|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#362 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I pewnie, skoro masz wątpliwości, co do zdrowia córci, to leć do lekarza A ja na kaszel u dziecka polecę ci syrop z buraka ćwikłowego. Musisz wykroić w środku dziurę i zasypać go cukrem. Po kilku/kilkunastu godzinach puści sok, który dajesz dziecku. Mój cały czas go pije, i zaden kaszel go nie łapie teraz. A i anemia mu niestraszna ![]() Cytat:
![]() bunny takie komentarze ze strony twojej rodziny, na temat jedzenia i twojego wyglądu, to czysta bezczelność. Ale tak to już jest z niektórymi. Zazdrość po prostu, i tyle. |
||
|
|
|
#363 |
|
Konto usunięte
|
bunny jak na złość, nadal nie ma tych odcieni z Prodigy, co mi doradzałaś
A ta szarość nadal trzyma się mocno. I sama już nie wiem czy jest zieleń, czy nie ma. Raz wydaje mi się, że ją widzę, a innym razem, że nie. Napaliłam się na tę prodigy, ale skoro nie ma to może jakąś inną z drogeryjnych mi dobierz ![]() Tak wyglądają moje włosiska na dzień dzisiejszy. Mam jeszcze połowę Oli z garniera nr 6.0, ale nie będę chyba z niczym jej mięszać, bo kiedyś pisałaś, że garniery mają najwięcej zielonego barwnika. Spodobał mi się też Syoss oleo intense 6-10. Ale czy nie wyjdzie mi za ciemno? Może zmieszać ją z innym odcieniem? Pracowałaś już z tymi farbami? Edytowane przez 201606240916 Czas edycji: 2014-01-06 o 12:54 |
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie wiedziałam jak to jest z tymi torrentami dlatego bardzo dziękuję za wyjaśnienie
![]() Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam do siebie i mnie deprecha dopadła
![]() Na poprawe humoru chyba sobie piwko strzele. Ex możesz pokazać mi to Lioele, podlinkowac,bo jak wpisuje to mi jakieś kilka wersji wyskakuje
|
|
|
|
#366 |
|
Magda ;)
|
Kylie to ten http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html
![]() ja też mam jakiś dzień paszteta od wczoraj wypryszczyło mnie okropnie, jeszcze zrobiło mi się jakieś uczulenie na czole i rękach i nie mam pojęcia od czego |
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli Cię to pocieszy to mam mały wysyp o Skrzypokrzywy,bo zaczęłam ostro ją pić ![]() Może proszek,albo płyn do płukania zmieniłaś,może balsam, tak na prawde ręce mają kontakt z wieloma rzeczami ![]() Ten BB Lioele jest tylko w jednym odcieniu ?Bo tak patrzę, to stówka za to,jak to takie cudko to nie najgorzej jest cenowo ![]() http://asianstore.pl/kremy-bb/30-lio...0-pa-50ml.html Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-06 o 16:18 |
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z was kiedykolwiek używała shimmer lights shampoo? Pytam bo właśnie kupiłam, oglądałam filmiki, czytałam opinie ale chciałabym znać ich więcej. Macie jakieś doświadczenia?
|
|
|
|
#369 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
na rękach już mi prawie zeszło, ale czoło mam takie w krostach małych blleee![]() Tak w jednym chociaż ja teraz jestem zadowolona z La Roche Posay toleriane teint![]() Na ebayu masz taniej, na tym Asian Store nieźle zdzierają http://www.ebay.com/itm/Lioele-Tripl...item3f159fe8e3 no i on jest większy niż standardowy podkład, bo ma 50 ml
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrob sobie moze innego loreala? Syossa dawno nie robilam zadnego, odkad kilka razy podsuszyla wlosy moim klientkom. Nie wiem jak ta oleo....
|
|
#372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chcesz chlodno to popielem jesli b naturalnie to naturami albo bezami.
|
#374 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 8.2 powinno ci wyjsc fajnie ,perlowo i nie buro.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na odrosty na 45.
|
|
#378 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz ja wiem ze jesli u mnie jakims cudem przyjdzie moment zmiany stanu cywilnego to na pewno nie moge zrobić takiego cichego ślubu bez rodziców chociażby - byłoby im mega przykro. Wogóle powiem wam że mega nieprzyjemna sytuacje mielismy u TŻ na mieszkaniu w nocy, niektórzy nie powinni pić alkoholu i współczuje każdej kobiecie która na takiego idiote trafi ![]() Ide skleić jakaś notke na bloga |
|
|
|
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie blondyny
Obserwuje wątek od jakiegoś czasu i z ukrycia podziwiam wasza piękne włoski Sama jestem naturalną blondynką która pewnego dnia zeszła na stronę brązowych włosów... Ale już wróciłam do blondu i jeśli można to mam pytanie do blond bunny W sobotę pofarbowałam włosy Londą 18 i całkowicie mi ten kolor się nie podoba ![]() Czy jeśli użyję Wellatonu 10.0 nie będę mieć żadnego glonka na głowie? Chciałabym włoski mieć na poziomie 9 i za bardzo nie wiem jak się za to zabrać ![]() Dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
jaram się Twoimi kłakami! Ślicznie wyglądają ![]() Dziewuszki weźcie kopnijcie mnie w tyłek, dajcie jakiegoś mobilizatora Cierpię na wielkie NICMISIĘNIECHCE, a zaczyna się robić sajgon na uczelni, sesja nadchodzi, a ja nie jestem w stanie podnieść się z łóżka i cokolwiek pożytecznego zrobić. Godzinami gapię się w sufit, albo śpię i tak już od kilku dni. Katastrofa, wyłączenie totalne. :C Z☠☠☠ki potrzebuję!
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie ja bym bardzo chciala taki slub
i mysle o tym tak samo jak Susuanne ze to takie intymne wydarzenie ze chcialabym byc tylko z TZ w chwili zlozenia przysiegi i z tych samych wzgledow te nie chcemy wesela ![]() Ale niestety nie wybaczyliby nam gdybysmy nie zaprosili na slub. Szykujemy sie wstepnie na czerwiec ![]() A tak w ogole to czesc czekam az moj Obsrańczyk sie obudzi i bedziemy ja kapac ![]() Bylismy dzisiaj na spacerze i zaszlismy do kosciola - wydarla sie tak ze spieprzalismy az sie kurzylo pewnie ja w tyłek szczypało za te darcie sie po nocach i nie dawanie spac rodzicom ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie piękne
![]() Dawno mnie tu nie było ale miałam masę spraw na głowie. Co do mnie wzięłam się za siebie i cwiczę z Tiffany Rothe i staram zdrowo odżywiać bo ostatnio jak się zważylam po świętach to aż 3kg prawie przytyłam ![]() musze Was ponadrabiać kochane
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() bunny- no to ja nie wiem jak to się stało,że ja tę Twoją rade zapomniałam, czy niedoczytałam chyba jestem za bardzo roztrzepana i mam oto sama skutki- ciągle rudziejący odrost ok, czyli kupie niebieski mixton (obojetne jakiej firmy, czy coś polecasz?), farbe koleston i bede działac w przyszłym tygodniu )Kitka- sikam ze śmiechu z Twoich tekstów ![]() (moja w kosciele tez sie zawsze drze, do teraz )Całą noc spac nie mogłam Czekam na @ i tak mnie wysypało,że najchetniej bym załozyła worek na łeb dzis, bo poza tym mam piękne odrosty
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Idź ktoś za mnie do pracy
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Mi już w tym tygodniu zaczynają się egzaminy.. 9, 10, 11, 13, 14 i 18 styczeń to najgorsze dni w moim życiu ![]() Z zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających mam 70 pytań na ustny do nauki, a z kosmetyki upiększającej aż 118 Do tego z anatomii 15 tematów do nauczenia Nie wiem jak ja to ogarnę A chciałam mieć średnią powyżej 4,75 żeby załapać się na stypendium za wyniki w nauce Jak narazie mam już dwie piątki ale muszę mieć jeszcze 3 i mogę pozwolić sobie jedynie na jedną czwórkę.. Ciężko będzie.Cytat:
Nie będę już chyba kombinować tylko jak dozbieram to biorę lioele i tyle
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znac jak sie zdecydujesz,to i mi przy okazji zamówisz,bo ja tego "je baja" nie moge ogarnąc
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okej, jak coś to bd pisać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

komuś się chyba musi bardzo nudzić i brak mu swojego życia.[COLOR="Silver"]
Moja O.też dalej chora na szczęście już nie gorączkuje i humorek ma lepszy, ale kaszel strasznie ja męczy.Byliśmy z tz z nią na Nowy Rok u lekarza to osłuchał jej płuca i powiedział że nic złego się nie dzieje .Zalecił tylko podawać flavamed i nasivin do noska.Ale ten jej kaszel nie podoba mi sięTaki mocny i mokry.Jak jutro będzie bez zmian to jeszcze z nią pójdziemy do lekarza żeby jej nic na oskrzela nie weszło
Masz takie piękne włoski 

?

Do tego z anatomii 15 tematów do nauczenia