Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 14:46   #781
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
Zdarzyła Wam się kiedyś sytuacja by lekarz widział u Was jakieś skutki bdsm? Czy pytał co się stało/od czego coś?
U mnie widział ślady na tyłku i profesjonalnie powstrzymał się od komentarza.

Z paznokciem idź do pierwszej lepszej kosmetyczki i niech Ci żel nałoży, to dotrwa póki nie odrośnie. Też tego nie lubię, zwłaszcza jak się złamie przy samym mięsie
Stary 2014-01-07, 15:01   #782
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
U mnie widział ślady na tyłku i profesjonalnie powstrzymał się od komentarza.

Z paznokciem idź do pierwszej lepszej kosmetyczki i niech Ci żel nałoży, to dotrwa póki nie odrośnie. Też tego nie lubię, zwłaszcza jak się złamie przy samym mięsie
Drogo biorą za to?
Mam taki plan by odżywką jakby zakleić i zamalować go ale nie wiem,obciąć już nie mogę bo za mało czasu.

Ja się dygam zapytać o badanie piersi jak będę na wizycie u ginekologa ponieważ mam na sutkach strupy i takie czarno sine ślady :/ nie wiem czy by się tym jakoś nie przejął,nie pytał co jest.
Stary 2014-01-07, 15:10   #783
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Drogo biorą za to?
Mam taki plan by odżywką jakby zakleić i zamalować go ale nie wiem,obciąć już nie mogę bo za mało czasu.

Ja się dygam zapytać o badanie piersi jak będę na wizycie u ginekologa ponieważ mam na sutkach strupy i takie czarno sine ślady :/ nie wiem czy by się tym jakoś nie przejął,nie pytał co jest.
Za jeden? 10-15 zł, zależy gdzie. Ewentualnie kup klej do paznokci (kosztuje w granicach 7zł) i posmaruj tym klejem w miejscu pęknięcia, a dopiero jak wyschnie na wierzch odżywką - ja sobie tak dwa uratowałam

Co do śladów na piersiach, zależy od ginekologa. Jeśliby zwrócił uwagę, możesz spokojnie odpowiedzieć, ze troszkę wam się w łóżku zaszalało poza tym, moim zdaniem to normalne, gdyby spytał. Jakby nie patrzeć piersi to delikatne organy i istotne jest, żeby czegoś w tym ferworze nie uszkodzić.
Stary 2014-01-07, 15:43   #784
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Za jeden? 10-15 zł, zależy gdzie. Ewentualnie kup klej do paznokci (kosztuje w granicach 7zł) i posmaruj tym klejem w miejscu pęknięcia, a dopiero jak wyschnie na wierzch odżywką - ja sobie tak dwa uratowałam

Co do śladów na piersiach, zależy od ginekologa. Jeśliby zwrócił uwagę, możesz spokojnie odpowiedzieć, ze troszkę wam się w łóżku zaszalało poza tym, moim zdaniem to normalne, gdyby spytał. Jakby nie patrzeć piersi to delikatne organy i istotne jest, żeby czegoś w tym ferworze nie uszkodzić.
Raczej oburzał się nie będzie bo ostatnio użyłam tekstu "zabawiałam się" z czego sama miałam bekę a lekarz poważnie bez jakiś min.
Rzadko bywa by Nas poniosło,po prostu wiemy czego chcemy i tak robimy a ja uwielbiam gdy tak gryzie

Już mam dwie warstwy odżywki i zobaczę jak z tym będzie,na szczęście nie odstaje i leży tylko boję się zaczepić.
Stary 2014-01-07, 15:58   #785
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Dla mnie Drewniane klamerki ładniejsze. Trudno się je myje, ale kosztują grosze. Np w auchan itp. Siła zależy od sprężyny, nie materiału.
wiem ze to nie o material chodzi ... ale u mnie sie zawsze sprawdza, ze te plastikowe sa delikatniejsze

Elena1603 tez sie chetnie dowiem jak jest w takich klubach ...
moze latwiej Pana meza namowie na wizyte :P
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 16:00   #786
another_way
Raczkowanie

Jeżeli lekarz pyta pacjentkę o ślady pasa na tyłku to zdecydowanie profesjonalizm, zwłaszcza jak widzi pacjentkę pierwszy raz i jej nie zna. Po pierwsze - może podejrzewać przemoc, po drugie - samoistnie powstające siniaki, wybroczyny i strupy to poważny objaw choroby. Jeżeli odpowiecie szczerze, że poniosło Was w łóżku z partnerem i że jest to pod kontrolą, widać, że nie jesteście zastraszone, to lekarz powinien zrozumieć i nie wtrącać się.
Brak profesjonalizmu będzie w sytuacji, jeżeli zacznie to głupio komentować. Wtedy warto wybrać się do innego gabinetu
another_way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 16:13   #787
paulinika
Zakorzenienie

A ja juz jestem w polowie Frost i sroga zima i tak czytam o tych prostytutkach i mordercy ktory lubowal sie w bdsm i sobie o was pomyslalam
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 16:30   #788
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
Jeżeli lekarz pyta pacjentkę o ślady pasa na tyłku to zdecydowanie profesjonalizm, zwłaszcza jak widzi pacjentkę pierwszy raz i jej nie zna. Po pierwsze - może podejrzewać przemoc, po drugie - samoistnie powstające siniaki, wybroczyny i strupy to poważny objaw choroby. Jeżeli odpowiecie szczerze, że poniosło Was w łóżku z partnerem i że jest to pod kontrolą, widać, że nie jesteście zastraszone, to lekarz powinien zrozumieć i nie wtrącać się.
Brak profesjonalizmu będzie w sytuacji, jeżeli zacznie to głupio komentować. Wtedy warto wybrać się do innego gabinetu
Czyli uważasz,że lepiej na razie nie pytać o badanie piersi by ewantualnie nie wypytywał o te strupy i ślady?
Stary 2014-01-07, 16:41   #789
another_way
Raczkowanie

Cytat:
Czyli uważasz,że lepiej na razie nie pytać o badanie piersi by ewantualnie nie wypytywał o te strupy i ślady?
PYTAJ!
Jak zapyta o ślady to po prostu powiedz, że Was poniosło i wszystko jest pod kontrolą U lekarza masz się czuć komfortowo, a nie zastanawiać się nad tym co on sobie pomyśli.
another_way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 16:42   #790
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Upodobania seksualne to żaden powód do wstydu czy unikania badań. Do tego dochodzi tajemnica lekarska, jeśli masz cień podejrzeń, że gin zachowa się nieprofesjonalnie to zmień i poszukaj kogoś odpowiedniego. Nie powinnaś mieć nawet takich wątpliwości, zdrowie > all.

Dzięki za odpowiedzi, z braku klamerek stestuję obie wersje i tak chyba. Mocne są, ale mówi się trudno, na razie moja nienawidzi tylko paska, trzeba rozszerzyć tę listę Macie takie elementy, których szczerze nie lubicie/boicie się, ale i tak pojawiają się regularnie?
Zdecydowanie muszę rozszerzyć katalog kar, rozbestwiła mi się moja suka ostatnio.
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 16:52   #791
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
PYTAJ!
Jak zapyta o ślady to po prostu powiedz, że Was poniosło i wszystko jest pod kontrolą U lekarza masz się czuć komfortowo, a nie zastanawiać się nad tym co on sobie pomyśli.
dzięki,trochę obawiałam się,że mógłby myśleć,że krzywda mi się dzieje albo co.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Nie czuję by coś było nie tak ale mimo młodego wieku wykonuję takie badanie co miesiąc od kilku lat miałam takie ćwiczenia nawet na sztucznym cycku w gimnazjum jeszcze.
Swoją drogą gryzienie czy ściskanie sutków nie jest jakoś bardzo niebezpieczne,no nie?

PS.Chyba uratowałam paznokieć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 17:36   #792
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
PS.Chyba uratowałam paznokieć
i dołączam sie do chóru innych: jakby co lekarzowi po prostu powiedz, że lubisz ostry sex. To nie jest nielegalne
Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Dziś czytałam artykuł na onecie albo wp o tym że regularna masturbacja ma same korzyści dla zdrowia, że ma więcej korzyści niż np regularne jedzenie warzyw i owoców. No i podobno leczy bezsenność a ja dziś nie będę mogła zasnąć jeśli się nie wyładuje
Coś mi się jeszcze przypomniało
Czytałam, że w niektórych społecznościach matki i nianie masturbowały dzieci, by przestały płakać i prędzej zasnęły. Rzecz jasna według dzisiejszych standardów to pedofilia i molestowanie, ale to jeszcze jeden dowód na korelację pomiędzy masturbacją a leczeniem bezsenności.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 18:03   #793
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
i dołączam sie do chóru innych: jakby co lekarzowi po prostu powiedz, że lubisz ostry sex. To nie jest nielegalne
Hihi fakt lubię,jednak ostatnio powiedziałam,że nie uprawiałam/nie uprawiam seksu kiedy pytał bo raczej ginekologa anal,oral itd. nie interesuje :P

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

A propos seksualoności dzieci to moja znajoma opowiadała jak dziewczynka na świetlicy w której pracowała,ruszała się na krześle tak,pocierała i dochodziła a babki próbowały Ją odciągać od tego.Jak przychodziła matka to było ok a jak ojciec to w panikę wpadała ta dziewczynka.
Stary 2014-01-07, 18:09   #794
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi fakt lubię,jednak ostatnio powiedziałam,że nie uprawiałam/nie uprawiam seksu kiedy pytał bo raczej ginekologa anal,oral itd. nie interesuje :P

Czasem lekarza to interesuje

Cytat:
A propos seksualoności dzieci to moja znajoma opowiadała jak dziewczynka na świetlicy w której pracowała,ruszała się na krześle tak,pocierała i dochodziła a babki próbowały Ją odciągać od tego.Jak przychodziła matka to było ok a jak ojciec to w panikę wpadała ta dziewczynka.
Ja jako dziecko miałam rozbudzoną seksualność i nikt mnie od tego nie odciągał no i zobaczcie co ze mnie wyrosło

Edytowane przez patiasym
Czas edycji: 2014-01-07 o 18:11
Stary 2014-01-07, 18:13   #795
paulinika
Zakorzenienie

Uwielbiam Samante :-D

Enviado desde mi iPhone :-*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 18:30   #796
kikunga
Zadomowienie

Cytat:

Czasem lekarza to interesuje

Ja jako dziecko miałam rozbudzoną seksualność i nikt mnie od tego nie odciągał no i zobaczcie co ze mnie wyrosło
Hahaha
Od miesiąca dopiero biorę tabletki(głównie by nie umierać bólu),a że wiemy,że nigdy nie ma 100% no i różnie się zdarza to na razie tak zostaje.T.bardzo troszczy się o mnie i chce bym poszła na wymarzone studia dlatego przez ten cały czas jaki jesteśmy razem jakoś Nas nie ponosiło na tyle bym chciała na ciążowym wypisywać pierdoły :P

Ja do czasu mojego T. byłam grzeczna bardzo aż nadto,obudził we mnie kobietę i razem nauczyliśmy się wszystkiego jednak niedawno zauważyłam,że to co lubimy nie jest takie zwyczajne i delikatne,koleżanka pokazywała mi Grey'a a ja olśnienie "przecież po miesiącu znajomości mój tak robił" dla Nich było "ojej ale brutal" wcześniej bdsm źle mi się kojarzyło dopóki nie zczaiłam,że sami w to brniemy
Stary 2014-01-08, 09:00   #797
patiasym
Zakorzenienie

Stary 2014-01-08, 09:11   #798
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 09:12   #799
paulinika
Zakorzenienie

Do godziny 10 mialam takie wiadomosci ze szok...chyba moje zycie wywroci sie znowu do gory nogami, ale to lepiej bo mam dosc.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-08, 09:20   #800
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Do godziny 10 mialam takie wiadomosci ze szok...chyba moje zycie wywroci sie znowu do gory nogami, ale to lepiej bo mam dosc.
ale co?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 09:21   #801
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Pau, ja zaczęłam dzień od wizyty u komornika więc nie wiem, co lepsze...
Stary 2014-01-08, 09:23   #802
Konto usunięte

Cytat:
what?
Stary 2014-01-08, 09:26   #803
paulinika
Zakorzenienie

Moj maz w koncu po 6 latach sie obudzil. Na 99,5% wrocimy jednak tam gdzie mieszkalismy i bedzie egzekwowal od swoich rodzicow by oddali mu jego dom, jak to swierdzil ze tylko on w jego rodzinie jest glupkiem bo brat mieszka na swoim, siostra na swoim (wszystko rodzice dali) a tylko on placi za kredyt mieszkaniowy (w mieszkaniu mieszkaja jego rodzice) plus za mieszkanie ktore wynajmujemy. On chce powrocic do czasow jak sie poznalismy, gdy niepotrzebowalismy zbyt duzo pieniedzy ani zbyt duzo materialnych rzeczy. Moj maz w ciegu trzech lat strasznie sie postarzal, jest bardzo zmeczony psychicznie. On teraz on pracuje po 8 godzin i jak przyszedl z nocki powiedzial mi ze o maly wlos by w majtki sie nie zesikal bo co 20 sekund musi sciagnac skrzynke z maszyny, oni pracuja po 8 godzin be przerwy (prawnie to jest nielegalne) bez posilku, je w biegu. No ma dosc chlop, w koncu doszedl sam do tego co ja mu juz od 4 lat walkuje, ze w koncu powinien patrzec na siebie i swoja rodzine a nie na innych.
Stary 2014-01-08, 09:28   #804
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Co się dzieje?
Stary 2014-01-08, 09:31   #805
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wstalam o 6, poszlam spac o 3 tak mnie ksiazka wciagnela potem moj mnie zawiozl do posredniaka, oczywiscie ofert prac bylo tyle ze az nie wiedzialam gdzie patrzec (sarkazm oczywiscie)...a teraz jestem u rodzicow, moj pojechal odespac nocke.
Stary 2014-01-08, 09:34   #806
Konto usunięte

Cytat:
Moj maz w koncu po 6 latach sie obudzil. Na 99,5% wrocimy jednak tam gdzie mieszkalismy i bedzie egzekwowal od swoich rodzicow by oddali mu jego dom, jak to swierdzil ze tylko on w jego rodzinie jest glupkiem bo brat mieszka na swoim, siostra na swoim (wszystko rodzice dali) a tylko on placi za kredyt mieszkaniowy (w mieszkaniu mieszkaja jego rodzice) plus za mieszkanie ktore wynajmujemy. On chce powrocic do czasow jak sie poznalismy, gdy niepotrzebowalismy zbyt duzo pieniedzy ani zbyt duzo materialnych rzeczy. Moj maz w ciegu trzech lat strasznie sie postarzal, jest bardzo zmeczony psychicznie. On teraz on pracuje po 8 godzin i jak przyszedl z nocki powiedzial mi ze o maly wlos by w majtki sie nie zesikal bo co 20 sekund musi sciagnac skrzynke z maszyny, oni pracuja po 8 godzin be przerwy (prawnie to jest nielegalne) bez posilku, je w biegu. No ma dosc chlop, w koncu doszedl sam do tego co ja mu juz od 4 lat walkuje, ze w koncu powinien patrzec na siebie i swoja rodzine a nie na innych.
Stary 2014-01-08, 09:35   #807
patiasym
Zakorzenienie

Pau, z tego co pisałaś, to poprzednie miejsce piękne, nad morzem będzie dobrze jestem pewna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-08, 09:40   #808
paulinika
Zakorzenienie

W ogole dla mnie nie ma zadnych perspektyw na prace, tam sa dwa domy starcow...ale ja nigdy nie myslalam zeby sie w tym ksztalcic. Na dodatek szef ciagle mu mowi ze musza pogadac o jego przyszlosci i bla bla bla miesiac minal. Wyplate dzisiaj odebral bo UWAGA sie upomnial! Gdyby nie to to pewnie zeby w sciane. On mowi tak, ma kochajaca rodzine, zone i cudowne dziecko co mu wiecej potrzeba do szczescia? Ze mamy fajny dom? No i co jak jest tak zimno ze oddychasz i para leci bo nie da rady go nagrzac kominkiem z salonu, ze mamy 3 pietra? No ok ale i tak caly dzien jestesmy w salonie na dole. Ze jak ktos bedzie chcial do nas przyjechac to nie bedziemy mogli go przenocowac (dopoki sie nie wyprowadza zajmujemy mala kawalerke w trojke). W koncu otworzyl oczy. Nawet nie wiecie ile ja na to czekalam, a ile nerwow zjadlam..-Chyba kupie flaszke ze szczescia

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Pau, z tego co pisałaś, to poprzednie miejsce piękne, nad morzem będzie dobrze jestem pewna
Jak dzisiaj zobaczylam morze po miesiacu to az sie poplakalam
Stary 2014-01-08, 09:52   #809
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44492039]what?[/QUOTE]

Nie wchodząc w szczegóły - temat, o którym Ci kiedyś pisałam na PW ciągnie się jak gluty z nosa

W zasadzie najwygodniejszym rozwiązaniem byłoby w tym momencie ze sobą skończyć, ale trochę mi jednak szkoda....
Stary 2014-01-08, 09:56   #810
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wchodząc w szczegóły - temat, o którym Ci kiedyś pisałam na PW ciągnie się jak gluty z nosa
Wlasnie jadlam kanapke

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości