Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!! - Strona 188 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-29, 00:12   #5611
ahinsa
Zakorzenienie

Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!

Karolinka, Skarbie...
Stary 2007-05-29, 00:13   #5612
carolinascotties
Zakorzenienie

oj dziewczyny... dzikus ze mnie pospolity...

To było z piątku, na sobotę...około północy zepsuł mi się samochód...na samym środku skrzyżowania, lało jak z cebra... siedziałam sobie kilka minut w sacmochodzie i zastanawiałam się, co mam teraz zrobić przede mną zatrzymał się asamochód, z którego wyskoczył... no własnie wyskoczył Pan uśmiech pominę miłe konwersacyjne szczegóły

Pan Uśmiech znalał w moim bagażniku trójkąt - o którego istnieniu nie miałam pojęcia , zamontował go, przyczepił linę do naszych samochodów i nie zwracał uwagi na moje komentarze dotyczące tego, że jest już cały mokry, a przecież jest piątek wieczór itp. itd.

odstawił mnie, auto i mojego psiutka pod sam dom... staliśmy jeszcze przez 20 minut na deszczu, jak dwa barany rozmawiając i śmiejąc się wniebogłosy

w końcu nadeszła ta cholerna chwila, w której zapytałam, jak mogę się zrewanżować - On zwyczajowo odparł, że nie trzeba... i ja dałam spokój ....

zaczęłam się zbierać... biorąc na plecy plecak, pod rękę torebkę i pod pachę psa widziałam, że Pan Uśmiech chciałby jeszcze porozmawiać, że to nie koniec... ale bąknęłam coś o nadziei na następne spotkanie w milszych okolicznościach i pożegnałam się...

idiotka...

i tylko moje mokre spodnie, bluzka i majtki nie pozwoliły rzucić się z pierwszego piętra- głową w dół... ponieważ odwróciły moją uwagę...

warto dodać, że rzadko kiedy ktoś wywiera na mnie aż tak pozytywne wrażenie, szczególnie zaś, jeśli jest przedstawicielem płci przeciwnej

i jak to bywa w infantylnie lekkich filmach - od tamtej pory myśli o Panu Uśmiechu nie opuszczają mnie...

...możecie na mnie wieszać psy...

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 00:14   #5613
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Dla mnie dobrze,bo oglądać go to ja nie mam ochoty Już nigdy.Mam nadzieje
ale gdyby sie Tobie mialo nieszczescie przydarzyc,to moze i tak dasz po mordzie... tak kontrolnie ))

Nie,nie nakrecam. Kiedys siebie tak wlasnie nakrecilam i jak natrzaskalam (z innego powodu), to pozniej przez tydzien jeszcze czulam bol kostek w raczce. Nie jest to mile,bo za kazdym razem przypominalo mi o tamtym facecie...brrr...
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 00:26   #5614
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Karolinka, Skarbie...

Stary 2007-05-29, 00:40   #5615
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość

...możecie na mnie wieszać psy...
/me wiesza psa !

Nic tylko musisz teraz codziennie pozorowac awarie samochodu na tym samym skrzyzowaniu,co by sie pan Usmiech znowu pojawil. Moze to jego stala trasa z pracy do domu? Musisz probowac,za takie przyslowiowe "danie tylka"
Stary 2007-05-29, 01:00   #5616
carolinascotties
Zakorzenienie

haha Pearlpearl - dzięki

Nie powinnam obliczać prawdopodobieństwa spotkania Go ...bo jak odczytam wynik to chyba się zakopię pod ogrodową czereśnią i poczekam aż sam przyjdzie...

jadąc samochodem - serce staje mi dęba - na każdego czarnego kombiaka marki A

oj, Dziewczyny - czasem tylko ręce załamać nad krokami, które podejmujemy i nad tymi, których NIE podejmujemy ( patrz- trzy posty wyżej )

Stary 2007-05-29, 01:08   #5617
bess
Zakorzenienie

Karolina faktycznie
A to jakis zupelnie obcy czy znajomy????moze skoro wie gdzie mieszkasz "przypadkiem"sie spotkacie
Powiem Ci ,ze to calkiem mozliwe biorac pod uwage zlosliwosc losu i fakt ,ze chyba niedlugo wyjezdzasz
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 01:13   #5618
carolinascotties
Zakorzenienie

Bess
to zupełnie obcy Pan

najśmieszniejsze jest to, że rozmawiałam niedawno ze znajomą o tym, że dawno nie widziałam mężczyzny, który przykułby moją uwagę... i masz ci los!

Głupia gęś - przez te kilkanaście minut, kiedy mnie holował - gadałam do Uszka - i zachowywałam się, jak małe dziecko ...

cholerny świat... za 4 tygodnie jadę... o nieee

Bess - Ty masz jak zwykle rację...

cóż robić ...

Stary 2007-05-29, 01:19   #5619
bess
Zakorzenienie

przygotowac sie psychicznie na ewentualne spotkanie,bo znowu wezmie Cie z zaskoczenia i uciekniesz
No nie spodziewalam sie ,najpierw lekarz teraz jakis nowy i do tego fajny.Ale jestes (powiedziala mądrala ,ktora tak poprowadzilaby konwersacje ,ze pan by uciekl gdzie pieprz rosnie))

Cytat:
rozmawiałam niedawno ze znajomą o tym, że dawno nie widziałam mężczyzny, który przykułby moją uwagę... i masz ci los!
ja tak gadam cały czas i jakos sie sprawdza
niestety
Stary 2007-05-29, 01:25   #5620
carolinascotties
Zakorzenienie

hahaha - właśnie Mądralo - co u Ciebie w serduchu i myślach? oczywiście nie chcę wnikać w mroczne obszary - ujawnij to, co dostępne dla mas

Bess - będę przygotowna muszę a jak się dokona... to do Ciebie przyjadę i pójdziemy się nabijać z naszych chorych.... faz

Stary 2007-05-29, 01:29   #5621
bess
Zakorzenienie

ee ja to nie mam co udostepniac masom.Pustynia
Fajnie by bylo gdybyscie sie spotkali,a wiesz ze on powiedzial z grzecznosci ,ze nie trzeba ???co mial powiedziec?tez bys tak odpowiedzialaW tym momencie czekal na Twoja inicjatywe ale sie biedak nie doczekal
Stary 2007-05-29, 01:46   #5622
carolinascotties
Zakorzenienie

Pustynia powiadasz... u mnie też pustynnie było - a tu nagle ten deszcz - wniosek z tego taki - że nie znamy dnia ani godziny i wszystkie teorie o polowaniu na spotkanie biorą w łeb

Biedak... ja też tak myślę...ale z drugiej strony odzywa się głos - że u licha ciężkiego - to do mężczyzn należą strategiczne posunięcia w takich sytuacjach... ech... pomieszało się wszystko...

Bess - masz rację - ja też bym tak odpowiedziała... i byłabym rozczarowana, że nie nalegał... no cóż - zobaczymy, czy los jest mi życzliwy Losie - proszę... zrób mi Dzień Dziecka...

a jak tam Sharuczki na myspace? oj, dawno tam nie zaglądałam

Stary 2007-05-29, 01:59   #5623
bess
Zakorzenienie

a moze on grzeczny i niesmialy???
Trzeba bylo rzucic w przestrzen jakąs niewinną kawusie
Ja nie licze na nic,dodatkowo mam wypisana na czole niechec do jakichkolwiek znajomosci damsko-meskich,a moj obnizony nastroj niczego mi nie ułatwia.no ale TY?????nie wiem co musi sie stac za 3 razem,zebys w koncu uległaJakich ogromnych znaków potrzebujesz.
Dowiedzialas sie moze czegos co mogloby Cie naprowadzic na jego trop??

Na myspace wchodze tylko czasem,zeby odrzucac zaproszenia od obcych ludzi
Stary 2007-05-29, 02:05   #5624
carolinascotties
Zakorzenienie

Bess - Ty czytasz w moich myślach...
Kiedy on montował hol ( hahaha ) ja mówiłam, że nie zapytał nawet gdzie mieszkam więc może się okazać, że pokonamy X km

kiedy wymieniłam nazwę dzielnicy - powiedział, że też mieszka w tej okolicy...ale ulicy już nie znał gagatek

Następnego dnia rozpoczęłam fazę I - jako, że faza 0 była bezowocna... Faza pierwsza to wywiad
"Znajomi" z dzielnicy zostali wyczuleni na markę i rodzaj samochodu

Faza II to - tak jak napisałaś - wieczne spięcie - czy jak kto woli - stan stand by

Bess - a eksiki się odzywają?

Stary 2007-05-29, 02:25   #5625
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Zaaakichana meska duma i piesogrodnicyzm
O to, to toooooooo
Cytat:
jestem beznadziejna....

Może on się zjawi pod Twoim domem Kto to wieeee . Pewnie nie może przestać o Tobie myśleć

A moje życie emocjonalne to ostatnio wielka sinusoida
Ponoć mam się nauczyć cierpliwości... A najlepsze jest to, że jej akurat zawsze mi brakowało hehehehhe
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 02:32   #5626
carolinascotties
Zakorzenienie

Dziewczyny - dobranoc
Bess -

Ally83 -oby było tak, jak napisałaś

a... jak już znajdziesz cudowny lek na uzyskanie pokładów cierpliwości - proszę -daj mi znać

Stary 2007-05-29, 02:47   #5627
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny - dobranoc
Bess -

Ally83 -oby było tak, jak napisałaś

a... jak już znajdziesz cudowny lek na uzyskanie pokładów cierpliwości - proszę -daj mi znać
Cały czas go szukam Coś czuję, że to moje życiowe zadanie
Na szczęście (pfff ) roboty mi nie brakuje i nią staram się zająć myśli, a czas płyyynie i kiedyś nadejdzie wyczekana chwila (chwile!)

Dobranoc, idę lulu, bo jutro (ups, dziś!) będe straszyć sińcami
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 06:51   #5628
ahinsa
Zakorzenienie

Zaczynam maraton.
Finisz - środa 21:30.

Karolajna... Spokojnie, tam gdzie jedziesz też są mężczyźni
Stary 2007-05-29, 07:43   #5629
sempajka
Przyczajenie

Ja już straciłam nadzieję, że zrozumiem tego chłopaka.Nadal oczywiście cisza.I te jego dziwne opisy na gg "dziękuję " lub "sweet derams". Nie wiem czy są skierowane do innej, ale jesli tak to czy nie prościej by było powiedzieć w prost!! Spotkałem kogoś innego Fakt pocierpiałabym trochę ale przynajmniej wiedziałabym na czym stojęA tak to w takim zawieszeniu jestem.

Jedne z was piszą żeby napisać a inne żeby nie... Jak to przemyślałam to chyba jednak nie napiszę, bo spójrzcie na to dziewczyny z tej strony.Jeśli się teraz odezwę to wyjdzie na to że jakikolwiek on mi numer wywinie to i tak dostanie rozgrzeszenie o nie ma mowy to co będziemy się spotykać i on tak zawsze będzie mnie wodził za nosZ drugiej strony wiecie jak oni zawsze myślą zupełnie inaczej niż my.Może on uważa że mogłabym się ja pierwsza odezwać Coś mi się wydaje że to koniec tego dobrego, a było na serio fajnie
I znowu porażka ehhh................... Jestem, tylko ciekawa czy chociaż pomyślał o mnie przez ten czas... Nie rozumiem jego zachowania
sempajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 07:46   #5630
Izaluka
BAN stały

Hmmmm Co za ciekawa historia Karoliny Jakie to romantic i takie jakby z filmu... A teraz będą się szukać Oby doszło do spotkania!!

Miłego dnia Dziewuszki
Ja ruszam na spotkanie z ex DDŻ (wspólna grupa na studiach) Dobrze, że to już ostatnie dni Musi mi się włączyć OLEWACZ na Niego
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 09:56   #5631
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Nie moge zasnac.
DDŻ zadzwonil. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaki zajety,ze od tyyyyyyyyyyyyyyylu dni nic nie jadl, ze na niiiiiiiiic nie mial czasu,ze telefon rozladowany i w ogole same kataklizmy. G**** prawda.
Ech...powiedzialam tylko,ze sie martwilam,ze powinien mnie szanowac i zeby wiecej tak nie robil. Jak zaczal przepraszac i chcial podyskutowac,to powiedzialam,ze jestem taaaaaaaaaaaaaaaaakaaaa chora i taaaaaaaaaaaaaka zmeczona i taaaaaaaaaaaaak chce mi sie spac !
Jak widac,troche sklamalam z tym ostatnim

Wrozka,no to obie jestesmy do d*** !

Uuuu...nie wiem,jak to jest uslyszec o puszczaniu sie od DDZ lub ex-DDZ,ale dalabym w ryj. Nikt nie ma prawa tak mowic,a juz na pewno nie oni. Pomimo niepewnych konsekwencji dalabym w ryj !

Pearl bojowa troche
Dobrze mu powiedziałaś niech se nie myśli

Cytat:
Napisane przez _Magda
Przez telefon sie nie da
Ani przez gg Twój chociaż wydał kilka złoty, aby Ci radosną nowine przekazać o zmianie Twojej profesji. Mojego nawet na to nie było stać

Izulko faktycznie historia jak z filmu. więc nie pozostaje Nam życzyć Karolinie nic innego jak flimowego zakończenia

Ahi Ty jak zwykle powiesz coś mądrego Tak sobie uświadomiłam, że mój nowy kolega-dodatek uczelniano-imprezowy też ma coś wspólnego z ogrodnictwem.. W takim razie należy Go chyba potraktować jakimś narzędziem ogrodniczym. Może łopatą

Zasiedziałam się z rana tutaj. Od pół godziny powinnam mieć suche włoski, a ja jeszcze nawet nie umyłam Lecee miłego dnia Drogie Panie

Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 10:36   #5632
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:

Karolajna... Spokojnie, tam gdzie jedziesz też są mężczyźni
O wlasnie Relaaxxx...

Cytat:
Napisane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Pokaż wiadomość
Dobrze mu powiedziałaś niech se nie myśli

Raptem znowu zaczely sie pojawiac smsmy na mojej komorce. Takie "slodziarskie". Nie odpisze! Przez..hm...5 dni !
Stary 2007-05-29, 11:18   #5633
_Magda
BAN stały

Telenoweli część dalsza

Mój eks zadzwonił dziś do mojej mamy aby jej powiedzieć jak to on się o mnie martwi
Bo czyta forum(TO forum) i wie,że ze mną źle(pewnie z wątku "psychiatra":rolleyes : ) a on taki troskliwy i się martwi

No ręcę opadają.Facet na serio ma poważne problemy natury psychiatrycznej.Źle trafił bo jeśli będzie mnie nękał dalej to pójde z tym na policję No,ale licze na to,ze wreszcie da mi spokój.

Tak naprawde pewnie sobie przeczytał poprzedniego posta z tego wątku i się wkurzył,ze się śmieje z sytuacji jaką zafundował zamiast rozpaczać.Nie wiem co chciał wskórać,ale lałyśmy z mamą przez 15 minut

Dzień dobry tak w ogóle
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 11:54   #5634
czarownicafromvenus
Raczkowanie

sympatyczny watek. taki zyciowy. o soim facecie moglabym mowic godzinami.ciekawe jak on. noo ale wczoraj zdenerwowal mnie na maksa. wiem pewnie przesadzam.ale to chyba sprawdza sie zasada nie okazuj facetowi ze ci na nim zalezy bo juz sie nie bedzie tak starac. i stalo sie. wczesniej wszytsko ok ale od kiedy coraz czesciej zaczelam okazywac mu milosc do mnie mowic mu jak mi na nim zalezy. tn np nagle przestal mi wysylac codzienne wieczorne smsy ze przeciez nie musi mi ich wysylac. i to tak nagle po tak sczerych i waznych dla mnie rozmowac ktore byly dla mnie trudne. i nawet nie raczy powiedziec ze moze nie wysylajmy do siebie smsow na dobranoc to nieeeee nie powie ci tego. tylko musisz napisac do niego co sie dzieje ze sie martwic to on do mnie ze po co ma pisac codziennie. i ze nie napisal bo nie. ku**a. czy jha na serio przesadzam? sesja na calego a ja agresja na niego jak cholera nie odezwe sie. nie moge sie przez niego uczyc:/ ja juz nie wiem co z tym chlopem robic. ja tylko oczekuje z jego strony troche uczucia.... chce zobaczyc ze mu na mnie zalezy....

czarownicafromvenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 12:11   #5635
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Telenoweli część dalsza

Mój eks zadzwonił dziś do mojej mamy aby jej powiedzieć jak to on się o mnie martwi
Bo czyta forum(TO forum) i wie,że ze mną źle(pewnie z wątku "psychiatra":rolleyes : ) a on taki troskliwy i się martwi

No ręcę opadają.Facet na serio ma poważne problemy natury psychiatrycznej.Źle trafił bo jeśli będzie mnie nękał dalej to pójde z tym na policję No,ale licze na to,ze wreszcie da mi spokój.

Tak naprawde pewnie sobie przeczytał poprzedniego posta z tego wątku i się wkurzył,ze się śmieje z sytuacji jaką zafundował zamiast rozpaczać.Nie wiem co chciał wskórać,ale lałyśmy z mamą przez 15 minut

Dzień dobry tak w ogóle

hahahaa to możemy bić brawo
myślisz że będzie do Ciebie wydzwaniał jeszcze?

a swoją drogą czemu on się nie udziela?

Madź jak ja dawno Cię skarbie nie widziałam

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 12:15   #5636
Ptysio5
Zakorzenienie

Czarownico, a może tak okazywałaś, ze Ci nie zależy, że i on przestał to pokazywać?

Karolinko, skoro już się jakiś interesujący okaz trafił, to będzie i następny. "nieszczęścia chodzą parami"

Aguś odliczam z Tobą.Wszystko będzie dobrze, bo będzie . wiesz, jak się ma duzo wolnego czsu to i się dużo myśli

A ja tęsknie i już mam dość swojej wewnętrznej "zołzy". niech już sobie idzie.....

Całej reszcie - dzień dobry!
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 12:26   #5637
czarownicafromvenus
Raczkowanie

Ptysio5 tylko to oto chodzi ze ja mu caly czas okazywalam ze mi zalezy , pisalam ze tesknie ze nie moge doczekac sie naszych wspolnych spotkan ze czekam na niego i wogole..... tylko wlasnie on nagle po takich naszych wspolnych dla mnie waznych rozmowach jakby przestal o mnie sie starac, jak dla mnie to tak wyglada..... z ta zasada wlasnie mi to chodzilo ze nie nalezy chyba za bardzo okzywac facetowi takiego glebokiego uczucia bo stwierdzi ze juz mnie ma i zawsze z nim bede to juz sie starac nie musi. ja okazywalam moze za bardzo i nagle cisza sie zrobila. chcoiaz sam mowil mi wczesniej ze mu zalezy i ze chce byc ze mna jak najdluzej. nie wiem pewnie przesadzam..... bo ja sie za bardzo czasem przejmuje ale nie potrafie inaczej.... ja sie nie odezwe....

czarownicafromvenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 13:06   #5638
_Magda
BAN stały

Zuz,no napidsąłam mu SMSa po rozmowie z mamą,zeby już naprawde dał mi spokój bo już nie ma dla niego miejsca w moim życiu,a ten mi znów,że on się martwił
A ja już zdążyłam o nim zapomnieć.
Biedny człowiek,mam nadzieje,że kiedyś trafi na fachową pomoc.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 13:25   #5639
Zuzannka
Zakorzenienie

Madzieńko moja kochana
czy masz juz dobry humor?

i dobrze mu napisałaś
niech da Ci spokój w końcu
bo jak nie to....
nie będę mu publicznie grozić
bo wśród moich znajomych mam opinię
zabijacz cycem
wiec bój się nardzie męski

odbija mi

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-29, 13:37   #5640
pigolinka
Raczkowanie

Magda cudowny ten twój ex . Aż się człowiekowi uśmiech na twarzy pojawia
pigolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości