Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 13:51   #1531
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
obawiam się że lepiej możesz wyglądać w innych fasonach - tak szczuplej i zwiewniej - niestety takie lejące zabudowane proste suknie są świetne ale dla szczupłych i wysokich w miarę dziewczyn...
Niestety mam tego świadomość, dlatego mam nadzieje, że jednak będę wyjątkiem Nic na siłę, jak nie będę wyglądała w takiej korzystnie, to trudno poszukam innej. Nie wyobrażam sobie za to dekoltu głębszego w obawie przed wyskakującym biustem i brakiem poczucia komfortu.

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Przeciwniczki wierszyków - jak odebrałybyście taki?
Mili Goście,
Młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi,
by zamiast prezentów w koperte włożyć "grosik".
Prosimy również kwiatów nam nie kupować,
a w zamian butelką wina nas obdarować.
Może być. Ja nie jestem jakąś zagorzałą przeciwniczką, po prostu wolę nie pisać takich wierszyków, bo wiem ze niektóre osoby mogą być w kłopotliwej sytuacji bo np. nie mogą dać jakiejś tam kwoty a ktoś z 'zyczliwych' powie im, że 100 zł to nic i klops a jak nie ma wierszyka to mogą przynajmniej kupić jakiś prezent czy to filiżanki czy co tam zechcą i wszyscy będą szczęśliwi.
Stary 2014-01-07, 13:51   #1532
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Proszę mnie nie zabić za offtop ALE - ostatnio dermatolog poleciła mi cudowną rzecz - kwas migdałowy z Eris do domowego stosowania na noc. po 3 tygodniach nie muszę używać antybiotyku na trądzik z którym nie rozstawałam się przez 2lata. Zrobię jutro notkę na blogu żeby i nieśmiecać i przybliżę szczegóły

To ja w takim razie czekam, niby nie mam problemow z cera, ale po odstawiniu antykoncepcji moze nagle sie cos urodzic na twarzy a do slubu nie chce isc z jakimis czerwonymi plamami i toną podkladu, zeby to ukryc :P w necie rzucilo mi sie w oczy z 5% i 10% kwasem..
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:52   #1533
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a co do pielęgnacji to ja pozbyłam się naczynek, teraz zabieram się za kwasy. też co jakiś czas wyskakują mi krostki (ostatnio co raz więcej), więc muszę wrócić do mojego toniku kwasowego. do tego wybielanie zębów białą perłą (ale to tak trzy miesiące przed). a nawilżanie, ujędrnianie ciała, peelingi - to robię przez cały rok, więc jakoś specjalnie nie będę zmieniać tego schematu przed ślubem
aaa i jescze zaczełam dbać o pazurki, bo nie chcę mieć sztucznych na ślubie.
A jakie miałaś? Ja mam typowe dla rudzielców rumieńce na twarzy, walczę z nimi ale bez korektora ani rusz.
Białą perłę też spróbuję!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:56   #1534
enzunio
BAN stały

Ja mam rozszerzone pory i suche skórki na policzkach, pójdę do kosmetyczki chyba w marcu...

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:57   #1535
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
A jakie miałaś? Ja mam typowe dla rudzielców rumieńce na twarzy, walczę z nimi ale bez korektora ani rusz.
ja miałam małe "pajączki" na policzkach i pod nosem, zabiłam je laserem. co prawda jeszcze kilka małych zostało, ale niedługo mam kolejny zabieg. rumieniec też mam (na nosie i okolicach ) i ponoć on też zniknie po tym laserze. zobaczymy. teraz zrobię sobie jeszcze serum na naczynka jak mi dojdą półprodukty, żeby mi się nowe nie zaczęły robić. ogólnie strasznie ciężko się ich pozbyć samymi kosmetykami
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:58   #1536
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam, ze swojego doświadczenia wiem, że jest mega dobra
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:58   #1537
Ad rem
Zadomowienie

alucior a ja koniecznie chciałam zrymować

Co do olejowania - przez chwile próbowałam, ale coś na mnie słabo działało - chyba zaczęłam od złego oleju..

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:00   #1538
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krychulec89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Witajcie
Muszę się pochwalić właśnie zarezerwowałam kapele Za 2 tygodnie jedziemy z TŻ podpisać umowę Nareszcie... teraz już jestem spokojna Sala i kapela załatwione ufff...
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
rozpuściłabym pocztą pantoflową po rodzinie, albo zasugerowała przy wręczaniu zaproszeń. Goście (podobno) pytają przy wręczaniu zaproszeń co PM chce dostać.
powiem tak, rozdaliśmy już prawie 60 zaproszeń i dostaliśmy od mniej więcej połowy gości pytanie co chcemy na prezent

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
200 zł, ale nic więcej nie wiem, bo nie robiliśmy jeszcze I nie wiem kiedy zrobimy bo zima pewnie będzie trwała do mają..
tylko bez takich mi tu !

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dziś kupiłam toczek o taki
uroczy!

Cytat:

a co do pielęgnacji to ja pozbyłam się naczynek, teraz zabieram się za kwasy. też co jakiś czas wyskakują mi krostki (ostatnio co raz więcej), więc muszę wrócić do mojego toniku kwasowego. do tego wybielanie zębów białą perłą (ale to tak trzy miesiące przed). a nawilżanie, ujędrnianie ciała, peelingi - to robię przez cały rok, więc jakoś specjalnie nie będę zmieniać tego schematu przed ślubem
uuu to przygotowania pełną parą

u mnie własnie do slubu nie daleko bo 3 miesiące i 3 tygodnie i tak się zastanawiam, może albo to oszczyszczanie twarzy zrobię u kosmetyczki albo może ksady.... sama nie wiem
nie znam się na tym kompletnie! A nie chce sobie popsuć cery jakoś

a tak z estetycznych spraw dla siebie to za wakacyjne nadgodziny zafundowałam sobie laserową depilację łydek i bikini już miałam jeden zabieg w październiku (końcem) i teraz mam się umówić na kolejny mega wygoda, nie golić się

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2014-01-07 o 14:02
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:01   #1539
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ups faktycznie! No tak przeba liczyć -8Ł=ok 40zł
nr 1
NR 2

NR 3
dwójka zdecydowanie najładniejsza

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Świat Katarzyny - nienajgorszy ten wierszyk
Co do pielęgnacji, próbowałać OCM? Olejowe Oczyszczanie Twarzy - mi bardzo pomaga na maksymalne, dogłębne oczyszczenie i nawilżenie twarzy.
Poza tym peelingi, maski, krem nawilżający. Ew. pójdę sobie w sierpniu do kosmetyczki na jakiś zabieg na twarz.

No i chętnie bym wysłała TŻta, a jak nie, to zrobię mu peeling i maskę w domu (czasem sobie daje zrobić ).

Poza tym olejuję włosy, paznokcie, zaczęłam miesiąc temu dietę, piję dużo wody, jem mnóstwo warzyw i owoców, piję yerba mate i liczę, że będzie ok
olejowanie włosów mi nie służy jednak - strasznie mi wlosy przy tym wypadają, raz zastosowałam OCM i strasznie mnie wysypało, nie wiem czy z powodu dnia cyklu czy po tym, ale boje sie ryzykować.
Oj dietak tez rusza u mnie ponownie - pora wrócić do rzeczywistości....

Cytat:
Proszę mnie nie zabić za offtop ALE - ostatnio dermatolog poleciła mi cudowną rzecz - kwas migdałowy z Eris do domowego stosowania na noc. po 3 tygodniach nie muszę używać antybiotyku na trądzik z którym nie rozstawałam się przez 2lata. Zrobię jutro notkę na blogu żeby i nieśmiecać i przybliżę szczegóły

Jesteś aniołem Ale uważaj, do Poznania z Warszawy nie jest tak daleko!
koniecznie pisz notkę jak najszybciej! chetnie poczytam więcej na ten temat a co do sesji to ja absolutnie nie żartuje kocham robić zdjęcia i nie mam na kim sie wyżyć

Cytat:
O Świat Katarzyny a jaką koncepcję masz teraz? co ci się tak odmieniło?

Co do wierszyka to jest całkiem z kulturą i ok jednak wydaje mi się że jest zbyt trochę napakowany prośbami... ja bym wybrała jedną albo o wino zamiast kwiatów albo o kasę zamiast prezentów rzeczowych...
bardzo walczyłam o to by był maksymalnie grzeczny... sama nie wiem... mama jest absolutnie za tym by pisać ten wierszyk, bo znamy swoją rodzinę - ciotki kochają na siłę uszczesliwiać ręcznikami i innymi gadżetami....

koncepcja zmieniła mi sie (chyba) tylko co do koloru sukni ślubnej. Bylam ostatnio znów ja obejrzec i jest najciemniejsza ze wszystkich dostępnych w tym salonie i wygląda chyba mało slubnie... nie wiem, odbija mi
Cytat:
poważnie? a czemu chcesz jednak białą?

jak wyżej kochana

a co do kwasów, to klejna rzecz która chcialabym a boje sie spróbowac

PIEKNA SESJA NARZECZEŃSKA
http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...niki-i-damiana
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:01   #1540
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
ja miałam małe "pajączki" na policzkach i pod nosem, zabiłam je laserem. co prawda jeszcze kilka małych zostało, ale niedługo mam kolejny zabieg. rumieniec też mam (na nosie i okolicach ) i ponoć on też zniknie po tym laserze. zobaczymy. teraz zrobię sobie jeszcze serum na naczynka jak mi dojdą półprodukty, żeby mi się nowe nie zaczęły robić. ogólnie strasznie ciężko się ich pozbyć samymi kosmetykami
Kremy tylko łagodzą rumień. Lasera się boję, to droga zabawa na całe poliki, babka u mnie w pracy miała, po 2 miesiącach wyszło jej znowu, twierdzi że silniejsze. Teraz wygląda jak po poparzeniu...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:04   #1541
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

u mnie własnie do slubu nie daleko bo 3 miesiące i 3 tygodnie i tak się zastanawiam, może albo to oszczyszczanie twarzy zrobię u kosmetyczki albo może ksady.... sama nie wiem
nie znam się na tym kompletnie! A nie chce sobie popsuć cery jakoś
O TO TO....

kurde za 3 miesiące nie moge sie doczekać z powodu twojej sukni kiedy będę mogła zobaczyć ja w akcji przypomnij mi w jakim masz ją odcieniu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 14:07   #1542
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Super! Dużo macie do zorganizowania?
nie, raczej nie, choć finansowa nie jesteśmy przygotowani. Musimy dokupić tort i wino

Cytat:
rozgryzłam Cię A wstawisz po ślubie jakieś zdjęcia
jasne ale skłaniałabym sie gdzieś w klubie (nie jestem w zadnym) a nie na forum

Cytat:
Moniczka, a będziecie teraz dopraszać gości, tak? szykujecie jakieś zaproszenia czy po prostu słownie dacie znać?
nie, goscie Ci sami sami co dostali zawiadomienia wiec teraz tylko telefonicznie powiedzieć, ze będzie małe przyjęcie
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:10   #1543
Dotka90
Zakorzenienie

Say hello, jak nie chcesz sztucznych pazurków to polecam olejowanie, jest wątek na wizażu
Laski tam mają takie efekty, że woooow!

ALucior, bierz Nie ma w sumie co kraść, to po prostu zwykłe zdanie, nawet nie wierszyk

Justynkie, na skórki też polecam olejowanie, u mojego TŻta super widać efekty, bo dziad jeden wcześniej ciągle obdzierał skórki, a dzięki olejowaniu już tego nie robi

Świat Katarzyny, może Cię wysypało po OCM, bo się właśnie skóra oczyszcza? To częste na początku w różnych metodach oczyszczania, bo wyłazi na wierzch cały syf, co nam siedzi pod skórą.
Ew. mogłaś zrobić złe proporcje oliwy z oliwek i o. rycynowego.

Co do paznokci to trzeba tylko uważać z olejkiem rycynowym, ja miałam go za dużo i mi skórki wysychały, a paznokcie były łamliwe, zmodyfikowałam mieszankę do smarowania i się poprawiło.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:12   #1544
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Kremy tylko łagodzą rumień. Lasera się boję, to droga zabawa na całe poliki, babka u mnie w pracy miała, po 2 miesiącach wyszło jej znowu, twierdzi że silniejsze. Teraz wygląda jak po poparzeniu...
o kurcze... to brzmi strasznie. u mnie na szczęście po pierwszym zabiegu wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość

nie, goscie Ci sami sami co dostali zawiadomienia wiec teraz tylko telefonicznie powiedzieć, ze będzie małe przyjęcie
aa, rozumiem. myślałam, że zwiększyliście liczbę osób.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Say hello, jak nie chcesz sztucznych pazurków to polecam olejowanie, jest wątek na wizażu
Laski tam mają takie efekty, że woooow!
wiem, wiem, stosuję
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:12   #1545
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
aa, rozumiem. myślałam, że zwiększyliście liczbę osób.
nasze rodziny nie mają większej ilości osób
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:12   #1546
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
koncepcja zmieniła mi sie (chyba) tylko co do koloru sukni ślubnej. Bylam ostatnio znów ja obejrzec i jest najciemniejsza ze wszystkich dostępnych w tym salonie i wygląda chyba mało slubnie... nie wiem, odbija mi
a oglądałaś się w świetle dziennym? w sumie to nie ma co porównywać z innymi kolorami sukien w salonie bo ślubną suknie będziesz mieć tylko ty i to tobie ma odpowiadać jej kolor!

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:14   #1547
IwciaxD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Całe wesele w mundurze?
Mundur górniczy nie taki straszny jak zdejmie narzutę. ;d

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
boska skąd?
lejdi.sklep bodajże

Walczę!

19.07.2014 - WIELKI DZIEŃ
IwciaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:15   #1548
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
:

a tak z estetycznych spraw dla siebie to za wakacyjne nadgodziny zafundowałam sobie laserową depilację łydek i bikini już miałam jeden zabieg w październiku (końcem) i teraz mam się umówić na kolejny mega wygoda, nie golić się
zdradz cos wiecej, ile kosztuje, boli? ile trzeba miec zabiegow i jakie masz wloski ?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:16   #1549
ParisParisienne
Rozeznanie

olena90

Nie wiem jakie sa zwyczaje w Twoich stronach, ale moim zdaniem to jest jednak niegrzeczne. Ja wiem, ze kiedys to bylo bardzo "modne", ale mi osobiscie byloby wstyd prosic gosci "o pieniadze". Przeciez zapraszam ich jako gosci, a nie sponosorow. Chociaz wiadomo, ze kazdy przychodzi z prezentem i sa to najczesciej pieniadze.

Czasy kiedy sie dostawalao 3 komplety talerzy i 2 roboty kuchenne chyba sie juz dowano skonczyly...
Kady daje tyle i co moze. Moim zdaniem taka prosba zobowiazuje goscia do dania koperty i nie jest to zbyt uprzejme.

Cytat:

My też nie chcemy prezentów (mamy wszystko do domu), ale rozpuścimy info pocztą pantoflową. Większość gości i tak wie, że mieszkamy razem.
u mnie podobnie. Tez oczywiscie wolimy pieniadze i to pojdzie poczta pantoflowa wsrod najblizszych. Tez czesto goscie pytaja sie np rodzicow albo rodzenstwa co sprawic mlodym i oni tez moga powiedziec, ze np zbieraja na cos tam ( my na meble ), wiec problem z glowy.

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
ok ok.. tylko podaj przykład jak to napisać grzecznie, by nikt nie pomyslał że jesteśmy pazerni czy coś
wlasnie takie wierszyki sa pazerne my nic nie piszemy takiego.

cudowne sa te spinki!!! woze zmienie koncepcje na cos takiego! ale jakas bizu we wlosach musi byc
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 14:17   #1550
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
hej dzieki!

Wiem tez ze w PL, 1000 zl za plener to nie jest fortuna a raczej standard (w duzych miastach, albo wyjazdowy)
No właśnie, im większe miasto tym wyższa kwota.
Nie wiem, czy my płacimy dużo - ale plener w innym dniu dopłata 400 zł, a jeśli chcesz tak po prostu go wynająć do pleneru, bez zamawiania go na ślub to 700 zł, w tym to samo co narzeczeńska 30 odbitek + 30 na płycie.

Lemon_Drop ze spinek najładniejsza ta 2

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-01-07 o 14:22
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:21   #1551
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
a oglądałaś się w świetle dziennym? w sumie to nie ma co porównywać z innymi kolorami sukien w salonie bo ślubną suknie będziesz mieć tylko ty i to tobie ma odpowiadać jej kolor!
ogladałam i jest taka szlachetna, ale ciemnawa...
mam slub latem - jesli ktoś założy sukienke kremową może mieć jaśniejszą od mojej....
Stary 2014-01-07, 14:22   #1552
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy my płacimy dużo - ale plener w innym dniu dopłata 400 zł, a jeśli chcesz tak po prostu go wynająć do pleneru, bez zamawiania go na ślub to 700 zł, w tym to samo co narzeczeńska 30 odbitek + 30 na płycie.
Lg_ago a kogo macie za fotografa? mnie się wydaje że cena standardowa - nie wygórowana moim zdaniem jest u was

Stary 2014-01-07, 14:22   #1553
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

Lemon_Drop ze spinek najładniejsza ta 2
czyli duzo sie nie pomylilam
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 14:24   #1554
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
ogladałam i jest taka szlachetna, ale ciemnawa...
mam slub latem - jesli ktoś założy sukienke kremową może mieć jaśniejszą od mojej....
ale skoro ci w takiej ładniej? a masz możliwość wyboru tylko między bielą-bielą i tą swoją czy pośrednie też? pokazywałaś nam zdjęcia i nie zauważyłam żeby było zbyt ciemno.. no ale to już ty musisz czuć się dobrze

Stary 2014-01-07, 14:26   #1555
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
olena90

Nie wiem jakie sa zwyczaje w Twoich stronach, ale moim zdaniem to jest jednak niegrzeczne. Ja wiem, ze kiedys to bylo bardzo "modne", ale mi osobiscie byloby wstyd prosic gosci "o pieniadze". Przeciez zapraszam ich jako gosci, a nie sponosorow. Chociaz wiadomo, ze kazdy przychodzi z prezentem i sa to najczesciej pieniadze.

Czasy kiedy sie dostawalao 3 komplety talerzy i 2 roboty kuchenne chyba sie juz dowano skonczyly...
Kady daje tyle i co moze. Moim zdaniem taka prosba zobowiazuje goscia do dania koperty i nie jest to zbyt uprzejme.

u mnie podobnie. Tez oczywiscie wolimy pieniadze i to pojdzie poczta pantoflowa wsrod najblizszych. Tez czesto goscie pytaja sie np rodzicow albo rodzenstwa co sprawic mlodym i oni tez moga powiedziec, ze np zbieraja na cos tam ( my na meble ), wiec problem z glowy.

wlasnie takie wierszyki sa pazerne my nic nie piszemy takiego.

cudowne sa te spinki!!! woze zmienie koncepcje na cos takiego! ale jakas bizu we wlosach musi byc
muszę znaleźć zaproszenie na ślub, na którym byliśmy.. i zobaczyć co tam było

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:27   #1556
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Lg_ago a kogo macie za fotografa? mnie się wydaje że cena standardowa - nie wygórowana moim zdaniem jest u was
Fotografa mamy z Opola. 3Piętro Jarosław Tomaszewski

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:34   #1557
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
ale skoro ci w takiej ładniej? a masz możliwość wyboru tylko między bielą-bielą i tą swoją czy pośrednie też? pokazywałaś nam zdjęcia i nie zauważyłam żeby było zbyt ciemno.. no ale to już ty musisz czuć się dobrze
musza na spokojnie zabrać ze sobą welon, buty i biżu i pojechac z tym ekwipunkiem na przymiarke w momencie zamawiania sukni i wtedy podjąć ostateczną decyzję czyli jeszcze 2 miesiące walki z myślami mnie czeka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 14:35   #1558
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
O TO TO....

kurde za 3 miesiące nie moge sie doczekać z powodu twojej sukni kiedy będę mogła zobaczyć ja w akcji przypomnij mi w jakim masz ją odcieniu?
kochana ja mam śmietankową biel jest ciemniejsza niż śnieżny biały ale jaśniejsza niż ecru

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
zdradz cos wiecej, ile kosztuje, boli? ile trzeba miec zabiegow i jakie masz wloski ?
hmmm.... to tak, od początku

1.Koszt - zależy jaki wybierzesz salon i typ lasera. Jest masa gruponów i promocji na jakieś kiepskiej jakości sprzęty np IPL, gdzie salony oferują jako laser a to nie jest laser!! Przede wszystkim najpierw trzeba znaleźć rzetelny, polecany salon. W końcu jak się "powierzysz" w ręcę kooś niekompetentnego to może Cię poparzyć, więc cena to sprawa drugorzędna choć też ważna). Ja kupowałam cały pakiet (bikini+łydki). Wchodzi w niego 5 zabiegów na łydki i 5 na bikini. Zapłaciłam około 1800zł. Ale spokój z włoskami będe miała mam nadzieję, już na zawsze!

2. Ilość zabiegów - zalezy od typu skóry i jakości włosków. No i znów muszę się odnieść do jakości salonu, w którym robisz bo niektóre salony naciągają kobiety i każą przychodzić co 6 tygodni na kolejne zabiegi a normalne przerwy na te obszary ciała powinny być minimum 10 tygodni lub nawet 12 bo w innym wypadku włos nie jest w odpowiedniej fazie do usuwania i jest ono najzwyczajniej w świecie nieefektywne.
Mnie Pani zapewniła, że 5 zabiegów mi wystarczy, moze nawet 4. Jeśli wystarczy 4 to ten ostatni pakietu mam na 2 lata ważny do usunięcia "niedobitków" jakie się moga pojawić w ciągu tego czasu,

3.Ból - zależy jaką masz odporność na ból. Ja mam średnią. Łydki bez problemów najmniejszych. Czuć jak depilator. Ale bikini to był horror! Następnym razem biorę znieczulenie (50zł kosztuje)

4. Typ włosków i skóry - najlepiej jest jak włosy są ciemne a skóra jasna. Wtedy laser działa najlepiej. Przy całkiem jasnych włosach dobry salon powinien odmówić wykonania zabiegu bo można kogoś poparzyć.

Jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:50   #1559
enzunio
BAN stały

Kupiłam wino, 14 szt

Moje obrączki są od dawna do odbioru a my nie mamy kiedy odebrać

A dziś druga lekcja tańca, szkoda, że mam zapalenie pęcherza i mnie boli
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:51   #1560
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Hej Wpadłam na chwilę się przywitać, ogień dziś w pracy zaraz lecę do domu bo dziś ksiądz będzie chodził. Może uda mi się jeszcze wpaść wieczorem do Was
Wczoraj zrobiłam z tż kosztorys i jestem przerażona... Wyszło nam ok 45 tys Wesele na 100-110 osób + poprawiny
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości