|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#3242 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
(tylko czarna koszulka, a czapka była szara)i do pogrubionego - święte słowa
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kilka sukienek z asosa i taką piękną koronkową od lubego i ani razu niektórych nie miałam, bo się już nie dopinałam, a teraz możliwe, że i przez biodra by mi nie przeszły na górze biuścik hamuje, na dole bioderka normalnie Beyonce jeszcze żebym śpiewać potrafiła, to już byłoby git![]() dlatego właśnie chce coś poodkładać na te zegareczki plus torebka roma mi się podoba i taka z korsa, ale to jak uda mi się pojechać do stolicy, to zobaczę jak ona wygląda, bo może jak zobaczę na żywo tak chęć na nią odejdzie
|
|
|
#3244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.No niestety siedząc na wizażu za dużo się nie oszczędzi .A w ogóle fajne masz postanowienie z tymi zegarkami. Ja chcę w tym roku zrobić się taka bardziej fit - powód do nowych zakupów . Tym razem odzieży sportowej, której za dużo nie mam .
|
|
|
#3245 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44463736] Slonce ssie
. Migreny od slonca dostaje. Poza tym slonce wpedza mnie w depresje i robi mi sie smutno. Najbardziej lubie deszcze, wiatr i chmury. Wtedy czuje sie dobrze.[/QUOTE]O matko, to jak tak ja! Niestety mieszkam w regionie bardzo słonecznym, w którym nie ma jesieni i wiosny, jest lato i od razu zima, a ja potrzebuję jesiennych i wiosennych klimatów, uwielbiam jak niebo jest zachmurzone i pada deszcz! Cytat:
Cytat:
już nie mówiąc o jakiej półce mówimy, czasami czegoś czego nie używam zostawię dla mamy czy bratanicy, ale zazwyczaj wywalam. Zwłaszcza jak kosztowało mniej niż 15 euro, wtedy mi nie szkoda.
|
||
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3248 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Jamesiku zrob fajne zdjecia
![]() I czsami warto jest wystawic na licytacje, ludzie glupieja Na licytacjach kupuja drozej niz to samo wystawione na kup teraz Jest opcja kwoty minimalnej, kosztuje chyba 5 zl ale jak licytacja nie osiagnie tej kwoty nie ma obowiazku sprzedazy.
|
#3250 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
niestety odejście poważnego stresora z życia + zmiany w pracce (niby na lepsze ) + święta zaowocowały zadem z przyległościaminiby tragedii nie ma, ale chyba nie chcę czekać jak już będzie, zwłaszcza przy chytrym planie rzucenia fajczurów ![]() a poza tym jestem praktyczna , za dużo mam ulubionych portek, w które coraz trudniej mi się wcisnąć teraz, po co mam szukać nowych i jeszcze płacić za nie
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44464344]Dziekuje za podpowiedzi. Ja mam wlasnie sporo limitowanek, ktore - choc niekoniecznie swieze - to naturalnie w doskonalym stanie. Czuje sie zmotywowana i jutro porobie zdjecia. Dziekuje
Próbuj |
|
|
|
#3252 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44464344]U mnie tak samo. Tylko wielkie oczy robia i "ile Ty wydajesz" albo - moje ulubione - "placi sie za marke"
.Dziekuje za podpowiedzi. Ja mam wlasnie sporo limitowanek, ktore - choc niekoniecznie swieze - to naturalnie w doskonalym stanie. Czuje sie zmotywowana i jutro porobie zdjecia. Dziekuje heh jak mnie to denerwuje....ostatnio po zakupach poszłam do koleżanki, która pracuje w sklepie i rozmawiamy, mówię, że wracam z Mario, bo była promocja i kupiłam olejek do twarzy z Clarinsa, bo ostatnia sztuka była, a i tak go chciałam to i mam zapytała się o cenę, mówię, że jakoś z 120zł, a ona "to po co takie drogie kupujesz?!", myślę sobie ok...a sama wydała 350zł u kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i dekoltu, bo tak ją wysypało po tych cudownych mazidłach niewiadomoskądCytat:
koleżanki byłyby wdzięczne !no mam nadzieję, że się uda ![]() Cytat:
a torebka jaka ??no to kolejna chętna do odchudzania ![]() luzik, widziałam już wcześniej, bo myślałam, że ktoś sobie jakieś jaja robi z tymi pośladami na bocznym pasku
|
|
|
#3253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej jednak strony jak miałam 20 kg mniej, to też uwielbiałam kosmetyki, tylko mniej na nie wydawałam, bo nie było mnie aż tak stać. No i trzymam kciuki za powodzenie planów Cytat:
.Podejrzewam, że w sprzedaży też szczęścia bym nie miała .Cytat:
![]() Cytat:
.To już wolę oddawać w dobre ręce. |
||||
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44464431]Sliczna jestes!
Moze byc bez pingwinow. Pomysl o jakims odstraszajacym tytule, co by narod przetrzebic. Jak bedzie zbyt zachecajacy to tylko czekac az jakas jedna madralinska z druga przyjda lamentowac, ze nie jem warzyw .[/QUOTE]ok ![]() Cytat:
|
|
|
#3256 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44464431]Moze byc bez pingwinow. Pomysl o jakims odstraszajacym tytule, co by narod przetrzebic. Jak bedzie zbyt zachecajacy to tylko czekac az jakas jedna madralinska z druga przyjda lamentowac, ze nie jem warzyw
.[/QUOTE]to może lepiej zamiast wątku założyć klub? można go zamknąć i wtedy nikt z zewnątrz nie ma wstępu
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-01-06 o 20:14 |
|
|
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4446466 8]to może lepiej zamiast wątku założyć klub? można go zamknąć i wtedy nikt z zewnątrz nie ma wstępu
[/QUOTE]w sumie chyba faktycznie lepiej uwaga zaraz klub będzie działać
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2014-01-06 o 20:18 |
|
|
|
#3259 |
|
Konto usunięte
|
swoją drogą to też bym chciała z 10kg zrzucić, bo w czerwcu ślub biorę
nawet kupiłam karnet na basen i... poszłam raz na szczęście jeszcze pół roku ważny i postanowiłam od nowego roku zacząć chodzić regularnie
|
|
|
|
#3260 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Drozyzna z tymi 5 zlotymi. Jutro mam plan kilkanascie aukcji wystawic, i sama nie wierze, ze to mowie, ale jednej Flowerbombki sie pozbede .Cytat:
Dziekuje Cytat:
. Cytat:
Ja do MK jakas odraze zywie. Polowa blogerek ma torebke Korsa i zegarek . Mnie taka moda nie kreci. Pomijam, ze wszystkie kupuja ta najtansza linie Korsa, ale opis zawsze, jakby to co najmniej torebka Chanel byla .Dobrze .---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4446466 8]to może lepiej zamiast wątku założyć klub? można go zamknąć i wtedy nikt z zewnątrz nie ma wstępu [/QUOTE]Klubu meczace sa. Nie mozna cytowac ani wstawiac zdjec. |
||||
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
James, dziękuje za dobre słowo
![]() Jestem chętna na odchudzanie, ale od razu zaznaczam- lubię kabanosy i nic tego nie zmieni! I nie mam zamiaru mieć wyrzutów sumienia z tego powodu! Od czasu do czasu muszę je zjeść ![]() Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk |
|
|
|
#3262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Przy wieloletniej nadwadze ochota na luksus też zmierza u mnie w stronę zegarków, torebek czy butów - to w konću pasuje niezależnie od wagi. Biżuteria zasadniczo też, za wyjątkiem pierścionków. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44464836]Dziekuje za wszelki rady
Drozyzna z tymi 5 zlotymi. Jutro mam plan kilkanascie aukcji wystawic, i sama nie wierze, ze to mowie, ale jednej Flowerbombki sie pozbede .Nie wiem o czym mowisz, ale poczytam i bede wiedziec Dziekuje I dobrze jej tak . A nie lepiej Citizena kupic? Wyglada ladnie, wykonanie swietne. Ja do MK jakas odraze zywie. Polowa blogerek ma torebke Korsa i zegarek . Mnie taka moda nie kreci. Pomijam, ze wszystkie kupuja ta najtansza linie Korsa, ale opis zawsze, jakby to co najmniej torebka Chanel byla .Dobrze ![]() Klubu meczace sa. Nie mozna cytowac ani wstawiac zdjec.[/QUOTE] cytować można fotki też da się wstawiaćwiesz co pewnie i lepiej, tylko nie ma nigdzie takiego złotego fajnego:/ przeszukałam już 4 różne galerie, przeglądnęłam zegarki przeróżnych marek i tylko ten jeden kors mi się podoba na tyle, że byłabym w stanie wywalić tego tysiaka na niego. Może do czasu aż schudnę i w nagrodę będę go mogła kupić, będzie jakiś inny fajny
|
|
#3264 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- A to widze, ze sie pozmienialo. W truskawkowym klubie nie bylo ikonki do cytowania, zdjecia tez tylko z albumu mozna bylo wstawiac. |
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!no pora się poważnie brać za siebie bo tak na niby, to ja się biorę za swoje cztery litery już z 4 lata Heh mnie autentycznie zatkało, bo to było jeszcze z takim lekkim oburzeniem jakbym to jej pieniądze wydawała...zaproszenia wysłane
|
|
|
#3266 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Jamsiku jak licytacja przekroczy kwote minimalna to all zwraca tą oplate.
Ale jak nie to wtedy wtopa dlatego trzeba sobie przekalkulowac to i owo .Ale ogolnie all ma zlodziejskie oplaty i prowizje ![]() Ja tez mam w planach byc oszczedna ![]() Nie bardzo chce mi sie wycierac podloge w sali dresami za 200 zl. Mimo ze sie na macie cwiczy to ja zuzywam takie spodnie w tempie zastraszajacym.
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2014-01-06 o 20:37 |
|
|
|
#3268 |
|
♪♫♪♪♫♪
|
To i mnie dopiszcie proszę do wątku, może to mnie zmotywuje żeby zgubić to co się ostatnio nazbierało
|
|
#3269 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() a palec, bardzo słusznie
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44465060]Ja tez. Mam nadzieje, ze w swoim gronie sie dogadamy i nikt nie bedzie nawiedzony. Jak czytam te farmazony na dietetyce czasami to glowa boli. Chocby zwykle sniadanie: wiekszosc uwaza, ze najlepsza owsianka, a poza tym to grzech sniadania nie jesc. Ja za to widzialam badania, ktore mowia, ze zjedzenie sniadania nie ma znaczenia. Tak samo czytalam (mowa tu naturalnie o porzadnych badaniach, nie artykulach z Pani Domu), ze nie ma znaczenia, czy zjesz 3 duze posilki czy 6 malych. Na dietetyce za to mnostwo jest takich prawd objawionych
.---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- A to widze, ze sie pozmienialo. W truskawkowym klubie nie bylo ikonki do cytowania, zdjecia tez tylko z albumu mozna bylo wstawiac.[/QUOTE] Haha, ja jak zjem sniadanie to jakby wpadam w jedzeniowy trans i caly dzien laze i podjadam. A jak nie zjem sniadania to nie czuje praktycznie glodu caly dzien moja mama schudla 10 kilo jak przestala zmuszac sie do jedzenia sniadan, wiec widac u nas to genetycznie dziala ![]() Ps. Jestem z zawodu dietetykiem, wiec nie mowcie nikomu ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

.
ja kocham takie galoty, bo gdy inne spodnie na dupę nie wchodzą, to one zawsze. Mam z by insomnia i je uwielbiam.
(tylko czarna koszulka, a czapka była szara)

plus torebka roma mi się podoba i taka z korsa, ale to jak uda mi się pojechać do stolicy, to zobaczę jak ona wygląda, bo może jak zobaczę na żywo tak chęć na nią odejdzie
) czy (ikona właściwie już) Sean Connery
? zaciągnęłabyś go do wc i wykorzystała!
i bardzo fajnie wyglądasz 

To więc jest moja kara, zero zakupów ciuchowych (a w nagrodę za -10/15kg moje kochana rodzinka obiecała mi fajną torebkę, którą miałam kupić w te święta jak będe w PL, ale doszliśmy do wniosku, że to będzie dobra "kara" i podwójna motywacja), więc przypuszczam, że "odbije" się to na zakupach kosmetycznych
ja Ciebie też
na szczęście jeszcze pół roku ważny i postanowiłam od nowego roku zacząć chodzić regularnie