|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Mam na zbyciu małe przetestowane próbki D.S. Durga
-Isle Ryder - Bitter Rose, Broken Spear - Pale Grey Mountain, Small Blake Lake
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję odlewek lub większych ilości:
Coco M edt Chance edt Naomi klasyczna Perceive Avon Do oddania to co w wątku
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Zamienię
FLAKONY: -Avon, mgiełka żurawina i cynamon, zużycie minimalne, zaznaczone na zdjęciu w wątku -Bijan, Vip, 75ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu, brak kartonika -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Shiseido, Zen Secret Bloom, ok.27/50ml, bez kartonika, z wymiany -Yves Rocher, Comme une Evidence L'Eau de Parfum, 7,5ml, miniaturka, z kartonikiem, tylko przetestowana -Yves Rocher, Moment de Bonheur, miniatura, 5ml, praktycznie cała -Versace, Versus, mianiaturka, to chyba 5ml, zostało ok. 4/5ml brak kartonika, PRÓBKI -Aquolina, Chocolovers, ok. 1ml -Armani , Code (chyba EDP) ok. 0,2ml, z wymiany -Avon , ok. 60's mod, ok. 0,6ml -Avon , Jet Femme Holiday, ok. 0,6ml -Avon , Ballroom Beauty, ok. 0,6ml -Avon, Today, ok. 0,3ml -Bath&Body Works, Brown Sugar&Fig, ok. 1,8ml -Beyonce, Heat, ok. 0,6ml-Cacharel, Lou Lou, ok. 1,1ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Chanel, No.19 Poudre, ok. 2ml -Chloe, See by Chloe, ok. 1,3ml -Dior, Dune, ok. 0,5ml -Dolce&Gabbana, The One, ok.1ml, -Dolce&Gabbana, The One Desire, 1,5ml bez psika -Donna Karan, Gold, ok. 1ml -Elisabeth Arden, Sunflowers, 2ml bez dwóch psików -Estee Lauder, Sensuous Nude, ok. 1,6ml -Givenchy, Organza Indecence, ok.0,7ml -Givenchy, Play EDP, 1ml bez psika -Givenchy, Very Irresistible, 1ml bez psika -Gucci, Flora Gardenia, 2ml bez testu -Gucci, Gucci EDP, ok. 1,2ml -Guerlain, L'Instant, na kilka-naście psiknięć -Guerlain, Mitsouko, ok. 0,8ml -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Hermes, Un Jardin Sur Le Nil, 2ml bez psika -JPG , MaDame, 1ml bez 3psików -Jesus del Pozo , Halloween, ok.1ml -Kate Moss , Vintage, 1ml -Lacoste , Inspiration 2ml bez psika -La Perla , J'aime, 1,5ml bez psika -Lalique, Perles de Lalique, 2ml bez psika -Lanvin, Arpege, na psiknięcie -Lolita Lempicka, L de Lolita, ok. 2ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,3ml -Masaki Matsushima, Masaki EDP, ok. 1ml -Nina Ricci, Ricci Ricci ok. 0,5ml -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Giordani White Gold, ok. 1ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Puma, I'm going, 1,2ml -Rasasi, Dala Al Banat Bahja, ok. 0,5ml -Roberto Cavalli, Just Her, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Oro, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 1,1ml -Shiseido, Feminite du Bois, ok. 1,2ml -Tommy Hilfiger, Dreaming, ok. 3,9ml -The Body Shop, Neroli Jasmin, ok. 2ml -Trussardi, Inside, ok. 1,3ml -YSL, Saharienne, ok. 0,4ml -Van Cleef & Arpels, Feerie des Neiges, ok. 0,5ml -Versace, Vanitas, 2ml bez psika -Biehl, pc02, ok. 1,2ml -E. Coudray, Musc et Freesia, ok. 1,5ml -Etro, Vicolo Fiori, ok. 0,9ml -Fifi Chachnil, Fifi Chachnil, na dobre spróbowanie -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Maoboussin, Histoire D'Eau, ok. 1,6ml -Montale, Sweet Oriental Dreams, ok. 1,2ml -Ormonde Jayne, Tolu, ok. 0,5ml ODLEWKI: -La Perla, J'aime la nuit, ok. 4,5ml -L'Erbolario, Vanigilia e Zenzero, ok. 5,5ml |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś na coś reflektuje?
