|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
czarna co tam u Was
?
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu a ile dni Ona ma tą temperaturę? Pytam, bo moja lekarka to antybiotyk dopiero po 3 pełnych dobach od gorączki zaleca wprowadzać. A widać, że organizm reaguje na środki przeciwgorączkowe.
|
|
|
|
#2973 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie oddałam kurierowi laptopa na gwarancję
![]() Cytat:
Cytat:
i drugą z rukoli, żurawiny, awokado i do tego pestki słonecznika Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|
#2974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a na dziecięcej imprezie to nie siara dac papierowe talerze ![]() I chce balony z helem, ale to zobaczę jeszcze. A Ty??? Cytat:
![]() No ale mój laptop juz dawno po gwarancji, ekran mi padł siedze na teżetowym ![]() Są gdzieś pampki w promo??? Daduś i Pietraszko z okazji Waszych urodzinek życzymy Wam zdrówka, duuużo fajnej zabawy i miłości Waszych rodziców. Rosnijcie duzi i mądrzy Buziaczki od Haneczki
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, Ty to jak coś czasem walniesz, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.
Aż się odechciewa pisać... Jak masz być taka "milusia", to może lepiej nie pisz nic. Nie znasz sytuacji, to nie komentuj, taka propozycja z mojej strony... Dziewczyny, nie odzywałam się ostatnio, bo nie bardzo mam czas - podczytuję Was na telefonie, ale nie lubię za bardzo z niego pisać... Mam sesję na uczelni i masę zaliczeń, zerówki, koła, mąż w ciągu dnia w pracy, więc jestem sama z małą, poza tym jest sezon makijażowy (studniówki, imprezy karnawałowe) i ciągle mnie nie ma, a wieczorem dodatkowo biegam, no i potem jestem padnięta, więc się tylko relaksuję przy jakimś filmie - napisałam "może", dlatego, że teraz nie do końca dobrze stoję z czasem i tylko dlatego. Dziękuję, że o mnie pamiętacie i na pewno wrócę, jak się u mnie unormuje czas. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-01-08 o 11:02 |
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2977 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mąż dziś ma naprawiać ścianę w pokoju Misia, potem przemeblowanie chcę zrobić, półki w pokoju dużym na książki, ale chyba nie zdążę do urodzin Misia.
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałas do nas od tak: ani cześć ani spierdalaj tylko nius od Autenthic i nara. A dziewczyny o Ciebie pytały. Kto czasem ☠☠☠☠☠☠☠nie jak jeleń w paśnik to ☠☠☠☠☠☠☠nie. Amen. |
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
A tesco jest do dzisiaj mega paka za 70 zł, ale u mnie np 5 wogóle nie było. I w realu jest sleep&play 2 opakowania za 50. Miałam i spoko były.
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U nas choróbska ciąg dalszy. Daria w nocy znowu miała 39 st ![]() A żeby tego było mało to Tż się też rozchorował. W nocy gorączkował i dziś nie poszedł do pracy.... MA SA KRA...
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Silver zdrowia dla dzieci
i cierpliwości
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, proponuję się zastanowić nad swoją wypowiedzią i jej poziomem. I wyłączyć agresor. "Amen". Następnym razem rozwinę przed Tobą czerwony dywan, zanim przyjdę na forum, żebyś się nie poczuła urażona moją wypowiedzią bez "cześć".
![]() Aż się chce zostać na dłużej... Dobra, wracam do swoich spraw, bo się nie wyrobię z zaliczeniem na weekend - 20 programów bazujących na javie, masakra. Jak się ogarnę, to wrócę.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-01-08 o 11:20 |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Mój synal spał do 8;20 i o 10;30 już padł
Pogoda,na bank ona...![]() Co do roczku.mi jest tak za*ebiście przykro bo nie wiem czy Oskar będzie miał jakichkolwiek gości... Brat który jest jego chrzestnym kilka dni temu wyjechał do Niemiec (był tylko na święta),chrzestna najprawdopodobniej też będzie już za granicą (usa) - podobnie jak mój brat była tu na święta. Dziadki od strony męża -bardzo wątpliwa sprawa że będą bo ojciec teściowej jest w szpitalu (nerki przestały pracować, mózg pracuje tylko w 20% -no i obawiają sie najgorszego... ). Bratowa która jest za ścianą...niech lepiej zostanie tam gdzie jest (umówmy sie,dla niej nie mam zamiaru robić imprezy po to żeby i tak na koniec zepsuła mi humor ). No i zostajemy tylko my i moi rodzice... Trudno,tak musi być.Chciałam zamawiać torta ale jak nikt nic nie wie na 100% to co ja mogę...
|
#2985 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44487306]Doczytalam szanowne panie.
Rano na 9 jechaliśmy na usg przezciemiączkowe, a tam niespodzianka - ooo a po co pani przyjechała, pani na 13 ma być, to nikt do pani nie dzwoniiiił? Szlag by to. No nie, kutwa, zadzwonił, ale tak mi się chciało rano przyjechać... w korku :/ powrót, znów zbierać się na 13... ale na szczęście jest ok ![]() [/QUOTE] ![]() Dobrze że jest ok Cytat:
![]() Cytat:
superCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj tule was mocno! Cytat:
jak to skąd? z gazetki :![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dobra ide pisać prace;p ZW
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że szybko Wam to choróbsko przejdzie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które karmią Baby dream 3!!! Od jutra z kartą rosnę mleczko za 10.99 zł
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
proszsz... wystarczy mała prowokacja i się człowiek dowie co i jak
![]() Idę więc, co prawda nie po czerwonym dywanie ( nie stać mnie),na spacer z Dadolem ZASTANAWIAĆ się nad sensem mego życia, nad tym, czy elllmi zgapi mnie z pracy. W końcu może nad tym czy nie opuścić Was, nie proście bym wróciła sama wrócę Idę
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, szkoda że tak daleko mieszkasz, bo bym wysłala mojego tzta na korki z matmy do Ciebie, biedny nie zaliczył ;p
|
|
#2992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O ku.wa
Buzialki dla Hani Daria też w nocy miała 39 Cytat:
Cytat:
ale słoneczko też fajneCytat:
ale najważniejsze że Wy będziecie z nim ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Hope,
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Hope- Love You
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2994 |
|
Wtajemniczenie
|
silver buziaki dla Darusi
biedne nasze Maleństwa![]() hope ![]() mała smutno tak ![]() No w końcu sprzedaliśmy wózek
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam z niektórymi z Was na facebooku i myślałam, że któraś może wspomniała, że jestem zawalona robotą i za jakiś czas wrócę... Dlatego wpadłam i wypadłam... Zresztą, co mi tam, i tak niektóre z Was wiedzą lepiej ode mnie, co miałam na myśli...
Więc po co tłumaczyć? Wybaczcie, że to powiem, ale dla mnie forum nie jest priorytetowe i nie muszę się tutaj nikomu z niczego chyba spowiadać... Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale ja własnie pampki bym chciała jednak... ale dzięki ;*
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mam gazetkę przed sobą ![]() EDIT nie od jutra a od piątku ![]() Pieluchy będą po 16.99 Deserki 190 g po 2.79 Płyn do kąpieli 6.99 W okresie obowiązywania gazetki czyli do przyszłego czwartku. |
|
|
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Nie zdążyłam wczoraj bo wieczorem mi się zaś stresów narobiło to piszę teraz - najlepsze życzenia dla Fifka! Dużo zdrowia i szczęśliwego życia! Dla naszych dzisiejszych solenizantów Dadiego i Pietraszka również - sto lat! Silver, Misiael, Gocha zdrówka dla dziewczynek! I Sylwia dla Bartolinka również! Mała smutno z tymi urodzinami ![]() Szaja cieszę się, że usg wyszło bez zmian ![]() Aga rozwaliła mnie baba z ciastkami Ja też jak leżałam w szpitalu to miałam takie towarzyszki, dodatkowo przed 5 już im salowa przynosiła wodę do mycia, także rumor był nieziemski. Powodzenia z zabiegiem, trzymaj się! Bokeh mnie się podoba Szarotka ![]() Lady słoneczko fajne ![]() Fajnie się czyta jak piszecie o umiejętnościach dzieciaczków wszystkie są szalenie zdolne ![]() I brawa za pierwsze kroczki! ![]() Przepraszam, że tylko tyle, ale nie mam głowy, pocytowane miałam wczoraj, ale wieczorem Ewa mi takiego strachu narobiła, że chciałam na IP jechać. Ale dotrwaliśmy do rana i już jesteśmy po lekarzu, teraz mi bidulinka przysypia przy ciumku. Jak wzięłam Maliznę wczoraj do kąpania to zauważyłam, że ma nad mostkiem, przy obojczyku taką czerwoną plamę, mocno spuchniętą i twardą. A jak po 15 wróciłyśmy ze spaceru i ją przebierałam to nic nie miała, kompletnie nic. W pierwszym momencie się wystraszyłam, że sobie coś połamała bo co chwilę się przewraca teraz, ale normalnie rękami rusza, wszystko ok. I dzisiaj lekarka dała skierowanie pilnie do chirurga bo to chyba jakiś ropień, że niby pozostałość po życiu płodowym i trzeba będzie operacyjnie wycinać Idziemy na 14, boję się jak jasna cholera, oby nie trzeba było tego natychmiast wycinać, Ewa jest jeszcze taka malutka
|
|
|
|
#3000 | ||||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musisz sprawdzic czy Twoj bank ma ograniczenia na przelewy przez neta. Ja nie mam zadnych, czesto z tego korzystam, bo nie chce mi sie np. kupowac doladowan do tela :P Z reszta tez zyje z zasada jak Pstryku tenk ju gad za Allegro ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44488138]Mnie zastanawia, jak on z taką lustrzycą zrobił to dziecko...[/QUOTE] jak to jak?:P kasa kasa kasa kasa Cytat:
A tak problem z glowy ![]() Cytat:
![]() ![]() oui! Mam zamiar nabyc, chociaz ciezko, 3 miechy na oryginalnych Pampersach i czlowiek przyzwyczaja sie do luksusu :P Cytat:
Cytat:
Mmm taka korepetytorke jak Fewcia miec Ja nie wiem czy bym mojego TZa do niej puscila ![]() ( taki zarcioch )Dzisiaj zmiana 16-2 w nocy takze pozdrawiam :P
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-01-08 o 12:21 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

?

rano 38 

) a na dziecięcej imprezie to nie siara dac papierowe talerze 
z okazji Waszych urodzinek życzymy Wam zdrówka, duuużo fajnej zabawy i miłości Waszych rodziców. Rosnijcie duzi i mądrzy
22.05.2008

Jak się ogarnę, to wrócę.
(umówmy sie,dla niej nie mam zamiaru robić imprezy po to żeby i tak na koniec zepsuła mi humor

super