|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
1-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
463 | 64,85% |
11-20 |
162 | 22,69% |
21-30 |
41 | 5,74% |
więcej niż 30 |
48 | 6,72% |
Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
Cytat:
![]() ![]() Ale chyba cieszę się, że mój nos i skóra mają fochy - jak by wyglądało moje konto, gdyby nie ta niedogodność?! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Myszołapko - gratuluję ponownie, jednak zdjęcie to jest to! Śliczne masz żabki w koronie
![]() Iwono - gratuluję również i czekam na nowe fotki, żeby cieszyć oczy. Kattarino - brak mi słów, zazdroszczę Ci wielu z nowych nabytków (Madness, Shali, Ogródki Aniołkowe, Le Feu Light) i tego, że kochasz i doceniasz perfumy ze wszystkich chyba kategorii.
#1594 |
Zakorzenienie
|
A oto moja skromniutka przy waszej kolekcyjka.
Pierwsze zdjęcie przedstawia zapachy, które mam od dawna, drugie natomiast te, które nabyłam odkąd czytam nasze forum ![]() Jak widać działa na mnie jak trzeba ![]() To jeszcze nie koniec oczywiście, czekam bowiem na Flaszeczkę Life Circle Sap EdT No i chyba będę musiała zacząć polowanie na Neblinę ... acha mam jeszcze w planach Ananas Fizz ... o w mordeczkę, z rodziny mnie wypiszą !!! Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-05-29 o 11:25 Powód: Nie wiem jak to się stało ale przy robieniu zdjęcia gdzieś mi uciekła flaszka The Parfum :) Więc jeszcze ją dopisuję :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję zbioru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Favkes wspaniała kolekcja, naprawdę jest czego gratulować. Skubnęłabym niektóre flaszeczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Favkes, gratulacje
![]() co to za zapachy Brosseau, czy jedna z flaszek to Fleurs D'Ombre, Violette-Menthe? jeśli tak to napisz coś o niej, mam próbkę i aż się boję przetestować, bo chyba mi się spodoba i ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi różyczka Brosseau jakoś nie podeszła. Na mojej skórze wychodzi w niej jakaś taka piwniczna stęchlizna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opisałam ją nawet w KWC prosze oto link: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=155324 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Śliczna kolekcja Favkes, gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety druga fotka nie chce mi sie zaladowac, czy bylabys tak mila i sporzadzilabys liste perfum znajdujacej sie na niej? ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Specjalnie for ju ![]() Violetta di Parma - Borsari Angel Violette - T.Mugler About Woman - B.Banani Un Jardin sur le Nil - Hermes Violette-Menthe - J.Ch.Brosseau Ombre Bleue - J.Ch.Brosseau The Parfum - Ch. Jourdan Czekam na Life Circle Sap a w planach mam jeszcze Neblinę, Ananas Fizz. No i chociaż miniaturkę Mitsouko - bo tyle się naczytałam, ze strasznie mnie zaintrygowała. ehhhh życie. ![]() Czyli kupiłam już 8 flaszek i mam w planach jeszcze ze trzy - Matko Bosko ........ przeraziłam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze, ze tez jestes milosniczka fiolkow- nawet w wersji pudrowego dusiciela ![]() ![]() ![]() ![]() Od pewnego czasu rozwazam zakup L'Artisanowego zielonego fiolka (Verte Violette), ale juz nie pamietam go za dobrze- szczegolnie trwalosci na mojej skorze. Mialas moze okazje testowac te perfumy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa.
![]() To, jak ona wygląda, to w dużej mierze Wasza zasługa... ![]() Ze zdjęciami powalczę, obiecuję. Jednak nie w najbliższym czasie. nie mam do tego głowy, właśnie dowiedziałam się, że zmarła osoba z mojej rodziny, dość mi bliska. Kattarino, Twoja kolekcja jest rewelacyjna, gratuluję! |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Dziś doleciał do mnie The Parfum - wrzucam więc fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
i dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Kate- no nie wierze
![]() ![]() ![]() (a "smoczy pocalunek" cwiczy joge? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś tutaj już go opisywał, i zgadzam się z tym opisem - jest bardzo podobny do fiołka w VdP, tyle, że mniej ziemisty - bardziej świeży i zielony. Taki radosny fiołeczek, który dopiero co zakwitł na swojej jędrnej łodyżce i cieszy się do nas, pełen wilgoci kwiatowej i animuszu ... A co do Aniołka, to musiałam się do niego trochę poprzekonywać, ba na początku każde psiknięcie to była trauma, nawet próbowałam się go pozbyć na allegro - ale widać nie chciał mnie opuścić, bo wiedział, że jak dam mu drugą szansę to się zaprzyjaźnimy i tak też się stało - tym bardziej, że mojemu Małżowi przypadł odrazu do gustu ![]() a tak offtopowo - to wiecie - rośnia nam chyba nowa wizażanka - moja córeczka, za każdym razem jak widzi flaszeczkę perfum w mojej dłoni to krzyczy : "psit psit mamo psit psit" I rozchyla kołnierzyk w oczekiwaniu na psiknięcie ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-05-29 o 16:54 Powód: literóweczki |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Kate, to teraz tylko poprosimy o zdjęcie nóg w sandałkach, oczywiście na kanapowym tle
![]() A kolekcja cudna, (prawie) wszystko bym Ci ukradła ![]() Ale rozumiem, że na zdjeciach nie ma dubletów...? Kate, dopiero teraz to zauważyłam - a gdzie Shalimary??? Favkes, widzę, że zaczynałaś z czymś innym, niż masz teraz w czasie większej bytnosci na forum - ja wolę się nawet nie przyznawać, od jakich zapachów zaczynałam swoje tu pisanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
to żeś czystki etniczne zrobiła
![]() bardzo ciekawa kolekcja, zdjęcie Smoka do górny nogami (eee? dnem ![]() ![]() Favkes - bardzo piękna kolekcja, szczególnie mój kochany Nilowy Ogródek ![]() a córka pewnie wyrośnie na prawdziwą maniaczkę, będziesz miała z kim do perfumerii chodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kate30 - fajna kolekcyjka. Zwłaszcza te dwa manekinki wywołują u mnie ślinotoczek ![]() I słonik, pamietam, miałam go gdzies w okolicach klasy maturalnej, dostałam od już wtedy Małża na gwiazdkę ... mniam, chętnie bym wróciła do niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Od razu widać, czyje to zdjęcia (kanapa
![]() Kolekcja stonowana, ale bardzo charakterna. Gratulacje ![]()
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z akceptacja Aniolka Fiolka nie mialam najmniejszych problemow- to byla milosc od pierwszego powachania ![]() ![]() Tylko pozazdroscic coreczki, ktora potrafi docenic piekno perfum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny ![]() W mniejszej ilości lepiej się czuję ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Favkes , gratuluje. Ja tez uwielbiam fiołki i bardzo Ci zazdroszczę VdP. Ja też ją sobie kupiłam w grudniu na urodziny w sklepie internetowym Parmashop. Do dziś jej nie dostałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Rozeznanie
|
Kate, kolekcja wspaniał i elegancka
![]() Czarna Coco, ach jeszcze jej nie mam, obiecałam sobie, że jak wypryskam wieklą próbkę to sobie ją kupię. I cos słabo mi idzie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Kate, imponujące i fotogeniczne flaszki, w imponujących pozach
![]() i obiekt westchnień wielu forumowiczek The Parfum (pierwszy raz widzę) gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Favkes
![]() ![]() ![]() Kate ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.