MAJ 2OO7 czyli nasze majowe zakupy ;) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-28, 10:55   #2071
maff
Raczkowanie

Dot.: MAJ 2OO7 czyli nasze majowe zakupy ;)

Anies - tez mam ta satynowa sukienke z H&M, ale u mnie byla przeceniona 70% :P Straszine sie z niej ciesze, bo nie sadzilam ze ja przecenia, a mialam zamiar ja kupic po regularnej cenie
maff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 11:06   #2072
*Emilka*
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewka.mnk Pokaż wiadomość
Kilka majowych zakupów. Nie są jakieś nowe, dlatego jeszcze w "chłodniejszym" klimacie, ale nie miałam wcześniej aparatu.
Letnie rzeczy zostawię już na czerwcowy wątek.
  • Płaszczyk-grzyb (fioletowy sztruks) Cubus - 99zł,
  • Grzyb w pepitkę H&M - 99zł
  • Spodnie Cubus - 129zł? przyznaję, że już nie pamiętam
  • Trampki Converse - 169zł
  • Wisiorek z okularami z czarnego metalu H&M - 24,90zł
swietne zakupy
oba grzyby bardzo mi się podobaja wisiorek bardzo oryginalny i ciekawy
*Emilka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 11:57   #2073
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maff Pokaż wiadomość
Anies - tez mam ta satynowa sukienke z H&M, ale u mnie byla przeceniona 70% :P Straszine sie z niej ciesze, bo nie sadzilam ze ja przecenia, a mialam zamiar ja kupic po regularnej cenie
Dzień po zakupie swojej, widziałam ją w Katowicach przecenioną o 70 %, eh miałam pecha.
Do czego ją nosisz? Jakieś dodatki? Sądzisz, że jest odpowiednia do noszenia na codzień?
Stary 2007-05-28, 12:02   #2074
n_o_b_o_d_y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dzięki
Zadowolona jesteś z niej? Ja bardzo .
W tym outlecie przy rynku, po zewnętrznej ścianie. Logo Shop chyba teraz się nazywa, wcześniej Perfect. Na pewno wiesz gdzie.
Oczywiscie, ze jestem zadowolona... i to jeszcze jak Baaaardzo ja lubie.
Tak wlasnie myslalam, ze kupilas ta bluzke u nas w logo shopie Byly moze jeszcze inne kolory ? Chociaz ostatnio chodzi za mna fioletowa bluzka
Stary 2007-05-28, 12:14   #2075
anega
Wtajemniczenie

Cytat:
  • Przyszła do mnie bombka z Allegro. Jest bardzo ładna, ale szczerze mówiąc, nie czuję się najlepiej w tym fasonie. Mam wrażenie, że wyglądam jak w 6 mc ciąży.
  • Zwykła bluzka Bershka - 25 zł
A propos bombek, kojarzy mi się, że któraś dziewczyna szukała bombki czarnej, bez ramiączek - dokładnie taka jest w Zarze za 199 zł.
świetna sukienka
anega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 12:31   #2076
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień po zakupie swojej, widziałam ją w Katowicach przecenioną o 70 %, eh miałam pecha.
Do czego ją nosisz? Jakieś dodatki? Sądzisz, że jest odpowiednia do noszenia na codzień?
Pozwolę sobie się wtrącić.

Tez mam tę kieckę. I jestem z niej bardzo zadowolona. Uważam, że pasuje, by ją nosić na codzień, tak bez okazji. Ja np. dzisiaj wieczorem planuję ją założyć do kina. Zastanawiam się, czy będzie dobrze wyglądać z legginsami? Ale raczej nie z czarnymi, bo byłoby zbyt ciemno i jednolito.. Może z ciemno szarymi, melanżowymi, do tego szara torebka, jak myślicie? No, zobaczę potem, jak to będzie wyglądało.
NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 12:56   #2077
maff
Raczkowanie

Cytat:
Jesli mam byc szczera to poki co nie wiem, bo kupilam ja w piatek Ale wydaje mi sie ze ona sama w sobie, jako ze z satyny, jest dosc "strojna", wiec jedynie moze jakis delikatny lancuszek z wisiorkiem. Fajnie tez wyglada z paskiem pod biustem. Mysle ze mozna ja nosic na co dzien, sabcia-myszka (bodajze) zestawila ja nawet ze spodniami i calkiem niezle to wygladalo, ale ja nosilabym ja raczej jako sukienke. Generalnie kupilam ja jako sukienke na egzamin, jakies wyjscie do teatru, czy chocby impreze rodzinna. Poza tym ma tendencje do zaciagania sie, no i niemozliwie grzeje, tak ze na obecna pogode raczej odpada. Plusem jej jest to, ze ma dziewczecy fason, wiec nie jest znow taka bardzo powazna i elegancka.
Poza tym wszystko zalezy od stylu noszenia sie, i noszenia ubran ogolnie Ja mysle ze ty byc swietnie wygladala w niej jako w sukience codziennej, ja nie wiem, musze jej sie poprzygladac
A Ty masz jakies ciekawe pomysly? Bo ja chyba pomysle co z nia, dopiero po sesji, hehe Wtedy sie nia naciesze i pozestawiam, jesli sie da.

A kiedy w Katowicach ja widzialas? Bo jak bylam w pt to na Stawowej nie bylo 34, dopiero na 3 Stawach znalazlam i to jeszcze wygrzebalam z wieszakow przy przymierzalni.

dopisek:
fajnie wyglada z czerwonymi rajstopami:P z szarymi troche smutno, wiec dolozylam zolte buty i troche lepiej>> niezle z bialymi, choc nie wiem czy bym tak wyszla. fajnie z satynowa, granatowa, szeroka wstazka pod bistem, z tylu na kokarde. ciekawie dosc wyglada z zoltymi rurkami (akurat takie na wierzchu mialam) i ze sredniej wielkosci koralikami. perly tez pasuja. poza tym zauwazylam ze sie bardzo elektryzuje, a na brzuchu sie marszczy i wygladam jak w 4 miesiacu ciazy... grrrrrr...

tyle, spadam sie uczyc, jutro egzamin a ja w lesie

Edytowane przez maff
Czas edycji: 2007-05-28 o 13:10 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 13:14   #2078
MiOkaA
Rozeznanie

Cytat:
  • Sukienka H&M - 56 zł. Nie świeci się tak okropnie, jak na zdjęciu . Oczywiście przepłaciłam, bo w innych miastach była przeceniona 70 %, a u nas 50 .
  • Tunika na szelkach Phink - 29 zł, outlet
  • Kolczyki H&M żółte i granatowe - 12,90 zł. W komplecie były jeszcze różowe, ale oddałam je w dobre ręce .
Bardzo fajne zakupki, a chciałam sie zapytać czy kolczyki są z działu divided??
Bo bardzo mi sie podobają, a w pobliskich h&m biżuterię divided mają tlyko w Katowicach, więc nie wiem czy sie wybrać

Cytat:
Kilka majowych zakupów. Nie są jakieś nowe, dlatego jeszcze w "chłodniejszym" klimacie, ale nie miałam wcześniej aparatu.
Super zakupy, naprawde Do zakupu Conversów już sie chyba z rok zbieram ,ale zawsze jest jakiś ważniejszy wydatek , a szkoda bo marzą mi sie włąsnie te czarne albo żółte tlyko że przed kostkę
A wisiorek dawno kupowałaś?? Świetny jest aha, no i to smao pytanie co do Anies, on jest z działu divided czy nie??
MiOkaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 13:14   #2079
sabcia-myszka
Zadomowienie

GG do sabcia-myszka

Cytat:
Kilka moich, już zapewne ostatnie majowe i podejrzewam, że następne nie wcześniej, jak po sesjim czyli końcem czerwca buuu.
  • Szare rurki H&M dział dziecięcy - 69 zł
  • Tunika z kieszonkami H&M dział dziecięcy - 59 zł
  • Torba H&M - 59 zł. Już kiedyś zamieszczałam zdjęcie, ale ze Street Fashion.
ojojoj jakie sliczne zakupy wszystko mi sie podoba !! torba jest boska ja ze swojej jestem strasznie zadowolona jets taka wielka
ta bluzeczka na szelkach tez slodka juz duzo wizazanek ja chyba posiada kolczyki tez fajne musze zerknac u siebie ale pewnie nie bedzie ich
aa i ta sukienka bombka tez fajna jakbys chciala sie pozbyc to daj cynk
a nad ta bluzeczka z amisu tez sie zastanawialam ale ten material wydaje sie taki ze po praniu ta bluzka sie rozciagnie nio nie wiem napisz jak sie sprawuje dobrze to sie mzoe skusze a i szorty tez fajne i ta cena pstryknij zestawy w trakcie nauki ;(
sabcia-myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 13:24   #2080
khvila
Raczkowanie

Cytat:
  • Narzutka H&M - 59 zł
  • Long Amisu - 34 zł
  • Szorty Orsay - 29,90 zł. Przecena z 79,90 zł.
Cytat:
  • Sukienka H&M - 56 zł. Nie świeci się tak okropnie, jak na zdjęciu . Oczywiście przepłaciłam, bo w innych miastach była przeceniona 70 %, a u nas 50 .
  • Kolczyki H&M żółte i granatowe - 12,90 zł. W komplecie były jeszcze różowe, ale oddałam je w dobre ręce .
Cytat:
Kilka moich, już zapewne ostatnie majowe i podejrzewam, że następne nie wcześniej, jak po sesjim czyli końcem czerwca buuu.
śliczne zakupki, wszystko mi się bardzo podoba, masz świetny gust!
khvila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 13:28   #2081
bombka666
Zakorzenienie

GG do bombka666

Cytat:
Napisane przez Knife_Girl Pokaż wiadomość
Jest na tej aukcji (ciekawe ile tu wylicytują ):
http://www.allegro.pl/item199180627_...rek_funky.html

Zobacz sobie inne przedmioty spedawcy, bo chyba jest ten sweterek w innych kolorach
dziekuje
zaczynam licytowac czerwony w pasy narazie 6.50 zł i moze jeszcze zolty
Swietne sa....
bombka666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 13:41   #2082
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n_o_b_o_d_y Pokaż wiadomość
Oczywiscie, ze jestem zadowolona... i to jeszcze jak Baaaardzo ja lubie.
Tak wlasnie myslalam, ze kupilas ta bluzke u nas w logo shopie Byly moze jeszcze inne kolory ? Chociaz ostatnio chodzi za mna fioletowa bluzka
No niestety, tylko fioletowe. Może pojawią się inne. Np. te narzutki z Vero zapinane na dworzędowe guziki początkowo były tylko kremowe, a teraz wszystkie kolory tęczy .

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie się wtrącić.

Tez mam tę kieckę. I jestem z niej bardzo zadowolona. Uważam, że pasuje, by ją nosić na codzień, tak bez okazji. Ja np. dzisiaj wieczorem planuję ją założyć do kina. Zastanawiam się, czy będzie dobrze wyglądać z legginsami? Ale raczej nie z czarnymi, bo byłoby zbyt ciemno i jednolito.. Może z ciemno szarymi, melanżowymi, do tego szara torebka, jak myślicie? No, zobaczę potem, jak to będzie wyglądało.
Cytat:
Jesli mam byc szczera to poki co nie wiem, bo kupilam ja w piatek Ale wydaje mi sie ze ona sama w sobie, jako ze z satyny, jest dosc "strojna", wiec jedynie moze jakis delikatny lancuszek z wisiorkiem. Fajnie tez wyglada z paskiem pod biustem. Mysle ze mozna ja nosic na co dzien, sabcia-myszka (bodajze) zestawila ja nawet ze spodniami i calkiem niezle to wygladalo, ale ja nosilabym ja raczej jako sukienke. Generalnie kupilam ja jako sukienke na egzamin, jakies wyjscie do teatru, czy chocby impreze rodzinna. Poza tym ma tendencje do zaciagania sie, no i niemozliwie grzeje, tak ze na obecna pogode raczej odpada. Plusem jej jest to, ze ma dziewczecy fason, wiec nie jest znow taka bardzo powazna i elegancka.
Poza tym wszystko zalezy od stylu noszenia sie, i noszenia ubran ogolnie Ja mysle ze ty byc swietnie wygladala w niej jako w sukience codziennej, ja nie wiem, musze jej sie poprzygladac
A Ty masz jakies ciekawe pomysly? Bo ja chyba pomysle co z nia, dopiero po sesji, hehe Wtedy sie nia naciesze i pozestawiam, jesli sie da.

A kiedy w Katowicach ja widzialas? Bo jak bylam w pt to na Stawowej nie bylo 34, dopiero na 3 Stawach znalazlam i to jeszcze wygrzebalam z wieszakow przy przymierzalni.

dopisek:
fajnie wyglada z czerwonymi rajstopami:P z szarymi troche smutno, wiec dolozylam zolte buty i troche lepiej>> niezle z bialymi, choc nie wiem czy bym tak wyszla. fajnie z satynowa, granatowa, szeroka wstazka pod bistem, z tylu na kokarde. ciekawie dosc wyglada z zoltymi rurkami (akurat takie na wierzchu mialam) i ze sredniej wielkosci koralikami. perly tez pasuja. poza tym zauwazylam ze sie bardzo elektryzuje, a na brzuchu sie marszczy i wygladam jak w 4 miesiacu ciazy... grrrrrr...

tyle, spadam sie uczyc, jutro egzamin a ja w lesie

Podejrzewam, że z legginsami będzie bardzo fajnie wyglądała. Też myślałam o szarych, melanżowych (nie przymierzałam jeszcze), czarne na pewno odpadają, jak na pogrzeb.
Hmm...może białe legginsy? Z tym, że moje nogi są białe, więc istnieje ryzyko zlania się .
Mam też chabrowe, ale zastanawiam się, czy zestawienie czerni z niebieskim wpadającym w fiolet nie jest zbyt ryzykowne, znowu kojarzy mi się ze wstęgami "ostatnie pożegnianie".
Myślałam też o musztardowych getrach, ale nie posiadam takowych.

Generalnie, jak założę do niej pasek, to po chwili marszczy się nad paskiem i tworzy wał materiału, co nie wygląda estetycznie.
Pasek raczej powinien być wysoko, na lini gumki, to znowu nie mam aż tak wąskiego...
Planuję zakupić żółty, cytrynowy. Myślę, że ładnie ożywi, tylko gdzie ja go znajdę .

Z kolorowych butów mam tylko czerwone, kremowe, reszta to czarnuchy i szaruchy . Przydałyby się żółte, bądź zielone.

A może jakby pod spód ubrać koszulę w jakimś żywym, pastelowym odcieniu? W Zarze były takie zwykłe, z kołnierzem, zapinane na guziki. Sama w sobie nie była ciekawa, ale może pod sukienkę ... . Jak myślicie?

U mnie do spodni raczej odpada, niska jestem i śmiesznie wyglądam w takim zestawieniu. Pokazałam się w niej bratu, to zapytał "Kto umarł? Idziesz na pogrzeb?" Przez niego mam teraz same skojarzenia z pogrzebami i gadaj tu z chłopami!

Sukienkę kupiłam głównie z myślą o egzaminach, ale jest ładna, więc szkoda, żeby zakładać ją raz na pół roku.
Stary 2007-05-28, 14:24   #2083
NiEBiE
Zakorzenienie

maff,
Skoro sukienka się elektryzuje mocno, to prawdopodobnie odpada noszenie jej na legginsy. Niby można użyć płynu antyelektrostatycznego, ale one przeważnie nic nie dają nawet przy spódnicach lekko elektryzujących się. :P

anies5,
Też mam chabrowe legginsy. Kupiłam w H&M w 2paku razem z szarymi. Ale nie wiem, czy odważę się w nich wyjść. Wydają mi się zbyt rzucające się w oczy, ale kto wie, może z tą kiecką będą pasowały?

Jakbyście miały jeszcze jakies fajne pomysły, to podzielcie się ze mną.
NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 14:33   #2084
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

anies, ta sukienka atlasowa z HM, boska jest obie bluzeczki fioletowe, z naciskiem na guziczana i spodenki z orsaya jak zwykle bardzo udane zakupy!

ewka.mka, oba brzybki sliczne
Stary 2007-05-28, 14:44   #2085
maff
Raczkowanie

Anies - tez myslalam o koszuli, czy bluzce, ale moze byc problem z powodu tego materialu. Mierzylam ja teraz z bluzka ze stojka, nie wyglada to fajnie, przynajmniej na mnie:/
Ja tez niska jestem, ale jakos podoba mi sie to polaczeine ze spodniami, nawet jesli mnie troche skraca. Ja pasek, szarfe wiazalam wlasnie pod bistem, na tej gumce.
Faceci sa dziwni w ogole. Mojemu powiedzialam ze se kupilam a on sie nawet nie zainteresowal, straszne:PP

NiEBiE - do nagiego ciala tez sie przykleja, troche denerwujace to

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 14:47   #2086
sylwunia13
Raczkowanie

anies5 , powiedz mi ile masz wzrostu i jaki rozmiar brałaś ? bo one są chyba "na wzrost" nie ma już u mnie w Łodzi tych rurek , a mama jedzie d W-wy i by mi tam w H&M kupiła ... a nie mam pojęcia jaki rozmiar

A6W - skończone ale efektów nie widać ...
9 lipiec - moje urodzinki
wyjazd na wakacje
- 1.07
sylwunia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 15:47   #2087
su$ka
Zakorzenienie

anies to ja dołącze jeszcze takie głupie pytanie ,ile ważysz ? oczywiście nie musisz odpowiadać albo jeśli zechcesz wyślij mi PW ,bo jesteśmy w zasadzie tego samego wzrostu ,a Ty masz taką śliczną figurę i muszę doprowadzić swoją masę do podobnego stanu przepraszam za off topic .

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 15:56   #2088
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

no no zaszalalyscie znowu na zakupach

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Pierwszy raz zamieszczam swoje zakupy

1. Białe lniane szorty Kapp Ahl 129 zł (-25 % zniżki)
2. Cytrynowa tunika Orsay 39,90 zł
3. 2 topy Camaieu po 29 zł
4. Japonki H&M 19,90 zł
5. Wiązana z tyłu bluzka w kwiaty Kapp Ahl 59,90 zł
6. Trapezowa tunika Kapp Ahl 69 90zł

bardzo fajne zakupy fajne szortuy i tuniczki

Cytat:
Cytat:
Cytat:
  • Narzutka H&M - 59 zł
  • Long Amisu - 34 zł
Cytat:
  • Przyszła do mnie bombka z Allegro. Jest bardzo ładna, ale szczerze mówiąc, nie czuję się najlepiej w tym fasonie. Mam wrażenie, że wyglądam jak w 6 mc ciąży.
  • Zwykła bluzka Bershka - 25 zł
A propos bombek, kojarzy mi się, że któraś dziewczyna szukała bombki czarnej, bez ramiączek - dokładnie taka jest w Zarze za 199 zł.
brak mi slow znowu wszystko bardzoo w moim stylu
najbardziej podobaja mi sie szare rurki( u mnie ich nie bylo), tunika na szelkach, kolczyki ,narzutka(mam taka sama czarna) , long amisu i szorty (zrobilabys zdjecie ich na sobie? jestem ciekawa jak wygladaja). po prostu zakuoy bomba!

aa mam prosbe powiedz mi jaki wzielas rozmiar rurek , jaka jest ich szerokosc w pasie i dlugosc?

Cytat:
znowu fajne zakupy fajny grzybek i wisiorek bardzoo oryginalny

a to moje dzisiejsze

1.znana juz narzutka,grzybek czarna (rozjasniona) H&M 59,90
2.tunika H&M 59 zl
3.bielizna H&M (29 zl, 39 i 59)

jeszcze tyle slicznych rzeczy bylo,a ja nie mialam kasy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0001.JPG (66,9 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0002.JPG (84,1 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0003.JPG (111,6 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0006.JPG (113,2 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0004.JPG (110,4 KB, 78 załadowań)
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 16:01   #2089
*Pinacolada*
Rozeznanie

super karo dziekuje
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-28, 16:10   #2090
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Moje skromne zakupy
Komplet czarnej bielizny oraz czarne legginsy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5046.jpg (26,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5045.jpg (18,3 KB, 14 załadowań)
Stary 2007-05-28, 16:13   #2091
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiOkaA Pokaż wiadomość
Bardzo fajne zakupki, a chciałam sie zapytać czy kolczyki są z działu divided??
Bo bardzo mi sie podobają, a w pobliskich h&m biżuterię divided mają tlyko w Katowicach, więc nie wiem czy sie wybrać
Dzięki
Kolczyki są z H&M woman, czyli powinny być u Ciebie .

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
ojojoj jakie sliczne zakupy wszystko mi sie podoba !! torba jest boska ja ze swojej jestem strasznie zadowolona jets taka wielka
ta bluzeczka na szelkach tez slodka juz duzo wizazanek ja chyba posiada kolczyki tez fajne musze zerknac u siebie ale pewnie nie bedzie ich
aa i ta sukienka bombka tez fajna jakbys chciala sie pozbyc to daj cynk
a nad ta bluzeczka z amisu tez sie zastanawialam ale ten material wydaje sie taki ze po praniu ta bluzka sie rozciagnie nio nie wiem napisz jak sie sprawuje dobrze to sie mzoe skusze a i szorty tez fajne i ta cena pstryknij zestawy w trakcie nauki ;(
Też jestem z torby bardzo zadowolona i moja mama również .
Materiał faktycznie nie jest pierwszej klasy , wydaje mi się, że pranie ręczne tylko wchodzi w grę.
Może jutro coś zrobię, acz nie wiem, jak a czasem.

Cytat:
Napisane przez khvila Pokaż wiadomość
śliczne zakupki, wszystko mi się bardzo podoba, masz świetny gust!
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
maff,
Skoro sukienka się elektryzuje mocno, to prawdopodobnie odpada noszenie jej na legginsy. Niby można użyć płynu antyelektrostatycznego, ale one przeważnie nic nie dają nawet przy spódnicach lekko elektryzujących się. :P

anies5,
Też mam chabrowe legginsy. Kupiłam w H&M w 2paku razem z szarymi. Ale nie wiem, czy odważę się w nich wyjść. Wydają mi się zbyt rzucające się w oczy, ale kto wie, może z tą kiecką będą pasowały?

Jakbyście miały jeszcze jakies fajne pomysły, to podzielcie się ze mną.
Nie zaobserwowałam elektryzowania się, póki co! Sama się zastanawiam, czy odważę się wyjść w chabrowych legginsach, łatwiej byłoby mi w rajstopach, ale wiadomo - odpadają w taką pogodę.

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
anies, ta sukienka atlasowa z HM, boska jest obie bluzeczki fioletowe, z naciskiem na guziczana i spodenki z orsaya jak zwykle bardzo udane zakupy!
Dziękuję .

Cytat:
Anies - tez myslalam o koszuli, czy bluzce, ale moze byc problem z powodu tego materialu. Mierzylam ja teraz z bluzka ze stojka, nie wyglada to fajnie, przynajmniej na mnie:/
Ja tez niska jestem, ale jakos podoba mi sie to polaczeine ze spodniami, nawet jesli mnie troche skraca. Ja pasek, szarfe wiazalam wlasnie pod bistem, na tej gumce.
Faceci sa dziwni w ogole. Mojemu powiedzialam ze se kupilam a on sie nawet nie zainteresowal, straszne:PP

NiEBiE - do nagiego ciala tez sie przykleja, troche denerwujace to
Hmm...a gdyby bluzka była bardzo przylegająca do ciała? Chyba wezmę tą sukienkę i pójdę z nią do Zary w celu sprawdzenia .
Z szaefą dobry pomysł , można kupić jakąś kolorową, np. żółtą i ożywić.
Aaaa mój TŻ się popatrzył : "Świeci się, beznadziejny materiał, sprzedaj na Allegro" .

Cytat:
Napisane przez sylwunia13 Pokaż wiadomość
anies5 , powiedz mi ile masz wzrostu i jaki rozmiar brałaś ? bo one są chyba "na wzrost" nie ma już u mnie w Łodzi tych rurek , a mama jedzie d W-wy i by mi tam w H&M kupiła ... a nie mam pojęcia jaki rozmiar
Wzięłam na 158 cm z racji tego, iż są na długość idealne. 164 cm odstawały mi w pasie.
Jeśli Ci to pomoże, to mam 162 cm wzrostu i ważę 47 kg.

Cytat:
Napisane przez su$ka Pokaż wiadomość
anies to ja dołącze jeszcze takie głupie pytanie ,ile ważysz ? oczywiście nie musisz odpowiadać albo jeśli zechcesz wyślij mi PW ,bo jesteśmy w zasadzie tego samego wzrostu ,a Ty masz taką śliczną figurę i muszę doprowadzić swoją masę do podobnego stanu przepraszam za off topic .
Ważę na ogół 47 kg. Na ogół, bo zazwyczaj waha mi się waga od 46-48 kg.

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
brak mi slow znowu wszystko bardzoo w moim stylu
najbardziej podobaja mi sie szare rurki( u mnie ich nie bylo), tunika na szelkach, kolczyki ,narzutka(mam taka sama czarna) , long amisu i szorty (zrobilabys zdjecie ich na sobie? jestem ciekawa jak wygladaja). po prostu zakuoy bomba!

aa mam prosbe powiedz mi jaki wzielas rozmiar rurek , jaka jest ich szerokosc w pasie i dlugosc?

a to moje dzisiejsze

2.tunika H&M 59 zl

Dzięki. Ooo nie widziałam czarnej narzutki, tylko szare i kremowe.

Rurki rozmiar 158 cm, niestety teraz nie mogę podać wymiarów, bo mam je w Krakowie. Jutro tam będę, to napiszę.
Stary 2007-05-28, 16:19   #2092
Couver de Neige
Zadomowienie

GG do Couver de Neige

ja nie mam aparatu ale kupiłm osoatnio
long zółty atmosphere z którtiki rękawkami i byffkami za 5 zł !!!
Couver de Neige jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 16:20   #2093
sylwunia13
Raczkowanie

Wink Dot.: MAJ 2OO7 czyli nasze majowe zakupy ;)

Cytat:
Wzięłam na 158 cm z racji tego, iż są na długość idealne. 164 cm odstawały mi w pasie.
Jeśli Ci to pomoże, to mam 162 cm wzrostu i ważę 47 kg.

dzięki ja mam 178 i dlatego pytam . mam po cichu nadzieję że te na 170cm będą ok na długość bo resztę ciuchów mam na 148cm-162cm

A6W - skończone ale efektów nie widać ...
9 lipiec - moje urodzinki
wyjazd na wakacje
- 1.07
sylwunia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 16:26   #2094
Oliffka
Zakorzenienie

ewka super zakupy ten grzybek w pepitke cudo i rureczki

proszę, odpisz u mnie
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 16:47   #2095
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
  • Narzutka H&M - 59 zł
  • Long Amisu - 34 zł

śliczne zakupy, połowę rzeczy posiadam takich samych, mam taką brazową tunikę na szelkach ale fioletowaaa cudoo, uwielbiam ten kolor!! i widzę że tez nabrałaś na niego ochoty, i bardzo dobrze, szkoda ze nie kojarze tego sklepu bo z chęcia bym przygarnela jeszcze taka na szeleczkach fioletówke
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 16:53   #2096
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość

a to moje dzisiejsze

2.tunika H&M 59 zl

nie zauwazyłam wczesniej twoich zakupów , śliczny grzybek, chyba u kogos widzialam podobny hihihi, biustonosze tez ładniutkie
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 17:09   #2097
Kasia****
Raczkowanie

Super Karo jak byłas W H&M to widziałaś moze takie grzybki jak twój tylko ze szare bo ja jak była w niedziele to ich nie widziałam a jakis czas temu jeszcze były

20.03.2010 : 58, 57, 56, 55, 54, 53, 52, 51, 50, 49, 48
Kasia**** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 17:20   #2098
Masiaczek
Rozeznanie

Czy ktoras z was wie gdzie kupic czarne leginsy do kostki i za kolana???? ale żeby nie prześwitywały!!!!!!!!!!!! ! wszystkie nie wiem czemu prześwitują i są z super mega cienkiego materiału a mi chodzi o takie które można by prawie nosić zimą z długim swetrem ( wiem ża to nie ta pora ale moda na leginsy przemija i potem mogę ich wogóle nie dostac ) Błagam o pomoc

Masiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 17:37   #2099
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Dzięki. Ooo nie widziałam czarnej narzutki, tylko szare i kremowe.

Rurki rozmiar 158 cm, niestety teraz nie mogę podać wymiarów, bo mam je w Krakowie. Jutro tam będę, to napiszę.
u mnie za to tylko czarne i biale

a co do rurek to poczekam dziekuje

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
nie zauwazyłam wczesniej twoich zakupów , śliczny grzybek, chyba u kogos widzialam podobny hihihi, biustonosze tez ładniutkie
dziekuje kochana

Cytat:
Napisane przez Kasia**** Pokaż wiadomość
Super Karo jak byłas W H&M to widziałaś moze takie grzybki jak twój tylko ze szare bo ja jak była w niedziele to ich nie widziałam a jakis czas temu jeszcze były
tak jak napisalam wczesniej widzialam tylko czarne i biale ale bardzo malo ich juz zostalo XS chyba byly po 1 szt tylko wiec spiesz sie
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-28, 18:04   #2100
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

Czas na moje majowe zakupy.
Data: 27.05.
Miejsce: Manufaktura, Łódź

1. buty Spring-159 zł
2. bluzka H&M-49,90 zł
3. kapelusz H&M-39,90 zł (nie mogłam się oprzeć, bo już dawno mi się takie podobały )
4. pasek H&M-49,90 zł (słabo go widać na zdjęciu, bo świeciło mocno słońce)
5. tunika H&M-79,90 zł
5. sukienka H&M-119 zł (tu nie mogłam się oprzeć i musiałam się cała pokazać )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg but.JPG (34,6 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluz.JPG (97,8 KB, 156 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kappas.JPG (35,0 KB, 299 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tun.JPG (67,5 KB, 144 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukien.JPG (49,0 KB, 364 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości