Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 21:16   #3631
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Gosius gratuluję 24 tygdnia

Justyna no jasne że się ciesz , w końcu to dość drogi nawet prezent Ja napisałam tylko to co słyszałam

Madziula a jak ma na imie ??

Ramona bardzo ładne łóżeczko A TŻ nie będzie trochę zły że Ty je skręciłaś ?? :P Jakoś u mnie w rodzinie i wśród znajomych to przyszły ojciec skręca łóżeczko

Asiulka gratuluję 22tygodnia

Myska a to chodziliście po górach ??

Kasiab pięknie wygląda ten kącik

Sylvunia to leż odpoczywaj i szukaj z mężem alternatywnych rozwiązań :P

Wiola a płeć już znasz ??

Justiwi no chyba że pisałaś to w tym sensie . Wiesz każda inaczej reaguje i przeżywa ciąże.

My dzisiaj byliśmy na zakupach w Auchanie , TŻ wcześniej poszedł do innej kasy , a ja jeszcze z Oskarem oglądaliśmy kubeczki , talerzyki i miseczki. Wybraliśmy i poszłam z nim do kasy pierwszeństwa . Były tam 2 osoby . Ja dopiero co stanęłam i pani w kasie już do mnie mówi "Proszę Panią o podejście tutaj bliżej" Facet który stał przede mną spojrzał na mnie . mój brzuch +małe dziecko i powiedział "proszę niech Pani idzie przecież to kasa pierwszeństwa" i uśmiechnął się , a potem fajnie zagadywał do Oskara
Stary 2014-01-07, 21:24   #3632
asiulka_22
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Nikii89 >> to super zareagował a te kasy są ooznaczone naisem? z tego co jak kojarze u mnie są kasy do 10 towarów,,,ale z pierwszeństwem? aż zwróce na to uwagę rzy kolejnych zakupach
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:27   #3633
Nikii89
Zakorzenienie

Tak pisze kasa pierwszeństwa i jest rysunek kobiety ciężarnej , wózka inwalidzkiego
Stary 2014-01-07, 21:29   #3634
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Jestem przypadkiem jakiego lekarz jeszcze nie widział...tylko z wykładów słyszał na studiach
Mam lozysko umiejscowione przy samym pecherzu moczowym.Czyli bardzo nisko,za nisko i z przodu.
Luteine mam brac nadal,i sie oszczędzać.Zero sexu.

Martwi mnie to lozysko,moze ma ktos podobnie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To wtakim razie uważaj na siebie i na maleństwo...

Kaorlak i vampirka tekst na czerwono obowiązkowo na pamięć

martuszkao mam nadzieje że nowy specyfik ci pomoże no i herbatka od męża
No i jak miałabym możliwość wcześniejszej konsultacji wyników to bym się nie zastanawiała...

gosius jeansy za☠☠☠iaszcze... Ty to masz dobrze z tym SH.
Pozazdrościć

justiwi jedno i drugie...

Dostałam kolejne dwa pudełka ciuszków, więc teraz mogę powiedzieć że mam już ciuszkową wyprawkę. Dokupie kilka pajaców do spania i może kilka body... A tak to raczej już większość mam... tym razem nie zrobię zdjęcia bo jest tego za dużo...
Zdecydowaliśmy się na wózek, fotelik już mamy, leżaczek bujaczek pożyczy nam kuzyn męża, więc zostają nam: mata, łóżeczko, coś do łóżeczka, rzeczy dla dzidzi typu kremy czy coś i dla mnie do szpitala...
Chyba że coś przeoczyłam??
No i musimy pomysleć nad przemeblowaniem... Już dziś zaczelismy się rozglądać... ale wyszło z tego więcej śmiechu niż logistycznego myślenia

Zmykam bo jestem padnięta... Szefowa dała mi dziś popalić

A jutro też dzień zawalony spotkaniami także nie wiem czy uda mi się do was zajrzeć.

3majcie za mnie kciuki i za Franka - wizytujemy jutro o 18.30

Dobranoc

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:31   #3635
/Mycha/
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
takie łóżeczko nowe w sklepie to kosztuje 430 zł, bo sprawdzałam, przewijak ponad 50 zł, ale zwykły, nie z tej serii, a za wszystko daliśmy 160 z przesyłką, także koło 350 zł na plusie, to na wózek akurat pokryje, bo zapłacimy 400 zł
Super wygląda i gratki za skręcenie. Też biorę ten zestaw i Twoje zdjęcia jeszcze mnie w tym utwierdziły.
Ale z ceną za nowe to nie jest aż tak źle. Ja znalazłam łożeczko za 199 zł i 48 zł za przewijak. I za tyle kupuję.

/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:31   #3636
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Kasian zdrowia dla malutkiej i nie zamartwiaj się, bo Tośka też sie martwi

Nikki no właśnie mała nie ma imienia 9mcy sie nie dogadali mama chce Paulinkę, po takim porodzie, gdzie męczyła sie 9h ojciec by już odpuścił...

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:43   #3637
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Idę spać już dziewczyny, bo nie kontaktuję z rzeczywistością, coś jest nie tak ogólnie z moim samopoczuciem. Tosia nadal się nie rusza, a poleżałam na lewym boku specjalnie. Oby jutro był lepszy dzień
Trzymajcie się, dobrej nocy
Na pewno Tosieńka śpi moje dziś też się mało ruszało...
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

My dzisiaj byliśmy na zakupach w Auchanie , TŻ wcześniej poszedł do innej kasy , a ja jeszcze z Oskarem oglądaliśmy kubeczki , talerzyki i miseczki. Wybraliśmy i poszłam z nim do kasy pierwszeństwa . Były tam 2 osoby . Ja dopiero co stanęłam i pani w kasie już do mnie mówi "Proszę Panią o podejście tutaj bliżej" Facet który stał przede mną spojrzał na mnie . mój brzuch +małe dziecko i powiedział "proszę niech Pani idzie przecież to kasa pierwszeństwa" i uśmiechnął się , a potem fajnie zagadywał do Oskara
To fajnie pan zareagował niektórzy to by się pewnie jeszcze oburzyli
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Dostałam kolejne dwa pudełka ciuszków, więc teraz mogę powiedzieć że mam już ciuszkową wyprawkę. Dokupie kilka pajaców do spania i może kilka body... A tak to raczej już większość mam... tym razem nie zrobię zdjęcia bo jest tego za dużo...
Zdecydowaliśmy się na wózek, fotelik już mamy, leżaczek bujaczek pożyczy nam kuzyn męża, więc zostają nam: mata, łóżeczko, coś do łóżeczka, rzeczy dla dzidzi typu kremy czy coś i dla mnie do szpitala...
No i musimy pomysleć nad przemeblowaniem... Już dziś zaczelismy się rozglądać... ale wyszło z tego więcej śmiechu niż logistycznego myślenia
Super a jaki wózek wybraliście?????

A my nadal nic nie mamy a jak mówię mężowi, że może już zacząć coś szukać to oczywiście mamy dużo czasu... Chyba muszę sama się za to zabrać wczoraj to nawet pokój pomierzyłam i wszystkie meble i już wiem jak ustawie
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:45   #3638
carolyna86
Zakorzenienie

ramona, przypominasz mi kol.ktora uwielbia majstetkowac. Nawet na zeszłe Walentynki zażyczyła sobie wiertarkę

Edytowane przez carolyna86
Czas edycji: 2014-01-07 o 21:46
carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:48   #3639
Emilia 25
404 Not Found

Co za dzień, dobrze że już się kończy.
Dziewczęta, taki wynik posiewu to chyba ok, co nie?:
Brak wzrostu bakterii w moczu (bakteriuria ujemna).
Stary 2014-01-07, 21:48   #3640
asiulka_22
Zakorzenienie

pamętacie kiedys któas z was / tylko nie pamiętam która / wstawiał zdjęcie wózka, że fajny. i miał jeszcze takei futerko montowane na daszek, w wersji zimowej.
a cichopki maja taki sam . fajniutki...
[IMG][/IMG]
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 21:57   #3641
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

cześć kobitki
ja jak zwykle wieczorem mam czas na nadrabianie
Iga nie dawno dopiero padła spać, wymęczyła nas dziś
ja dziś byłam sobie rzęsy zrobića co raz się żyje
swoje mam krótkie i w ogóle nie podkręcone..

a Majeczka dziś mnie tak uracza swoimi kopniaczkami
właśnie Nikii możesz mi dopisać na 1 stronie imię Maja
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
wrzucam fotki..... uff, godzina mi zeszła na poskręcanie tego
nie jest to stan idealny, bo wedle zapowiedzi pani z all ma ślady zębów i takie inne ślady użytkowania, np. zastygłe rozlane coś jakby mleko
ale biorąc pod uwagę cenę tego i nowego to jestem zadowolona, plus dostałam przewijak w dobrym stanie, bez podartej ceratki, co jestem happy, bo to koszt minimum 50 zł
wow, jakie piękne
ja bym się nawet nie brała za to

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Ramona super łóżeczko
A to moja koncepcja na kącik dla niuni. Tylko, że zamiast tego różu będzie czerwony kolor. I paseczki na ścianie też będą szaro czerwone
o rany jak ślicznie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki glukozy i jestem trochę zmartwiona na czczo: 79, po godzinie: 172, po dwóch: 175 mg/dl.... Oczywiście pierwsze co do domu przyszłam to na google jak jutro będę na USG połówkowym to zajrzę do mojej gin i pokaże wynik, bo chyba nie wytrzymam tydzień czasu bez jej interpretacji...
lepiej skonsultuj jutro masz rację
coś wysokie mi się wydają te wyniki kochana

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.. ja dzisiaj dosłownie padam. Od rana nie czułam Tosi, bo nie miałam nawet kiedy usiąśc u lekarza byłyśmy, mamy przedłużenie antybiotyku do soboty, bo cały czas coś słychać niestety.
Niegrzeczna, też kiedyś nosiłam żel na paznokciach, ale w ciąży z Hanią zdjęłam. A teraz mam najdłuższe paznokcie naturalne jakie miałam w życiu, aż żal skracać, no ale muszę, bo to się robi niewygodne powoli
Kasiu, mam nadzieję, że Haniulka w końcu wróci do zdrowia
No i Tosieńka na pewno śpi albo odpoczywa , nie stresuj się
a ja dziś na paznokciach mam ognistą czerwień i skróciłam bo tez z Igą niewygodnie mi było nosić długie

Cytat:
są jeszcze uprzejmi ludzie, miło ze strony tego pana
Cytat:
3majcie za mnie kciuki i za Franka - wizytujemy jutro o 18.30
3mam kciuki

uciekam spać zaraz, dobranoc do jutra

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 22:10   #3642
monijaaa
Zadomowienie

Justynka trzymam

i ja tez poprosze, wizytuje jutro o 9:00

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 22:12   #3643
VwVampirka
Zakorzenienie

Byłam u ginka, ale badań nie miałam. Trochę z Nim pożartowałam i kolejna wizyta za miesiąc. No i dostałam zlecenie na mocz, morfologię i toxo (a już myślałam, że sama będę musiała zrobić to badanie, bo go nie dostanę 2.raz, a jednak, nawet się nie prosiłam). No i "smacznego będzie mi życzył za miesiąc", tzn za miesiąc dostanę tą sławną glukozę.

Cytat:
Jestem przypadkiem jakiego lekarz jeszcze nie widział...tylko z wykładów słyszał na studiach
Mam lozysko umiejscowione przy samym pecherzu moczowym.Czyli bardzo nisko,za nisko i z przodu.

To trochę Cię nastraszył gin Ja też chyba jestem ciekawym przypadkiem, bo na połówkowym gin wziął sobie koleżankę do konsultacji (albo do pokazania jakiegoś fenomenu) ale to tylko moje domysły, a też wolałabym znać prawdę, by wiedzieć na czym stoję...
Ty już to wiesz, więc bierz tabletki, grzecznie leż i załóż majty cnoty by nie kusić TŻ-ta a będzie dobrze No i to łożysko może się jeszcze u Ciebie przesunąć

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Dziękuję CI kochana mąż mi zrobił nowy specyfik, podobno również dobry na chorobę :P (olej kokosowy, cytryna, miód i cynamon) no i smakuje o wiele lepiej niż syrop z cebuli :P teraz leżę w łóżku i czekam na herbatkę ciepłą

Odebrałam wyniki glukozy i jestem trochę zmartwiona na czczo: 79, po godzinie: 172, po dwóch: 175 mg/dl.... Oczywiście pierwsze co do domu przyszłam to na google jak jutro będę na USG połówkowym to zajrzę do mojej gin i pokaże wynik, bo chyba nie wytrzymam tydzień czasu bez jej interpretacji...
1) mniami

2) spr wyniki dla ciężarnych i w 24-28tc przy podaniu 75g glukozy cukrzyca jest gdy:
-na czczo >105mg%
-po godz. >180mg%
-po 2godz. > 140mg%.

Dla pocieszenia powiem, że mama miała cukrzycę ciążową z moją siostrą, ale po ciąży wszystko samo zniknęło. W trakcie ciąży dostała urządzonko do samodzielnego spr cukru i musiała co jakiś czas robić sobie zastrzyki z insuliną (też dostała takie urządzonko, oba proste w obsłudze, mogła je pożyczyć na okres ciąży). No i specjalnie jakoś gorzej przez tą cukrzycę się nie czuła i też czasami sobie trochę pozwalała...

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą

Kupiłam spodnie UWAGA za 7,50zł - o takie : http://www.hm.com/pl/product/99554?article=99554-A

I marks and spencer bluze polarowa za 9zł.

Od dzisiaj do chyba 11.01.2014 - wszystko -50% (oprocz bielizny) w moim ulubionym SH - a tam jest tyle ubranek dla dzieci - ze mogłabym brac, teraz workami - ale coz... mama by mnie wygoniła z nimi
szacun!

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
od początku z dha? to dziwne, bo dopiero w II trymestrze powinno się brać.. ja nie wypowiem się co do tych witamin, bo biorę femibion 2, ale może dokup sobie kwas omega 3, który ma EPA i DHA i bierz razem z tym vita minem?
A w moich witaminkach nie ma tego DHA wcale Chyba jutro sobie dokupię ten kwas omega3 Żeby tylko mój budyń o tym nie zapomniał

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 22:16   #3644
asia27100
Zakorzenienie

trzymam kciuki za wizytujące!

musze sie poekscytować: dzis mnie tam mocniej kopie maluch. na razie muszę powiedziec że to taaaakie fajne kto dołącza do klubu fanów kopniaków?

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

dziewczyny, a ta glukoza jest bardziej dokładna niz taki glukometr?
mój tata ma i ostatnio mierzyłam sobie cukier i miałam 90. ciekawe czy to może zastąpić badania labolatoryjne...?

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 22:25   #3645
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ja bym chyba nie umiała tak zagadać... du...a ze mnie hehe

i to plamienie to przez to? ja się w piątek dowiem gdzie moje umiejscowione bo nawet nie wiem :/

o to dużo 80/ 60 mg, ja właśnie wyczuyałam ile jest w moich i tylko 15mg/ żelazo/, ale jest też kw. foliowy, biore Centrum Materna + ( osobno Omega 3 te żelowe kasułki)
to plamienie to nie przez to,mogło to być przez przytulanki piątkowe albo wczesniejsze,gdzies się nagromadziło coś prędzej i musiało zleciec...

wystraszylam się tym łożyskiem przy pęcherzu moczowym... ja pierwszy taki przypadek lekarza nie wiem co o tym myśleć.. nie zalecał leżenia,tylko zero sexu i się oszczedzać
ale jestem spanikowana...

Nikusia wpisz mnie prosze na wizytę 4 luty
Stary 2014-01-07, 22:26   #3646
JJJustynAAA
Zakorzenienie

MARRUSZKAO zdecydowalismy sie na baby design sprint plus opinie ma dobre a nam zalezy na trwalym wozku solidnym idealnym na nierowne drogi bo takie mamy u nas na wsi. Nie jest to napewno maxi cosi mura itp... ale cena tez przystepna wiec jestesmy zadowoleni...

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:16   #3647
muffinka90
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, milo mi, ze sie o nas martwicie. Filip w dzien ok, tak jak i wczoraj, nic nie zapowiadalo, ze cos sie stanie, za to ja siedze jak na szpilkach i nasluchuje kazdego sapniecia... straszna nerwowa byla. Teraz ma katar taki wodnisty tylko i splywa mu chyba do gardla bo ciagle pokasluje... mam nadzieje, ze wiecej sie to nie powtorzy, biedak ma takiego sinca na pupie, babka bala sie dac mu zastrzyk, bo tak sie spinal, ze tz nie mial sily go utrzymac. A nikt mi nie wierzyl, ze jak mial zapalenie ucha w kwietniu to z nasza ped we dwie nie dalysmy u rady, zeby go zbadac

wybaczcie, ze nie jestem na biezaco, caly dzien mam skopany humor, jeszcze wczoraj sie nanosilam malego, bo bardzo plakal po zastrzyku i boje sie troche, czy sobie nie pomoglam z twardnieniami

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Nikii pytalas czy to zapalenie krtani, w sumie to nie, babka mowila, ze to jakis wirus krazy, a poza tym, maly osluchowo czysty i w ciagu dnia nie ma kaszlu tylko ta wode z nosa

a ja na wyniki nie poszlam, bo nie chcialam go dzis zostawiac, poza tym narazie musze pilnowac, zeby sie nie denerwowal mocno i nie splakal, bo moze sie to powtorzyc, a on zawsze wyje jak wsciekly jak ja gdzies wychodze, nic, poczekam jakis czas, tz znowu bedzie musial zalatwiac sobie wolne, zeby zostac jak pojde do labu

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Mufinko, wspólczuję Ci, bo cały poprzedni tydzień tak się męczyliśmy. A sinecod nie pomagał? U nas też był wirus, ale bałam się o kratń, bo wtedy trzeba szybko steryd podać. Mojego brata córka często choruje na krtań - leki mają zawsze w pogotowiu. Inhalujesz małego?
Magdi nic nie robie, nawet lekow w domu nie mam oprocz kropli do nosa czy przeciwgoraczkowych, bo on nie choruje praktycznie nigdy,jakby pokaslywal, to pewnie bym cos dala, a on po prostu zasnal jak zwykle i po 2h obudzil sie nie mogac zlapac powietrza, wiec nie bylo czasu na probowanie czegokolwiek.

ale musze powiedziec, ze dzielny byl, nie marudzil chociaz widzialam, ze jest przerazony, tyle co przy zastrzyku sie splakal. Jak wracalismy do domu w koncu to mi nerwy puscily i sie trzelam, a on powtarzal tak spokojnie: juz lepiej mamo

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:

To z tego lozyska ta plamka byla? Uwazaj na siebie kochana

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:25   #3648
monijaaa
Zadomowienie

Dobranoc

odezwe sie po wizycie

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:30   #3649
muffinka90
Zakorzenienie

Sylvunia juz doczytalam, mam nadzieje, ze Ci sie lozysko podniesie, jeszcze jest taka mozliwosc

co do kopniakow, to mala jest duzo spokojniejsza od Filipa i kopie dosc rzadko, ale jak juz to konkretnie i niestety bardzo bolesnie, bo cala moc idzie w pecherz, a ze ona tak nisko to i nie ma innego wyjscia chyba, auuu

budze chlopa z kanapy i ide spac, dobranoc, mlody przestal pokaslywac, wiec moge spokojnie sie polozyc

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 07:13   #3650
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Dzieńdobry
Olaf zasnął 22 wstał 6.30:/ ech... tż od 4 w trasie a ja nie mam planu na dziś

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-08, 07:13   #3651
Seksta
Rozeznanie

Zaraz do pracy ale mi sie nie chceeeeeeeeee. milego dnia dziewczyny!

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 07:14   #3652
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Muffinka i jak nocka? Mam nadzieje że już spokojnie i Filip szybko do zdrówka wróci

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-08, 07:16   #3653
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość

musze sie poekscytować: dzis mnie tam mocniej kopie maluch. na razie muszę powiedziec że to taaaakie fajne kto dołącza do klubu fanów kopniaków?
JA, JA jest cudownie, czasem tak mnie pogigla że śmieję się na głos

Stary 2014-01-08, 07:17   #3654
sylvuniaa84
Zadomowienie

Mufknka90 w sumie plamka nie musiała byc od tego,wyżej pisałam.

Częściej niż wszyscy moge biegać do wc bo lozysko tez uciska pecherz..

Ale puki co czuje sie dobrze,plamien nie ma brzuch nie boli na razie jest ok.
Tylko straciłam chęci na zakupy dla bobaska.... A juz miałam takie plany.A jak pujdzie cos nie tak ech....

Stary 2014-01-08, 07:39   #3655
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Ja uwielbiam kompniaczki mojego maleństwa wczoraj coś mało się ruszało ale były momenty, że widziałam ruchy
Cytat:
MARRUSZKAO zdecydowalismy sie na baby design sprint plus opinie ma dobre a nam zalezy na trwalym wozku solidnym idealnym na nierowne drogi bo takie mamy u nas na wsi. Nie jest to napewno maxi cosi mura itp... ale cena tez przystepna wiec jestesmy zadowoleni...

Fajny wózek i super, że już macie ten zakup z głowy
Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
wybaczcie, ze nie jestem na biezaco, caly dzien mam skopany humor, jeszcze wczoraj sie nanosilam malego, bo bardzo plakal po zastrzyku i boje sie troche, czy sobie nie pomoglam z twardnieniami
trzymajcie się tam dzielnie. I zdrówka dla młodego
Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Dzieńdobry
Olaf zasnął 22 wstał 6.30:/ ech... tż od 4 w trasie a ja nie mam planu na dziś

Pewnie poćwiczysz

Dzień dobry

Dziś już lepiej gardło boli mniej, choć do tego doszedł katar, ale nie ma tragedii. Po pracy jadę do lekarza, żeby mnie obejrzała i zobaczymy co ona na to

A na 20:30 połówkowe nie mogę się doczekać, a to jeszcze 8 nie ma trzymajcie kciuki, żeby młode się ujawniło

za resztę wizytujących
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 07:46   #3656
Nikii89
Zakorzenienie

Madziula no to teraz twardy orzech do zgryzienia
Ja wiem że mój TŻ by się ociągał znów z wyborem imienia tak jak przy pierwszym , więc mu zapowiedziałam że trzeba wybrac szybciej imię , co by Oskara już przyzwyczajać

Martuszka zacznij sama działać , bo wg chłopów to jest kupa czasu , a potem obudzą się z ręką w nocniku :P

Niegrzeczna gratuluję wybrania imienia

Muffinka to w sumie dobrze że to nie zapalenie krtani. U Nas niedawno Oskar miał zapalenie krtani i tchawicy – objawy trochę podobne te co Filip ma wodnisty katar, kaszel w nocy (duszący), tylko że w dzień też kaszlał i miał gorączkę.
A jak z Filipkiem po nocy??

Dzień dobry

Dziś 22 tydzień no i jutro w końcu wizyta :P

Mogę po cichu napisać że prawie cała nocka przespana tzn. Oskar zasnął o 20 przebudził się o 23 bo chciał do Nas i tak ciągiem spał do 7 Potem chciał mleko więc dostał (całą noc bez jedzenia) . Mam nadzieję że będzie więcej takich nocek Zaraz idę śniadanie robić :P

za

Zytus
Monijaaa
Martuszka
Justyna
Carolyna
Pomarańcza
Ilkas
Stary 2014-01-08, 08:29   #3657
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą

Kupiłam spodnie UWAGA za 7,50zł - o takie : http://www.hm.com/pl/product/99554?article=99554-A

I marks and spencer bluze polarowa za 9zł.

Od dzisiaj do chyba 11.01.2014 - wszystko -50% (oprocz bielizny) w moim ulubionym SH - a tam jest tyle ubranek dla dzieci - ze mogłabym brac, teraz workami - ale coz... mama by mnie wygoniła z nimi
Ja też chce taki SH zazdroszczę łupów

Cytat:
ja za pregna plus 30 tabletek płace powyzej 40 zł

a w necie znalazlam po 25... biorac 2 opkaowania z przesyłką wyjdzie mnie tamiej 20 zł niż w najszej najtańszej aptece........
U nas to samo, pregna plus ponad 40 zł a jeszcze trudno ją dostać a w necie 25 więc przy 3 opakowaniach wyszło dużo taniej

Cytat:
A myślałam, że tacy dobrzy ludzie już nie istnieją. I kasjerka i facet się super zachowali

Cytat:

Dobranoc
Oja ale Ty już tego masz sporo

Cytat:

Wózek wizualnie wygląda bardzo dobrze

No to rozpoczynamy nowy tydzień

Kciuki za wszystkie wizytujące
Stary 2014-01-08, 08:30   #3658
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Dzień dobry

Dzisiaj średnio wyspana jakoś często się budziłam.

Ale dzisiaj wizytujących :P Trzzzymam mocno kciuki

Milego dnia

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 08:33   #3659
carolyna86
Zakorzenienie

czy jest tu jakaś brzuchatka, która nie bierze żadnych witamin (jak ja)

Stary 2014-01-08, 08:54   #3660
lolitka888
Rozeznanie

Hejcia

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj a troszke Was jestno i by płcie się ujawniły kolejne

Pomarańczko myślami z Tobą na tej glukozie! Dasz rade

Nikusia dopisz mnie na wizyte na 30 styczeń

Kurcze mnie już tak się niewygodnie śpi..Biodro i lewa noga mnie boli od tego spania na lewym boku..przekręcam się jedynie jak sobie poduszke pod pupe dam i pod cyce to wtedy brzuszek prawie nie dotyka łóżka jak leze na prawym..Wy też zwracacie na to uwagę?
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości