Miłośniczki Zary część XXXII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-06, 12:03   #3451
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXII

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Dziękuję
Teraz nie mam takiego samozaparcia i nic mi chyba waga w dól nie leci Muszę robić ewidentnie jakies błedy żywieniowe, bo aż to dziwne, że ćwicze pilnuję się z jedzeniem i nic
Ja byłabym zadowolona z minus 5 kg + wiadomo ujędrnienie ciała ćwiczeniami trochę się za siebie zabrałam, ale widać trzeba bardziej.....

U mnie góra S, dół M. Wiadomo, że zdarzają sie wyjątki od reguły, ale to tyczy się tylko góry
Tobie też należa się ogromne gratulacje za taki wynik
I tak nie powinnyśmy narzekać. 44 to było coś
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:06   #3452
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calixto Pokaż wiadomość
W takim razie gratuluje wytrwałości, ja nie jestem stworzona do robienia zakupów z mężczyzną. Niecierpie tego, zdecydowanie przyjaciólka albo mama sklepy kawka wszystko na spokojnie bez stresu i ciągłych pytań czy ponagleń typu "....Kochanie, ale masz już takie spodnie....... Kolejna para butów takie same kupiłaś w zeszłym roku....." bla bla bla bla

podziwiam babki które tego słuchają i chodzą ze swoimi TŻ nieraz w przymierzali albo na sklepie słyszy się takie komentarze i aż się słabo robi
ja tak samo, najbardziej lubię chodzić sama na zakupy, a z moim idę kiedy musimy jemu coś kupić on zawsze potrzebuje tylko nowe buty, kurtkę, spodnie i swetry i ma na to tylko godzinę

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:07   #3453
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ktoras ma bluzke z załącznika i prala ją w 40 stopniach? Kupilam, ale boje się, ze się skurczy, bo już raz tak mi się stało z bluzka z wiskozy z Z.
Ja ją mam Prałam w pralce kilka razy, ale w 30 stopniach. Po wyschnięciu materiał tak jakby trochę się zbiega, bluzka wydaje się mniejsza, ale jak ją wyprasujesz, to wraca do swojej wielkości
Stary 2014-01-06, 12:08   #3454
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
I tak nie powinnyśmy narzekać. 44 to było coś
Pewnie, że tak Trochę pracy to wymagało
Tzreba się cieszyć z osiągniętego celu, ale że u mnie było to pare lat wstecz, to znowu mam ochotę nad sobą trochę popracowć
Stary 2014-01-06, 12:12   #3455
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
ja tak samo, najbardziej lubię chodzić sama na zakupy, a z moim idę kiedy musimy jemu coś kupić on zawsze potrzebuje tylko nowe buty, kurtkę, spodnie i swetry i ma na to tylko godzinę

tak co innego jeśli mam dla faceta kupować to wtedy z nim idę, bo wie że mu najlepiej doradzę ale wtedy to już są dla niego tortury, mierzy tyle ile wybierzemy a jest tego zwykle sporo
calixto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:13   #3456
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Ja ją mam Prałam w pralce kilka razy, ale w 30 stopniach. Po wyschnięciu materiał tak jakby trochę się zbiega, bluzka wydaje się mniejsza, ale jak ją wyprasujesz, to wraca do swojej wielkości
dziekuje za odpowiedz a prasowanie jest konieczne? bardzo jest pognieciona po wyjeciu z pralki? ja jestem leniem i zawsze susze wszystko na wieszakach i wybieram takie materialy, żeby rzeczy nie wymagaly już prasowania ogolnie jesteś zadowolona z tej bluzki?
Stary 2014-01-06, 12:15   #3457
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylion Pokaż wiadomość
Małżonek siedział ostatnio przed Z na ławeczce obok starszego pana czekając na mnie aż wyjdę. Wychodzę do niego i mówię żeby nie robił takiej miny, bo obok niego siedzi Pan który też czeka na żone która robi zakupy w Z i jej nie pogania, na to mój P mi odpowiada "ale żona tego pana nie wchodziła i nie wychodziła z tego sklepu już trzy razy".
Pan parsknął śmiechem.
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:17   #3458
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
dziekuje za odpowiedz a prasowanie jest konieczne? bardzo jest pognieciona po wyjeciu z pralki? ja jestem leniem i zawsze susze wszystko na wieszakach i wybieram takie materialy, żeby rzeczy nie wymagaly już prasowania ogolnie jesteś zadowolona z tej bluzki?
Niestety wg mnie jest konieczne - pod wpływem wody ten materiał się tak jakby kurczy, zbiega i nie najfajniej to wygląda... zresztą bluzka jest wtedy mniejsza
Jestem zadowolona, jest bardzo fajna Niestety podczas chodzenia się trochę mnie - zwłaszcza przy siadaniu i wtedy nie wygląda to najlepiej I te przeźroczyste wstawki przy szwach mogą trochę drapać - mnie to nie przeszkadza akurat
Stary 2014-01-06, 12:30   #3459
Biała Dama
Zakorzenienie

a może ktoś się wymieni ze mną? oddam perfumy za tartanowy szal Zara (wątek wymiankowy w podpisie)
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:35   #3460
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY które posiadaja od dłuzszego czasu woski śmietankowe jak prałyscie je? czy tylko płukałyscie? bo czarne to tylko odświeżam w płynie, ale jasne moga sie wybrudzić.. tym bardziej ze mam talent do oparcia sie gdzies itd:P
a jak w ogole pierzecie/czyscicie swoje woski?
Ja kupilam kilka dni temu granatowe z zamkami, te ze zdjecia pozniej, i sie zastanawiam jak je prac,zeby wosk nie zszedl....
Babka w kasie przestrzegala mnie przed uzywaniem plynu do tkanin, a mnie wlasnie po glowie chodzilo namocznienie ich w wodzie z dodatkiem lenora, a pozniej rozwieszenie do wyschnieca...no i teraz sama nie wiem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodnierurkizzamkami.jpg (47,7 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2014-01-06 o 12:36
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:40   #3461
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Ja kupilam kilka dni temu granatowe z zamkami, te ze zdjecia pozniej, i sie zastanawiam jak je prac,zeby wosk nie zszedl....
Babka w kasie przestrzegala mnie przed uzywaniem plynu do tkanin, a mnie wlasnie po glowie chodzilo namocznienie ich w wodzie z dodatkiem lenora, a pozniej rozwieszenie do wyschnieca...no i teraz sama nie wiem...
Mam 2 pary wosków z Zary, 5 par wosków z Mango i 1 woski ze stradiego i biorę je na 14 min w 30 stopniach. Piorę w Woolite do ciemnych rzeczy i do płukania Lenor. Mają się dobrze.
Stary 2014-01-06, 12:45   #3462
havana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
wrzucam moje łupy z ostatniej wyprawy w poszukiwaniu camelka, dorwałam w zarze jakąś dwustroną chustę i na pocieszenie kupiłam w innym sklepie tak wielki koco-szalik, że wygląda jak narzuta na łóżko

Btw. udało mi się capnąć spódnico-spodnie za 79zł bo ktoś się machnął na metkowaniu
Fajne szaliczki Skąd ten drugi? Nad tym Zarowym sama dumam, ale w sumie jakieś cieńsze już mam, a wczoraj kupiłam ten z załącznika (domyślam się, że nie będzie miał wielu zwolenniczek). Jakby Ci się chciało, to wrzuć jakieś foto na sobie
Patrzyłam za poszukiwanymi rzeczami i nic nie znalazłam (pisałam w klubie). Weszłam też do 'I am' bo podobno mają tam szale na wzór kocyka dwustronnego, ale też brak.

A jak już się żalimy na swoje wymiary, to ja przez całe życie byłam chudzinką i chciałam przytyć, aż nastąpiło to po lekach i jak początkowo byłam zadowolona, to teraz czuję się jak słonik przy dziewczynach, które mają 1,70 wzrostu i noszą XS Ale mnie chyba nie pasuje być chudszą, no może ze dwa kilo bym odjęła z brzucha i udek A jeśli o ciuchy chodzi, to w tym momencie ciężko mi kupić koszulę, żakiet czy płaszcz, bo to co pasuje ogólnie do moich gabarytów nie dopina się w biuście. Coś co się rozciąga łatwiej dopasować. A spodnie to jeden wielki problem, Zarowymi jeansami chyba nie będę sobie już zawracać głowy. U mnie w miasteczku jest sklep, w którym mają jeansy Cross, ceny ok 200 zł, przecen jak w Zarze niestety nie ma, ale moim zdaniem dużo lepsze jakościowo. Rozmiarówka obejmuje też różne długości, więc łatwiej znaleźć idealne, choć też często te które są dobre w biodrach mają za szerokie nogawki. Ale panie są niesamowicie miłe, przeszukują wszystko co mają wzdłuż i wszerz aż ja i mój wielki zadek będziemy zadowolone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4219204400_2_1_1.jpg (42,4 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez havana
Czas edycji: 2014-01-06 o 12:46
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:45   #3463
ddtvn
Zakorzenienie

Cytat:
Mam 2 pary wosków z Zary, 5 par wosków z Mango i 1 woski ze stradiego i biorę je na 14 min w 30 stopniach. Piorę w Woolite do ciemnych rzeczy i do płukania Lenor. Mają się dobrze.
a masz te woski ze stradiego co były teraz za 89? bo moje juz wygladaja okropnie i mysle czy by ich nie zareklamowac..
Stary 2014-01-06, 12:46   #3464
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Niestety wg mnie jest konieczne - pod wpływem wody ten materiał się tak jakby kurczy, zbiega i nie najfajniej to wygląda... zresztą bluzka jest wtedy mniejsza
Jestem zadowolona, jest bardzo fajna Niestety podczas chodzenia się trochę mnie - zwłaszcza przy siadaniu i wtedy nie wygląda to najlepiej I te przeźroczyste wstawki przy szwach mogą trochę drapać - mnie to nie przeszkadza akurat
dziekuje
to chyba ją oddam, bo wiem, o jaki efekt Ci chodzi i denerwuje mnie to
Stary 2014-01-06, 12:48   #3465
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Mierzyłam te woski bo śliczne, ale jak zwykle na mnie wyglądają bez szału:/
Ja bym przekręciła na lewą stronę i wypłukała w woolite do ciemnych rzeczy

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2014-01-06 o 12:53
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:48   #3466
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
a masz te woski ze stradiego co były teraz za 89? bo moje juz wygladaja okropnie i mysle czy by ich nie zareklamowac..
Miało być "piorę" heheh.

Najgorzej wyglądają te ze Stradiego. Z resztą się nic specjalnie nie dzieje, a chodzę w nich na zmianę prawie na okrągło.

A w jaki sposób reklamowałabyś je? Mogą nam zarzucić złe pranie właśnie.
Stary 2014-01-06, 12:50   #3467
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jedne ze swoich woskow zalatwilam przy pierwszym praniu wlasnie Lenorem od tego czasu wszystkie piore albo w Woolite albo w delikatnym szamponie, jesli płyn sie skończy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:50   #3468
ddtvn
Zakorzenienie

Cytat:
Miało być "piorę" heheh.

Najgorzej wyglądają te ze Stradiego. Z resztą się nic specjalnie nie dzieje, a chodzę w nich na zmianę prawie na okrągło.

A w jaki sposób reklamowałabyś je? Mogą nam zarzucić złe pranie właśnie.
chodzi o to ze ja ich do pralki nawet nie wrzucam, a cały wosk zszedł i porobiły sie takie hm.. nie wiem jak to okrelić jakby ten wosk sie odrywał takie "dziubki" sie porobiły :P
Stary 2014-01-06, 12:52   #3469
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
Chciałam gorąco podziękować steam_engine za pomoc w zakupie rękawiczek z suwakami Już się nie mogę doczekać, kiedy wpadną w moje ręce
Kochana, nie ma za co!
P.S. Za 10 min bedziesz miała maila

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:54   #3470
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi o to ze ja ich do pralki nawet nie wrzucam, a cały wosk zszedł i porobiły sie takie hm.. nie wiem jak to okrelić jakby ten wosk sie odrywał takie "dziubki" sie porobiły :P
reklamuj i to jak najszybciej
Stary 2014-01-06, 12:54   #3471
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Fajne szaliczki Skąd ten drugi? Nad tym Zarowym sama dumam, ale w sumie jakieś cieńsze już mam, a wczoraj kupiłam ten z załącznika (domyślam się, że nie będzie miał wielu zwolenniczek). Jakby Ci się chciało, to wrzuć jakieś foto na sobie
Patrzyłam za poszukiwanymi rzeczami i nic nie znalazłam (pisałam w klubie). Weszłam też do 'I am' bo podobno mają tam szale na wzór kocyka dwustronnego, ale też brak.

A jak już się żalimy na swoje wymiary, to ja przez całe życie byłam chudzinką i chciałam przytyć, aż nastąpiło to po lekach i jak początkowo byłam zadowolona, to teraz czuję się jak słonik przy dziewczynach, które mają 1,70 wzrostu i noszą XS Ale mnie chyba nie pasuje być chudszą, no może ze dwa kilo bym odjęła z brzucha i udek A jeśli o ciuchy chodzi, to w tym momencie ciężko mi kupić koszulę, żakiet czy płaszcz, bo to co pasuje ogólnie do moich gabarytów nie dopina się w biuście. Coś co się rozciąga łatwiej dopasować. A spodnie to jeden wielki problem, Zarowymi jeansami chyba nie będę sobie już zawracać głowy. U mnie w miasteczku jest sklep, w którym mają jeansy Cross, ceny ok 200 zł, przecen jak w Zarze niestety nie ma, ale moim zdaniem dużo lepsze jakościowo. Rozmiarówka obejmuje też różne długości, więc łatwiej znaleźć idealne, choć też często te które są dobre w biodrach mają za szerokie nogawki. Ale panie są niesamowicie miłe, przeszukują wszystko co mają wzdłuż i wszerz aż ja i mój wielki zadek będziemy zadowolone
z tym zarowym to lov od 1 wejrzenia, jest milutki, po prostu mega
Ten drugi jest z terranovy kosztował 29.90, jasne jak znajde chwile czasu wrzuce jakieś foty na sobie
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:54   #3472
ojalika
Wtajemniczenie

martitkaa
i jak wrażenia? polecasz?

]
Stary 2014-01-06, 12:58   #3473
havana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
z tym zarowym to lov od 1 wejrzenia, jest milutki, po prostu mega
Ten drugi jest z terranovy kosztował 29.90, jasne jak znajde chwile czasu wrzuce jakieś foty na sobie
No to mnie kusisz coraz bardziej na ten Zarowy, miałam nadzieję, że spadnie na 39,90 i wtedy bym na pewno klikała, ale raczej nie dotrwa. Jak tak dalej pójdzie, to będę latać bez portek, za to w swetrach okutana szalami
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 12:59   #3474
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
No to mnie kusisz coraz bardziej na ten Zarowy, miałam nadzieję, że spadnie na 39,90 i wtedy bym na pewno klikała, ale raczej nie dotrwa. Jak tak dalej pójdzie, to będę latać bez portek, za to w swetrach okutana szalami
najbardziej w tym szalu ujęła mnie ta koronka na łączeniu wzorów i chyba przeważyło to nad tym, że go wzięłam
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 13:04   #3475
Dabulinda
Raczkowanie

Przez sesję nie mam szans Was nadrobić.. Chciałam tylko przypomnieć jakby któraś z Was widdziała te kozaki 38/39 One są z TRF, za kolano U mnie są 37 niestety tylko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7054201040_1_1_1.jpg (11,5 KB, 12 załadowań)
Dabulinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 13:05   #3476
Dabulinda
Raczkowanie

Cytat:
Mierzyłam białego motylka ale chyba nie jest mi pisany. Pasuje do mojej figury??
Do takiej cudownej figury wszystko pasuje!
Stary 2014-01-06, 13:07   #3477
fiss
Raczkowanie

no i spodni z dziurką juz nie ma stronie
Fantastic kupowalas je onilne czy stacjonarnie? są gdzieś jeszcze we wroclawiu?
fiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 13:09   #3478
Dabulinda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
Corii wrzucam zdj.
Można linka? (jeśli był już podawany 100 razy to wybaczcie)

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Do oddania:
-chustka w pepitkę
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ch...0p1295636.html
-niebieskie spódnico-spodnie rozmiar M
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1347507.html
super te spodenki kolor uwielbiam
Stary 2014-01-06, 13:11   #3479
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
ja swoje woski piorę w pralce na lewej str. w 30 stopniach, bez płyny do płukania, jedynie płyn do prania czarnego i nic się z nimi nei dzieje

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez fiss Pokaż wiadomość
kupiłam je on-line, stacjonarnie jakoś nie wpadły mi w oko

faktycznie wymiotło je

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 13:11   #3480
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiss Pokaż wiadomość
Sa tutaj , jedynie małe rozmiary juz zniknęły.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości