|
|
#2401 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Sernik z creme brulée popełniłam :-D Czeka go jeszcze noc w lodówce i jutro degustacja. Wygląda paskudnie, ale pachnie obłędnie
|
#2402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() :mn iam:Dzień dobry Baru i wszystkim bywalcom jego ![]() Czy u was już roznosili złoto, kadzidło i mirrę? ![]() Aileen Więcej nie doczytam, nie ma jak dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Katty
|
|
|
#2403 |
|
|
Do mnie nie przyniosą, u mnie zabierają złote, zamiast przynosić złoto
![]() Strasznie długo spałam dziś...
|
#2404 | |||
|
Mother of Cats
|
Jaki cudny dzień dzisiaj
![]() Dziękuję wszystkim zbiorowo za głaski i kciuki Cytat:
Cytat:
Zdrowiej Cytat:
![]() Chwaliłam się, że od piątku mieszkamy z trzema kotami? Proces adaptacyjny dwójki nowych przebiega powoli, ale chyba skutecznie. Ofiar w kotach, ludziach i meblach brak, za to znacząco wzrosła liczba kłaków i żwirku na metr kwadratowy
|
|||
|
|
|
#2405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hm... zależy co robiłaś... (i z kim
)bo ja od rana kicham ismarkam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może jeszcze gloany do niej założysz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
|
Cytat:
Ta pogoda, to gdzie taka/?? Bo u mnie za oknem jakiś syf... Poka kothy!!
|
|
#2408 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. też mam takie odczucia -Bar leczy, radzi, nigdy Cię nei zdradzi ... ![]() 3. |
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
No ba
Ale jeszcze kaski wpadnie w tym miechu coś A i kupiliśmy tylko rzeczy do domu (takie co jeszcze nie mieliśmy i wreszcie są Cytat:
(tylko, że ja jeszcze macham nogami ![]() ). Codziennie od paru dni "ćwiczę"/tańczę sama albo z Didką tańczymy Alladyna.![]() Dzień dobry w to letnie popołudnie Zimo! Where r u ? ![]() Orszakowaliście dziś?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-01-06 o 20:12 |
|
|
|
|
#2411 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
też planuję to oglądać
Cytat:
Cytat:
ad 2 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie ma U mnie też słońce, ale jakoś nie zdążyłam skorzystać dopiero się wieczorem wynurzymy do kina ![]() Założyłam wątek wymiankowy, już zapomniałam jakie to czasochłonne
|
||||||
|
|
|
#2412 |
|
|
Polecam, choć gdyby mi ktoś w 2 słowach powiedział, o czym to, w życiu bym się nie zebrała, żeby obejrzeć
Obejrzeliśmy już całość i czekamy na kolejną serię... Rypa była dziś na obiad. Rypa Frosta -tania i prosta. Małżon się zastanawiał, co to ma z rypą wspólnego, ale potem jednak kawałek znalazłam
|
#2413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja już tych szajsów nie kupuję, szkoda kas i zdrowia kupuję lite filety - np z 30 sztuk i potem wyjmuję - rozmrażają się w try miga, a jeśli na parze to nie muszo, w sumie w duszeniu, w potrawce też nie muszo polecam morszczuk, czarniak, no i wiadomo dorszyk ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
czekam aż zejdzie na sieciunie albowiem obraziłam się na kino cena dla dwóch osób wygórowana, warunki beznadziejne, obcy ludzie, często obleśni, lub nazbyt gadatliwi, oglądanie reklam przez 25 minut (tak wiem można przyjść później) magic is over ![]() nie ma to jak kino domowe, wygodna sofa, pauza w razie siku, papu itp wygodne pozy, oglądanie na golasa etc etc
|
||
|
|
|
#2414 | |
|
|
Cytat:
A "ryba" to dlatego, że na zakupach miałam zejście, prawie wczoraj zemdlałam -cudowny lek na kręgosłup, małżon postanowił wrzucić do kosza coś na szybko w związku z tym. Ja tylko wędzone kupuję, bo nie mam drzwi w kuchni, a wszystkie okna na jedną stronę, więc zapach rybki pieczonej, zostaje z nami jeszcze przez tydzień. Choć zamierzam zaszaleć z łososiem, dostałam przepis od znajomych -ostatnio u nich jadłam i od tamtej pory śni mi się ten łosoś po nocach... A potem sprawdzę, czy lampa katalityczna działa, jak obiecywali. Tymczasem usiłuję nadrobić zaległości z węgierskiego i ciężko mi idzie...
|
|
#2415 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret kina, polecicie jakieś filmy? Najlepiej coś z nowości, sf, thrillery, horrory ale przyzwoitym blockusterem dla gimbazy nie pogardzę.
Zgon na pogrzebie i Franklyn już widziałam
|
|
|
|
#2416 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to TE koty?
|
|
|
|
#2417 | ||
|
Zakorzenienie
|
O ja tyż
Ostatnio Sherlocka czeci sezon zaczęliśmy i mam wrażenie, że z każdym sezonem jest coraz gorzej ![]() ![]() Na? Cytat:
Ale ja to chyba dlatego się zdziwiłam, bo strasznie utknęły mi w musku tanie wtorki w Heliosie I zapomniałam, że bilety do kina są jednak droższe Co nie oznacza, że przy zakupie 3 biletów w tani wtorek wyjdzie znowu tak tanio ![]() Cytat:
Ach skąd ja to znam (a raczej znałam ), ta duchota w lato Na zachód masz czy południe, bo nie pamiętam?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2418 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak już gotowca jesz to lepsza ryba z Biedry, taka w sosie. I paluszki też niezłe.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2419 | ||
|
|
Cytat:
Wo chyba nie jest południe, bardziej wschód, normalnie nie wiem ![]() Cytat:
![]() No wiem, nie jest to zdrowe, ale kto się zdrowiem przejmował na studiach??
|
|
#2420 | |
|
Mother of Cats
|
Pod Wawelem
![]() Zima ponoć ma przyjść już w najbliższy weekend - w sumie nie wiem, czy się cieszę. Na wszelki wypadek zanabyłam właśnie via Allegro getry ocieplane polarkiem. Może zdążą dojść przed zimą ![]() O co chodzi z orszakowaniem? Cytat:
A oto kothy (na uchwycenie ich w formie stada trzeba jeszcze trochę poczekać ). Po kolei: nasza lokalna księżniczka Mila, czarny diabełek Miśka i wszystkiego się bojący wypłoszek Norka.
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-01-06 o 20:51 |
|
|
|
|
#2421 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Orszak 3 króli
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2423 | |
|
|
Cytat:
![]() U mnie zawsze jest gorąco -okna mam w loggii, więc to nie rzutuje Ale w tym roku jeszcze kaloryferów nie odkręciliśmy... I cały czas mamy uchylone okna. Zimą to jest fajne, gorzej znieść lato...
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jest ciepło, choć chłodniej niż w poprzednim mieszkaniu
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2427 |
|
|
By mu trzeba w sumie pod podwozie zajrzeć, nie?? Moja Artur ma białe tylko od dołu, w okolicach odpływu kanalizacji
Ten kocio wygląda, jakby coś sjamskiego w przodkach miał... Ale i tak stawiam na przejęcie władzy ![]() Heloł Zdechlaku
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miśkę w postaci męskiej mamy na stanie - taki dzwon właśnie ![]() a Mila Wasza niczym Mila z Wenus tak na opak ![]() no cudna gromada - dając im czas wierzę, że skumają o co cho i ustawią heirarchię - tzn już to robią ale z czasem to będzie dla Wszystkich domowników cheb powszedni Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-06 o 22:49 |
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

plus powrót do przeszłości - śliniak b nie kontroluję ulewek 
ale nie w Realu tylko w sklepie z ciuchami 

(tak wiem można przyjść później) magic is over