|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- i ty przeciwko mnie Czasu kometu???? ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:25 ---------- Dziwi mnie, że tak nagle wszystko ucichło o tej młodej co zaginęła po sylwestrze, tk to gadali pisali a tylko się odnalazła i martwa cisza
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale napewno nie mozna o niej powiedziec ze jest bezsolna---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- tez mnie to dziwi, nad tym samym się dzis zastanawialam
|
|
#3903 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To niech założy na nią czarną szmatę ![]() Skoro Wiśniewski jest teraz na czerwonej fali to... https://www.facebook.com/photo.php?v=598283940244482 Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-01-08 o 01:30 |
|
|
|
|
#3904 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
no ale ja się zawsze czuję trochę niekomfortowo, bo wcześniej ja jeździłam tym samochodem i mam wrażenie, że dla niego każdy problem to wina moich zaniedbań, chociaż ja też dostałam samochód jako rzęch po 1,5 roku nieużywania i stania na dworze, musiałam wymienić większość części (łącznie ze skrzynią biegów) i tak dalej |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...nuty,id,t.html |
|
|
|
|
#3906 | |
|
sissy that walk
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44490012]Wczoraj Rutkowski zwołał konferencje z której wynikało, że to dzięki jego ludziom odnaleziono dziewczynę, a policja jest beee. pokazali również filmik z tego jak ją znaleźli. Zniesmaczyło mnie to i wkurzyło. Znowu się lansuje.
![]() http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...nuty,id,t.html[/QUOTE] Ja nie czaje jednego: jakim cudem człowiek bez żadnych uprawnień i w dodatku mający chyba niedługo iść do pierdla za jakieś przekręty, nie jest siłą odsuwany od takich spraw? Kto mu w ogóle przekazuje szczegóły i kto go dopuszcza do poszukiwan, a potem robienia takich szopek jak konferencje? Przecież to już nie jest detektyw, ba - facet został skazany
|
|
|
#3907 |
|
Konto usunięte
|
Dziwię się, że ludzie mają takie ciśnienie na imprezę.
Przeprowadzam się dzisiaj do miasta, w którym studiuję, powiedziałam moim bliższym kolegom/koleżankom, i wszyscy pytają kiedy impreza, kiedy stawiam, kiedy parapetówa. tym bardziej, że zdążyli mnie trochę poznać, i wiedzą że imprezowym typem to ja nie jestem, nie piję alkoholu prawie. |
|
|
|
#3908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze w liceum, czy na pierwszym roku studiów staram się to zrozumieć, bo jednak większość w ten sposób się integruje. Ale im jestem starsza, tym bardziej zadziwia mnie, jak osoby 20+ ciągle wstawiają na fb zdjęcia siebie z flaszką, siebie z browarkiem, ewentualnie zdjęcie pustych butelek z dopiskiem "ale melaaanż". |
|
|
|
|
#3910 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszyscy 20+Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3911 | |
|
sissy that walk
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44491225]Też bym to chciała wiedzieć. On się tak na siłę promuje, że aż mnie obrzydzenie bierze. Jak puścił wczoraj ten filmik z tą wystraszoną dziewczyną to miałam ochotę mu gębę rozwalić.[/QUOTE]
To jest po prostu jakieś kuriozum, słowo daję. Facet jest oszołomem, to wiadomo nie od dziś, ale jakim cudem inni mu pozwalają na jego działalność? Przecież to jest nielegalne. Dlaczego zupełnie pobocznemu człowiekowi, który kiedyś był detektywem a teraz ma wyrok i ma pójść siedzieć, policja opowiada o szczegółach spraw i współpracuje z nim w jakiś sposób? Skąd on w ogóle wiedział o tym domu? Jakim cudem ktoś zgodził się na nagrywanie? Czemu on jest bezkarny, czemu ktoś się w ogóle z nim kłóci o to czy był gdzieś 5 minut przed policją, czy po? Ja też sobie mogę usłyszeć o jakiejś sprawie i iść na policję albo do rodziny ofiary, żeby mi powiedzieli, gdzie mam szukać?
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2014-01-08 o 09:45 |
|
|
|
|
#3912 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3913 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Zdziwiło mnie to
http://www.youtube.com/watch?v=GXFKre2vaEE Nie ogarniam ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() Twierdzą, że to świetne odreagowanie i muszą. Poza tym każdy tak robi
|
|
|
|
|
#3914 | |
|
sissy that walk
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44491466]Z tego co wyczytałam to
A policja raczej z nim nie współpracuję, wręcz przeciwnie, mam wrażenie, ze oni go mają serdecznie dość. Więcej o nim wolę nie pisać, bo na klawiaturę pchają mi się mało grzeczne słowa.[/QUOTE] Aha... No to trochę dziwi mnie, że rodziny pokrzywdzone tak chętnie i jego, i "jego ludzi" zapraszają do swojego życia i tych spraw. Zwłaszcza, że już niejeden raz widzieli, jak pajacuje, robiąc szopkę z poważnych tematów. No ja też miałam wrażenie, że policja ma go dość, ale z drugiej strony jakoś nikt go nie odsuwa od śledztw. Rozumiem, że jak rodziny chcą się z nim dzielić informacjami to nic się nie da zrobić, ale mam wrażenie, że on jest wszędzie. Na konferencji chyba zresztą mieli obstawę, nie?
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli rodzina dobrowolnie dzieli się z nim szczegółami, to policja nic nie zrobi. Na pewno nie dzielą się z nim dowodami, ani nie wpuszczają np. na miejsce zbrodni, bo tam wstęp mają technicy kryminalistyczni. Ale co rodzina powtórzy, tego nie mogą kontrolować.
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie USA. Niby takie to mądre, wszystkowiedzące itp.a ludzie żywią się śmieciami. Wczoraj widziałam dokument o grubasach z Ameryki i byłam w szoku, ze są dzielnice gdzie w sklepach nie sprzedają owoców i warzyw. Wszystko przetworzone tak, ze dzieciak nigdy pomidora na żywo nie widział.
|
|
#3917 |
|
Konto usunięte
|
A ja sie zdziwilam jak uslyszalam, ze Wlosi nie jedza kanapek z pomidorami.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3918 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Ludzie potrafią mieć w wózku siedem pizz mrożonych (autentycznie, policzyłam, chyba na każdy dzień tygodnia) plus zgrzewka coli plus kilka paczek chipsów. Brytyczycy i Amerykanie oczywiście, mam wrażenie że dla nich cokolwiek więcej niż fast-food to już jakieś super wykwitne jedzenie, a ktoś kto umie zrobić więcej w kuchni niż włączyć mikrofalę to szef kuchni ![]() Ja bym chciała kiedyś pobrać nauki u jakiejś hinduskiej gospodyni domowej, one to przechodzą przez warzywny, biorą wszystko, plus zioła plus owoce (niektóre takie fikuśne, że muszę szukać w necie w ogóle w z której strony to ugryźć)... jak one to przerabiają o.O |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#3920 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Czemu?
|
|
|
#3921 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Dopiero na emigracji poznałam ludzi którzy autentycznie, codziennie jedzą fast food i to najgorszego sortu - jest to ich główny posiłek. Omijają i zostawiają na talerzu każdy kawałek zieleniny czy pomidora. Serio, nie myślałam że takie skrajności istnieją, a jednak. Podobnie żywią swoje dzieci. |
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, ja lubię raz na miesiąc zjeść w McD, szczególnie w trakcie wycieczki po różnych marketach.
W domu staram się jeść zdrowo, używam mało soli czy tłuszczu, to jak raz zjem, nic się nie stanie. W Pl jednak ludzie jedzą więcej w domu, to wynika z tradycji i z oszczędności. Nawet jeśli są ludzie, którzy częściej jedzą na mieście niż w domu, to nie jest to jakaś wielka grupa społeczna i jest to zachowanie raczej sezonowe, związane z pracą czy studiami, niż trend na całe życie, jak to ma miejsce w USA czy UK. |
|
|
|
#3923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałyście o tej sprawie z posłem którego szantażowała prostytutka?
to jest dopiero zakłamanie ludzkie, wielki obrońca Telewizji Trwam, wielki katolik, wielki przeciwnik homoseksualistów, wielki obrońca wartości rodzinnych i wielki przeciwnik gender w czasie gdy żona jest w ciąży zabawia się z prostytutkami. a co do stołowania się w McDonalds to że od tego jedzenia się tyje to mit, tyje się od żarcia tego jedzenia i wpychania w siebie więcej niż człowiek normalny by zjadł, zresztą nawet jakiś reportaż o tym niedawno był zrobiony. poza tym sam po pracy chodzę do McDonalds w zasadzie codziennie, przed pracą także i jakoś nie przybieram na masie, bo po prostu jem tyle ile potrzebuję a nie żeby napchać brzuch i cały dzień leżeć przed telewizorem bo leżąc przed telewizorem to i pewnie na warzywach człowiek by przytył.
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie, niezbyt ogarniam pomysł, robienia parapetówki w wynajmowanym mieszkaniu, a tym bardziej pokoju.
Jak dla mnie parapetówka, to we własnym domu/mieszkaniu. |
|
|
|
#3926 | |
|
Konto usunięte
|
Takie swietokradztwo to podobno. I wola zrobic salatke np.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w stanie w to uwierzyć. McD, to taki karton(bułka) i mocno przemielone mięso, ogólnie trociny. Po godzinie znów jestem głodna. Najgorsza w tym jest sól, pełno soli i napoje gazowane.
|
|
|
|
#3928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- W temacie maca. Smiac mi sie chce, jak ktos mowi, ze wolowina z maca to nie wolowina. Nie jem wolowiny i nie jestem w stanie zjesc ich hamburgerow. A kurczakowe burgery jak najbardziej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.tvn24.pl/jadl-same-fast-f...,385275,s.html Tylko tu jest ważny fakt, że spożywał około 2000 kcal dziennie, pilnował dziennej dawki tłuszczu i soli oraz zaczął się ruszać. |
|
|
|
|
#3930 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44494565]Zrobię to za ciebie
![]() http://www.tvn24.pl/jadl-same-fast-f...,385275,s.html Tylko tu jest ważny fakt, że spożywał około 2000 kcal dziennie, pilnował dziennej dawki tłuszczu i soli oraz zaczął się ruszać.[/QUOTE] Dzieki ![]() Fajna contra do goscia, ktory przytyl 40 (?) kg jedzac w macu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

Z kolei jak bym miała zrezygnować ze wszystkich przetworzonych produktów, i gotować od podstaw ze wszystkiego, wykopywać marchewki z ziemi i jeździć na wieś po mleko, to bym się chyba zarżnęła. Jestem zwierzę chemiczne, lubię fixy i nie wyrobiłabym, starając się być eko 
ale napewno nie mozna o niej powiedziec ze jest bezsolna

Czemu?