|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ręczne wytworki
Witam was serdecznie. Nie jestem tu nowa, mam konto od ładnych paru lat, ale do tej pory się nie udzielałam. Byłam "czytelnikiem" bardziej. Dziś odważyłam się pokazać coś co wychodzi spod moich rąk. Lubię różne rzeczy robić sama: malować, lepić, ozdabiać. Mam teraz sporo czasu bo jestem w ciąży i dużo pomysłów, które chciałabym zrealizować. Zajmuję się malowaniem obrazów, grafik, na ceramice - kubkach i filiżankach - i to głównie lubię robić. Ostatnio również projektuję graficznie nadruki na koszulki. Teraz zainteresowałam się robieniem biżuterii. Do niedawna nie robiłam zdjęć swoich prac. Żałuję tego bardzo. Kupiłam ostatnio namiot bezcieniowy i powoli uczę się robić dobre zdjęcia.
Będę co jakiś czas zamieszczać tu swoje prace. Na początek kilka: 1-tea.gif maki-kopia.jpg ss5.gif |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: Ręczne wytworki
Witam na ZTS i cieszę się, że dołączyła do nas jeszcze jedna zdolna osoba, świetne prace, szczególnie ostatnia filiżanka z spodkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
super
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie!
Do tej pory moją twórczość podziwiali jedynie bliscy ![]() Talerz namalowany jakiś czas temu: P1011230.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CraftMod
|
Śliczny! Dobrze, że wyszłaś z ukrycia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu założyłam bloga. Nie miałam zbytnio czasu bo praca magisterska itp. Ale postanowienie noworoczne jest takie że będę wrzucać na niego przynajmniej 2 posty tygodniowo
![]() Oczywiście zdjęcia nowości będę też wrzucać tu. Blog http://kubeczkowo.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Super prace
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.