|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
a co sądzicie o tym kremie ovale lifting?czy nadaje się pod makijaż czy jest za tłusty?
|
|
|
|
#482 |
|
Rozeznanie
|
https://app2.salesmanago.pl/email/me...mpaign=default
nowy kod MERC45 Edytowane przez dianor Czas edycji: 2014-01-07 o 08:20 |
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Patrzyłam rano na ten kod - zupełnie bez sensu, bo trzeba uzyskać sumę 89 zł, a nie wlicza do niej ZP ani produktów w promocji.
|
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
[1=cda1cf8dd8475ebf9b3fe10 d4f48bf009600b9f5_61807fa 4c74e6;44467831]a co sądzicie o tym kremie ovale lifting?czy nadaje się pod makijaż czy jest za tłusty?[/QUOTE]
nie jest bardzo tlusty u mnie sie swietnie sprawowal pod makeup, fajny, lekki, tylko pozostawia maly filtr na buzi zwlaszcza jak sie go da za duzo, ja i tak go lubie jest fajny jak na krem, polecam---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() chiba jestesmy rozpieszczeni
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy juz bylo, bo pisze z telefonu i ciezko sie tu przeglada forum, ale niespodzianka w internetowym jest mleczko So Elixir, wlasnie dostalam paczke
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm czyżby mleczka dodawali każdemu inne
Wcześniej któraś z dziewczyn pisała że dostała VN
|
|
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
Zwykle niespodzianki były takie same. Chciałabym bardzo So Elixir
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Mało się odzywam, ale śledzę non stop od 6 części wątku ;]
Marzy mi się kod nawet -50% bez zp, bardzo chciałabym zamówić: 1. peeling detoks 2. mleczko karite 3. puder brązujący jasny z tym rozświetlaczem 4. pomadkę połyskujący koral i pudrowy róż 5. korektor porcelanowy 6. peeling morelowy do ciała 7. zele werbena, kawa, makadamia 8. ehh i zp czyli peeling truskawka, kocham ten zapach poziomek aaahh a taka bryndza od połowy grudnia że żal ;(
|
#490 |
|
Konto usunięte
|
dostałam urodzinowe zamówienie
niespodzianki powalające ![]() czarny cień, beret i szalik, papierowe torebki na prezent (?) całe szczęście, że nic nie dobierałam, żeby mieć więcej niespodzianek (a się nad tym zastanawiałam) Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-01-07 o 10:49 |
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4447288 1]dostałam urodzinowe zamówienie
niespodzianki powalające ![]() czarny cień, beret i szalik, papierowe torebki na prezent (?) całe szczęście, że nic nie dobierałam, żeby mieć więcej niespodzianek (a się nad tym zastanawiałam)[/QUOTE] zwlaszcza ten beret taki piekny ze az ja ladniejsze z mojej szafy wyrzucalam
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się podobają te pudełka, które są w prezencie jak przekroczy 109zł...szkoda, że się ich jakoś inaczej nie da zdobyć.
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
W wysyłkowej też są
|
|
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
Potwierdzam, niespodzianką w e-sklepie jest mleczko So Elixir
![]() a niespodzianką dla nowych z KROK1 jest nadal krem Elixir 7.9 do tłustej&mieszanej
|
|
|
|
#495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W piątek Pani dzwoniła, że coś im się pochrzaniło w systemie i nie widziała z jakim kodem zamawiam ani co wybrałam jako prezent (?!), ale uzupełniła wszystko i powiedziała że do 7dni roboczych będzie... Także pewnie sobie poczekam ;(
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiecie coś na temat nowej serii oczyszczajacej Sebo Vegetal? Widzialam tylko zdjecie na FB, ponoc od lutego w sklepach. Ciekawe jak ceny i czy bedzie ZP... |
||
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
Również dostałam mleczko SE, natomiast nie dostałam kosmetyczki, która miała być gratis do 3 produktów za 39zł...chyba odpuszczę...jakoś nie chce mi się kontaktować z bok...zapach mleczka śliczny, intensywny, jakby były jeszcze fajniejsze produkty dostępne z wyprzedaży to bym się skusiła na małe zamówionko z krokiem dla tej niespodzianki.
|
|
|
|
#499 |
|
Rozeznanie
|
Potwierdzam, że niespodzianką jest mleczko So Elixir, może VN jest tą niespodzianką od 80 zł w wysyłkowej
Pudła-kosmetyczki takie sobie ale nie miały iść na wystawę tylko do schowania dupereli na dnie szafy. Myślę, że cerata w kosmetyczkach czy pudłach to raczej zaleta niż minus, rzeczy w nich schowane zabezpieczymy przed wilgocią i w drugą stronę nic nam z nich przypadkowo nie wycieknie, jak w przypadku kartonowych pudeł. Jedyny problem w zamówieniu, to brak kosmetyczki z promocji trzech produktów za 39 zł, ale po ostatniej akcji z żelami do których "zapominali" dodawać gratisowych mleczek byłam na to przygotowana.
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
to dziwne, ze do tak zapominaja o tych kosmetyczkach... juz dwie osoby tutaj napisaly, a wiadomo, ze nie kazdy zamawiajacy tu zaglada... ciekawe czy ja dostane
|
|
|
|
#501 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, upominajcie się jeśli macie jakieś braki. Dzisiaj przychodzą pierwsze paczki z tą promocją, pewnie dlatego tak nieufnie podeszła do mnie ta pani, bo może byłam pierwszą zgłaszającą problem. Jeśli więcej osób zareklamuje to następne będą traktowane bardziej serio albo w końcu naprawią ten błąd.
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-07 o 14:28 |
|
|
|
|
#503 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Również nie otrzymałam kosmetyczki. Już napisałam maila z reklamację
Nie wiecie może czy uzupełniają braki na stronie (chodzi mi głównie o maseczki i peeling do twarzy). Z góry dziękuję za odpowiedź
|
#504 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że będzie to nowe opakowanie do serii Sebo Specific. Mam jeszcze pytanie: czy zamawiając drugi raz w danym miesiącu w sklepie internetowym przysługują mi prezenty do zamówienia? Jak to wygląda w praktyce? |
|
|
|
|
#505 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
Prawdopodobnie czytałaś o wysyłkowej ofercie urodzinowej. To inny kanał dystrybucji (patrz strona pierwsza tego wątku). W e-sklepie prezent do wyboru przysługuje przy każdym zamówieniu, bez żadnych ograniczeń.
|
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, czy może któraś z Was chciałaby olejek odbudowujący YR? Bo mi kompletnie nie służy, zużyłam 1/5 opakowania i chętnie bym go wymieniła na cokolwiek innego - info na priv
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
to nie rozumiem, dziwne bardzo. jesli rzeczywiscietak jest to promocja bez sensu. zwlaszcza ze wg mnie najlepsze produkty maja ZP...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

jest fajny jak na krem, polecam

06.09.2014
Wcześniej któraś z dziewczyn pisała że dostała VN

Pudła-kosmetyczki takie sobie ale nie miały iść na wystawę tylko do schowania dupereli na dnie szafy. Myślę, że cerata w kosmetyczkach czy pudłach to raczej zaleta niż minus, rzeczy w nich schowane zabezpieczymy przed wilgocią i w drugą stronę nic nam z nich przypadkowo nie wycieknie, jak w przypadku kartonowych pudeł. Jedyny problem w zamówieniu, to brak kosmetyczki z promocji trzech produktów za 39 zł, ale po ostatniej akcji z żelami do których "zapominali" dodawać gratisowych mleczek byłam na to przygotowana.