Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 10:22   #4411
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

hej - nowa endo zleicła mi badanie prolaktyny po obciązeniu - myslicie ze ma to sens w moim przypdaku (#9tc i 20 tc + nieregularny cykl)???
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 10:23   #4412
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Monika, juz jesteśmy po szczepieniu
Dzis było 'tylko' 6w1.
Za 3 tyg pneumo i meningo i (mam nadzieje) rota.

Gdyby nie problemy "brzuszkowe" Tymka szczepilabym wszystkim na raz.
z ciekawości pytałam. ja odpuściłam, było 5w1, potem rota, dopiero teraz pneumo a meningo nie wiem kiedy. ale każda mama wie co dla jej dziecka najlepsze
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 10:26   #4413
anitaxas
Zadomowienie

Cześć kochane
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 10:30   #4414
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mam dwa pytania:

1. a propos szczepień - ile jest dawek sanepidowskiej szczepionki na pneumo? Synflorix bodajże Nie spytałam pediatry...
Teraz mamy mieć w połowie stycznia wzw b i drugą dawkę pneumo i zastanawiam się, czy to alles czy jeszcze coś będzie; jeśli to wszystko, to muszę zbierać kasiorę na meningo.

2. a propos alergii - po jakim maksymalnym czasie od podania alergenu może wyjść wysypka? Ja już trzeci dzień podaję jabłko i na razie cisza.
Druga rzecz - czy według tego, co pisałyście, jeśli A. byłby uczulony na jabłko, to i na 100% będzie uczulony na pyłki? Ja miewam katar sienny, ale raczej zwykle słaby, radzę sobie bez leków lub ze zwykłymi aptecznymi bez recepty... I tak myślę i myślę o tym...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 10:30   #4415
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
hej - nowa endo zleicła mi badanie prolaktyny po obciązeniu - myslicie ze ma to sens w moim przypdaku (#9tc i 20 tc + nieregularny cykl)???
skoro zaleciła to chyba wie co robi a myślę że warto skorzystać...

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Cześć kochane
co u Ciebie? jak się czujecie? jak Tż??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 10:35   #4416
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Witam

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 10:57   #4417
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
co u Ciebie? jak się czujecie? jak Tż??
Agatko dziękuję u nas wszystko dobrze. Ja czuję się naprawdę dobrze, żadnych dolegliwości w ostatnim czasie nie mam, tż dba o nas jak zawsze, mała Emilko-Lilianka (nie możemy się zdecydować które wybrać ) kopie mamusie aż miło. Cieszę się każdym dniem mojego stanu

Czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie zawsze wiem co napisać.. przeżywam smutki i złe chwile każdej z Was i czasami naprawdę wolę nie pisać o sobie..

Agatko cieszę się bardzo, że wizyta udana i wiadomo co teraz.

Hosenko Kacperek śpioszek, bo to wcześniaczek a te typki tak mają Czujesz ulgę, że już masz go przy sobie?

Kubek lubię, uwielbiam czytać o dobrym samopoczuciu Tymka

Monia jesteś super mamą i zobaczysz z czasem wszystko się jakoś poukłada. J. podrośnie i nie będzie wymagał już tyle uwagi co teraz.

Izka pięknie rodzisz sobie w roli mamy

Mlebidakin skoro lekarka zleciła jakieś badanie, to chyba warto je wykonać.

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2014-01-07 o 10:58

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 11:00   #4418
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Agatko dziękuję u nas wszystko dobrze. Ja czuję się naprawdę dobrze, żadnych dolegliwości w ostatnim czasie nie mam, tż dba o nas jak zawsze, mała Emilko-Lilianka (nie możemy się zdecydować które wybrać ) kopie mamusie aż miło. Cieszę się każdym dniem mojego stanu

Czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie zawsze wiem co napisać.. przeżywam smutki i złe chwile każdej z Was i czasami naprawdę wolę nie pisać o sobie..

Agatko cieszę się bardzo, że wizyta udana i wiadomo co teraz.

Hosenko Kacperek śpioszek, bo to wcześniaczek a te typki tak mają Czujesz ulgę, że już masz go przy sobie?

Kubek lubię, uwielbiam czytać o dobrym samopoczuciu Tymka

Monia jesteś super mamą i zobaczysz z czasem wszystko się jakoś poukłada. J. podrośnie i nie będzie wymagał już tyle uwagi co teraz.

Izka pięknie rodzisz sobie w roli mamy

Mlebidakin skoro lekarka zleciła jakieś badanie, to chyba warto je wykonać.
na pewno je wykonam bo to za darmo, ale zastanawiam sie czy to ma sens
Stary 2014-01-07, 11:10   #4419
agatkaa1
Zakorzenienie

Anitka jakbyś w ciązy nie była to bym Ci kopa zasadziła za to co napisałaś! Masz tutaj pisać o sobie!! o WAS!! no Lilianka mi sie podoba ale to imię było najpopularniejsze w 2013r. i przebiło długo zajmowane przez JULKE...a EMILKA też bardzo ładnie...LUCY ma EMI...

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
na pewno je wykonam bo to za darmo, ale zastanawiam sie czy to ma sens
w sumie odbiega się od robienia prolaktyny z obciążeniem ale jak zawsze szkoły były i będą dwie...jak zrobisz to się przekonasz czy było warto...a na jakiej podstawie kazała Ci zrobić? masz jakieś objawy?

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-01-07, 11:34   #4420
zebrawpaski
Zakorzenienie

ewel- współczuje, życzę dużo siły, jesteś w częstym kontakcie z Tz-etem?

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
któraś robiła zaproszenia na chrzest samodzielnie? zeberka?
ja- a że siedziałam wtedy w domu i nigdzie się nie ruszałam i na szukanie gotowych elementów nie miałam czasu to robiłam z tego co miałam

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44473682]Mam dwa pytania:
2. a propos alergii - po jakim maksymalnym czasie od podania alergenu może wyjść wysypka? Ja już trzeci dzień podaję jabłko i na razie cisza.
[/QUOTE]
chyba do 10 dni... tak mi kiedyś alergolog mówiła jak jej powiedziałam, że podaję Kasi coś kilka dni i jest ok

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2014-01-07 o 11:35
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 11:39   #4421
jana
Raczkowanie

jest ciul lepiej, zmienili mi antybiotyk, temperatura spadła, czekamy.
Kubek sterydy dostaliśmy.

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 11:40   #4422
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
no Lilianka mi sie podoba ale to imię było najpopularniejsze w 2013r. i przebiło długo zajmowane przez JULKE...
co Ty mówisz, to mnie zaskoczyłaś, a jak przeglądałam w 1013 to myślałam o lilce bo jeszcze nie rzucało się w oczy, a tu taka niespodzianka
agatko- pokaż kominek <3

measiu

ewel- szkoda Twojej maminki... biedna.
Tak to bywa w rodzinie, u nas bylo nigdys bardzo podobnie.. przykro mi, mam nadzieję, że w końcu ktoś z rodzenstwa się otrząśnie, odciąży i dacie radę

berbie- znalazlam kilka ale na yt po prawej jest jeszcze sporo innych propozycji
kurcze nie wiem co tam u Ciebie ma być, czy chłopiec czy dziewczynka więc lale też wrzucam
youtube com/watch?v=-DlFTeTHrPk ,
youtube com/watch?v=AYKvEYQQR3E
youtube com/watch?v=hWQepCeF4X8
youtube com/watch?v=Ow8YfY5L8GQ
stylowi pl /7736950
stylowi pl /15542507 , stylowi pl /10839633 mata z resztek materiałów albo niepotrzebnych ciuchów
gluesticksblog com /2012/03/travel-change-play-mat-with-hidden-storage.html
stylowi p l/5749601
zszywka pl /p/vbst-150703.html
stylowi pl /1478039
zszywka pl /p/pluszak-ze-skarpetki-1602274.html
no masa jest tych rzeczy... jakbys doprecyzowała co chcesz znaleźć to Ci pomogę, chyba że już tam sobie przysiądziesz sama zainspirowana buziaki

jana- kochana że piszesz co tam bo myślę o Was. Nie brakuje Ci stresu kochana, ale jesteście silni więc dacie radę. wszystko będzie dobrze

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-01-07 o 11:48
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 11:44   #4423
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Anitka jakbyś w ciązy nie była to bym Ci kopa zasadziła za to co napisałaś! Masz tutaj pisać o sobie!! o WAS!! no Lilianka mi sie podoba ale to imię było najpopularniejsze w 2013r. i przebiło długo zajmowane przez JULKE...a EMILKA też bardzo ładnie...LUCY ma EMI...

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

w sumie odbiega się od robienia prolaktyny z obciążeniem ale jak zawsze szkoły były i będą dwie...jak zrobisz to się przekonasz czy było warto...a na jakiej podstawie kazała Ci zrobić? masz jakieś objawy?
a czemu się odchodzi? ja nic nie wiem o prolaktynie.... dała mi to badanie bo nieregularny cykl i 2 #
Stary 2014-01-07, 11:49   #4424
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
gotuję mięcho osobno, bo nie daję jeszcze wywaru. potem do garnka: mały ziemniak, 2 małe marchewki, kawałek selera, malutka pietruszka, kawałek białej części pora, 2 buraki, łyżeczka jakiejś kaszy (dziś jęczmienna średnia z lubelli), mięcho, na sam koniec natka pietruszki i/lub koper, ale dziś zapomniałam no i jakiś tłuszcz, u mnie olej z Holle.
to ja tak samo tylko bez kaszy.
no i tym razem ma z olejem rzepakowym. i dziś zjadł wczorajszą zupę bez zająknięcia

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
Moje Duze biedactwo mialo sprzatnac z podlogi to co spadlo razem z talezem.
sprzątnęła?

Cytat:

Kiedyś pisałyście mi o tych świeczkach i tarta a jaka to była firma bo nie umiem sobie przypomnieć a nabyłam kominek i chciałam zakupić tarty
YC kupujesz przez neta? na Kazimierzu (Miodowa) jest sklep z ogromnym asortymentem.

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Tosielka przespala cala noc bez kaszlu, mam nadzieje ze to jakis postep....
oby, oby, oby!

Cytat:
Psrse i Pani- przeciez on taki spioch tylko przez jakies ostatnie trzy dni. Wczesniej była ostra jazda!
ciekawe jak dziś. może Ci będzie dłuuuuuuugo spał poszczepiennie

Cytat:
uwielbam Cię czytać. bardzo mądrze piszesz... piszzzz
Rób test mojego chłopa wołajcie po kątach: "Lilka, przynieś tacie harbatę", "Emilka, do lekcji!"
W ten sposób u nas Ola wyparła Alicję

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
jest ciul lepiej
ufffffffff. czekałam na tę wiadomość
kciukam dalej!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 11:54   #4425
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
no Lilianka mi sie podoba ale to imię było najpopularniejsze w 2013r. i przebiło długo zajmowane przez JULKE...a EMILKA też bardzo ładnie...LUCY ma EMI...

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
co Ty mówisz, to mnie zaskoczyłaś, a jak przeglądałam w 1013 to myślałam o lilce bo jeszcze nie rzucało się w oczy, a tu taka niespodzianka
Agatko bodajże wczoraj przeglądałam ranking najczęściej nadawanych imion w 2013 i to LENA jest najpopularniejsza a zaraz za nią Julia. Dla chłopka Jakub i Kacper.
A Liliana trochę dalej
tu link http://dzieci.pl/kat,1034539,page,3,...uticaid=611fad

Cytat:
Jana najważniejsze, ze znów jest lepiej i oby tak zostało jak najdłużej!!! Gdzie jesteś w szpitalu? w Krakowie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 11:55   #4426
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
kciuki mocno zaciśnięte

pani- fajny "test"- będę o nim pamiętać, mam nadzieję, że się przyda

niestety moich kwitów na poczcie nie ma
los jest dla mnie "łaskawy" i upraszcza mi zrzucanie wagi- auto opłacone - bez potwierdzenia -idzie w odstawkę, chcąc nie chcąc muszę chodzić na "piechotę" do czasu wyjaśnienia sprawy
(pani z poczty dzwoniła na pocztę główną aby przesłali do niej ksero wpłat)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-01-07, 12:00   #4427
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Rób test mojego chłopa wołajcie po kątach: "Lilka, przynieś tacie harbatę", "Emilka, do lekcji!"
Pani no tak właśnie u nas to wygląda od kilku dni
W ogóle to moja Córa uwielbia głos swojego Taty i wieczorami to taki cuda się w brzuchu dzieją jak z Nią rozmawia, że aż nie mogę się napatrzeć na ten skakająco-falujący brzuch
Stary 2014-01-07, 12:12   #4428
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
pani- fajny "test"- będę o nim pamiętać, mam nadzieję, że się przyda
oby, oby!

no i żeby się kwity znalazły!!!

Cytat:
W ogóle to moja Córa uwielbia głos swojego Taty
świetne... nagrywaj falowanko!!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:12   #4429
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
W ogóle to moja Córa uwielbia głos swojego Taty i wieczorami to taki cuda się w brzuchu dzieją jak z Nią rozmawia, że aż nie mogę się napatrzeć na ten skakająco-falujący brzuch
łaaaaaał cudownie czytać takie rzeczy! rozmarzyłam się

Cytat:
Agatko bodajże wczoraj przeglądałam ranking najczęściej nadawanych imion w 2013 i to LENA jest najpopularniejsza a zaraz za nią Julia. Dla chłopka Jakub i Kacper.
A Liliana trochę dalej
o to to ! tez mi sie tak zdaje
Cytat:
W ten sposób u nas Ola wyparła Alicję [COLOR="Silver"]
swietny sposób, zapamiętam : )))

zeberko- masz ci los... kwitka na pewno wydadzą, tylko szkoda ze Ty musisz czekać ;/

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-01-07 o 12:14
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:16   #4430
czarnula 1982
Rozeznanie

Witam

Mam pytanie ,wiem że już kiedyś była rozmowa na temat szczepionki MMR, czy któraś szczepiła dziecko tą szczepionką? Czy były jakieś skutki poszczepienne?Ja w przyszłym tyg mam to szczepienie i nie wiem co robić

Zeberko-a ty Kasie szczepiłaś po roku na ta szczepionkę??
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:21   #4431
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Czesc.melduje sie ze spa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:24   #4432
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

pani22ka sprzatnela, z wielkimi bolami i komentarzem, ze Marysiia ja bije a ja nie reaguje
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:29   #4433
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Zeberko-a ty Kasie szczepiłaś po roku na ta szczepionkę??
Tak ,szczepiłam.
po szczepieniu Kasia kapryśna się zrobiła i jeszcze mniej jadła, od tego czasu spanie w dzień jest nieregularne i o różnych porach

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-01-07, 12:30   #4434
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Stary 2014-01-07, 12:32   #4435
zebrawpaski
Zakorzenienie

eliza- napisz nam coś więcej jak się sprawy mają? Czy zrobili Ci badania, które chciałaś aby wykonali?

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

dziewczyny- możecie napisać na forum co u cynamonków? Jak tam Adaś?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-01-07, 12:51   #4436
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Monika, juz jesteśmy po szczepieniu
Dzis było 'tylko' 6w1.
Za 3 tyg pneumo i meningo i (mam nadzieje) rota.

Gdyby nie problemy "brzuszkowe" Tymka szczepilabym wszystkim na raz.
U nas byla zasada, ze odstep od szczepien musi byc min 6 tygodni, nie wiem czy to jest zalecenie tylko lekarza, czy ogolnie - my sie tego trzymalismy

Czarnula - ja tez nie wiem co robic z tym MMR - narazie co pytam znajomych to szczepili, bede dalej pytac - to szczepienie jest bodajze w 13-14 mz

Monika - dziekuje za proporcje. Ty wracasz do pracy w maju?? z kim Malego zostawisz/zlobek?

Wlasne dziewczyny ktore skladaly podania do zlobkow pamietajcie o aktualizacji

My postanowilismy ze wracam do pracy od pazdziernika - z mysla ze Tosia dostanie sie do zlobka, jak nie to na pol etatu a dugie pol Babcia

Paniczka a Ty jakie plany z praca, opieka nad Malym?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg

Edytowane przez kunegunda.bis
Czas edycji: 2014-01-07 o 12:52
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:00   #4437
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

W ten sposób tata wybrał imię dla mnie

Z moją siostrą nie mogli się zdecydować, w rezultacie przez 2 tygodnie po porodzie była "Dzidziusiem"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:14   #4438
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie się
Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Czesc.melduje sie ze spa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Już po wizycie położnej.Wszystko jest ok,mały waży 3840.Ulewanie i bąki są normalne.Szwy goją się się ładnie.Żółtaczki już nie ma.Karmić jedną piersią na jedno karmienie tak często jak tego potrzebuje nawet co 30 minut.Możemy już chodzić na spacery chyba sie dziś wybierzemyW piątek na 1 wizyte u pediatry.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2014-01-07 o 13:15
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:35   #4439
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Już po wizycie położnej.Wszystko jest ok,mały waży 3840.Ulewanie i bąki są normalne.Szwy goją się się ładnie.Żółtaczki już nie ma.Karmić jedną piersią na jedno karmienie tak często jak tego potrzebuje nawet co 30 minut.Możemy już chodzić na spacery chyba sie dziś wybierzemyW piątek na 1 wizyte u pediatry.
cóż więcej chcieć
iza- jak Ty się czujesz?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-01-07, 14:32   #4440
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu się odchodzi? ja nic nie wiem o prolaktynie.... dała mi to badanie bo nieregularny cykl i 2 #
nie wiem czemu, nie zagłębiałam się w temat ale kiedyś czytałam o tym właśnie że odchodzi sie od testów po obciążeniu i dziewczyny pisały na forach...

Cytat:
YC kupujesz przez neta? na Kazimierzu (Miodowa) jest sklep z ogromnym asortymentem.
będę szukać w necie i może all akurat na kazimierz w żaden sposób mi nie po drodze...nigdy w tamte rejony się nie zapuszczamy a jechac specjalnie to też bez sensu... a szkoda bo można na żywo poniuchać i coś wybrać...

Cytat:
A Liliana trochę dalej
tu link http://dzieci.pl/kat,1034539,page,3,...uticaid=611fad
oj tak właśnie mi się wydawało że coś poknociłam jak pisałam... wybaczcie za wprowadzenie w błąd

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
cudnie i jak spacerek zaliczony??

Jana dobrze że jest już lepiej!! trzymamy nadal

Też się zastanawiam co u CYNAMONKÓW i jak Adaś....

Hope ja kominek mam taki porcelanowy biały zwykły kupiony w kauflandzie za 6zł no ale jak cenę zobaczyłam to się nie zastanawiałam bo kumpeli pytałam to pisała że u niej po 30zł w sklepie....

Zeberka no to masz los...heh....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości