|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Ja dzisiaj znowu nie poćwiczę... Zaliczyliśmy z R ok. 6-7 km spaceru i nie mam mocy
![]() znalazłam coś ciekawego http://forum.metrohouse.pl/mieszkani...a/3753309.html co do mieszkania i chyba się jednak koło tego zakręcimy. Na początek wystarczy łazienka i salon z aneksem kuchennym - reszta może poczekać (liczę ok. 20 000 zł na zrobienie tych 2 pomieszczeń ) jak myślicie?---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Grapefrutka cieszę się, że podoba Ci się mój pomysł na zupę Wszystkie zupy-krem robię tak samo
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44462979]Ja dzisiaj znowu nie poćwiczę... Zaliczyliśmy z R ok. 6-7 km spaceru i nie mam mocy
![]() znalazłam coś ciekawego http://forum.metrohouse.pl/mieszkani...a/3753309.html co do mieszkania i chyba się jednak koło tego zakręcimy. Na początek wystarczy łazienka i salon z aneksem kuchennym - reszta może poczekać (liczę ok. 20 000 zł na zrobienie tych 2 pomieszczeń ) jak myślicie?Grapefrutka cieszę się, że podoba Ci się mój pomysł na zupę Wszystkie zupy-krem robię tak samo [/QUOTE]też fajnie wygląda różne niespodzianki się zdarzają ![]() ja wszystkie zupy- krem lubię ![]() i mam jeszcze jedno pytanie odnośnie liczenia będę Was tak męczyć teraz przez jakiś czas ![]() czy kubek zielonej herbaty liczycie jako kubek wody do ogólnego rozrachunku czy może woda to ma być czysta woda?
|
|
#1803 |
|
Konto usunięte
|
Ja tego typu napojów nie liczę wcale. Liczę tylko kawę, bo piję ją z bardzo dużą ilością mleka
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44463351]Ja tego typu napojów nie liczę wcale. Liczę tylko kawę, bo piję ją z bardzo dużą ilością mleka
[/QUOTE]ale mnie chodzi nie o kalorie tylko o ilośc wody wypitej w ciągu dnia ![]() bo wiadomo że przy diecie powinno się wypić minimum dwa litry wody dziennie i nie wiem czy zieloną wliczać jako tą wodę czy nie
|
|
#1805 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
ja też liczę herbat,e jako wodę
Gryzelda to mieszkanie tez jest fajne, ale tamto było extra kureeeee jutro do pracy,ale mi się nie chce
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44463777]A to tak, liczę wszystko, nawet kawę
[/QUOTE]no to też będę liczyć ![]() jak na pierwszy dzień wyszło mi całkiem dobrze: kcal: 1100 (mogłoby byc więcej )C: 168 ![]() F: 16 (za mało P: 73 ![]() S: 37 ![]() co sądzicie? ![]()
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak planowałam na dzień na przód i wiedziałam,że mi braknie to dodawałam łyżkę oliwy z oliwek do obiadu i było ok |
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zaraz wypije łyżkę oliwy ![]() ja się dziś zważyłam i zmierzyłam ale do tabelki nie wpisuje skoro mamy sie ważyć za tydzień chciałam mieć dokładny pogląd jak będzie na mnie działać to całe liczenie ![]() i się trochę zdziwiłam bo mało się ruszałam a i trochę wpadło tego czego nie powinno a waga dalej stoi w miejscu za to centymetrów kilka spadło
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej żeby obwody leciały zamiast wagi
a ja zjadłam ponad program kaszę jaglaną i twaróg chudy, ale w sumie zrobiłam 90minut na orbitreku i 1,5 godziny na rowerze, a zjadłam 1400 |
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś już wróciłam do lublina więc i dziś zaczynam godzinkę orbitreka dziennie i od jutra też planuję jeść więcej przez te ćwiczenia kilka dni temu jak ważyłam 52,8 postanowiłam, że przechodzę na stabilizację i na prawdę na więcej sobie pozwalałam a tu po paru dniach pół kilo mniej więc teraz jak jeszcze zacznę znów ćwiczyć ( przez święta nie ćwiczyłam nic ) muszę jeść więcej, żeby bardziej nie chudnąć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Konto usunięte
|
Ok. Wczoraj pisałam, że zapomniałam się ważyć przez kilka dni...
A dzisiaj stanęłam na wadze i... Zobaczcie mój suwaczek ![]() ![]() ![]() Poza tym zaliczyłam wczoraj 10 min. skakanki - niby niedużo, ale Narzeczony na mnie nakrzyczał, że nie ćwiczę, więc musiałam ruszyć |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
brawo, brawo
![]() a na mnie proszę szybko nakrzyczeć, bo zjadłam do śniadanie 3 herbatniki a teraz w pracy 8(!) pomadek
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44470937]Ok. Wczoraj pisałam, że zapomniałam się ważyć przez kilka dni...
A dzisiaj stanęłam na wadze i... Zobaczcie mój suwaczek ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() super ! gratulacje! ![]() Cytat:
chyba nie takich do malowania ust![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- a ja dziś zważyłam się na tej wadze co zawsze, czyli w lublinie tylko przez święta ważyłam się na tej domowej no i ta w lublinie pokazała 51,8 kg (a wczoraj ta w domu 52,3 ale podobno zawsze trochę zawyżała ) czyli teraz wreszcie mogę śmiało powiedzieć CEL OSIĄGNIĘTY od dziś zaczynam jeść (w miarę ) normalnie i ćwiczyć!
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44470937]Ok. Wczoraj pisałam, że zapomniałam się ważyć przez kilka dni...
A dzisiaj stanęłam na wadze i... Zobaczcie mój suwaczek ![]() ![]() ![]() Poza tym zaliczyłam wczoraj 10 min. skakanki - niby niedużo, ale Narzeczony na mnie nakrzyczał, że nie ćwiczę, więc musiałam ruszyć za spadek. Jesteś coraz bliżej swojego celu !Trochę nie czaję, dlaczego nie wolno Ci iść samej na basen ![]() ?Cytat:
Chociaż Ty już tyle ważysz, że te 8 pomadek to pewnie Ci na zdrowie wyjdzie Ale skoro chcesz to Cytat:
![]() GRATULA CJE ! ![]() ![]() Teraz będziesz naszym wątkowym GURU Chociaż chyba gdyby Karolinek nie obniżyła sobie celu to wcześniej by go ukończyła. Dobrze myślę ? Mnie jeszcze daleko do celu. Chociaż dziś waga znowu pokazała mniej i jestem z siebie zadowolona Ciekawa jestem tylko ile pokaże ta w domu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięk i ![]() tak, Karolinek miała cel 52,0 tak jak ja ale już od dawna waży 51,5 no to i Tobie gratuluję! każde spadki zbliżają nas do celu dziewczyny co tą są te pomadki ?:P a Gryzeldy pewnie TŻ nie chce puścić samej wieczorem, bo jest ciemno i się o nią boi ?
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1818 |
|
Konto usunięte
|
Taaa właśnie gdyby to o ciemno chodziło... Mój R jest po prostu typem zazdrośnika <- wystarczy mu, że jest możliwość, że ktoś się będzie na mnie patrzył
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44473294]Taaa właśnie gdyby to o ciemno chodziło... Mój R jest po prostu typem zazdrośnika <- wystarczy mu, że jest możliwość, że ktoś się będzie na mnie patrzył
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Przeciez jak jestes z nim to tez moga sie wtedy na Ciebie patrzec Niech lepiej sie stara na codzien zebys Ty sie na innych nie musiala patrzec
|
#1820 |
|
Konto usunięte
|
No, ale jak on jest ze mną to wszyscy widzą, że on jest
i tak postawię na swoim, nie zrezygnuję z tego i koniec! Najwyżej się pokłócimy i będzie później przepraszał ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to mój takich akcji nie robi, a też jest zazdrośnik
ostatnio jak przyszłam do niego w legginsach, to prosił żebym chodziła w nich tylko do niego, albo jak idę gdzieś z nim żebym jak to określił 'nie pokazywała takiego fajnego ciałka jak nie ma go obok mnie, bo wszyscy będą mogli patrzeć' oczywiście obróciłam to w żart i powiedziałam, że nie ma takiej opcji do dziś nie wiem czy on to mówił serio, czy też żartował
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
KAROLINEK- Wielkie serdeczne gratulacje! Mam w sobie jeszcze wiecej motywacji
![]() Dziewczyny... choróbsko rozłożyło mnie na łopatki. Dziś byłam u lekarza. Dostałam piękną listę leków. Kazała mi leżeć tydzień w lozku. Nawet jesc mi sie nie chce. Czy mimo to nie powinnam opuszczac posilkow ? ;C Dziś na wadze 101,7 ![]() Jaram sie!
|
|
|
|
#1823 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Do tego możesz dodać gotowaną pierś z kurczaka i masz w miarę wartościowy posiłek. Na czas choroby odłóż ćwiczenia na bok, bo przez osłabienie możesz sobie zrobić krzywdę. Tyle ode mnie ![]() Ps. Na poprzedniej stronie napisałam jak robię zupę-krem kalafiorową (wszystkie robię tak samo tylko wrzucam różne mrożonki) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- A no i gratuluję spadku ![]() Babeczki a Tobie oczywiście osiągnięcia celu. Karolinek Ty masz zakaz przejmowania się nadprogramowym jedzeniem! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie to cieszy, nie? ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44475459]Nie powinnaś opuszczać posiłków chociażby ze względu na leki - raczej nie zaleca się przyjmowania ich na pusty żołądek. Po 2 jak przestaniesz jeść, to jest bardzo duża szansa na to, że po wyzdrowieniu zjesz wszystkiego za dużo (a wcale nie powinnaś) jeśli nie masz w ogóle apetytu to proponuję zupy-krem (tak na prawdę jakiekolwiek lekkie zupy na bazie bulionu z dużą ilością warzyw tylko zmiksowane - rozgrzewają, dodają energii, nie są bardzo kaloryczne i nawet nie czujesz, że jesz ). Do tego możesz dodać gotowaną pierś z kurczaka i masz w miarę wartościowy posiłek. Na czas choroby odłóż ćwiczenia na bok, bo przez osłabienie możesz sobie zrobić krzywdę. Babeczki a Tobie oczywiście osiągnięcia celu. [/QUOTE] o jedzeniu popieram
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJE pieknego spadku. Przed Toba magiczne wydarzenie, jakim jest zmiana liczby dziesiątek na wadze I nie opuszcxaj posilkow. Po 1 jesz leki, a po 2 predzej czy pozniej organizm bedzie to chcial nadrobic i wtedy zjesz duzo za duzo. Tez polecam zupy krem
|
|
#1826 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobra, idę jeść. Nie będę opuszczać posiłków C: ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
<3Wszystko dzięki WAM! <3 ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44475459]Nie powinnaś opuszczać posiłków chociażby ze względu na leki - raczej nie zaleca się przyjmowania ich na pusty żołądek. Po 2 jak przestaniesz jeść, to jest bardzo duża szansa na to, że po wyzdrowieniu zjesz wszystkiego za dużo (a wcale nie powinnaś) jeśli nie masz w ogóle apetytu to proponuję zupy-krem (tak na prawdę jakiekolwiek lekkie zupy na bazie bulionu z dużą ilością warzyw tylko zmiksowane - rozgrzewają, dodają energii, nie są bardzo kaloryczne i nawet nie czujesz, że jesz ). Do tego możesz dodać gotowaną pierś z kurczaka i masz w miarę wartościowy posiłek. Na czas choroby odłóż ćwiczenia na bok, bo przez osłabienie możesz sobie zrobić krzywdę. Tyle ode mnie Ps. Na poprzedniej stronie napisałam jak robię zupę-krem kalafiorową (wszystkie robię tak samo tylko wrzucam różne mrożonki) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dziękuję kochana za rady! Właśnie zabieram się za robienie tej zupki. Uwielbiam tego typu dania. ![]() Masz racje -wiele razy jak bylam chora to nie jadlam a potem wcinalam wszystko i bylo np +3 kg Dziekuje za wsparcie
|
||
|
|
|
#1827 |
|
Konto usunięte
|
No to teraz musisz zrobić wszystko, żeby po raz kolejny nie zakończyć chorowania tak samo!
Za wsparcie nie musisz dziękować - od tego nas masz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście wspaniałe <3
Będę się pilnować. Idę robić zupkę i jeeeeść
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
aż mi narobiłyście ochoty na taką zupkę
tylko jeśli mam mikser, a nie blender, to mi wyjdzie? pwenie nie rozdrobni się tak ładnie? ![]() i Gryzelda, poleć jakąś Twoją ulubioną mrożonkę np z hortexu tylko nie z tesco, bo mam daleko ![]() najchętniej bym zrobiła taką zupe-krem pomidorową kupić przecier pomidorowy i doprawić? czy jak
|
#1830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z pomidorów ...niewiem ![]() świeże pomidorki jakoś rozgotować , doprawić i heyah!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

) jak myślicie?

będę Was tak męczyć teraz przez jakiś czas 

)