|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Kiedy nowy rok nastanie to dwa lata nam zostanie czyli PM 2016! Cz. 4 :D
No.
Ale oni robią w restauracji,na 34 osoby,więc ich to tak bardzo nie boli. No i tylko cywilny,więc też mniejsze koszta. Ale nie podobał mi się ton tej cioci,bo ze wszystkiego się wyśmiewała - suknie teraz nie takie - bo jak ksieżniczki, zabawy na weselach nie takie - bo żałosne, wódki się już nie pija- tylko wina z najlepszej półki, disco polo absolutnie - będzie jazz,którego nie znosze,bo dla mnie to miauczenie zarzynanego kota.Ale przynajmniej się nażrę,bo zarąbista wyżera się szykuje
|
#3272 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Widać ona chce takie wielkomiejskie przyjęcie po prostu w zagranicznym stylu. Moja ciocia mieszka w USA to tam np. niepojęte są wesela do rana jak w Polsce, trwają do północy. Ciotka musiała dopłacać grubą kasę żeby salę mieć do 2 O_o Także wesele do 2 i wszyscy znajomi stamtąd byli padnięci. A ja bym była smutna gdyby ode mnie zaczęli wychodzić przed 3-4
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ale jej wesele,jej sprawa,ja będę miała swoje,to zrobię tak jak ja chcę ![]() A słyszałam o tym,że tak krótko sie bawią.Chociaż dla mnie to dobrze,bo ja 00:00 mam włączony tryb spanie (akurat teraz,wiec idę się kąpać ) i nie wytrzymam zwykle dłużej niż do 1:00. teraz coś mi się po sylwestrze przestawiło,ale walczę z tym,walczę
|
|
#3274 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przez Was o mały włos nie zostałam zdemaskowana!!!
Ale najpierw odpiszę Cytat:
![]() Cytat:
albo jak na następny dzień jest kolos, wtedy to siedzę jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
gdy nie byłam zbyt chętna, by mu powiedzieć, wstał i zbliżył się na niebezpieczną odległość do mojego laptopa, więc ja w popłochu szybko go zamknęłam No i opowiedziałam mu.... moją rozmowę z dziewczynami, z której się śmiałam, ale 2 dni temu |
||||
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wędruję spać, bo za niecałe 6 godzin pobudka
|
#3276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja robiłam TŻowi, jak byliśmy na Syberii, ciasto z okazji dnia chłopaka. znalazłam przepis na sernik na zimno, z tym że zamiast trzepaczki miałam do dyspozycji widelec, a zamiast blachy/tortownicy musiałam użyć patelni. nie mieściła się w lodówce (lodówka była rozmiarów mikrofali), więc postawiłam na parapet do schłodzenia - połowa sernika zamarzła jestem jak bear grylls w fartuchu, kuchnia przetrwania ![]() innym razem TŻ dowiedział się, że można gotować jajka w mikrofali. wsadził 3 do kubka i włączył, ja zostałam sama z tym ustrojstwem w pokoju. jajka wybuchając, rozsadziły kubek, szklany talerz, na którym się obracały i wysadziły drzwiczki mikrofali i rozbryzły się po całym pokoju. takiego smrodu i syfu nikomu nie życzę, a spróbuj pokój wywietrzyć, jak na zewnątrz -40C. Cytat:
stąd się zdziwiłam, czemu tak do późna
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z samego rana
widze byl temat gotowania uwielbiam piec i gotowa i wszyscy zyja haha nawet chawla Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez witam sie z trasy do pracy
Musze dzis poszukac dzialajacego wplatomatu, bo trzy w ktorych bylam nieczynne, a za telefon i zakupy z allegro musze zaplacic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie lubiłam gotować ani piec, ale odkąd jestem z tż to zaczęłam się uczyć i całkiem nieźle mi to wychodzi (chyba odziedziczyłam to po mamie) więc przez 2 lata troszkę się nauczyłam i muszę przyznać że polubiłam pichcić
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pisze z telefonu żebyście o mnie zupełnie nie zapomniały; p po 10 jadę do szpitala, potem na uczelnie, a potem do taty i jeszcze zawieźć mój laptop gdzieś.
|
#3281 |
|
Rozeznanie
|
hej wszystkim
![]() po prostu padłam jak czytałam wasze opowieści z gotowania i musze wam przyznać ze u mnie to w sumie nie mam z tym problemu i zawsze ludzie chwala to co im gotuje (no może niektorzy z grzecznosci, bo lubie dobrze przyprawić) ![]() Ale musze wam powiedziec ze raz przez wlasna glupote wywalilam szarlotke. a dokladniej cala blache ![]() A było to tak, że nie mialam gdzie postawic cieplego ciasta, wiec postawilam na krzesle tak ze blacha wystawała troche, i pozniej wzielam sie za sprzatanie o ciescie zapomnialam kompletnie i przyszlo na odkurzanie... i rurka od odkurzacza zaczeplilam o ciasto i cale poszlo na ziemie, rozwalilo sie na duzo czesci i niestety nie dalo sie go uratować wiec za gapostwo sie placi jak to u mnie mowia xD ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- i dziś rozbieram choinke
|
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() Ja wpadkę z pieczeniem miałam raz... zamiast do ciasta dodać sody oczyszczonej to dodałam żelatyny. Żelatyna była mi potrzebna ale do masy.... a dlaczego pomyliłam sodę z żelatyną to nie wiem Ciasto upiekłam... ale w ogóle nie urosło, jakieś twarde... i dopiero wtedy się zorientowałam co jest ![]() My choinkę po kolędzie rozbieramy... a kolędę mam w moje imieniny 21.01 -.- Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2014-01-08 o 09:37 |
||
|
|
|
#3283 |
|
Rozeznanie
|
u nas tez zawsze tak bylo, ze po koledzie, a nie wiem kiedy bede ja miala;P ale facet ma nam panele ukladac(nie wiem dlaczetego teraz??)
i dlatego musze ja rozebrać, i mam nadzieje ze w moje urodziny koledy nie bede miala ^^ ale to sie okaze w ta niedziele :P |
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
A no to choinka by aby przeszkadzała
![]() Ja niedawno miałam urodziny ![]() A teraz w niedzielę na Targi jadę do Poznania, pewnie ludzi mnóstwo będzie
Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2014-01-08 o 09:46 |
|
|
|
#3285 |
|
Rozeznanie
|
o to wszystkiego dobrego
) pewnie masz racje co do ludzi ale mysle ze bedzie warto
|
|
|
|
#3286 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
Ej właśnie dziewczyny, wie któraś jak dokładnie wyglądają śluby w USA? Bo jak oglądam seriale to wydaje mi się, że są w południe, lub popołudniu, chwilę się pobawią, a potem państwo młodzi się zmywają w podróż poślubną, goście wychodzą, a ledwo ciemno się robi To seriale czy serio jest coś takiego?
|
||
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
Agnieszka -heh no ja się nie dziwie :P bo tez zabardzo za tym nie przepadam, ale zawsze siebie pocieszam ze napewno coś wyjdzie z tego poswiecenia xD
|
|
|
|
#3289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Nie no, na pewno zdobędę jakieś ciekawe informacje... ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- stokrotenka18 Znalazłam takie coś na stronce: Cytat:
Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2014-01-08 o 10:18 |
|||
|
|
|
#3290 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj lenia takiego że szok... jeszcze w piżamie paraduję
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Konto usunięte
|
Przeglądam sobie kiecki i znalazłam takie cuś, nietypowa, krótka ale niesamowicie urocza (przynajmniej moim zdaniem) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...l#showroomList
|
|
|
|
#3293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() musze się uczyc xD a tak mi się nie chce.. kto to widział wracac do szkoly i od razu kolokwium, wejsciowka i prezentacja... masakra ;/---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- co do nietypowości to się zgadzam apropo sukni/ sukienki? ale niestety nie w moim guście moze to przez modelke i jej nietypowy wyglad?? i tez korzystam z tej strony jesli chodzi o suknie
Edytowane przez Goosssia Czas edycji: 2014-01-08 o 10:23 |
|
|
|
|
#3294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
a szkołę mam za 2 tyg (zaocznie), do nauki akurat nic nie mam, projektu do zrobienia też nie więc korzystam
|
||
|
|
|
#3295 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znalazłam
tak ciężko z praca jak u mnie w okolicy to chyba nigdzie nie ma -.-
|
|
|
|
#3298 |
|
Rozeznanie
|
wiesz u mnie moj brat tez w sumie szuka. chociaz ja stwierdzilam ze z jego szukaniem to nigdy nie znajdzie xD
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
super
bede trzymac kciuki w poszukiwaniu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

Ale oni robią w restauracji,na 34 osoby,więc ich to tak bardzo nie boli. No i tylko cywilny,więc też mniejsze koszta. Ale nie podobał mi się ton tej cioci,bo ze wszystkiego się wyśmiewała - suknie teraz nie takie - bo jak ksieżniczki, zabawy na weselach nie takie - bo żałosne, wódki się już nie pija- tylko wina z najlepszej półki, disco polo absolutnie - będzie jazz,którego nie znosze,bo dla mnie to miauczenie zarzynanego kota.Ale przynajmniej się nażrę,bo zarąbista wyżera się szykuje
Widać ona chce takie wielkomiejskie przyjęcie po prostu w zagranicznym stylu. Moja ciocia mieszka w USA to tam np. niepojęte są wesela do rana jak w Polsce, trwają do północy. Ciotka musiała dopłacać grubą kasę żeby salę mieć do 2 O_o Także wesele do 2 i wszyscy znajomi stamtąd byli padnięci. A ja bym była smutna gdyby ode mnie zaczęli wychodzić przed 3-4

Tylko ja wersja hardkor - zasypiam o 2 albo 3 głównie :P
albo jak na następny dzień jest kolos, wtedy to siedzę jeszcze

) na kąpiel wodną i czekam, aż czekolada się rozpuści... Nagle słyszę, jak coś pęka. Aha. Tak, to MISKA!
Temperatura pary była tak wysoka, że szlag miskę trafił. Ale nie, nie daje za wygraną... Wyłowiłam szkło z czekolady (o zgrozo!
Tego już nie dałam rady uratować! 

To seriale czy serio jest coś takiego?