Miłośniczki Zary część XXXII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 21:02   #4471
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXII

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Oczywiście narobiłam sobie chciejstw tą wyprawą Wzięłam Waniowy leniący się sweterek, ale nie mogłam się powstrzymać. Moja czarna spódnica i rajstopy były całe w kłaczkach, ale co poradzić Jak mus to mus Zachciało mi się sweterka z koralikami i spódnicy z koronką z TRF Nie było mojego rozmiaru, więc po wypłacie idę na rajd po innych wrocławskich zarach. No i jeszcze jakich tam sweter przymierzałam, ale nie

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
Wankaw, doszła kaska od Ciebie, TZ zapodał mi genialny!!! pomysl, ze przeciez kozaki mozna zlozyć w pół i wtedy będzie to gabaryt A. JA to jestem inteligentna ze na to sama nie wpadłam Takze jak się zmieszczę w tym A to nadam paczkę jako prio

dziękuję bardzo

no nie nadrobię Was
jeśli chciał ktoś coś ode mnie to piszcie jeszcze raz

baton, fajny ten czarny sweter, dobrze że kliknęłam

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2014-01-07 o 21:05
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:05   #4472
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak obiecasz poprawę, to może da sie coś zrobic w tej sprawie
ok obiecuję
Cytat:
Napisane przez calixto Pokaż wiadomość

Ewcik Twoich również brak - niestety, wysłałam brata

Calixto dziękuje za pamięć
Cytat:
Napisane przez miqqa Pokaż wiadomość
ale ja jestem wpadnięta i to na maxa, dla mnie nie ma ratunku, dowodem niech będzie sterczenie pod krakowską jak jeszcze on-line shopu nie było, cała garderoba w zarze, wycieczki do Katowic, a nuż coś innego niż w Krakowie będzie itd itp do tego świruję na korsa (3 są ) oraz latam co pół roku do Londka, w koncu tam tyle zar zdjęcia się robią o właśnie - robię zdjęcia zamiast pisać miałam (praca, nie zarowanie )
czyli jestem uratowana
miqqa jesteś uzależniona
odwyk
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:05   #4473
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Kochana, a Ty to chyba podobnie jak ja z Katowic? Tym bardziej nie wiem jak to sie stało, ze Ty swoje juz dawno dostalas, a ja nie mam (albo w sumie co ja gadam, moze jak jutro pójdę na pocztę wysłać paczki to zobaczę tam babiszona w mojej sukience ) szkoda, bo kupowałam ze zniżką 20% :/
Tak, jednak przesyłki z Asosa zamawiam już na swoje rodzinne miasto 20 km od Kato, bo tutaj tylko wszystkie przesyłki przychodzą na czas. Do Katowic to non stop jakieś ginęły i już nawet asos zasugerował zmianę adresu dostawy bo mają z tej okolicy sporo zaginionych paczek. Podejdź na pocztę i zapytaj a jak nie będzie to śmiało pisz do asosa a kasa wróci na konto bez obaw Robiłyśmy zamówienie w tym samym czasie dokładnie bo ja wysyłkę miałam 3 a zamawiałam 2 grudnia też z tą zniżką
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:06   #4474
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, a Ty to chyba podobnie jak ja z Katowic? Tym bardziej nie wiem jak to sie stało, ze Ty swoje juz dawno dostalas, a ja nie mam (albo w sumie co ja gadam, moze jak jutro pójdę na pocztę wysłać paczki to zobaczę tam babiszona w mojej sukience ) szkoda, bo kupowałam ze zniżką 20% :/
.
pewnie jest na poczcie tylko awiza nie masz - chociaz była taka jedna dziewczyna co notorycznie nie dostawała paczek aż asos jej kurierem wyslał za którymś razem aż się dziwię ze oni tak ufają ludziom

