Do Bhutana przez pół świata... czyli wizażowe postcrosserki cz. VI! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 14:19   #1561
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Do Bhutana przez pół świata... czyli wizażowe postcrosserki cz. VI!

Ja zrobię losowanie w poniedziałek, bo we wtorek będę na poczcie Już się nie moge doczekać

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 11:46   #1562
Azra
Raczkowanie

Czy któraś z Was robiła zamówienie w sklepie filatelistycznym? Jestem ciekawa, czy wysyłacie jakieś ciekawe znaczki, czy może standardowego koziorożca i to, co dostępne na poczcie?

Azra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 11:48   #1563
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Azra Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was robiła zamówienie w sklepie filatelistycznym? Jestem ciekawa, czy wysyłacie jakieś ciekawe znaczki, czy może standardowego koziorożca i to, co dostępne na poczcie?
Ja się godzę na to, co dostaję, aczkolwiek przymierzam się do zamówienia.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 14:33   #1564
naroa
Rozeznanie

Cytat:
Na osiedlowej poczcie biorę co jest, czasem mówię że jeśli można to poproszę składane, a na głównej gdzie podobno jest sklep filatelistyczny wybrzydzam tzn. wybrzydzałam do czasu, bo sklepu ponoć już nie ma i znaczki na osiedlu też fajniejsze - zdarzyło mi się dostać TdP, drewno, dawno temu mieli też z olimpiady. Ale teraz zamówię z neta w większej ilości jakieś ładne kombinacje za 1.60, 4.60 i 5 zł
naroa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 15:29   #1565
Azra
Raczkowanie

Kurcze, ja na razie też przyklejam co dają, ale jak patrzę na te piękne znaczki z innych krajów, to mi się smutno robi . Mamy tyle pięknych znaczków wydanych, a na poczcie posucha. Tak bym chciała sobie wejść i wszystkie pomacać, zobaczyć jak się będą komponować na kartce. Zrobiłam zamówienie w filatelistycznym, ale jak czytam ile się czeka na realizację zamówienia, to już mnie krew zalewa na samą myśl o tym oczekiwaniu .

Stary 2014-01-04, 16:28   #1566
naroa
Rozeznanie

Podobno teraz już przenieśli siedzibę z Bydgoszczy do Lublina i zamówienia są realizowane trochę szybciej. Ja jeszcze nie zamawiałam, ale czekam na potwierdzenie tej śmiałej tezy to też się skuszę
Stary 2014-01-04, 17:08   #1567
Olaalla
Zadomowienie

GG do Olaalla

Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam przewagę 3 wysłanych
Olaalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 18:41   #1568
firaen
Raczkowanie

Oh ła, ile wątków narobiłyście Przyłączam się, bo dopiero odkryłam pc na wizażu...

Co do znaczków to ze sklepu filatelistycznego można zamówić cuda i tak właśnie robię. Jak mam mało miejsca na kartce, to wtedy biorę koziorożca Ale raz zakleiłam prawie pół kartki znaczkiem z Disneya, bo ktoś miał takie życzenie

It's all in your head...
firaen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 19:34   #1569
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

To zapraszamy do klubu wymiankowego
https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1505

Stary 2014-01-04, 20:21   #1570
naroa
Rozeznanie

To ja zapytam inaczej. Czy znacie dobre i tanie zagraniczne internetowe sklepy z pocztówkami?
Chciałam wczoraj zamówić z favoritepostcard.com - mają dużo ładnych wzorów i darmową wysyłkę powyżej 15 kartek, a dobrze wiemy że taka ilość nie jest problemem. Problem zaczął się przy zapełnieniu koszyka i wybieraniu formy płatności - mamy do dyspozycji tylko PayPal. Ceny na stronie podane są w litach i w euro. W moim przypadku wychodziło mi 1.25 LTL / 0.49 euro za kartkę - w zależności od waluty, na polskie odpowiednio 1.5 i 2.20 zł. Przy moim zamówieniu przekładało się to odpowiednio na 42 i 68 zł - nie muszę mówić w jakiej walucie bardziej opłacało się zamawiać. Problem w tym, że PayPal nie obsługuje płatności w litach. Nie będę przepłacać, dlatego poszukuję innego sklepiku. Niestety patrząc na większość z nich okazuje się, że nawet postallove i obecne kartki Aquarupella są śmiesznie tanie w porównaniu z ofertą zagranicznych sklepów...
Stary 2014-01-04, 20:58   #1571
Azra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naroa Pokaż wiadomość
Podobno teraz już przenieśli siedzibę z Bydgoszczy do Lublina i zamówienia są realizowane trochę szybciej. Ja jeszcze nie zamawiałam, ale czekam na potwierdzenie tej śmiałej tezy to też się skuszę
Ja nie dostałam jeszcze nawet maila potwierdzającego, a zamawiałam w czwartek, także tego...

Cytat:
To ja zapytam inaczej. Czy znacie dobre i tanie zagraniczne internetowe sklepy z pocztówkami?
Chciałam wczoraj zamówić z favoritepostcard.com - mają dużo ładnych wzorów i darmową wysyłkę powyżej 15 kartek, a dobrze wiemy że taka ilość nie jest problemem. Problem zaczął się przy zapełnieniu koszyka i wybieraniu formy płatności - mamy do dyspozycji tylko PayPal. Ceny na stronie podane są w litach i w euro. W moim przypadku wychodziło mi 1.25 LTL / 0.49 euro za kartkę - w zależności od waluty, na polskie odpowiednio 1.5 i 2.20 zł. Przy moim zamówieniu przekładało się to odpowiednio na 42 i 68 zł - nie muszę mówić w jakiej walucie bardziej opłacało się zamawiać. Problem w tym, że PayPal nie obsługuje płatności w litach. Nie będę przepłacać, dlatego poszukuję innego sklepiku. Niestety patrząc na większość z nich okazuje się, że nawet postallove i obecne kartki Aquarupella są śmiesznie tanie w porównaniu z ofertą zagranicznych sklepów...
Jakiś czas temu przeglądałam stronę http://ulitcard.ru/, ale w sumie bez żadnego konkretnego zamiaru, więc wiem tylko, że kartki niedrogie (~1,00-1,20zł) i darmowa wysyłka za granicę od 1000 rubli, czyli około 90zł. Nie tak źle, a wybór całkiem spory.

Edytowane przez Azra
Czas edycji: 2014-01-04 o 21:04

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 21:10   #1572
naroa
Rozeznanie

Cytat:
Jakiś czas temu przeglądałam stronę http://ulitcard.ru/, ale w sumie bez żadnego konkretnego zamiaru, więc wiem tylko, że kartki niedrogie (~1,00-1,20zł) i darmowa wysyłka za granicę od 1000 rubli, czyli około 90zł. Nie tak źle, a wybór całkiem spory.
Znam, miało być zbiorowe zamówienie na niebieskim forum ale od półtora miesiąca cisza. No i odstrasza mnie brak angielskiej wersji językowej strony. Na favoritepostcard bardziej mi się podobały, tylko ten paypal...
Stary 2014-01-04, 21:44   #1573
Azra
Raczkowanie

Cytat:
Znam, miało być zbiorowe zamówienie na niebieskim forum ale od półtora miesiąca cisza. No i odstrasza mnie brak angielskiej wersji językowej strony. Na favoritepostcard bardziej mi się podobały, tylko ten paypal...
Mnie też paypal zniechęca, no i różnica w cenach powala! To trochę nie w porządku. Jeśli chodzi o brak językowej wersji, to fakt, w dzisiejszych czasach to powinien być standard.

Patrzyłam kiedyś za podforum zamówieniowe na forum, ale tempo tych zamówień jest straszne, pół roku czekać na przesyłkę to lekka przesada .

Dostałam dzisiaj kolejną kartkę z Niemiec, do tego reklamówkę, z informacją, że facet jest zainteresowany swapami i żebym mu dała znać. Plus pieczątka z jego adresem. Sama nie wiem co mam o tym myśleć .

Stary 2014-01-05, 10:31   #1574
201711281122
Konto usunięte

Paypal nie jest niczym zlym, tutaj wada to wlasnie roznica w cenie. Bo jak niby chcecie placic sklepom zza granicy? Przelewem bankowym? Naliczy wtedy taka prowizje ze sie nie pozbieracie.

Obczajalam te sklepy zagraniczne ale 0.5-1 euro za kartke to naprawde duzo.

Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 11:24   #1575
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Paypal nie jest niczym zlym, tutaj wada to wlasnie roznica w cenie. Bo jak niby chcecie placic sklepom zza granicy? Przelewem bankowym? Naliczy wtedy taka prowizje ze sie nie pozbieracie.

dokładnie a payu na allegro działa tak samo, a się korzysta

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 11:35   #1576
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość

w moim banku prowizja to 40 zł, więc chyba jednak lepiej dopłacić trochę więcej za kartkę

Stary 2014-01-05, 11:52   #1577
naroa
Rozeznanie

Do samego paypala nic nie mam, chodziło mi tylko o to, że w PP są waluty takie jak bat tajlandzki, forint węgierski czy peso filipińskie, a nie ma litów, przez co musimy płacić w euro co jest dość niekorzystne z racji przelicznika.
Stary 2014-01-06, 10:31   #1578
Azra
Raczkowanie

Nie jestem w temacie PayPala, ale zerknęłam z ciekawości i natknęłam się na wzmiankę o opłacie za przewalutowanie. Dużo wynosi? Jeśli dochodzi jeszcze taka kwestia, to faktycznie zupełnie się nie opłaca...

U mnie w mieście jest straszna posucha kartkowa. Szczerze mówiąc chętnie powiększyłabym swój zbiór, ale z polskich stron kupiłam już chyba wszystko, co mi się ewentualnie podobało i nie było w zawrotnej cenie (1,50zł to dla mnie maksimum). Skąd bierzecie takie cuda? Rozumiem, że część jest właśnie zagraniczna, ale czy tylko?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Czy ktoś zechciałby kartkę z Torunia? Bardzo bym chciała zacząć zbierać kartki z różnych miast Polski, co prawda na postcrossingu zaznaczyłam opcję, by mi losowało Polskę, ale chyba za szybko się to nie zdarzy . No i zawsze mniej boli finansowo wysyłka do kraju, a przyjemnie jest coś znaleźć w skrzynce . Chodziłoby mi o kartki przedstawiające dane miasto, wypisane i ze stempelkiem z tegoż .

Stary 2014-01-06, 10:40   #1579
naroa
Rozeznanie

Cytat:
Nie jestem w temacie PayPala, ale zerknęłam z ciekawości i natknęłam się na wzmiankę o opłacie za przewalutowanie. Dużo wynosi? Jeśli dochodzi jeszcze taka kwestia, to faktycznie zupełnie się nie opłaca...

U mnie w mieście jest straszna posucha kartkowa. Szczerze mówiąc chętnie powiększyłabym swój zbiór, ale z polskich stron kupiłam już chyba wszystko, co mi się ewentualnie podobało i nie było w zawrotnej cenie (1,50zł to dla mnie maksimum). Skąd bierzecie takie cuda? Rozumiem, że część jest właśnie zagraniczna, ale czy tylko?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Czy ktoś zechciałby kartkę z Torunia? Bardzo bym chciała zacząć zbierać kartki z różnych miast Polski, co prawda na postcrossingu zaznaczyłam opcję, by mi losowało Polskę, ale chyba za szybko się to nie zdarzy . No i zawsze mniej boli finansowo wysyłka do kraju, a przyjemnie jest coś znaleźć w skrzynce . Chodziłoby mi o kartki przedstawiające dane miasto, wypisane i ze stempelkiem z tegoż .
Ze strony:
Jeśli transakcja obejmuje przeliczenie walut, zostanie ona zrealizowana z zastosowaniem ustalonego przez nas detalicznego kursu wymiany, regularnie aktualizowanego na podstawie warunków rynkowych. Kurs ten może się różnić od kursów podawanych w gazetach lub portalach internetowych i zawiera opłatę w wysokości 4%.
(...) W przypadku wymiany waluty za pomocą konwertera walut w ramach salda konta PayPal (jak w instrukcji powyżej) dodatkowa opłata za przewalutowanie wyniesie 2,5%.

Jak kiedyś płaciłam przez PP to najpierw przelewałam sobie złotówki na konto, zamieniałam je np. na dolary i przelew szedł już w takiej walucie jak powinien.

O, może ja się skuszę na Toruń, mam sentyment do tego miasta w zamian mogę zaoferować kartkę z Olsztyna lub okolic. Jak będzie cieplej to może wybiorę się do Torunia na wycieczkę i przy okazji obkupię w Emporium w kartki
Też mam zaznaczoną tę opcję i póki co to Polska wylosowała mnie dwa razy, a nie na odwrót. Jeśli chcesz widokówki z kraju to zapraszam na niebieskie forum do działu z wymianami -> tagi

Edytowane przez naroa
Czas edycji: 2014-01-06 o 10:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-06, 12:06   #1580
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Ja bym była chętna na wymiankę Mam kartki z Frysztaka/Strzyżowa (2 miasta na 1) albo z Brzostka - to są najbliższe miejscowości
Tylko muszę sprawdzić, bo już mam jedną kartkę z Torunia to, żeby się nie powtórzyła

Stary 2014-01-06, 12:13   #1581
Azra
Raczkowanie

Cytat:
Ze strony:
Jeśli transakcja obejmuje przeliczenie walut, zostanie ona zrealizowana z zastosowaniem ustalonego przez nas detalicznego kursu wymiany, regularnie aktualizowanego na podstawie warunków rynkowych. Kurs ten może się różnić od kursów podawanych w gazetach lub portalach internetowych i zawiera opłatę w wysokości 4%.
(...) W przypadku wymiany waluty za pomocą konwertera walut w ramach salda konta PayPal (jak w instrukcji powyżej) dodatkowa opłata za przewalutowanie wyniesie 2,5%.

Jak kiedyś płaciłam przez PP to najpierw przelewałam sobie złotówki na konto, zamieniałam je np. na dolary i przelew szedł już w takiej walucie jak powinien.
Ale zdzierają .

Cytat:
O, może ja się skuszę na Toruń, mam sentyment do tego miasta w zamian mogę zaoferować kartkę z Olsztyna lub okolic. Jak będzie cieplej to może wybiorę się do Torunia na wycieczkę i przy okazji obkupię w Emporium w kartki
Też mam zaznaczoną tę opcję i póki co to Polska wylosowała mnie dwa razy, a nie na odwrót. Jeśli chcesz widokówki z kraju to zapraszam na niebieskie forum do działu z wymianami -> tagi
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Ja bym była chętna na wymiankę Mam kartki z Frysztaka/Strzyżowa (2 miasta na 1) albo z Brzostka - to są najbliższe miejscowości
Tylko muszę sprawdzić, bo już mam jedną kartkę z Torunia to, żeby się nie powtórzyła
Może chciałybyście wybrać sobie jakiś konkretny wzór? Czy wolicie niespodziankę? Mogę wieczorem wrzucić to co mam, a jest tego około 30 wzorów, więc jest w czym wybierać (mam nadzieję ).

A jeśli chodzi o tag na forum, to widziałam, że nie ma wątku takiego typowo miasto zamieszkania = miasto wysłania kartki, a nie chciałabym robić zamieszania. A czy tagi dotyczą tylko czystych kartek, czy tylko wypisanych? Jestem zielona w temacie .

Edytowane przez Azra
Czas edycji: 2014-01-06 o 12:15
Stary 2014-01-06, 12:48   #1582
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Może chciałybyście wybrać sobie jakiś konkretny wzór? Czy wolicie niespodziankę? Mogę wieczorem wrzucić to co mam, a jest tego około 30 wzorów, więc jest w czym wybierać (mam nadzieję ).

A jeśli chodzi o tag na forum, to widziałam, że nie ma wątku takiego typowo miasto zamieszkania = miasto wysłania kartki, a nie chciałabym robić zamieszania. A czy tagi dotyczą tylko czystych kartek, czy tylko wypisanych? Jestem zielona w temacie .
jeśli masz jak wrzucić to ja bym wolała sobie wybrać

Z reguły przesyła się wypisane kartki ze znaczkami A może zgłosisz się do wymianki w wizażowym klubie, nie jest nas dużo, ale kartki fajne link do klubu podawałam kilka postów wcześniej

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Naroa piszesz się na zamówienie?? http://postcrossing.com.pl/viewtopic...303943#p303943

Stary 2014-01-06, 13:23   #1583
naroa
Rozeznanie

Cytat:

Ja bym prosiła coś z panoramą z Wisłą, najlepiej wieczorem/nocą, ale jeśli będzie niespodzianka to też się nie obrażę tylko nie bloki na Rubinkowie

Na forum jest tag "widok na miasto", możesz zaznaczyć że chcesz z miasta zamieszkania Tagi to wypisane i "oznaczkowane" kartki, czyste są chyba w dziale "wymiany".

Cytat:
Naroa piszesz się na zamówienie?? http://postcrossing.com.pl/viewtopic...303943#p303943
Tak, już się dopisałam Zamawiają po 120 sztuk bo wtedy jest najkorzystniej (darmowa przesyłka). Spóźniłam się na pierwsze zamówienie, mam nadzieję że szybko się zbiorą osoby na kolejne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-06, 13:56   #1584
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Tak, już się dopisałam Zamawiają po 120 sztuk bo wtedy jest najkorzystniej (darmowa przesyłka). Spóźniłam się na pierwsze zamówienie, mam nadzieję że szybko się zbiorą osoby na kolejne.
już 2 nas jest

Stary 2014-01-06, 14:16   #1585
Azra
Raczkowanie

Cytat:
jeśli masz jak wrzucić to ja bym wolała sobie wybrać

Z reguły przesyła się wypisane kartki ze znaczkami A może zgłosisz się do wymianki w wizażowym klubie, nie jest nas dużo, ale kartki fajne link do klubu podawałam kilka postów wcześniej
Obawiam się, że mój zbiór jest zbyt biedny na wymianę .

Cytat:
Ja bym prosiła coś z panoramą z Wisłą, najlepiej wieczorem/nocą, ale jeśli będzie niespodzianka to też się nie obrażę tylko nie bloki na Rubinkowie

Na forum jest tag "widok na miasto", możesz zaznaczyć że chcesz z miasta zamieszkania Tagi to wypisane i "oznaczkowane" kartki, czyste są chyba w dziale "wymiany".
Kartka z blokami na Rubinkowie byłaby świetna! Niestety nigdzie takiej nie widziałam . Panoramę nocną mam jedną, ale niekoniecznie urodziwą .

A na taga chyba się skuszę w takim razie .

Link do moich toruńskich kartek, mam nadzieję że działa: https://plus.google.com/photos/11470...81656659076977

Czekam na odzew . Ewentualnie jakbyście miały jakieś życzenia i kartki nie było w albumie, to mogę przejść się po mieście i poszukać, mam dwa kroki, więc żaden problem . Ja ucieszę się z niespodzianki.

Edytowane przez Azra
Czas edycji: 2014-01-06 o 14:18
Stary 2014-01-06, 14:35   #1586
naroa
Rozeznanie

Cytat:
Kartka z blokami na Rubinkowie byłaby świetna! Niestety nigdzie takiej nie widziałam . Panoramę nocną mam jedną, ale niekoniecznie urodziwą .

A na taga chyba się skuszę w takim razie .

Link do moich toruńskich kartek, mam nadzieję że działa: https://plus.google.com/photos/11470...81656659076977

Czekam na odzew . Ewentualnie jakbyście miały jakieś życzenia i kartki nie było w albumie, to mogę przejść się po mieście i poszukać, mam dwa kroki, więc żaden problem . Ja ucieszę się z niespodzianki.
A ja mam: https://lh4.googleusercontent.com/-K...97336965_l.jpg Mieszkałam parę bloków dalej na Lubickiej Miałam dwie, ale drugą z jakże urodziwym falowcem przy OBI wysłałam już fanowi gatunku w ramach wymiany w maju byłam w Toruniu, zaszłam do Emporium i te brzydale było można wziąć za darmo. Właśnie, czy Emporium jeszcze istnieje? Bo przy okazji wpadłabym po kartki.

Jak można to zaklepuję tę https://plus.google.com/photos/11470...64836569151243 mimo że to nie panoramka

Edytowane przez naroa
Czas edycji: 2014-01-06 o 14:37
Stary 2014-01-06, 14:40   #1587
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Obawiam się, że mój zbiór jest zbyt biedny na wymianę .
ee tam Nie jest źle Do 'Oferuję... tag' śmiało możesz się zgłosić https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...cussionid=7082

Bo do Pocztówki na życzenie trzeba mieć bardziej różnorodne kartki https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...cussionid=7127

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Ja poproszę tę https://plus.google.com/photos/11470...64836569151243

Stary 2014-01-06, 14:57   #1588
mariamarysienka
Zakorzenienie

Azra, a masz możliwość znalezienia tej kartki: https://plus.google.com/u/0/photos/1...04072981182389? Bardzo mi się podoba i z chęcią się z Tobą wymienię za taką lub coś w tym stylu

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-07, 11:10   #1589
Azra
Raczkowanie

Cytat:
A ja mam: https://lh4.googleusercontent.com/-K...97336965_l.jpg Mieszkałam parę bloków dalej na Lubickiej Miałam dwie, ale drugą z jakże urodziwym falowcem przy OBI wysłałam już fanowi gatunku w ramach wymiany w maju byłam w Toruniu, zaszłam do Emporium i te brzydale było można wziąć za darmo. Właśnie, czy Emporium jeszcze istnieje? Bo przy okazji wpadłabym po kartki.

Jak można to zaklepuję tę https://plus.google.com/photos/11470...64836569151243 mimo że to nie panoramka
Ta kartka jest ge-nial-na! Byłaś w maju zeszłego roku? Kurcze, chyba muszę zacząć tam wpadać częściej. Sklep oczywiście nadal istnieje .

Proszę o adres na PW .

Cytat:
ee tam Nie jest źle Do 'Oferuję... tag' śmiało możesz się zgłosić https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...cussionid=7082

Bo do Pocztówki na życzenie trzeba mieć bardziej różnorodne kartki https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...cussionid=7127

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Ja poproszę tę https://plus.google.com/photos/11470...64836569151243
Oj, czuję się skuszona na te wszystkie tagi . Jak tylko znajdę więcej czasu, to na pewno wezmę udział.

Również pięknie proszę o adres .

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Azra, a masz możliwość znalezienia tej kartki: https://plus.google.com/u/0/photos/1...04072981182389? Bardzo mi się podoba i z chęcią się z Tobą wymienię za taką lub coś w tym stylu
Na pewno widziałam jakieś panoramy, mogę bez problemu sprawdzić, jednak dopiero w weekend, bo wtedy będę miała trochę więcej czasu. Czy może tak być?

Stary 2014-01-07, 11:54   #1590
kaczuszka69
potworkowa

u mnie poświątecznie Niemcy, Białoruś, Finlandia, Chiny i Ukraina, zaraz idę na pocztę

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości