|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
![]() Cytat:
![]() ja już Ci pisałam że mam przeczucie ![]() i
|
|
#5582 | |
|
Zakorzenienie
|
Oooj, oooj, co? Jakie za późno?
![]() Cytat:
Nie mylić z pozytywistyczną (myślą). W każdym razie nie bij mnie tylko pomóż mi skonstruować wehikuł czasu, tak na wszelki wypadek ![]() ![]() A to ja juz sobie nie mogę mieć przeczuć? ![]() ![]() Dzięki Zuuuoootko... I tak za długo muszę czekać. Z tegoż właśnie powodu pozwalam sobie mieć małego doła, bo obiektywny. O!.
|
|
#5583 | |
|
Zakorzenienie
|
spotkalismy się. i już nie wrzeszczałam.
Cytat:
![]() A wehikuł jak najbardziej... też mam w tym interes
|
|
|
|
|
#5584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uhm. Uhm. Zimna krew?
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ptiśku, a czemu mi się zdawało, że ja mam Twojego maila? W każdym razie sie okazało, że jednak ni mam. Ślijnij mi na PW, poproszę.
|
|
#5585 |
|
Zakorzenienie
|
a no nie możesz
lepiej zdaj sie na moje
Hey little Suzie You don't have to cry no more ![]() Edytowane przez Zuzannka Czas edycji: 2007-05-28 o 19:08 |
|
|
|
#5586 | |||
|
Raczkowanie
|
Tak czytam już ten wątek od chyba ponad tygodnia i zaczynam się zastanawiać nad tym wszystkim. Ile my już łez wylałyśmy przez płeć przeciwną, a oni zazwyczaj mają to serrrdecznie gdzieś. Czasem zastanawiam się czy warto. Odpowiedź jest prosta: NIE! Odpowiedź może i prosta ale wcielenie jej w życie już nie, a szkoda ;/ może życie nie byłoby wtedy takie ciężkie. Dla wszystkich pokrzywdzonych przez niedomyślną, często nieczułą i nie dającą się zrozumieć racjonalnie płeć przeciwną wielkie buziaki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podziękował Ja niczym prawdziwy dzieciak będę obchodziła urodzinki 1.06p.s. netu człowiek nie ma przez 3 dni i musi czytać z 5 stron
|
|||
|
|
|
#5587 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny,
mam nadzieje ze dziesiejsza piekna pogoda dziala na Was rozweselajaco ![]() Ja dzis nie mam dola, jestem tylko zla ale to tez nie na cos konkretnego. Tak po prostu jestem zla i najchetniej pojechalabym na misje do Afryki Chociaz nie, lepiej na bezludna wyspe, o tak pozdrawiam Was! |
|
|
|
#5588 |
|
Rozeznanie
|
Lawinia2007 zabierzesz mnie ze soba....slowo ze bede milczec i bedziesz sie czula jak na bezludnej wyspie;p....ja chce byc z daleka od tego swiata...mialam dzisiaj koszmar....jak mowia slowa piosenki Edyty Bartosiewicz "to jest moj sen, ten sen przeraza mnie...w pokoju bez scian,zamykam sie, nie ma nic, nie ma mnie...niby bezpiecznie, ale wcale nie jest dobrze w moim snie..." tak sie dzis czuje...
|
#5589 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim.
Ja też dziś w nie humorku xD Może nie jednoznacznie przez faceta ale przez to w jakiej sytuacji się znaleźliśmy. ![]() Mam nadzieje , że jakoś sobie z tym poradzimy...
|
|
#5590 |
|
Przyczajenie
|
Przyznam, że jak tak zagłębiłam się w ten wątek to takie prawdziwe rzeczy piszecie i tak wiele z nich pasuje do moich związków...
Ja mam teraz niezłą jazdę i nie wiem już co mam robić Poznałam faceta na pewnym spotkanku, wtedy nie gadliśmy ze sobą za dużo ale potem on odezwał się na gg i tak od rozmowy do rozmowy zaczęłam z nim flirtować.Nawet nie wiem kiedy to się zaczęło.Polubiłam go bardzo.Fantastycznie nam się rozmawiało. Potem on miał jakieś wątpliwości co do naszej znajomości i uznał że będziemy tylko znajomymi, bo jest między nami duża różnica wieku, on jest młodszy Nie odzwywał się do mnie chyba ze 3 dni, a ja muszę przyznać że trochę głupiałam bo tęskniłam za nim.A potem wypalił z tymi znajomymi.Zgodziłam się bo nie chciałam tracić z nim kontaktu.Ale oczywiście już po dwóch dniach zaczął znowu pisać do mnie nie tak jak się gada z koleżanką.....Na naszym spotkaniu po tych flirtach na gg było na serio fajnie (nie byliśmy sami tylko w grupie). Ale potem eski i rozmowy na gg nabrały rumieńców. Potem było spotkanie w odstępie 1 tygdnia i znowu było fajnie.A teraz nie wiem co mam myśleć, bo 3 dni temu napisał mi tak "nie mam ochoty na rozmowę kotku, przepraszam.." i od tej pory się nie odezwał. Ja oczywiście też nic do niego nie pisze, ale mam wielką ochotę to zrobić bo bardzo mi go brakuje.Ale mam wrażenie że tylko się poiniżę..... Kobietki co wy o tym myślicie, bo ja się już totalnie pogubiłam ![]()
|
|
|
|
#5591 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam wszem i wobec oznajmić, że Ptyśkowi dziękuję
Dzięęęki. Wracam do pisania
|
#5592 |
|
Raczkowanie
|
sempajka: Myśle ,że powinnaś napisać. Ot tak zwyczajnie np. po to zapytać co tam słychać? może on na to czeka?:P A jeżeli nie odpisze to odpuściłabym sobie...
|
|
#5593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5594 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy raz się pochwalę wyczynem mężczyzny mego... weekend spędziliśmy razem, cud miód i orzeszki. dzisiaj rocznica. wróciłam do miasta, w którym studiuję, on był dzisiaj 20km od miejsca, gdzie miałam zajęcia. i co? i nic. zadzwonił powiedzieć, że z samochodem wszystko ok (jakieś kłopoty były). cały dzień wytrzymałam, a teraz ryczę jak głupia, że już siły nie mam.
dla jasności: pamiętał o tej cholernej rocznicy. tak samo jak pamięta (teoretycznie) o moich jutrzejszych urodzinach. zapewe też się nie doczekam niczego. rocznica i tak boli bardziej :/
|
|
#5595 |
|
BAN stały
|
Ja nie wytrzymam
Wiecie co?Jesli miałam jakiekolwiek ciepłe wspomnienia związane z eksem to własnie wyparowały Ten biedny,żałosny człowiek przez kilka lat naszego związku pomiatał mną jak chciał.Kiedy się zbuntowałam i zerwałam obarczył mnei winą za wszelakie zło i nękał SMSami jak obłakaniec.Jednocześnie podrywał panienki i próbował je zaliczać jak ostatni kuwiarz,a teraz-UWAGA- cieszy się że facet który mi sie podobał kiedyś tam dostał piłką w oko i ma podbite bo myśli duerń że ktoś go pobił Co więcej sam się odgrażał kiedyś,ze go pobije więc zadzwoniłam aby wybadać czy to nie jego sprawka a ten jakiś nerwowy chichot,centralnie jak osoba chora psychicznie.Cieszy się z cudzego nieszczęścia,a mnie wyzwał od puszczania sie ponieważ-drugie UWAGA-całowałam się z tym kolesiem Nie mogę w jedno uwierzyć-jak mogłam być z nim tyle lat ![]() Z kimś takim.Żałosny człowiek. Wreszcie mogę powiedzieć ze spokojem i uśmiechem-zerwanie z nim było najlepszą decyzją w moim życiu. A tak w ogóle jak opowiadąłam swojej psycholożce dotychczas jakie on mi jazdy robił to babka tak i stwierdziła,ze on jest niezrównoważony emocjonalnie.Jak jej opowiem jutro tą akcje to chyba padnie
|
|
|
|
#5596 |
|
BAN stały
|
Dobrze Magda, że u Ciebie tak wesoło
Patrzysz na to z dobrej perseprktywy! Gratuluję podejścia |
|
|
|
#5597 |
|
Wtajemniczenie
|
wrrrrrrr
wrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrr i tyle na dzisiaj a oto w jakich sytuacjach chcialabym dzisiaj ujrzec swojego DDZta !!!! :plask: :plask: Dobranoc,Kochane. Slodkich snow )))przemila Pearl
|
|
|
|
#5598 |
|
BAN stały
|
Buhahahahahahahahahahahaa h!!!!!!!!!!
![]() Boskie ![]() Czasem mam podobnie Hehehe!
|
|
|
|
#5599 |
|
Raczkowanie
|
_Magda o miałam niemalże identyczna sytuacje ...
![]() Dobrze, że jego teraźniejsza wydaje się lepszą czarownicą ode mnie. Przynajmniej z Tżtem nie mam żadnych poważniejszych problemów
|
|
#5600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odrazu lepiej ![]() Nic się nie przejmujcie babki. Ja też usłyszałam, że się puszczam(choć użył gorszego słowa ). Widział mnie jego przyjaciel jak siedziałam w klubie przy stoliku. To wystarczyło Nie byliśmy wtedy razem ponad 2 miesiące.sempajka jestem w troszke podobnej sytuacji. Nie pisz!
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
|
#5601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i piesogrodnicyzm
|
|
#5602 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie moge zasnac.
DDŻ zadzwonil. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaki zajety,ze od tyyyyyyyyyyyyyyylu dni nic nie jadl, ze na niiiiiiiiic nie mial czasu,ze telefon rozladowany i w ogole same kataklizmy. G**** prawda. Ech...powiedzialam tylko,ze sie martwilam,ze powinien mnie szanowac i zeby wiecej tak nie robil. Jak zaczal przepraszac i chcial podyskutowac,to powiedzialam,ze jestem taaaaaaaaaaaaaaaaakaaaa chora i taaaaaaaaaaaaaka zmeczona i taaaaaaaaaaaaak chce mi sie spac ! Jak widac,troche sklamalam z tym ostatnim ![]() Wrozka,no to obie jestesmy do d*** ! Uuuu...nie wiem,jak to jest uslyszec o puszczaniu sie od DDZ lub ex-DDZ,ale dalabym w ryj. Nikt nie ma prawa tak mowic,a juz na pewno nie oni. Pomimo niepewnych konsekwencji dalabym w ryj ! Pearl bojowa troche |
|
|
|
#5603 |
|
Rozeznanie
|
Myszko widze ze czujesz sie dzis podobnie jak ja, jednak mam nadzieje ze szybko poczujesz sie lepiej
![]() Wszystkim Wam zycze pieknych snow i super humoru na caly dzien po przebudzeniu
|
|
|
|
#5604 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5605 |
|
Zakorzenienie
|
jestem beznadziejna....
|
|
|
|
#5606 |
|
Zadomowienie
|
MEGI_T, ten Twoj facet naprawde jest dziwny. Nie chce Cie urazic ani odbierac szczesliwych chwil ,ale jak facet sie napije,to czesto mu sie "mis" wlacza i wtedy jest nad wyraz mily i mowi to,co kobieta chce uslyszec. Pozniej wszystko wraca do "normy" i znowu jest tylko facetem. Wiem,bo sama czesto tego doswiadczalam. Przychodzi dzien powszedni i koles zapomina,co mowil. Oni tak juz maja... Jakos nie podoba mi sie ten Twoj facet,wybacz szczerosc.
dalej chora Pearl[/quote] Ja cenie szczerośc więc dziekuje
|
#5607 |
|
Zadomowienie
|
|
#5608 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5609 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5610 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i tez jestem bliźniakiem z dwoistą, to euforyczna to znów depresyjną, naturą

i stwierdziła,ze on jest niezrównoważony emocjonalnie.Jak jej opowiem jutro tą akcje to chyba padnie