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:07   #4475
ddtvn
Zakorzenienie

dziewczyny kupiłam dzisiaj spodnie fantastic jeansowe z dziura, ale jak pochodzilam w nich po sklepie to mam wrazenie ze wyglada to jakbym sie przewrocila i porwała sobie spodnie przypadkiem a wam ja ksie nosza? generalnei fason i kolor genialny, ale ta dziura..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140107_201223.jpg (76,3 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140107_201359.jpg (73,7 KB, 147 załadowań)

Edytowane przez ddtvn
Czas edycji: 2014-01-07 o 21:22
ddtvn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:09   #4476
agatala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
rób zdjęcia, muszę sobie popatrzeć zanim do mnie przyjdą
Niestety nie mam dobrego światła w mieszkaniu...
Stary 2014-01-07, 21:11   #4477
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam dzisiaj spodnie fantastic jeansowe z dziura, ale jak pochodzilam w nich po sklepie to mam wrazenie ze wyglada to jakbym sie przewrocila i porwała sobie spodnie przypadkiem a wam ja ksie nosza? generalnei fason i kolor genialny, ale ta dziura..
Własnie dlatego ja je odpuściłam i zainteresowałam sie tymi co maja co prawda też dziurę, ale zaszytą łatą

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:12   #4478
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
ja ich nie mam, wyglądacie dziewczyny w nich bosko ale dziura dla mnie to na minus

Stary 2014-01-07, 21:14   #4479
miqqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
ok obiecuję

Calixto dziękuje za pamięć

czyli jestem uratowana
miqqa jesteś uzależniona
odwyk
Przy Was, odywk oczyyywwwiiiście
co prawda nadzieję dawał klub i że cisza zapadnie ale na szczęście nadal mam kilka godzin z życiorysu na dobę bo non stop wątek odświeżam
miqqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:18   #4480
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
Tak, jednak przesyłki z Asosa zamawiam już na swoje rodzinne miasto 20 km od Kato, bo tutaj tylko wszystkie przesyłki przychodzą na czas. Do Katowic to non stop jakieś ginęły i już nawet asos zasugerował zmianę adresu dostawy bo mają z tej okolicy sporo zaginionych paczek. Podejdź na pocztę i zapytaj a jak nie będzie to śmiało pisz do asosa a kasa wróci na konto bez obaw Robiłyśmy zamówienie w tym samym czasie dokładnie bo ja wysyłkę miałam 3 a zamawiałam 2 grudnia też z tą zniżką
No co Ty mówisz, czyli mieszkam w jakiejś czarnej strefie chyba, katowicki trojkąt bermudzki? Albo juz ktoś na poczcie zwęszył interes ;] ja niestety nie mam możliwości zmiany adresu, musiałabym chyba do kolegów do Wrocławia słać

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
pewnie jest na poczcie tylko awiza nie masz - chociaz była taka jedna dziewczyna co notorycznie nie dostawała paczek aż asos jej kurierem wyslał za którymś razem aż się dziwię ze oni tak ufają ludziom
Inny kraj, inni ludzie moja osiedlowa poczta to dopiero ma historie... Kiedyś znalazlam w skrzynce awizo (przesyłka zwykła), a ze na nic nie czekałam akurat to idę zdziwiona na pocztę - przesyłki brak. Babka kazała zostawić numer i mówi ze bedą sie kontaktować. Na nast dzień dzwoni, przesyłka znaleziona, proszę przyjść odebrać. Przychodze i co? Na kopercie adres mojej kuzynki, co prawda to samo osiedle ale imię całkiem inne, ulica całkiem inna (bardzo oddalona), jedynie nazwisko to samo. Pani listonosz jednak założyła, ze to wielka pomyłka i przesyłka jest dla mnie, a co najlepsze adres na awizie tez umieściła mój. Nie wiem jak ona to zrobiła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:18   #4481
Vishnja
Zadomowienie

Cytat:
No i proszę po raz kolejny gdyby nie realfoto to bym na nią nawet nie spojrzała Muszę się za nimi rozejrzeć

Cytat:
Cóż za komplement..
Bardzo zakamuflowany

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;44483126]Dziękuję Ja mam dłuższy rękaw bo jestem niższa
[/QUOTE]

Aha rozumiem, wszystko jasne

Cytat:
Ja miałam je dziś premierowo. Stwierdzam, że to będą teraz moje ulubione portki A dziura... eee tam.... Chiara Ferragni już dawno w takich popylała Jak dobrze na tobie leżą, to zostaw
Vishnja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:20   #4482
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
ja zrobilam sobie taka dziure w starych jeansach i to teraz moje ulubione spodnie szkoda ze do pracy w takich nie moge
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:21   #4483
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
Stary 2014-01-07, 21:24   #4484
miqqa
Raczkowanie

Cytat:
może jej nie ma teraz na wątku ale jej napisałam, a mogę prosić foty czy to na pewno te? dziękuję
czytaj czytaj, wątek wciąga zacznij pisać to potem nie przestaniesz
się zrobiło, ale jest też PW
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szpile 38.jpg (157,4 KB, 87 załadowań)
miqqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:25   #4485
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, wiem kurde czy dostanę za to odpuszczenie?
dzisiaj mam taki dzien i biedną Madzię i miqqa namawiam..
Trzymam się twardo
Stary 2014-01-07, 21:25   #4486
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
Inny kraj, inni ludzie moja osiedlowa poczta to dopiero ma historie... .
.
u mnie Pani na poczcie to i tak prosi o dowód ale ja nie narzekam - za wiele mi nie ginie - uszkodzona przyszła ale wszystko było nawet na tej karteczce z asosa ktoś sobie z poczty pozaznaczał czy wszystko jest

Stary 2014-01-07, 21:26   #4487
ddtvn
Zakorzenienie

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1296547.html CZY NIE SZUKAŁA KTORAS 36???
Stary 2014-01-07, 21:27   #4488
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Oj obawiałabym się bardzo o Twoje odpuszczenie, oj bardzo
Coś sugerujesz?
Stary 2014-01-07, 21:30   #4489
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
a mi się tam podobają, leżą idealnie, ale mają taki niski stan czy mi się po zdjęciach wydaje ? Do mnie ma je kurier dopiero jutro przywieźć

Cytat:
No co Ty mówisz, czyli mieszkam w jakiejś czarnej strefie chyba, katowicki trojkąt bermudzki? Albo juz ktoś na poczcie zwęszył interes ;] ja niestety nie mam możliwości zmiany adresu, musiałabym chyba do kolegów do Wrocławia słać
fakt faktem że przesyłka powinna być już dawno, a pierwszy raz zamawiałaś na ten adres? mnie jakoś poczta Katowicka tak samo zniechęca dlatego zamawiam do swojej rodzinnej miejscowości
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:30   #4490
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Na moje fibioko leżą na Tobie su-per! Idealnie dopasowane, nie odstają. Bym se zostawiła, a dziura to właśnie ' IT Girl' Z tym,że ja jeszcze swoich nie dostałam.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:30   #4491
zakupoholiczkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
są jeszcze we Wrocławiu do dostania? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...7p1374513.html
widziałam dzisiaj jedną L w Pasażu, ale Ty chyba mniejszy rozmiar potrzebujesz

Cytat:
A w temacie Asosa, ile najdłużej czekałyscie na przesyłkę? Pierwszy raz w życiu złożyłam u nich zamówienie, wysłane 3.12 i wciąż go nie dostałam. Powinnam juz zakładać, ze jakaś pani z poczty polskiej uraczyla się moją sukienką, czy jest jeszcze nadzieja?
Idź na pocztę sprawdzić czy tam nie leży, a jak nie to napisz do Asosa, a na pewno oddadzą Ci pieniądze. Mi kilka paczek nigdy nie dotarło i teraz już trochę boję się zamawiać. Dziwi mnie, że mimo tylu zaginionych paczek (można o tym na wielu forach poczytać) asos nadal wysyła do Polski

Cytat:
bardzo ładnie w nich wyglądasz mierzyłaś w swoim rozmiarze?
zakupoholiczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:31   #4492
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Jak powiedziałam TŻ, że chcę mieszkanie Na dębowych to mi powiedział, że mam zapytać czy w Silesii mi nie wynajmą jakiegoś pomieszczenia w celu zamieszkania.

W sumie nawet dobry pomysł

Cytat:
Do SCC latem często jeżdżę na rowerze jednak do centrum bym juz nie dała rady z powodu autostrady

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Tez kiedyś mojemu o tym wspominalam to powiedział "O tak! Mieszkanie z widokiem na Zarę!"
Moja koleżanka pracuje na Dębowych i w środku wyglada to swietnie, całe "mieszkanie" (pracownia) ma 3 balkony, latem sobie tam mogą przesiadywac w trakcie przerwy w pracy

Ale maja fajnie Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Z Niemodnych:

Cytat:
Napisane przez Angel xx Pokaż wiadomość
właśnie , naprawdę sporo rzeczy przeszło do NK, chyba więcej niż zwykle,
np sweterki z cekinami - w ogóle się tego nie spodziewałam, bo były na stronie od dawna. mam takie wrażenie, że zara coś zmienia/kombinuje z wyprzedażą- wpierw special prize, potem ten przedłużony czas zwrotu, który też pewnie nakręcił sprzedaż (ciekawe czy będą jakieś tłumne zwroty pod koniec stycznia?- wątpię skoro nie ma nic na %)
ze strony znikają rzeczy, które były jeszcze w weekend w pełnej rozmiarówce i miały dotychczas tylko jedną obniżkę (moim zdaniem jeszcze nie warte obecnej ceny) sama nie wiem, ja jestem rozczarowana tegoroczną %
Zgadzam się
Zawsze zimowa wyprzedaż była większa od letniej i można się było nieźle obkupić a tym razem skromniutko to wygląda.... co ciekawsze rzeczy przeszły do NK, dorzutek brak....

Cytat:
Napisane przez miqqa Pokaż wiadomość
Przy Was, odywk oczyyywwwiiiście
co prawda nadzieję dawał klub i że cisza zapadnie ale na szczęście nadal mam kilka godzin z życiorysu na dobę bo non stop wątek odświeżam
Oj wpadłaś po uszy kolejna zaromaniaczka
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:31   #4493
ddtvn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Na moje fibioko leżą na Tobie su-per! Idealnie dopasowane, nie odstają. Bym se zostawiła, a dziura to właśnie ' IT Girl' Z tym,że ja jeszcze swoich nie dostałam.
Cytat:
a mi się tam podobają, leżą idealnie, ale mają taki niski stan czy mi się po zdjęciach wydaje ? Do mnie ma je kurier dopiero jutro przywieźć

fakt faktem że przesyłka powinna być już dawno, a pierwszy raz zamawiałaś na ten adres? mnie jakoś poczta Katowicka tak samo zniechęca dlatego zamawiam do swojej rodzinnej miejscowości
widzialam ze fantastic ma dziure nad kolanem, a mi wypada na samym kolanie i jak chodze to sie "otwiera" kurcze.. mam dylemat:p bo dzownu do conversów i jakiejs bluzki beda fajne :P
Stary 2014-01-07, 21:35   #4494
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, pierwszy raz ogólnie. Nie lubię zakupów bez mierzenia ale sukienka bardzo mi sie spodobała, cena w porządku, to sprobowalam. No i mam :/

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez zakupoholiczkaa Pokaż wiadomość
widziałam dzisiaj jedną L w Pasażu, ale Ty chyba mniejszy rozmiar potrzebujesz

Idź na pocztę sprawdzić czy tam nie leży, a jak nie to napisz do Asosa, a na pewno oddadzą Ci pieniądze. Mi kilka paczek nigdy nie dotarło i teraz już trochę boję się zamawiać. Dziwi mnie, że mimo tylu zaginionych paczek (można o tym na wielu forach poczytać) asos nadal wysyła do Polski
Widocznie wciąż im sie to opłaca
Dzięki dziewczyny za pomoc

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:36   #4495
jutka555
Wtajemniczenie

starlit zamawiałaś coś kiedyś z aliexpress?
jutka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:38   #4496
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się podobają
Stary 2014-01-07, 21:42   #4497
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie dlatego ja je odpuściłam i zainteresowałam sie tymi co maja co prawda też dziurę, ale zaszytą łatą
O jakich mowa??
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:45   #4498
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
O jakich mowa??
Nie mam jak pokazac, bo zniknely juz ze strony sie sprzedaly wszytskie, a linka nie zapisalam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:47   #4499
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
halszka
Obłędnie wyglądasz Elo

Cytat:
Napisane przez peearl Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn z Trójmiasta.

Czy w Galerii Bałtyckiej bądź Rivierze uchowały się jeszcze te rzeczy?
Płaszczyk kosztuje 369zł z tego co pamiętam, a katana 129.
Chyba płaszczyki widziałam ale to było 2 nie wiem jak teraz.

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Które buty ładniejsze?

Wizualnie zarowe ale są platikowe wię napewno będą się łamać i pękać w załamaniu, chociaż mangowe też coś w sobie mają kwestia gustu, są skórzane i przez to zdecydowanie lepsze.

Cytat:
Napisane przez kikikaka5 Pokaż wiadomość
Zakupiłam jeszcze białą bluzkę i sweterek.
Ach bluzka śliczna i ta spódniczka, skąd?

Cytat:
Byłam w Zarze, żadnych MH nie widziałam. Widziałam jedynie ten beżowym misiowaty szlafrok w rozmiarach L i XL, wiem że ktoś szukał ale nie pamiętam kto i w jakim rozmiarze.

Oczywiście narobiłam sobie chciejstw tą wyprawą Wzięłam Waniowy leniący się sweterek, ale nie mogłam się powstrzymać. Moja czarna spódnica i rajstopy były całe w kłaczkach, ale co poradzić Jak mus to mus Zachciało mi się sweterka z koralikami i spódnicy z koronką z TRF Nie było mojego rozmiaru, więc po wypłacie idę na rajd po innych wrocławskich zarach. No i jeszcze jakich tam sweter przymierzałam, ale nie
Super!!! Tez sweter mi się bardzo podoba ale taki niepraktyczny

Cytat:
Si na innym wątku
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1633
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1634

I teraz mam jeszcze kryształkowe światełka na parapecie i komodzie I w tym miesiącu też zamierzam "dokończyć", czyli pokupować te brakujące pierdoły. Muszę podjechać jeszcze raz do materiałowego na Robotniczej, bo ostatnio byłam i znów zamknięte (3/5 razy jak tam byłam zamknięte mieli). Jak nie będzie tego materiału na narzutę co ja chcę, to już wydam te 300zł. Ale boli, skoro wiem, że tam to samo miałabym za pół tej ceny

Gratulacje!!!! Pokój wygląda ślicznie i przytulnie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;44481972]W załączeniu "szybkie" zdjęcia żakietu , kolor jest bardziej czerwony, robiłam już przy sztucznym świetle i kolor jest trochę przekłamany [/QUOTE]

Ach pamiętam ten żakiet, wgl ostatnia zimowa wyprzedaż była świetna, tęsknie za nią

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Super Ale Ci się udało
Ciekawe czy nam też się uda gdzieś dorwać..

Będę szukała napewno kupię jak tylko dorwę

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Widujecie gdzieś granatowe a'la kaszmirowe szale? (ten który ma Fantastic)

Mogłabym prosić o zakup? :róża:
Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
50 minut krecenia i 5 minut efektu Jedyne co mi wychodzi, to powarkoczykowe fale, a ja bym chciala czasem looooki
W GB nie było dziś , wysłałam brata, też go szukam
calixto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:48   #4500
southern comfort
Zadomowienie

fakt, coś słaba ta % bardzo całe szczęście, bo i tak za bardzo nie mam czasu polować, a chustę jak trafię, to super, ale jak nie, to tragedii nie będzie;D
southern comfort jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości