![]() |
#2071 |
Raczkowanie
|
Dot.: MAJ 2OO7 czyli nasze majowe zakupy ;)
Anies - tez mam ta satynowa sukienke z H&M, ale u mnie byla przeceniona 70% :P Straszine sie z niej ciesze, bo nie sadzilam ze ja przecenia, a mialam zamiar ja kupic po regularnej cenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oba grzyby bardzo mi się podobaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do czego ją nosisz? Jakieś dodatki? Sądzisz, że jest odpowiednia do noszenia na codzień?
![]() |
#2074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak wlasnie myslalam, ze kupilas ta bluzke u nas w logo shopie ![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez mam tę kieckę. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym wszystko zalezy od stylu noszenia sie, i noszenia ubran ogolnie ![]() ![]() A Ty masz jakies ciekawe pomysly? Bo ja chyba pomysle co z nia, dopiero po sesji, hehe ![]() A kiedy w Katowicach ja widzialas? Bo jak bylam w pt to na Stawowej nie bylo 34, dopiero na 3 Stawach znalazlam i to jeszcze wygrzebalam z wieszakow przy przymierzalni. dopisek: fajnie wyglada z czerwonymi rajstopami:P z szarymi troche smutno, wiec dolozylam zolte buty i troche lepiej ![]() tyle, spadam sie uczyc, jutro egzamin a ja w lesie ![]() Edytowane przez maff Czas edycji: 2007-05-28 o 13:10 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo bardzo mi sie podobają, a w pobliskich h&m biżuterię divided mają tlyko w Katowicach, więc nie wiem czy sie wybrać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wisiorek dawno kupowałaś?? Świetny jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ta bluzeczka na szelkach tez slodka juz duzo wizazanek ja chyba posiada ![]() ![]() aa i ta sukienka bombka tez fajna jakbys chciala sie pozbyc to daj cynk ![]() a nad ta bluzeczka z amisu tez sie zastanawialam ale ten material wydaje sie taki ze po praniu ta bluzka sie rozciagnie nio nie wiem napisz jak sie sprawuje dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczynam licytowac czerwony w pasy narazie 6.50 zł i moze jeszcze zolty ![]() Swietne sa.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Podejrzewam, że z legginsami będzie bardzo fajnie wyglądała. Też myślałam o szarych, melanżowych (nie przymierzałam jeszcze), czarne na pewno odpadają, jak na pogrzeb. Hmm...może białe legginsy? Z tym, że moje nogi są białe, więc istnieje ryzyko zlania się ![]() Mam też chabrowe, ale zastanawiam się, czy zestawienie czerni z niebieskim wpadającym w fiolet nie jest zbyt ryzykowne, znowu kojarzy mi się ze wstęgami "ostatnie pożegnianie". ![]() Myślałam też o musztardowych getrach, ale nie posiadam takowych. Generalnie, jak założę do niej pasek, to po chwili marszczy się nad paskiem i tworzy wał materiału, co nie wygląda estetycznie. Pasek raczej powinien być wysoko, na lini gumki, to znowu nie mam aż tak wąskiego... Planuję zakupić żółty, cytrynowy. Myślę, że ładnie ożywi, tylko gdzie ja go znajdę ![]() Z kolorowych butów mam tylko czerwone, kremowe, reszta to czarnuchy i szaruchy ![]() A może jakby pod spód ubrać koszulę w jakimś żywym, pastelowym odcieniu? W Zarze były takie zwykłe, z kołnierzem, zapinane na guziki. Sama w sobie nie była ciekawa, ale może pod sukienkę ... . Jak myślicie? U mnie do spodni raczej odpada, niska jestem i śmiesznie wyglądam w takim zestawieniu. Pokazałam się w niej bratu, to zapytał "Kto umarł? Idziesz na pogrzeb?" Przez niego mam teraz same skojarzenia z pogrzebami ![]() Sukienkę kupiłam głównie z myślą o egzaminach, ale jest ładna, więc szkoda, żeby zakładać ją raz na pół roku.
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
maff,
Skoro sukienka się elektryzuje mocno, to prawdopodobnie odpada noszenie jej na legginsy. Niby można użyć płynu antyelektrostatycznego, ale one przeważnie nic nie dają nawet przy spódnicach lekko elektryzujących się. :P anies5, Też mam chabrowe legginsy. Kupiłam w H&M w 2paku razem z szarymi. Ale nie wiem, czy odważę się w nich wyjść. Wydają mi się zbyt rzucające się w oczy, ale kto wie, może z tą kiecką będą pasowały? Jakbyście miały jeszcze jakies fajne pomysły, to podzielcie się ze mną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
anies, ta sukienka atlasowa z HM, boska jest
![]() ![]() ![]() ewka.mka, oba brzybki sliczne ![]()
#2085 |
Raczkowanie
|
Anies - tez myslalam o koszuli, czy bluzce, ale moze byc problem z powodu tego materialu. Mierzylam ja teraz z bluzka ze stojka, nie wyglada to fajnie, przynajmniej na mnie:/
Ja tez niska jestem, ale jakos podoba mi sie to polaczeine ze spodniami, nawet jesli mnie troche skraca. Ja pasek, szarfe wiazalam wlasnie pod bistem, na tej gumce. Faceci sa dziwni w ogole. Mojemu powiedzialam ze se kupilam a on sie nawet nie zainteresowal, straszne:PP NiEBiE - do nagiego ciala tez sie przykleja, troche denerwujace to ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Raczkowanie
|
anies5 , powiedz mi ile masz wzrostu i jaki rozmiar brałaś ? bo one są chyba "na wzrost"
![]() ![]()
#2087 |
Zakorzenienie
|
anies to ja dołącze jeszcze takie głupie pytanie ,ile ważysz ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | ||||||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
no no zaszalalyscie znowu na zakupach
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() najbardziej podobaja mi sie szare rurki( u mnie ich nie bylo ![]() aa mam prosbe powiedz mi jaki wzielas rozmiar rurek , jaka jest ich szerokosc w pasie i dlugosc? Cytat:
![]() ![]() a to moje dzisiejsze ![]() 1.znana juz narzutka,grzybek czarna (rozjasniona) H&M 59,90 2.tunika H&M 59 zl 3.bielizna H&M (29 zl, 39 i 59) jeszcze tyle slicznych rzeczy bylo,a ja nie mialam kasy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Rozeznanie
|
super karo dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Moje skromne zakupy
![]() Komplet czarnej bielizny oraz czarne legginsy ![]()
#2091 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki są z H&M woman, czyli powinny być u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Materiał faktycznie nie jest pierwszej klasy ![]() Może jutro coś zrobię, acz nie wiem, jak a czasem. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z szaefą dobry pomysł ![]() Aaaa mój TŻ się popatrzył : "Świeci się, beznadziejny materiał, sprzedaj na Allegro" ![]() Cytat:
Jeśli Ci to pomoże, to mam 162 cm wzrostu i ważę 47 kg. Cytat:
![]() Cytat:
Rurki rozmiar 158 cm, niestety teraz nie mogę podać wymiarów, bo mam je w Krakowie. Jutro tam będę, to napiszę. ![]()
![]() |
#2092 |
Zadomowienie
|
ja nie mam aparatu ale kupiłm osoatnio
long zółty atmosphere z którtiki rękawkami i byffkami za 5 zł !!! ![]() ![]()
#2093 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
dzięki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2095 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
śliczne zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zauwazyłam wczesniej twoich zakupów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
Super Karo jak byłas W H&M to widziałaś moze takie grzybki jak twój tylko ze szare bo ja jak była w niedziele to ich nie widziałam a jakis czas temu jeszcze były
#2098 |
Rozeznanie
|
Czy ktoras z was wie gdzie kupic czarne leginsy do kostki i za kolana????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2099 | |||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() a co do rurek to poczekam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zadomowienie
|
Czas na moje majowe zakupy.
![]() Data: 27.05. Miejsce: Manufaktura, Łódź ![]() 1. buty Spring-159 zł 2. bluzka H&M-49,90 zł 3. kapelusz H&M-39,90 zł (nie mogłam się oprzeć, bo już dawno mi się takie podobały ![]() 4. pasek H&M-49,90 zł (słabo go widać na zdjęciu, bo świeciło mocno słońce) ![]() 5. tunika H&M-79,90 zł 5. sukienka H&M-119 zł (tu nie mogłam się oprzeć i musiałam się cała pokazać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.