|
|
#2431 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Ojtam, ojtam, ja mam lepszy PESEL do chorowania
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam za to lepsze atrakcję
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten typ filmu na który ze względu na efekty warto iść jednak do kina, mimo ze też preferuję kino domowe ![]() Cytat:
Cytat:
Znad kawy |
|||
|
|
|
#2434 |
|
Piers do przodu
|
Aileen kothy rzondzą
Miłego dnia Baru
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2436 |
|
Wtajemniczenie
|
macham znad masakrycznego niewyspania i robienia za udomowione zombie za gratki i życzenia dziękuję gromadnie Baru powiedzcie mi, czy wierzganie się i nieziemskie ryki dziecia przy karmieniu oraz wiecznie włączone ssanie i opcja jestem głodny (co godzinę) - są normalne i miną kiedyś? padamy na ryj wszyscy troje ![]() Jakie koty Jaka zima ja nie chcę zimy dobrze mi z taka pogodą, przynajmniej mam w miarę ciepło w chaupie, jak się zaczną mrozy to będzie wygwizdowo chociaż przyrodniczo potrzebę zimowania rosumię, jak będzie to trudno, ale za wiosnę od razu to bym się nie obraziła ![]() Rejcz - domowe kino rzondzi jestem za, zwłaszcza, że zawsze trafiałam na bandę młodzieży, która uniemożliwiała prawidłowy odbiór, czipsy, śmichy, obgadywanki, obłapianki, no szlag mnie trafiał. teraz mam czyde w tv i oglądam co chcę kiedy chcę i z kim chcę ![]() chociaż wyjściem na Hobbita bym nie pogardziła, ale to już odpada teraz
|
#2437 |
|
Nindżopesz
|
Teza
Mursz, czy Ty byłaś kiedyś na Dukanie? jeśli tak to wproszę się na PW ![]() Aileenn, cudne kothy Golden, uuu czyżbyś została mamą a ja nie w temacie? Gratuluję! (czy współczuć? Ad sinupret karmienia - moja ssała po godzinie (ale na spokojnie) nim zasnęła albo się uspokoiła, wszyscy mówili, że wystarczy 15 min ale ona wiedziała lepiej. Były dni, że jednocześnie darła się o cycek a kiedy dostawała to ssała chwilę i odpychała, wrzeszczała i tak w kółko. Po dziś dzień nie wiem o co naprawdę chodziło, chyba o gazy. Nietopesz skołował rurki do wtykania w zadek (ponoć to ZŁO), do tego dostaliśmy jakieś kropelki od lekarza (Espumisan? nie pomnę nazwy) i po jakimś czasie się unormowało ale nie wiem czy od kropelek czy po prostu samo przeszło tak jak samo naszło. Czytałam właśnie Twój post w stosownym wątku - jesteś pewna, że to nie ulania? Moja miała coś co w panice sklasyfikowałam jako wymioty chlustające Jeszcze mi przyszło do głowy, że może odciągaj tę początkową bardziej wodnistą część mleka, bo może mały się nią zapycha a chce mu się czegoś konkretnego? Ale to już takie gdybanie, niech się wypowie ktoś kompetentny. Ogólnie to współczuję. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-01-07 o 12:41 |
|
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mu może być rzeczywiście, może kolka? Ile Ty już masz tego Dida w ogóle? ![]() Cytat:
Nie strasz Jej ![]() Nawet dziś nie było mi tak bardzo ciężko wstać, biorąc pod uwagę, że przez ostatnie dni wstawaliśmy np. o 11 lub później
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2439 |
|
Nindżopesz
|
Miiinie, do osiemnastki przecież nie będzie ciągnąć, góra do 15 lat
![]() Ale dobra, teraz coś pozytywnego! Moja trochę tak kwękała i minęło. |
|
|
|
#2440 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pogrubione - tak mam od BN juz wszystkiego probowalam poza lekami, na razie jakies probiotyki w kroplach daje, wracz poleciłulania były 3, takie właśnie i sie nie powtorzyly wiec pewnie źle odbiłam, dobre i tyle ![]() Cytat:
2. od 20 grudnia chociaz przysiegalabym ze kilka miechów dziedzic ![]() 3. można "uprzedzać" co jeszcze mnie czeka Cytat:
mniót na mój musk lejesz
|
|
#2441 |
|
Piers do przodu
|
U mnie jęczenie Malucha przeszło jak przestawiłam cyca na butlę
za to domagał się mojego mleka do 4 lat
|
#2442 | |
|
|
Cytat:
![]() W miesiąc poszło mi 12 kg. I zdrowie. Strasznie wyniszczająca dieta, powinni jej zakazać
|
|
#2443 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak, pod Wawelem byłam. I cudną szopkę widziałam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętaj że zanim się na coś decydujesz spytaj o warunki Uprzedzić mówisz? będzie tylko gorzej Bry Barowi
|
|
#2444 |
|
|
O hesusie, jak mnie praca domowa zmęczyła... Jak ja mam coś pisać, jak poleceń nie rozumiem
Chyba powinnam się jeszcze raz od początku zapisać, bo jakaś tępa wyjątkowo jestem z tego węgierskiego
|
#2445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie chcesz wiedzieć
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2446 |
|
|
Momentami mam wrażenie, że to wszystko jedno...
|
#2447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niedoświadczona jeszcze - ale moje przyjaciółki miały tak z kolkami przy chłopcach nietopsz tak miał z dwoma synami - no ale może to za wcześnie, podkreślam, nie znam się 2. daj spokój, po wrażeniach Polly ( Polly where RU ?) o kolesiu dłubiącym w stopie w skarpetkach miałam strach wejść do kina, i słusznie, otóż para przede mną, on ABS cały czas paczał na komórkę - nie, nie nagrywał filmu, bo siedział niżej i widziałam co robi, wyskoczył z adasiów i wywalił gołe stópki swe na oparcie siedzenia poniżej - wolnego co prawda, ale no luuuuuudzie Wzieliśmy wtedy Mam do kina, a tu takie rozrywki Cytat:
Cytat:
nigdzie ale już się rok oswajam z myślą, bo dotąd wszystkim współczułam, ale stwierdziłąm nie będę demonizować, nie będę demonizować -a tu takie kwiatki ![]() Jak to moja przyjaciółka powiedziała (notabene kolejna po przejściach ) jak chcesz mieć Dida to niestety trzeba przejść drogę przez mękę nie ma litości W kwietniu planowo powinna przybyć na ten swiat kolejna płeć żeńska - cieszę się strasznie bo to jedyna parą jaką znam osobiście i długo, która powinna się reprodukować i to w skali milionowej - powinni stworzyć nową populacje, tacy fajni ludzie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-07 o 18:41 |
|||
|
|
|
#2448 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Są pozytywy choć jak mawia poeta: nie pozwólmy aby plusy przesłoniły nam minusy
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2450 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad poeta - ooooootóż to Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-07 o 19:20 |
||
|
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() oby problemy z rykiem szybko minęły Cytat:
![]() Cytat:
Znad powrotu z siłki tak wiem monotonna jestem
|
||
|
|
|
#2453 | |||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Redzia , a znasz to http://www.fragrantica.com/perfume/M...gne-19044.html ? Jest pieprzowe z dodatkiem ostrego wetiweru i jest na Tamce ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Cytat:
a co , mam czekać aż będę starsza ?No pewnie , a co i kolczyki z czarnymi kothami i nietoperzami ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.w pierwszych dwóch miesiącach życia ma prawo jeść nawet co godzinę , rytm karmień normuje sie zwykle w trzecim miesiącu dopiero . Można robić max trzygodzinne przerwy w nocy między karmieniami . 3.karmienie powinno trwać około 20-30 minut ssania , jak przysypia , trzeba patrzeć i jak zaczynają opadać powieki , trzeba dziobać palcem w polik , żeby znowu zaczęłło ssać , a nie spało ![]() 4.powinnać pić około 3 litrów płynów na dobę i często przystawiać , będzie pokarm .Bo może być tak , że jest za mało , słabo leci , a jeść sie chce .5.możesz się napić od czasu do czasu herbatki z melisy - oboje się uspokoicie 6.i nie denerwuj się - na początku wszystko jest trudne i straszne , a potem się okazuje że to norma i tak ma być , nauczycie się oboje wszystkiego i będzie topsze wczoraj pozbyliśmy się choinki - kothy były niepocieszone
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko przelotem, bo facet mi zainstalował Heroes 3 ![]() będzie trzecia nocka niewyspana ![]()
|
#2455 | |
|
|
Cytat:
![]() A ja z wielkimi oczami patrzę, co się dzieje na FB pod moim wpisem o bolącym kręgosłupie -całe życie z wariatami
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam że trójka najfajniejsza ![]() Znad kawy
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
O teraz nie zapytam
Właśnie się zastanawiałam co gorsze, czy mały Did grzeczny a potem diabeł czy odwrotnie ![]() Ja druga? ![]() Ale fajnie ![]() Choć nie śpię od 5 ![]() Bry
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam! z nad 3 gorącej herbaty.
Zamarzam w nocy yebła w pracy rura od centralnego i mamy 13,1 stopni. (to o 0,1 za dużo by zwolniono nas z pracy). Mursz: To kara (zart) za psychiczne terroryzowanie wypiekami jak sie jest akurat w fazie poświątecznego dietowania.Parabelko: Uwielbiam szatańskie produkty. regularnie kupuje w lidlu szatański kozi ser.Aileenn: Piekne koty golden_eye: Gratuluję ! Co zaś do pytania to powodów może byc sporo (najprawdopodobniejsze kolki). Do tego co dopisały dziewczyny jeszcze dodam ze może masz zbyt sucho w powietrzu (lub mu za ciepło) i maluchowi chce się bardzo pić. Moja młoda odstawiała takie zachowania jak było jej za ciepło. Piła do 5 minut a potem się wkurzała jak zamiast tej wodnistej fazy zaczynało lecieć geste mleko. rachell111, Ewusia: didy maja charakterki po rodzicach .A odnośnie "złych" myśli to parę razy miałam ochotę zastosować babcine metody i dać dzieciowi kompocik makowy lub koncentrat melisy. Ale w sumie tych dobrych momentów było tyle ze o tych złych sie nie pamięta. ![]() Maja: Heroes-si 3 to zło! Jak sie ma to sie nie da nie grać. Podobne zło to Diablo 2, Gotic i Neverwinter Nights.
|
#2459 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chociaż ostatnio mam wetiweru po kokardę więc może mi się nie podobać.Też mam dzieciowe pytanie. Mój did zaczął sypiać w dziwnych godzinach i przez dziwne okresy, np.: jednego dnia 1 w nocy do 8, następnego dnia 12-14, 20-24 i 3-10. Najzabawniej jest się z nią bujać od północy do 3... Próbowaliśmy dać jej spać do oporu czyli np. 3-13 ale wtedy zasypia o 20 i wstaje 23/24. Próbowaliśmy budzić w okolicach 9 (bo wcześniej to ja nie dam rady po takiej nocce), wtedy szła spać około 13/14 na 2 godzinki i znowu latała do 1/2 w nocy. Didy w tym wieku tak mają? Ponoć ja też w okolicach 3 lat wstawałam w nocy żeby się przez kilka godzin pobawić. |
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Didy sa rożne. Nie ma na nie chyba reguły.
Moja Młoda sobie ostatnio uwidziała spać w nocy ze mną i musi być do tego cichutka muzyka. Ni w ząb jak w nocy się obudzi z zawsze jest to około 1 w nocy nie zaśnie bez tej muzyki i mnie obok. Z drugiej strony zawsze mi się budzi w nocy jak w nawilżaczu skończy się woda. Budzi ja wtedy "okruszek w gardle" i musi go popić a jak już wstanie to nie zaśnie bez muzyki lub czytania. Moja młoda spi w przedszkolu około 13 tak gdzieś 30-40 minut a w domu jest zawsze kładziona 20:30 (w lecie 21.30-22.00). Z trzeciej strony wstawanie nocne sie nasila jak odwiedzi kolegę i graja w zombiaki lub oglądają jakieś bajki z walkami lub potworami. Ja mojej didce w nocy nie pozwalałam i nie pozwalam sie bawić. Jak wstanie to ma leżeć i słuchać muzyki lub audiobooka (na czytanie w nocy jak o 5 wstaje do pracy nie mam siły).
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2014-01-08 o 11:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

Bo nie lepsza jesteś

(tak wiem można przyjść później) magic is over 

pogrubione - tak mam od BN

Chyba powinnam się jeszcze raz od początku zapisać, bo jakaś tępa wyjątkowo jestem z tego węgierskiego 
Wzieliśmy wtedy Mam do kina, a tu takie rozrywki 

jak sie jest akurat w fazie poświątecznego dietowania.