|
|
#1351 |
|
❤ bee happy ❤
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 18
A ja Tobie
Boziu, co kupić 2-miesięcznej dziewczynce na chrzciny?
|
|
#1352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aj nie wiem, dziwne to takie, jak nie wiem co. Wyprzedzamy własne myśli. Albo z tego będzie coś fajnego, albo... będę ryczeć w poduchę. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Medalik? ![]() Albo delikatny komplecik biżu, jakiś łańcuszek, kolczyki - na późniejsze lata. I może ładnego anioła nad łóżeczko.
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Przyczajenie
|
Jak to teraz będzie bez Ciebie?
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
inni mogą zazdrościć Zapowiada się dobrze bądź dobrej myśli i jakoś połknąć haczyk, ale nie dać się złapać Chociaż w pewnym momencie trzeba faceta ostudzić i wpuścić w niby we friend-zone, żeby nie był zbyt pewny siebie :P tak mi ktoś odbił moją big love
|
|
|
#1355 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
A o tym aniołku to myślałam już wcześniej własnie
|
|
|
#1356 |
|
made in Wonderland
|
Moje życie to porażka. Nic, totalnie nic mi się nie udaje, chociaż we wszystko wkładam serce, czas i pieniądze.
Miłość mi się nie udała, nie mam nikogo obecnie dla kogo byłabym oczkiem w głowie (oprócz rodziców). Chciałam kupić sobie boską sukienkę, kupiłam, okazała się beznadziejna, stracona kasa i szukanie następnej. Chciałam pofarbować włosy, wydałam kasę, wyszła kupa na łbie, bo jak zwykle przy głowie jaśniejsze niż na końcach. Hahaha, jutro mam urodziny? Nienawidzę urodzin. Wtedy uświadamiam sobie, jak bardziej beznadziejna z roku na rok jestem. Mając już za chwilę 20 lat. Idę spać i mam wszystko w d. Jutro przynajmniej skorzystam ze zniżki 50% na farbowanie u fryzjera w dniu urodzin, poszukam nowej sukienki. Na nic więcej nie mam ochoty.
|
#1357 |
|
Idiotka
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
A jednak bierzecie ślub.
Za rok? Za dwa? Mam nadzieję, że nie prędko... ![]() Myślałam już wcześniej o tym, teraz chyba będę myśleć intensywnie
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1361 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Cytat:
Masakra .Cytat:
![]() No raczej, szczególnie te pikantne .Jak mamy się spotkać z Dziewczynami na wódkę, to zazwyczaj mówię, że szykowały świństwa, bo będę wstawiona ![]() Z tym nowym avatarem, to się nawet nie dziwię .Rzuć swój pieprzyk na avka Będziesz żyć .Mój kumple kiedyś wypił wodę z czajnika z odkamieniaczem Cytat:
.Mój Tż w ostatnich dniach przeżył taką oto historię w związku z opiłkiem w oku : Pani dr w szpitalu powiedziała, że się złuszczy. Zardzewiało... Pani dr na Kościuszki usunęła resztki żeby nie było blizny. Pani dr w szpitalu powiedziała żeby żel zakrapiać minutę po kroplach. Pan mgr w aptece powiedział żeby odczekać 5 minut. Treść ulotki mówi o 15 minutach. Pani dr z Kościuszki zakropiła krople i niezwłocznie sięgnęła po żel Ja nie wiem kto im daje dyplomy .Cytat:
![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pierwszy raz na łbie żółtko, nafta i cytryna .Ale i tak chyba w pt będę obcinać .
|
|
|
#1362 |
|
Rozeznanie
|
Mam dziwne wrażenie, że wszyscy nasi znajomi wiedzą dlaczego to skończyłeś tylko nie ja. No i przepraszam bardzo, ale teraz pobawię się w wróżkę i przewiduję, że według Twojej gadki zostałam obsmarowana błotem będąc dosłownie bez winy... Pewno, że zgadłam
![]() Cóż... Może kiedyś się dowiem od Ciebie wszystkiego co masz mi do zarzucenia - a więc czekam do następnej wigilii aż przemówisz ludzkim głosem wieprzu ![]() A przynajmniej dzięki Tobie sk*rwysynu starych kawałków sobie posłucham. Kumpel kazał mi wczoraj iść pod jego okno i zaśpiewać serenadę "tak bardzo się starałam, a Ty teraz nie chcesz mnie..." - na pewno by przyjął z otwartymi ramionami, na pewno..
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym się w Tobie zakochać.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#1365 |
|
Konto usunięte
|
Wtf?
![]() Przecież tego nie da się ani oglądać, ani słuchać. I ten teskt.
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
nie powiem nikomu
![]() serio mam szczęście
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
mam strasznie nudne życie ...
|
|
#1368 |
|
✌
|
Są ludzie i parapety.
![]() ________ Matko co za sen! Najpierw błądzę po wielkim hotelu szukając jakiś Latynosów. Następnie znajduję się w swojej podstawówce w 8 miesiącu ciąży. Nagle zjawia się koleżanka, z którą chodziłam wtedy do klasy i odwozi mnie ze swoim ojcem do domu - ale matko ona też jest w ciąży!
|
#1369 |
|
Konto usunięte
|
Słyszeć to z twoich ust nie mogłabym byc szczesliwsza
I know baby you will be my wife one day..." |
|
|
|
#1370 |
|
Konto usunięte
|
Najpierw wypisujesz do mnie, że wspominasz jak kiedyś było między nami, chętnie byś się ze mną spotkał, wrócił do tego itepe.
Wspominasz, jak było Ci ze mną dobrze w łóżku. Komplementujesz, jaka jestem wspaniała w te klocki. Wiesz, że mam faceta. Mówię, że jestem z nim szczęśliwa i nie będę go ranić oraz że nie ma powrotu do tego co było, nie wspominam, zamknęłam już dawno ten rozdział, nie spotkam się z Tobą nawet na piwo. Żałujesz, że mnie wtedy olałeś i wybrałeś ją. Wyrzucasz sobie jaki byłeś głupi. Następnie narzekasz na nią, mówisz jak to Wam się ostatnio nie układa w związku, jak ona Cię wkurza. Po czym po kilku dniach dodajesz romantyczne zdjęcie z nią na fejsa. Aww.. No cud, miód i orzeszki. Nie no, po raz kolejny brak mi słów. ![]() Jak ja się cieszę, że nam wtedy nie wyszło. Bo teraz to mi wywijałbyś takie numery. Ciekawa jestem czy już ją zdradzałeś, bo widać że masz takie zapędy. A co tam, napisałam Ci komentarz o tym, że życzę Wam dużo szczęścia. Po naszej ostatniej rozmowie na pewno zrobi Ci się głupio i będziesz wiedział, że napisałam to ironicznie. Śmiać mi się chce z Ciebie. |
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Tęsknię.
|
|
|
|
#1372 |
|
Flawless
|
Karnety zakupione, w weekend idziemy spalać tłuszcz
|
|
#1373 |
|
Idiotka
|
Myślałam,że już dawno się we mnie zakochałaś
------------------------------- Dobra cza d. ruszyć i jechać na zakupy
|
#1374 |
|
BAN stały
|
jeeeezu, albo mnie to psychicznie zabije, albo wzmocni.
|
|
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
Czekałam na to tak długo.
A teraz widzę tę wiadomość i chce mi się płakać, bo tak bardzo Cię chcę, tak bardzo czuję to samo co Ty i tak bardzo się boję. |
|
|
|
#1376 |
|
Marudziara
|
Wygrać karnet na siłownię
ooj tak
|
#1378 |
|
BAN stały
|
Będzie miał brązowe włoski? Będzie uroczy, słodki i z ciemną karnacją (po tatusiu)? Będzie lubił pospać rano? Będzie grzeczny i spokojny po mnie? Jest, już Jest mieszanką nas, wyczekiwanym prezentem, upragnionym cudem...
|
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
a może by tak zapisać się na kurs angielskiego??
papierek by się przydał jakiś;-) dwa miesiące kursu to nie tak dużo. co tu zrobić??
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zakupy w rossie zrobione, telefon oddany do naprawy - wszystko załatwione
![]() Mam ochote na coś niezdrowego na obiad, w ogóle mam ochote na coś niezdrowego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

"
a tu już palnął niby niewinny tekst działający na damską psychikę 

Poszło zapro

.