![]() Próbki: - A. Basi In Red 2,5 ml (r) - Avon Herve Leger Femme 0,8 ml (f) - Avon Outspoken Intense 0,9 ml (f) - Benetton United Colors 3,5 ml - Diesel Plus Plus edp 3 ml - Givenchy Organza edp 0,6 ml (r) - Ghost The Fragrance 1 ml (r) - Hugo Boss essence de femme 1,3 ml (f) - Isabella Rossellini Manifesto 1,5 ml (f) - L'Artisan Nuit de Tubereuse 0,6 ml (r) - Liz Claiborne Curve Soul Vintage 2 ml (r) - Moschino Hippy Fizz 1,5 ml (r) - Parfum d'Empire Wazamba 0,3 ml (r) - S.T. Dupont Blanc 2 ml (r) - Valentino V (f) ok. 1,8 ml - Valentino V Ete 2 ml (f) Odlewki: - Christian Audigier Ed Hardy Women edt ok. 9 ml - Custo Barcelona Glam Star 10 ml minus 2 psiki - essence Vampire's Love ok. 4 ml - M. Carey Luscious Pink dowolna ilość - Montana Pafrum de Femme 4,5 ml Flakony: - Theorema Leggero ok. 40 ml TESTER
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2014-01-04 o 09:23 |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś coś ?
![]() Ange ou Demon edp. ok. 32-33/50ml So Elixir edp. 48/50ml Lolia Lempicka edp. ok.12/30ml |
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję choćby na spróbowanie:
Chanel 19 Chanel 19 poudre Poszukuję odlewek lub większych ilości: Coco M edt Chance edt Naomi klasyczna Perceive Avon Do oddania to co w wątku
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Mam na wymianę coco mademoiselle edt, najchętniej na wersję edp lub gucci guilty
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
A jaka jest pojemność Coco M?
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję perfum Be 21 firmy Orlane. Wystarczy mi odlewka chociaż chętnie przygarnę cały flakon.
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Mam na wymiane Gucci Guilty EDP 50 ml., zużyte ok 10 ml,
moge przesłac fotki jest dla mnie zbyt intensywny NIE MA wymienie rowniez DKNY BE DELICIOUS 30 ML EDP ( zielone), zużyte ok 5ml, posiadam równiez masażer anty cellulit BIOTHERM WISH: YSL MANIFESTO -może byc odlewka ![]()
Edytowane przez Aniucha2124 Czas edycji: 2014-01-07 o 16:34 |
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, coś u mnie? ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- dokładam: -Cartier, Baiser Vole EDT, 1,5ml bez psika -Mont Blanc, Legend Pour Femme, 2ml bez psika -Roberto Cavalli, Oro, ok. 1,9ml |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tresor in Love - 40ml/50ml Hypnotic Poison - 20ml/100ml AoD Le Secret - 60ml/100ml Lolitka edp - 40ml/50ml |
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam odlewek ogródków Hermesa, najchętniej większych, w razie czego atomki mogę dosłać
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Nadal poszukuje Amouage Dia.Women przynajmniej 3 ml. w zamian roznosci
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dziękuję, ale Dune nam dokładnie w takuej pojemności jak Twój i trzmymam chyba tylko z sentymentu, bo nie używam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję choćby na spróbowanie:
Chanel 19 lub/i Chanel 19 poudre Mogę zrobić próbkę CM edp, Zen, i sporo innych w wątku.
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na wymiane Gucci Guilty EDP 50 ml., zużyte ok 10 ml, ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cos u mnie za Tresora ? |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam najlepiej za jakąś końcówkę we flakonie lub flakon z ubytkiem, albo większą odlewkę wszystkie razem:
Givenchy Yastis - miniatura cała, chyba 4ml Tauer Incense Rose - 2,5ml/5ml Atelier Cologne Vanille Insensee - 5ml Atelier Colognie Rose Anonyme - 5ml Reminiscence Musc - 5ml Loewe El cielo sobre Plaza de oriente - 2ml/5ml najchętniej hurtem za coś pospolitego Signorina edp, Versense Versace---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Hej Milko, w wątku nic nie widzę. |
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam najchetniej calej flaszki Michaela Korsa
![]() Do oddania to co w watku z podpisu plus Jimmy Choo edp ok 55/60ml i YSL Manifesto ok 25-30/90ml Te 2 tylko za Korsa, bo bardzo je lubie, ale Korsa bardziej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Addict Dior flakon 20 ml (z ubytkiem)
Mania Armani flakon 50 ml (z ubytkiem) Signorina edp Ferragamo flakon 30 ml (z małym ubytkiem) L'or Torrente edt flakon 100 ml ( z ubytkiem) Joop all about Eve (tester bez korka) 75 ml (z ubytkiem) do oddania |
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
dokładam do wymiany:
Xerjoff Join the Club Comandante! (1,2ml) Xerjoff Join the Club Marquee (1,2ml) Xerjoff Join the Club Birdie (1,2ml) Xerjoff Join the Club Ascot Moon (1,2ml) Xerjoff Join the Club Shunkoin (1,2ml) Xerjoff Join the Club 40 Knots (1,2ml) Xerjoff Join the Club Ivory Route (1,2ml) Najchętniej za jakieś lekkie ambry, łagodne skóry, zamsze, szafrany.
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Borneo Lutensa
|
|
|
|
#174 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Szukam każdej, nawet najmniejszej ilości Angela Taste/Gout
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
VI4,
a szukasz sampla Borneo czy wiecej? Jesli sampla to chetnie sie wymienie na Tabac Rouge i Velvet Wood. Jak bys co jeszcze znalazla to moze coś wiecej.
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam CK in 2 U
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#178 |
|
Mother of Cats
|
Szukają domu
![]() Odlewki: * Bourjois: Soir de Paris EDC (wersja vintage; 4,5/5 ml) * CB I Hate Perfume: AmBrosius (~4,5/5 ml) * CdG: Vettiveru (10 ml bez 2 psików testowych) Próbki: * Annick Goutal: Mandragore Pourpre (1 ml) R, A * Avon: Incandessence (0,3 ml) F * Avon: Incandessence Lumiere (0,7 ml) F * Avon: Individual Blue for her (0,7 ml + 0,7 ml) F * Avon: Pur Blanca (0,6 ml + 0,7 ml) F * Avon: Sensuelle (0,7 ml) F * Balenciaga: L'Eau Rose(1 ml) F, A * Bottega Veneta: Bottega Veneta Pour Homme (1 ml) F, A * Brecourt: Mauvais Garcon (1,2 ml) R, A * Diptyque: L'Ombre dans l'Eau (0,6 ml) R, A * Estee Lauder: White Linen (0,6 ml) R, A * Ineke: Evening Edged in Gold (0,6 ml) F, A * Lorenzo Villoresi: Vetiver (2 ml) R, A * Pierre Balmain: Jolie Madame (0,8) R * Rochas: Byzance (0,1 ml) R, A * Tesori d'Oriente: Aegyptus (1,1 ml) R, A * Ulric de Varens: Varens for Me (1,9 ml) R Zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-01-08 o 16:24 |
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Na wymianę następujące odlewki:
1. Vera Wang Lovestruck - 10 ml 2. Naf Naf (naf naf) - 10 ml 3. Sonia Rykiel Rose EDP - 5 i 10 ml 4. Sergio Soldano Atelier Noire - 10 ml http://www.ebay.com/itm/Sergio-Solda...-/251211639922 5. Juicy Couture Peace Love & Juicy Couture - 10 ml 6. Synesis Sao Tome - 5 ml 7. Synesis Tuz Tuż - 5 ml 8. Aigner Explosive 5 i 10 ml Zainteresowane zapraszam na PW - sporadycznie odwiedzam ten wątek, Zapraszam
Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2014-01-08 o 17:44 |
|
|
|
#180 |
|
spin doctor
|
Szukam Euphorii edp lub edt-oddam Addict eau Delice 95/100ml tester(nawet za trochę mniejszą ilość Euphorii)
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.