objawy mogą zwiastować i @ i ciążę ja też pierwszy cykl miałam wszystkie możliwe objawy i była
Ja już teraz nie wkręcam sobie za wiele. Zaznaczam te ważniejsze objawy na ovuf i widzę, że się dość często powtarzają, a przed staraniami mam wrażenie, że ich nie było - a to po prostu nie zwracało się tak na to wszystko uwagi.

Katekatee! Beta ładnie przyrasta. Będzie dobrze!

A my wróciliśmy z basenu, zaraz odpalimy jakiś film i zjemy pizzę i brzuch już mnie małpowo boli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pizza?
Stary 2014-01-05, 18:56   #2410
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:

aaahaaa
To trzymam kciuki za hodowlę

Właśnie sie obudziłam

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-01-05, 18:59   #2411
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Olgietka co do objawów to zazwyczaj pokrywają się one z tymi które zwiastują @.
Co do śluzu to mi się wydaje, że wcześniej nie miałam tyle co teraz mi się zdarzało... zawsze po owulce już pojawiał się kremowy śluz i było go sporo-w tym cyklu jak już pisałam mam jakiś dziwny wodnisto-kremowy i bardzo mało. Nie uważam tego za objaw bo ja jestem negatywnie nastawiona na objawy czegokolwiek no chyba, że przeziębienia wtedy wiem od razu
Ponoć jest takie uczucie, że się wie, że jest ciąża-moja siostra ponoć tak miała, że wiedziała od razu.
Co do senności to przed @ często tak się dzieje-może po prostu wcześniej nie zwracałaś na to uwagi a może teraz jakiś taki okres jest przemęczenia? Ja dziś się nie czuję, przeleżałam cały dzień-wstałam rano bo mnie mały obudził i znowu bawiłam się w malowanki a potem poszłam leżeć i nie mogłam się podnieść

Nie wiem... ja mam takie nastawienie a nie inne, objawów doszukiwałam się na początku starań a teraz nie
Aa właśnie ja po owulce miałam przeczucie, że sie udało i tak przez kilka dni .

Cytat:
maciejko, chodzi mi o ciążę.. Słyszałam, że kobiety będące w ciąży po prostu to wiedzą Mają jakieś przeczucia...

chyba wizja mdłości i .... niemożności pomalowania pomalowania paznokci u stóp najbardziej mnie paraliżuje

zubi... po pierwsze... wyrzuciłaś mnie z ovuf

Więc tak.... pytałam tak, z ciekawości.. bo ja to sobie na pewno wkręcam Tak już mam... ale powiem Wam, że trochę mnie zaskoczyłyście bo..
1. zauważyłam jakieś straszne ilości takiego bladożółto/białego kremowego śluzu, którego wcześniej nie było po owulce (oczywiście orientacyjnej .... i zwalałam to na wiesiołek ale tego, zgodnie z Waszymi wskazówkami, nie biorę odkąd ovuf postawiło krechę..
2. Strasznie ale to masakrycznie swędzą mnie cysie Chodzę jak ten wieśniak z kamienicy i się chorcuję od trzech dni... i uprzedzam Wasze pytania - nie nie zmieniałam żelu pod prysznic, płynu do kąpieli, balsamu...
3. Właśnie wstałam... :ziewa: W nocy budziłam się równiutko co godzinę z wahaniami 5 minutowymi a w pracy nie pomogły kawy w ilościach hurtowych.. Po powrocie do domu o 13:00 ... zasnęłam z głową niemalże w talerzu
4. Piję. Dużo. Mleka. Tak ze dwa literki dziennie ... a także dlatego, że....
5. mam nieustającą zgagę.. a mleko ponoć najlepsze...

i tak.... ja wiem, że to za wcześnie na jakiekolwiek objawy..... tak bardzo chcę być w ciąży, że zaczynają mnie dotyczyć ciążowe dolegliwości

vioris... więc tak w skrócie... kiedyś oglądaliśmy z TŻtem kabaret o TEN Kilka dni później na moje pytanie "jak nazwiemy naszego syna?" TŻ odpowiedział "Zbbbyszek" Ja oczywiście podniosłam raban, że nie! że absolutnie nie! ...... następnego dnia przygotowałam losy.. Wypisałam na jednakowych karteczkach ok 50 imion.. damskich i męskich (miałam luźny dzień w pracy a na wizażu jakoś nic się nie działo ) Po powrocie do domu napadłam na TŻ i rozkazałam losować.... i co?!
- Zbyszek
mało tego... ja losowałam druga i co wyciągnęłam po dokładnym wymieszaniu losów?!??!
- Zbyszek! Jak byk!
No i już pozamiatane... Będzie Zbyszek..
Na wątku PM2013 Zbyszek ewoluował... były halfzbyszki (plemniki), zbyszkowanie (serduchowanie) , zbyszkownia (pokój, który kiedyś będzie pokoikiem dziecka a póki co pełni funkcję spiżarnio-suszarnio-prasowalni)...
o to tak w skrócie
Po pierwsze bo się nie udzielałaś na forum
Po drugie bo usuwałam osoby z którymi nie mam kontaktu także pretensję do siebie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Hej Melduję że żyję ale kiepsko się czuję, mam okropne mdłości. Słodycze omijam z daleka bo sam zapach czekolady powoduje że mnie dzwiga. Cieszyłam się że to dobrze świadczy ale czytałam że Jagatka też miała mdłości no a nie skończyło się dobrze. Także czekam do tej środy do 18 jak na wyrok. Robiłam drugi raz to beta HCG i we wtorek 8800 a w sobotę 21 000 czyli przyrasta no ale czy nie za słabo to nie wiem. Musicie mi teraz moja nieobecność wybaczyć bo mam taki głupi stan czuje się jak bym była w ciąży a nie mogę o tym głośno powiedzieć
Kochana beta przyrasta ładnie, objawy się nasilają na pewno będzie dobrze !! nie patrz na to, że u niejdnej było tak jak u Ciebie to pewnie też u Ciebie będzie źle. Ja tak patrzyłam na meire bo miałyśmy takie same objawy u niej był pęcherzyk bez zarodka i u mnie też. U niej się okazało po 2 tygodniach a ja siedziałam wystraszona dłużej bo skoro u niej jest źle to czemu u mnie ma być inaczej ?! a jednak jest dobrze

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:59   #2412
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam se premium na ovu sposobem debry

Cytat:

Pokaż test to ocenimy

Stary 2014-01-05, 19:00   #2413
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż testa
Się robi się
proszzzzzzzzz....
jakiś dziwny mi wyszedł, pole czerwone, nie wiem co to jest
może nadchodziła a się rozmyśliła jak zwykle

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-01-05 o 19:02
Stary 2014-01-05, 19:02   #2414
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Się robi się
proszzzzzzzzz....
a może felerny ? bo rzeczywiście jakiś dziwny
Chyba, że masz dziś owulke a jutro tempka Ci wzrośnie.

Stary 2014-01-05, 19:02   #2415
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Się robi się
proszzzzzzzzz....
Leine może za dużo piłaś a może test wadliwy? Ja bym powtórzyła

Poćwiczyłam a teraz idę pod prysznic
Stary 2014-01-05, 19:08   #2416
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
a może felerny ? bo rzeczywiście jakiś dziwny
A nie mam pojęcia, też mi przeszło przez myśl, ale jakby taki był to by kreski testowej nie pokazał? Nie wiem Poczekam do jutra

Owulacje miałam 24, 26, 28dc

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Leine może za dużo piłaś a może test wadliwy? Ja bym powtórzyła

Poćwiczyłam a teraz idę pod prysznic
Ja wyszłam z tż na spacer i od 15.30 nic nie piłam, dopiero w domu 2 łyki herbaty koło 17stej te 2h przed testem staram się mało pić- w ulotce jest napisane, żeby nie pić 'tyle co zwykle' i też tak robię.
A test robiłam o 18.20

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-01-05 o 19:18
Stary 2014-01-05, 19:15   #2417
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
A nie mam pojęcia, też mi przeszło przez myśl, ale jakby taki był to by kreski testowej nie pokazał? Nie wiem Poczekam do jutra

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Ja wyszłam z tż na spacer i od 15.30 nic nie piłam, dopiero w domu 2 łyki herbaty koło 17stej te 2h przed testem staram się mało pić- w ulotce jest napisane, żeby nie pić 'tyle co zwykle' i też tak robię.
To już jutro pewnie nadejdzie
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:22   #2418
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Olgietka, co do objawów w ciąży, to na pewno dużo śluzu kremowego, strasznie bolesne cycki, no i u mnie to było samoistne odrzucenie od fajek i kawy.. przy pierwszej ciąży.. przy drugiej czułam się zupełnie inaczej.. nie bolały mnie piersi w ogóle.. i dlatego się od razu zaczęłam zastanawiać, że coś jest nie tak..
Czy ja mam Cię na ovu?.. bo już nie wiem... który to u Ciebie dzień po owu??..
Zbyszek.. czad..
Ja o odrzuceniu od fajek za dużo nie powiem... bo wczoraj minęły trzy tygodnie bez papierosa (paliłam przez dobre 10 lat prawie paczkę dziennie)
A na owu chyba się nie mamy ale też nie mogę Cię znaleźć
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
otóż to chyba przy pierwszym podejściu takie objawy są naturalne

Leine ja niestety jestem leszczem w tych sprawach... ale nawet jak na laika wydaje mi się, że z dzisiejszym testem coś jest nie teges
Stary 2014-01-05, 19:22   #2419
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Się robi się
proszzzzzzzzz....
A jak jutro tempka skoczy to serduchować
Stary 2014-01-05, 19:28   #2420
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Się robi się
proszzzzzzzzz....
Nigdy nie robiłam testów owu, ale ten dzisiejszy rzeczywiście jakiś dziwny Poczekaj do jutra
Stary 2014-01-05, 19:31   #2421
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Ja o odrzuceniu od fajek za dużo nie powiem... bo wczoraj minęły trzy tygodnie bez papierosa (paliłam przez dobre 10 lat prawie paczkę dziennie)
A na owu chyba się nie mamy ale też nie mogę Cię znaleźć

otóż to chyba przy pierwszym podejściu takie objawy są naturalne

Leine ja niestety jestem leszczem w tych sprawach... ale nawet jak na laika wydaje mi się, że z dzisiejszym testem coś jest nie teges
Gratulacje oby tak dalej
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:34   #2422
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

A test robiłam o 18.20
Jak dla mnie coś z tym testem nie tak i bym powtórzyła
Stary 2014-01-05, 19:39   #2423
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
vioris... więc tak w skrócie... kiedyś oglądaliśmy z TŻtem kabaret o TEN Kilka dni później na moje pytanie "jak nazwiemy naszego syna?" TŻ odpowiedział "Zbbbyszek" Ja oczywiście podniosłam raban, że nie! że absolutnie nie! ...... następnego dnia przygotowałam losy.. Wypisałam na jednakowych karteczkach ok 50 imion.. damskich i męskich (miałam luźny dzień w pracy a na wizażu jakoś nic się nie działo ) Po powrocie do domu napadłam na TŻ i rozkazałam losować.... i co?!
- Zbyszek
mało tego... ja losowałam druga i co wyciągnęłam po dokładnym wymieszaniu losów?!??!
- Zbyszek! Jak byk!
No i już pozamiatane... Będzie Zbyszek..
Na wątku PM2013 Zbyszek ewoluował... były halfzbyszki (plemniki), zbyszkowanie (serduchowanie) , zbyszkownia (pokój, który kiedyś będzie pokoikiem dziecka a póki co pełni funkcję spiżarnio-suszarnio-prasowalni)...
o to tak w skrócie
Dzięki za wyjaśnienie Chociaż pierwszy raz się spotykam z tym A pewnie będziecie mieli córeczkę więc będzie Zbigniewa

Leine test dziwaczny wyszedł. Ale mi też wychodziły często raz słabe, raz mocniejsze na zmianę aż w końcu tak samo mocne jak kreska testowa. Zobaczysz jutro
Stary 2014-01-05, 19:42   #2424
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie coś z tym testem nie tak i bym powtórzyła
Ja też bym powtórzyła, bo mi to wygląda na wadliwy test A jeśli jutro będzie wyższa temperatura, to może być już po ptakach, bo owulka może przyjść przed skokiem
Stary 2014-01-05, 19:43   #2425
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Dzięki za wyjaśnienie Chociaż pierwszy raz się spotykam z tym A pewnie będziecie mieli córeczkę więc będzie Zbigniewa

Leine test dziwaczny wyszedł. Ale mi też wychodziły często raz słabe, raz mocniejsze na zmianę aż w końcu tak samo mocne jak kreska testowa. Zobaczysz jutro

Córella będzie Helena albo Sara

Stary 2014-01-05, 19:45   #2426
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Hej wiem wiem, bardzo dawno mnie nie bylo i za to bardzo przepraszam, ale ostatnio wiele sie u mnie dzialo i pozmienialo, wiec tez czasu braklo na inne rzeczy

Dzialy sie i dobre i te zle rzeczy, niestety ( chociaz w wiekszosci przeradzaly sie one w dobre, na szczescie )

kompletnie nie wiem , co sie u was dziewczyny dzieje i jestem pewna, ze wszystkiego i tak nie nadrobie ;(

Z pozytywnych informacji u mnie to jestem w polowie 20 tygodnia, wiec polmetek za mna uff ale to zlecialo
dzien przed rozpoczeciem 20 tyg wlasnie poczulam pierwsze ruchy mojej dzidzi <3 wspaniale uczucie tylko moj Tz troche zawiedziony, ze na razie tylko ja to czuje hehe

A z samopoczuciem przez te ostatnie tygodnie niestety bywalo roznie, raz lepiej raz gorzej, chociaz tego gorzej bylo niestety wiecej.
Pojawily sie skurcze i przez ponad 2 tygodnie musialam lezec, gdy wszystko wrocilo do normy mialam jakis czas spokoju i wszystko bylo dobrze, do czasu.
W sobote, kilka dni przed wigilia trafilam na izbe przyjec w szpitalu z dziwnymi uplawami i lekkim krwawieniem. Bylam po prostu przerazona. Jednak na szczescie i tym raziem wszystko skonczylo sie szczesliwie i dzieki Bogu z dzidziusiem wszystko dobrze

to tak w skrocie
Pozdrawiam goraco,
Zalamana(a raczej mega szczesliwa)_girl

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:56   #2427
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Hej wiem wiem, bardzo dawno mnie nie bylo i za to bardzo przepraszam, ale ostatnio wiele sie u mnie dzialo i pozmienialo, wiec tez czasu braklo na inne rzeczy

Dzialy sie i dobre i te zle rzeczy, niestety ( chociaz w wiekszosci przeradzaly sie one w dobre, na szczescie )

kompletnie nie wiem , co sie u was dziewczyny dzieje i jestem pewna, ze wszystkiego i tak nie nadrobie ;(

Z pozytywnych informacji u mnie to jestem w polowie 20 tygodnia, wiec polmetek za mna uff ale to zlecialo

dzien przed rozpoczeciem 20 tyg wlasnie poczulam pierwsze ruchy mojej dzidzi <3 wspaniale uczucie tylko moj Tz troche zawiedziony, ze na razie tylko ja to czuje hehe

A z samopoczuciem przez te ostatnie tygodnie niestety bywalo roznie, raz lepiej raz gorzej, chociaz tego gorzej bylo niestety wiecej.

Pojawily sie skurcze i przez ponad 2 tygodnie musialam lezec, gdy wszystko wrocilo do normy mialam jakis czas spokoju i wszystko bylo dobrze, do czasu.

W sobote, kilka dni przed wigilia trafilam na izbe przyjec w szpitalu z dziwnymi uplawami i lekkim krwawieniem. Bylam po prostu przerazona. Jednak na szczescie i tym raziem wszystko skonczylo sie szczesliwie i dzieki Bogu z dzidziusiem wszystko dobrze

to tak w skrocie

Pozdrawiam goraco,

Zalamana(a raczej mega szczesliwa)_girl

Oooohhh jak fajnie się to czyta
za Ciebie i kruszynkę

Stary 2014-01-05, 19:57   #2428
Leine
Zakorzenienie

Powtórzyłam test
Stary 2014-01-05, 19:58   #2429
God Of War 20
Zakorzenienie

zalamana czy tam szczęśliwa nie wierze, ze nie miałaś czasu wpaść i z nami pogadać, udało Ci się praktycznie od razu i sobie poszłaś a teraz nagle wpadasz ni z tego ni z owego. Rozumiem, że nie nadrabiasz bo ciężko by było nadrobić taki szmat czasu ale niepotrzebny trud sobie zadajesz zaglądając tak czy siak nie będziesz się udzielać więc nie rozumiem sensu napisania jednego postu.... ot moje zdanie na ten temat.
Stary 2014-01-05, 20:01   #2430
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Powtórzyłam test

iiiiiii ??????

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości