Panny Młode 2015 cz. 11 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 22:57   #3061
iixi
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 11

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
Mój też. Co miesiąc świętowanie.
Poznaliśmy się 20 grudnia
Rocznica związku 13 stycznia
Zaręczny 2 luty
jeszcze jakiś czas temu pamiętałam kiedy Tż do mnie napisał ale teraz to za cholere sobie nie umiem przypomnieć :p zreszta nie czuje potrzeby pamiętania takich rzeczy. wiem, że był styczeń, coś w okolicach 20 ważne, że wiem od kiedy jesteśmy razem. i tylko też to świętujemy.

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:04   #3062
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Pochwal się wyborem
Niestety z tego wszystkiego zapomniałam zrobić zdjęcia
Zrobię jak będę na następnej przymiarce na pewno

Najlepsze jest to, że zapłaciłam całe 400 zł Także jestem zadowolona podwójnie
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:05   #3063
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Niestety z tego wszystkiego zapomniałam zrobić zdjęcia
Zrobię jak będę na następnej przymiarce na pewno

Najlepsze jest to, że zapłaciłam całe 400 zł Także jestem zadowolona podwójnie

aleeeee cena, a gdzieś na stronie jest ?

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:05   #3064
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszłam się pochwalić, że kupiłam sukienkę I jednak zostałam przy długiej
Pochwal się wyborem To poczekam w napięciu.

iixi my się z TŻ poznaliśmy na gadu jakoś 28 stycznia zdaje się

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2014-01-07 o 23:08
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:07   #3065
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
aleeeee cena, a gdzieś na stronie jest ?
Nie ma bo to suknia szyta w pracowni sklepu
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:09   #3066
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Wgl to ostatni raz piszę do was ze służbowego telefonu Właśnie go czyszczę i jutro oddaję.. hlip hlip

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

no to zostaje czekać na zdjęcie

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2014-01-07, 23:11   #3067
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Ale nie chodzi o to - po prostu to są moje urodziny!

Ej nie będę mieć imprezy w sobotę? ;(
Smutek...
Aaaa

Cytat:
Przyszłam się pochwalić, że kupiłam sukienkę I jednak zostałam przy długiej
Faajnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 23:11   #3068
asiaczek87
Zakorzenienie

Zuken buduje atmosferę oczekiwania

1.08.2015

Stary 2014-01-07, 23:16   #3069
magda_mjt
Zakorzenienie

Edebedowa zależy jakie bebechy ma s3 a jakie s4 oraz, a moze i przede wszystkim, czego Ty oczekujesz od telefonu i czy s3 spełnia te wymagania . Jesli spełnia, to ja bym sie raczej zdecydowała- nowy, na gwarancji, sporo tańszy. Ale mi np. mało co potrzeba w telefonie, przed srajfonem miałam Nokie z klawiatura i dziadowskiego Samsunga Monte, na zadnym z nich internetu nie doświadczyłam . Teraz najpewniej mam srajfona przekraczajacego 5krotnie moje wymagania i potrzeby, ale uważam go za moje małe centrum dowodzenia i w sumie wolałam miec najnowszego, zeby jak najdłużej mi służył . No i tez ta kwestia czy czesto zmieniasz telefony, bo jesli tak to nie ma chyba sensu przepłacać za s4...

Stary 2014-01-07, 23:24   #3070
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Edebedowa zależy jakie bebechy ma s3 a jakie s4 oraz, a moze i przede wszystkim, czego Ty oczekujesz od telefonu i czy s3 spełnia te wymagania . Jesli spełnia, to ja bym sie raczej zdecydowała- nowy, na gwarancji, sporo tańszy. Ale mi np. mało co potrzeba w telefonie, przed srajfonem miałam Nokie z klawiatura i dziadowskiego Samsunga Monte, na zadnym z nich internetu nie doświadczyłam . Teraz najpewniej mam srajfona przekraczajacego 5krotnie moje wymagania i potrzeby, ale uważam go za moje małe centrum dowodzenia i w sumie wolałam miec najnowszego, zeby jak najdłużej mi służył . No i tez ta kwestia czy czesto zmieniasz telefony, bo jesli tak to nie ma chyba sensu przepłacać za s4...

Ja teraz mam nokię z klawiaturą Nie zmieniam, tak średnio co 3 lata mam nowy telefon, raz chyba miałam 4 lata. Wszyscy przekonują mnie do s4 mini. Wymagania? wi fi, dobre zdjęcia, szybko działające aplikacje. Ogólnie dobra łączność z netem i żeby mogła swobodnie się w nim poruszać (np na wizażu ) i ogólna wygodna w użytkowaniu.
Stary 2014-01-07, 23:34   #3071
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Ja teraz mam nokię z klawiaturą Nie zmieniam, tak średnio co 3 lata mam nowy telefon, raz chyba miałam 4 lata. Wszyscy przekonują mnie do s4 mini. Wymagania? wi fi, dobre zdjęcia, szybko działające aplikacje. Ogólnie dobra łączność z netem i żeby mogła swobodnie się w nim poruszać (np na wizażu ) i ogólna wygodna w użytkowaniu.
Mysle, ze to swobodne poruszanie czy wygoda użytkowania beda bardzo podobne, bo logicznie biorąc to chyba po prostu nowy, wyższy model, ale wciaz Samsung i to prawie ten sam model? Jak bierzesz tel na dłużej, to teoretycznie chyba lepiej wziac nowszy, wydaje mi sie, ze bedzie dłużej "nowy", bo z założenia chyba jest mocniejszy itp . Ja tez telefony długo używam i nie zmieniam za czesto, wiec mimo ze mogłam kupic srajfona 4s za jakies £300/400 to kupiłam najnowszy z możliwych, czyli 5 za ponad £500. Wyszły juz 5s i 5c, ale mało mnie to rusza, w ogole nie czuje potrzeby zmiany na nowszy, bo moj jest jak najbardziej w porzadku, chodzi szybko, dobrze, nie mam zadnych problemow . Moja Siostra chciała troche zaoszczędzić, kupiła 4s i ogolnie tez jest bardzo zadowolona, ale juz slysze, ze np. jakaś aplikacja u niej nie chodzi, bo jest juz pod nowsze tel przystosowana, itp. sporadyczne przypadki, ale niestety telefony sie starzeją .

Stary 2014-01-07, 23:40   #3072
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Mysle, ze to swobodne poruszanie czy wygoda użytkowania beda bardzo podobne, bo logicznie biorąc to chyba po prostu nowy, wyższy model, ale wciaz Samsung i to prawie ten sam model? Jak bierzesz tel na dłużej, to teoretycznie chyba lepiej wziac nowszy, wydaje mi sie, ze bedzie dłużej "nowy", bo z założenia chyba jest mocniejszy itp . Ja tez telefony długo używam i nie zmieniam za czesto, wiec mimo ze mogłam kupic srajfona 4s za jakies £300/400 to kupiłam najnowszy z możliwych, czyli 5 za ponad £500. Wyszły juz 5s i 5c, ale mało mnie to rusza, w ogole nie czuje potrzeby zmiany na nowszy, bo moj jest jak najbardziej w porzadku, chodzi szybko, dobrze, nie mam zadnych problemow . Moja Siostra chciała troche zaoszczędzić, kupiła 4s i ogolnie tez jest bardzo zadowolona, ale juz slysze, ze np. jakaś aplikacja u niej nie chodzi, bo jest juz pod nowsze tel przystosowana, itp. sporadyczne przypadki, ale niestety telefony sie starzeją .

mój TŻ ma 4s i coś mu teraz nie chodzi wifi i po aktualizacjach bateria trzyma mu pól dnia idzie spać, ma 50%, budzi się rano a tu tel już padł..
Stary 2014-01-07, 23:46   #3073
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
mój TŻ ma 4s i coś mu teraz nie chodzi wifi i po aktualizacjach bateria trzyma mu pól dnia idzie spać, ma 50%, budzi się rano a tu tel już padł..
To lipa straszna, ja nie słyszałam nic w tej kwestii od siostry. A sama, jak kiedys juz pisalysmy, nie mam żadnego problemu po aktualizacji. Z wifi tez nigdy nie miałam problemu, ale w sumie z niczym nie miałam problemu . Jedynie początkowo mi strasznie neta zjadalo, TZ cos poustawial i rewelka . A i jeszcze po jakichs 9 miesiącach przycisk odblokowania mi sie ścinał... od reki dali mi nowy telefon w salonie Apple (teoretycznie mam srajfona od prawie 13 miesięcy, praktycznie od około 4 ).

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Edebedowa z ciekawości mam w tym momencie 51% baterii. Ide juz spac, bo mi glowe rozsadza. Jak nie zapomnę to zwroce rano uwage ile mam % .

Stary 2014-01-07, 23:52   #3074
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze po jakichs 9 miesiącach przycisk odblokowania mi sie ścinał... od reki dali mi nowy telefon w salonie Apple (teoretycznie mam srajfona od prawie 13 miesięcy, praktycznie od około 4 ).
---
Srajfona z założenia się nie naprawia, tylko od razu wymienia właśnie na nowy, przynajmniej u nas pamiętam,że też tak kiedyś było.

U mnie edukacja na srajfonie skończyła się na 3 i w sumie nie wiem czy jeszcze kiedyś do niego wrócę.

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2014-01-07, 23:53   #3075
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
To lipa straszna, ja nie słyszałam nic w tej kwestii od siostry. A sama, jak kiedys juz pisalysmy, nie mam żadnego problemu po aktualizacji. Z wifi tez nigdy nie miałam problemu, ale w sumie z niczym nie miałam problemu . Jedynie początkowo mi strasznie neta zjadalo, TZ cos poustawial i rewelka . A i jeszcze po jakichs 9 miesiącach przycisk odblokowania mi sie ścinał... od reki dali mi nowy telefon w salonie Apple (teoretycznie mam srajfona od prawie 13 miesięcy, praktycznie od około 4 ).

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Edebedowa z ciekawości mam w tym momencie 51% baterii. Ide juz spac, bo mi glowe rozsadza. Jak nie zapomnę to zwroce rano uwage ile mam % .

ok ok dobranoc ja też spadam.
Stary 2014-01-08, 00:01   #3076
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Ede, widziałam IV mini wczoraj, na twoim miejscu wybrałabym chyba jednak ten.

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2014-01-08, 00:51   #3077
tunia89
Zakorzenienie

Ile stron naprodukowałyście
Dobranoc

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 07:47   #3078
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

dzień dobry

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 08:21   #3079
Kelpie
Zakorzenienie

Czesc

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 08:32   #3080
pati0090
Zakorzenienie

dobry

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 08:40   #3081
aga99792
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
ja tak z samego rana chyba się wyżalę bo już nie wiem co myśleć i co robić. Nie dotyczy to narzeczonego tylko mojego brata. Od samych młodzieńczych lat jest "zakałą rodziny". Jest ode mnie starszy ma 29 lat . Nie wiem jak mu pomóc bo on nie chce pomocy tzn. chce ale albo żeby go gdzieś zawieść albo materialnej. Przechodzę do rzeczy. jakby to pow to jest taki leser jak ich mało pracować mu sie nie chce normalnie uwaza ze nadaje się tylko do samochodów ale nawet nie szuka stałej pracy. cały czas by tylko imprezował nie dba o mieszkanie o to by było zapłacone jeździ bez prawka po pijaku. Kiedyś ukradł rodzicom pieniądze z konta. jak robił gdzieś przez chwilę tez ukradł jakiejś babce i pozniej juz do tej pracy nie poszedł. ogólnie jest po wypadku w ktorym jechał po PIJAKU oczywiscie ale na szczęście sam. Mówił ze ten wypadek go wiele nauczył że się zmieni itp. a guzik. jest jaki był a nawet i gorszy. Jest po rozwodzie ma dwójke dzieci nie płaci alimentów nie spotyka sie z dziećmi. (w tym jest też zasługa jego byłej żony i jej rodziców bo go nie akceptują). Do rodziców się nie odzywa. Mówi że ma taki sam charakter jak ojciec więc się nie dogadają. Tylko przez krótki czas było dobrze. Narzekał kiedyś że nim się nikt nie interesuję, ale jak każdy do niego dzwonił chciał się skontaktować to nie odbierał bo jak mówił chciał pobyć sam w ciszy. Zachowuje się jak jakiś rozkapryszony nastolatek. Jest bardzo nieodpowiedzialny. Chcę mu pomóc ale wiem że on musi chcieć tej pomocy. Mama jak to mama trochę go żałuję ale już nie tak jak kiedyś bo pow że już za dużo przesadził. za to tata nawet mi mówił nie raz żebym sie z nim nie spotykała . A ja tak nie umiem. Mieliśmy dobre relacje. Zawsze gdy ktoś miał coś do niego przychodził do mnie żebym z nim pogadała bo podobno on mnie się posłucha. Wiem że to nic nie da wypisywanie na forum ale może macie jakieś inne pomysły których ja nie zastosowałam żeby trochę chociaż na niego wpłynąć. A mówiłam mu że zmienił swoje życie , że tak nie da się życ i czy mu z tym wygodnie. Zawsze tylko odpowiadał że to przez jego była żonę i jej rodziców bo tak go nie akceptowali a ona robiła to co chciał jej ojciec. Miał też ostatnio dziewczynę 4 lata. nie był to związek dobry ale ona go kochała. Gdy zaszłą w ciążę on jakby nie wierzył że to jego dziecko . Ciąża była zagrożona dziecka nie ma. a on do niej pisze tylko wtedy jak chce kasę pożyczyć. Do napisania tego tutaj skłoniła mnie wczorajsza sytuacja. Dzwoni do mnie czy bym go zawiozła do domu bo on jest tak pijany że nie da rady jechać. Zawiozłam. na dwa samochody bo jeden jego miał zostać. Jak wracaliśmy patrzymy on nas wyprzedza. No żesz ku***.. Juz kazdy jego zachowania ma dosyc. Ale jakoś tam się kontaktują bo to BRAT . Ale się rozpisałam . ale tego jest o wiele więcej.. Przepraszam że Wam głowę zawracam
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 08:53   #3082
n91adine
Zadomowienie

Dzień dobry, Wszystkim!

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ja tak z samego rana chyba się wyżalę bo już nie wiem co myśleć i co robić. Nie dotyczy to narzeczonego tylko mojego brata. Od samych młodzieńczych lat jest "zakałą rodziny". Jest ode mnie starszy ma 29 lat . Nie wiem jak mu pomóc bo on nie chce pomocy tzn. chce ale albo żeby go gdzieś zawieść albo materialnej. Przechodzę do rzeczy. jakby to pow to jest taki leser jak ich mało pracować mu sie nie chce normalnie uwaza ze nadaje się tylko do samochodów ale nawet nie szuka stałej pracy. cały czas by tylko imprezował nie dba o mieszkanie o to by było zapłacone jeździ bez prawka po pijaku. Kiedyś ukradł rodzicom pieniądze z konta. jak robił gdzieś przez chwilę tez ukradł jakiejś babce i pozniej juz do tej pracy nie poszedł. ogólnie jest po wypadku w ktorym jechał po PIJAKU oczywiscie ale na szczęście sam. Mówił ze ten wypadek go wiele nauczył że się zmieni itp. a guzik. jest jaki był a nawet i gorszy. Jest po rozwodzie ma dwójke dzieci nie płaci alimentów nie spotyka sie z dziećmi. (w tym jest też zasługa jego byłej żony i jej rodziców bo go nie akceptują). Do rodziców się nie odzywa. Mówi że ma taki sam charakter jak ojciec więc się nie dogadają. Tylko przez krótki czas było dobrze. Narzekał kiedyś że nim się nikt nie interesuję, ale jak każdy do niego dzwonił chciał się skontaktować to nie odbierał bo jak mówił chciał pobyć sam w ciszy. Zachowuje się jak jakiś rozkapryszony nastolatek. Jest bardzo nieodpowiedzialny. Chcę mu pomóc ale wiem że on musi chcieć tej pomocy. Mama jak to mama trochę go żałuję ale już nie tak jak kiedyś bo pow że już za dużo przesadził. za to tata nawet mi mówił nie raz żebym sie z nim nie spotykała . A ja tak nie umiem. Mieliśmy dobre relacje. Zawsze gdy ktoś miał coś do niego przychodził do mnie żebym z nim pogadała bo podobno on mnie się posłucha. Wiem że to nic nie da wypisywanie na forum ale może macie jakieś inne pomysły których ja nie zastosowałam żeby trochę chociaż na niego wpłynąć. A mówiłam mu że zmienił swoje życie , że tak nie da się życ i czy mu z tym wygodnie. Zawsze tylko odpowiadał że to przez jego była żonę i jej rodziców bo tak go nie akceptowali a ona robiła to co chciał jej ojciec. Miał też ostatnio dziewczynę 4 lata. nie był to związek dobry ale ona go kochała. Gdy zaszłą w ciążę on jakby nie wierzył że to jego dziecko . Ciąża była zagrożona dziecka nie ma. a on do niej pisze tylko wtedy jak chce kasę pożyczyć. Do napisania tego tutaj skłoniła mnie wczorajsza sytuacja. Dzwoni do mnie czy bym go zawiozła do domu bo on jest tak pijany że nie da rady jechać. Zawiozłam. na dwa samochody bo jeden jego miał zostać. Jak wracaliśmy patrzymy on nas wyprzedza. No żesz ku***.. Juz kazdy jego zachowania ma dosyc. Ale jakoś tam się kontaktują bo to BRAT . Ale się rozpisałam . ale tego jest o wiele więcej.. Przepraszam że Wam głowę zawracam
Aga, obawiam się, że jeśli on sam nie zda sobie sprawy z tego co robi i jak to się może skończyć to nikt na niego nie wpłynie...
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 08:56   #3083
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Dzień dobry, Wszystkim!

Aga, obawiam się, że jeśli on sam nie zda sobie sprawy z tego co robi i jak to się może skończyć to nikt na niego nie wpłynie...
Ja już nie wiem co musiałoby się stać że się ogarnął. Bo stało się już bardzo dużo wg mnie i reszty ......... Eh....
Stary 2014-01-08, 09:01   #3084
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Ja już nie wiem co musiałoby się stać że się ogarnął. Bo stało się już bardzo dużo wg mnie i reszty ......... Eh....
Powiem Ci tak - mój znajomy w podobnej sytuacji opamiętał się po czterdziestce. Teraz jest przykładnym mężem i tatusiem.
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 09:08   #3085
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak - mój znajomy w podobnej sytuacji opamiętał się po czterdziestce. Teraz jest przykładnym mężem i tatusiem.
To szczęściarz z niego . Ja mam nadzieję że też coś do niego trafi i że nie będzie za późno. Bo mimo wszystko to brat z którym zawsze o wszystkim mogłam porozmawiać zwierzyć się pożartować pobawić. Nawet z siostrą takich kontaktów nie mam
Stary 2014-01-08, 09:21   #3086
magda_mjt
Zakorzenienie

Na biurku Oli i to jest super nie ma chrzanienia sie z gwarancjami, czekania, serio takie podejście do klienta i nie komplikowanie sprawy mi sie mega podoba. A Tobie sie srajfony nie podobały, czy co, ze nie wiesz czy wrócisz?

Edebedowa w nocy doszło mi mnóstwo wiadomosci na wizazu, dostałam 4 maile, kilka razy sprawdzałam telefon i w ciagu mniej wiecej tych 10h ubyło mi 9%.

Stary 2014-01-08, 10:16   #3087
existence
Zakorzenienie

co do tel ja mam póki co na moją studencką kieszeń taką zasadę, że do 700zł i więcej nie dam więc ja na takie droższe nawet nie patrzę a wynika z tego, że ja bym wzięła ten tańszy

zuken ale fajnie z suknią!
Stary 2014-01-08, 10:38   #3088
tunia89
Zakorzenienie

Dzien dobry
A ja mam dzisiaj księdza

Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 10:39   #3089
existence
Zakorzenienie

u nas dziś chodzi w krk ale do takie układu to ja go nie zaproszę
Stary 2014-01-08, 12:04   #3090
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
A ja mam dzisiaj księdza

Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
To będą rozmowy intymne na temat ślubiku?
Ja się pierwszy raz denerwuje przed kolędą bo tez będziemy rozmawiać a ja w swojej parafii nie chodzę do kościoła

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
u nas dziś chodzi w krk ale do takie układu to ja go nie zaproszę
A czemuż to?

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Tunia a w czym się teraz zaczytujesz? bo Kelpie to ja mogę na lubimyczytać podejrzeć
Która ma tam jeszcze konto? Bo zdaję się mam tylko 3 Panie z tego wątku w znajomych

1.08.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości